Hobbyboeken

 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - Biomechanica van het paard

  BIOMECHANICA VAN HET PAARD vat de wetenschap van de bewegingsleer samen in begrijpelijke taal. Dit complexe maar zeer interessante onderwerp krijgt steeds meer aandacht van ruiters en paardenmensen uit alle disciplines, die hun viervoeters op verantwoorde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Logboek Aviolanda en het verdwenen vliegveld Papendrecht Deel III

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in vier delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Binair puzzelboek

  Deze set bestaat uit twee Binaire puzzelboeken op niveau 1 en niveau 2. Er zijn groot formaat puzzels opgenomen en heel veel kleine puzzels op het formaat 12 x 12. Onze binaire puzzels zijn van uitstekende kwaliteit! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • John Rider boeken
  John Rider - De schaduwen achter de schermen

  Onze geschiedschrijving kent vele blinde vlekken. Waar de ratio ons niet verder brengt, helpt de intuïtie. Volgens Einstein. Want de waarheid is een puzzel met soms verbijsterende uitkomsten. Wat is er aan de hand? Zijn wij op weg naar een Brave New World?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Mindset is het verschil tussen de beste en de rest

  Een motivationele tekst geschreven door Jerry Morris Ik heb dit boek geschreven met het doel dromers en niet dromers te inspireren hun dromen te verwezenlijken (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kanjer woordzoeker 6

  Wederom een Kanjer Woordzoeker van Puzzeltijd. Koop deze puzzelboeken nooit bij andere aanbieders maar alleen via bol of bijvoorbeeld Bookspot. Deze uitgave is uniek en alleen online verkrijgbaar. Dat maakt de keuze nog eenvoudiger! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pieter van Breugel boeken
  Pieter van Breugel - Basisgids Wilde bijen

  Een rijke basisgids voor iedereen die wilde bijen wil leren (her) kennen. Deze uitgave brengt 133 soorten wilde bijen bijeen in een handzame gids. Met gedetailleerde foto's voor snelle herkenning.In Nederland komen zo’n 350 soorten bijen voor, waarvan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Kanjer Woordzoeker

  Een heerlijk mega dik woordzoeker boek met heel veel leuke en aantrekkelijke woordzoekers voor jong en oud. Ruim 500 pagina's met woordzoekers met veel nieuwe en andere woorden zodat u altijd wordt uitgedaagd! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Feeling Plantastic mini Notes Sheets

  Als je je MUS planner hebt aangeschaft, wil je die natuurlijk helemaal naar eigen inzicht inrichten, helemaal aangepast aan jouw behoeften. De ene heeft nu eenmaal meer ruimte nodig om dingen op te schrijven dan de ander. Dat snappen wij van MUS maar al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Feeling Plantastic mini Fitness Sheets

  De fitness sheets bevatten: 52 weken fitness tracker 5 fitness goals 20 workouts 5 persoonlijke records metingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Feeling Plantastic mini Studie Sheets

  De school sheets bevatten:52 weken lesplannerleerdoelenlesroosterscijferlijsten (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Willem Vissers boeken
  Willem Vissers - Meisjesdromen

  'De vrouw die nooit schiet, de vrouw die vond dat ze beter moest leren schieten, ja die vrouw, die schoot woensdag. Zomaar. Een laag schot van Jackie Groenen, van even buiten het strafschopgebied, diagonaal, bracht Nederland woensdag in de finale van het WK… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kristel Salgarollo boeken
  Kristel Salgarollo - Tunisch Haakboek

  Tunisch haken is een techniek die op haken en breien lijkt. Bij Tunisch haken werk je met meerdere steken op één naald, de lange Tunische haaknaald, maar aan het einde van een toer heb je maar één steek over. Het boek is samengesteld door Kristel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bob Roetering boeken
  Bob Roetering - Mijnenjagers van de Alkmaar klasse

