Hobbyboeken

 • Nederlandse Golf Federatie boeken
  Nederlandse Golf Federatie - Golfregels voor startende golfers

  Iedere golfer moet een zekere kennis van spelregels en etiquette hebben om het spel met plezier en op een eerlijke manier te kunnen spelen. Hoe zou u anders kunnen weten hoe u verder moet spelen bij een verloren bal, als uw bal in het water is beland of als uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Robin Vlaanderen boeken
  Robin Vlaanderen - The Elite Physique Women Edition

  Dit boek is alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest naar een hoger niveau te kunnen tillen, om zo het maximale uit jezelf te halen. Het is geen afsnijroute, speciaal dieet of hightech trainingsroutine, maar een transparante, wetenschappelijk onderbouwde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Posterboek - Every day

  Een boek vol met meer dan 50 inspirerende quotes, foto's en illustraties op verschillende formaten. Kies jouw favorieten, scheur uit en hang op waar je wilt en maak je interieur persoonlijk en uniek! Bekijk ook de andere thema's. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Nienke Plantinga, Katja Staring boeken
  Nienke Plantinga, Katja Staring - Avontuurlijk tuinieren

  Haal meer uit je tuin,voor mens en dier. Ga mee op ontdekkingstocht en zie hoe je van je tuin een gastvrije plek maakt voor dieren en planten. En: voor jezelf! Proef, pluk, ruik, voel en ervaar de kracht van de natuur in je eigen tuin, in alle seizoenen. Zie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Roelof Broekman boeken
  Roelof Broekman - Braincrash

  De internetrevolutie is fantastisch geweest, maar het wordt hoog tijd onze relatie met het wereldwijde web kritisch te beschouwen, tenminste: als we vrije en zelfstandig denkende mensen willen blijven. De hyperwereld ontwikkelt zich razendsnel middels een open… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jolette Lievaart boeken
  Jolette Lievaart - In contact met je eigen beschermengel

  Je engelen zijn altijd bij je en doen niets liever dan jou ondersteunen en bijstaan. Zij overzien het grote plan van je ziel en door middel van signalen en symbolen geven ze je aanwijzingen over jezelf en je pad. In het eerste deel van dit boek kom je via een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Paul Mentink boeken
  Paul Mentink - Mijn vogels

  Het begon met een goudvink tijdens een Duitse les in de tweede klas van de middelbare school. Na bijna een halve eeuw is Paul Mentink nog steeds niet uitgekeken op vogels in de vrije natuur. Hij is echter niet het type vogelaar dat stad en land afreist om een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,85
 • Lieselot De Smet, Mama Baas boeken
  Lieselot De Smet, Mama Baas - Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!

  Of je nu houdt van verre en avontuurlijke reizen of liever dicht bij huis op vakantie gaat, reizen met kinderen is sowieso een ervaring :-)Maar waar moet je nu rekening mee houden bij het uitzoeken van een bestemming?Hoe kun je je kind voorbereiden en wat neem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ian Spence boeken
  Ian Spence - Een jaar in de tuin

  Hét standaardwerk voor tuiniers nu geactualiseerd Wat is de beste tijd om de rozenstruiken te snoeien? Wanneer moeten planten beschermd worden tegen veranderende weersomstandigheden? Hoe houd je je gazon weelderig en goed gevoed? Met de bestseller Een jaar in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Janny de Graaf boeken
  Janny de Graaf - Nog vele jaren

  ‘Nog vele jaren’ neemt de lezer mee in een zoektocht naar wat mannen en vrouwen vanaf een jaar of vijftig kunnen doen om zo lang mogelijk gezond en levenslustig te blijven. Daar willen veel senioren meer over weten nu de levensverwachting in Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Gijs Zandbergen boeken
  Gijs Zandbergen - Een bosjesman in het struikgewas

  In de editie van 1963 van Nederlands oudste wielerkoers Olympia’s Tour geven de renners elkaar geen duimbreed toe. De wedstrijd blijft spannend tot op de laatste dag. Geen wonder, met zoveel deelnemers die later wereldkampioen, geletruidrager, bergkoning,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Mart Smeets boeken
  Mart Smeets - Thuis in de Tour

  Over de Tour op vaderlandse bodem Mart Smeets was - misschien wel als enige Nederlander - fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour de France. Al in 1954 ging hij met zijn vader naar het Olympisch Stadion voor de Tourstart, in 1973 deed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bea Bambara boeken
  Bea Bambara - Red Light Tales

  Red Light Tales is een boekje met humor geworden. Met veel genoegen ben ik in de huid van het Kaapse meisje van plezier gedoken. Zit ik eenmaal in een personage, dan ben ik dat ook; ik voel haar wezen tot in mijn haarvaten. Na het schrijven moet ik afkicken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • John Farndon boeken
  John Farndon - Wilde dierenatlas voor kinderen

  Een verbluffende nieuwe atlas die de ongelooflijke wereld van de dieren en hun leefgebieden verkent. Ontdek de relaties tussen dieren en hun omgeving. Door de prachtige illustraties en bijzondere foto's krijg je inzicht in de dierenwereld en er worden veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carin Vijfhuizen boeken
  Carin Vijfhuizen - Jouw Schatkamer

  Voor jou als ontdekkingsreiziger in het alledaagse leven is dit boek een steuntje in je rug. Je krijgt handvatten om jouw schatten te ontdekken, te ontwikkelen en te leren waarderen. Ik neem je mee op ontdekkingsreis door de alledaagse contexten van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Jurgen van Teeffelen boeken
  Jurgen van Teeffelen - Het maakbare uur

  Waar wetenschap en sportieve ambitie samenkomen Het verbreken van het werelduurrecord is een prestigieuze prestatie in de wielersport. Het record staat op naam van voormalig Tour de France-winnaar Bradley Wiggins met een afstand van 54,526 kilometer. Voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sebastian Frenzel, Simon Zimpfer boeken
  Sebastian Frenzel, Simon Zimpfer - Escape adventures: Sjamanen en spookstadjes

  In Escape Room Adventures 4 van Sebastian Frenzel en Simon Zimpfer gebruik je het boek om uit de escape room te ontsnappen. Het Wilde Westen is vol gevaren, raadsels en geheimen. Waar wacht je nog op? Ontrafel het mysterie van de Sjamanen en spookstadjes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Olivier Verhaege boeken
  Olivier Verhaege - Het hoofd weegt zwaarder dan de benen

  In de zomer van 2014 besluit Olivier Verhaege deel te nemen aan de Spartathlon van 2016, een legendarische non-stoploopwedstrijd van 246 kilometer van Athene naar Sparta. Na een maand voorbereiding begint het hem te dagen: het zal vooral een training van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ingrid Renders, Anne Cornut boeken
  Ingrid Renders, Anne Cornut - #parentfriendly marketing

  Een nieuwe generatie ouders, de millennials, breekt massaal met gevestigde tradities. Oude reclamegewoonten werken voor deze ouders niet meer. Ze verwachten een andere tone of voice van merken en zijn ultradigitaal gericht. Rode wijn op een witte jurk is en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Patricia de Ryck boeken
  Patricia de Ryck - De twijfelmoeder

  Waarom is moeder worden de standaard en ervan afzien afwijkend? En wat kun je verwachten als je er zelf niet zo zeker van bent of je moeder wilt worden? In De twijfelmoeder onderzoekt Patricia de Ryck de twijfels die je als hedendaagse vrouw kunt ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Fred van Slogteren boeken
  Fred van Slogteren - Peter Post

  Peter Post, een fenomeen in de wielersport Fred van Slogteren De biografie van een wielerbeest dat veertig jaar lang een indrukwekkend stempel drukte op de vaderlandse en internationale wielersport. Zijn erfenis doet zich nog steeds gelden. Een gezaghebbender… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Claus Dalby boeken
  Claus Dalby - Handboek voor de bloeiende tuin

  ?In Handboek voor de bloeiende tuin laat Claus Dalby twaalf van zijn tuinkamers zien: aparte delen in zijn tuin met elk hun eigen beplanting. Hij bespreekt het jaar maand voor maand en neemt elk deel van de tuin onder de loep aan de hand van bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Egon Diekstra boeken
  Egon Diekstra - Kwaliteit is geen toeval

  'Met niets beginnen en uiteindelijk een geweldig bedrijf opbouwen.' Dat was de jongensdroom van Egon. Samen met Claudio Missaglia is hij in 2000 Hamilton Bright gestart. Het bedrijf is een prachtig voorbeeld van een succesverhaal geworden. In zijn columns… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anja Steinkamp boeken
  Anja Steinkamp - Basisboek Kippen houden

  Met een goede voorbereiding en de nodige basiskennis kan iedereen van het houden van kippen zijn hobby maken. U wilt er dan natuurlijk voor zorgen dat de dieren zich goed voelen bij u. Maar wat maakt kippen gelukkig? Leven in een kleine groep, een mooi hok en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Christels speelgoed

  Duik met Christel Krukkert in de speelkamer en haak je eigen pop met kleertjes, bouw een vrolijk speelkasteel, word de beste kegelaar met haar dierenkegelspel, beleef spannende uren met de doldwaze dino’s en maak voor de allerkleinsten een stapelprinses of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50