  In 1974 besloten Frankrijk, België en Nederland een nieuw type mijnenjager te bouwen: de Alkmaar-klasse. Een vorm van Europese samenwerking die vaak als voorbeeld wordt aangehaald. Gebouwd van polyester en voorzien van de nieuwste Franse sonar bleken de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Lucinda Bosch boeken
  Lucinda Bosch - Mijn blauwe hart

  Mijn blauwe hart is een autobiografie, geschreven door Lucinda Bosch. In dit boek kijkt zij terug op haar 40-jarige loopbaan bij de politie. Hoewel Lucinda als jong meisje na onder meer een aanvaring met de politie (fietsen waar dat niet mag!) geen hoge pet op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mijn Bullet Journal Stickers Deel 2

  Het fijnst aan je bullet journal is dat je hem helemaal eigen kan maken: je voegt alleen dat toe wat jij nodig hebt. Je bujo bijhouden kan dan ook een heel leuke en ontspannen bezigheid zijn. Maar wat als je even geen tijd hebt om alles netjes bij te werken?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Paul Smith, Martin Strubreiter, Michael Zappe boeken
  Paul Smith, Martin Strubreiter, Michael Zappe - Cyclopedia

  Ruim 110 heel bijzondere fietsmodellen uit, met name, de 20e eeuw.Ruim 110 heel bijzondere fietsmodellen uit, met name, de 20e eeuw gerangschikt naar soort: stads- en racefietsen, vouwfietsen, mountainbikes, kinder- en toerfietsen... Met modellen uit o.a.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Finbar van der Veen boeken
  Finbar van der Veen - Sportman

  Jan Klaassens (1931-1983) was een op en top sportman. De Venlose voetballer leefde uiterst gedisciplineerd: hij ging op tijd naar bed, dronk geen druppel alcohol en ondanks dat hij een sigarenzaak had rookte hij niet. In wedstrijden en op trainingen gaf Jan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Alex Mitchell boeken
  Alex Mitchell - Urban oogsten

  Te weinig ruimte buiten maar je wilt toch je eigen groente en fruit kweken? Je hebt geluk! Voor jou geen rugbrekende karweitjes op ellenlange lappen grond; het wieden, spitten en loeren op ongedierte. Tuinieren in een kleine ruimte is op veel manieren zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Dromenvanger

  Jerry Morris is een gepassioneerde dromer met een sterk geloof in ieders potentieel vermogen om zijn dromen succesvol na te jagen. Dromvanger is zijn persoonlijke verhaal over zijn passievolle drang om zijn dromen te verwezenlijken en zijn zoektocht naar geluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Julia Woning boeken
  Julia Woning - Workshop PanPastel

  In deze PanPastel® workshop is kunstenares Julia Woning je ultieme gids op je ontdekkingsreis met dit fantastische materiaal - zij begeleidt je van begin tot eind en bij elke stap van de route. Het begint allemaal met het juiste gereedschap en een beetje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Iep Bergsma boeken
  Iep Bergsma - Picture perfect

  Fotografe Iep Bergsma (@iepbergsma) geeft in Picture Perfect haar geheimen prijs voor het maken van de beste foto’s, reportages en Instafeeds. Ze is ervan overtuigd dat als je beelden kloppen met jouw verhaal en met wat jij wilt uitstralen, de impact ervan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wesley van Drongelen boeken
  Wesley van Drongelen - Sporen door de nacht

  Hoewel de auteur in zijn paspoort de Nederlandse nationaliteit vermeld heeft staan, zou je Wesley van Drongelen met recht een Europeaan kunnen noemen. Niet alleen trekt hij al van jongs af aan door Europa om treinen te fotograferen en bouwde hij zo een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • C.A.J. Kreutz boeken
  C.A.J. Kreutz - Orchideeën van de Benelux

  De Orchideeën van de Benelux behandelt de orchideeën van Nederland, België en het Groothertogdom Luxemburg in één uitgave. Een belangrijke reden hiervoor is dat er een duidelijke samenhang bestaat tussen deze drie landen door grensoverschrijdende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  119,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - 14 gemiste oproepen van Cruijff

  Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zijn werk samengebracht. De unieke reportages in 14 Gemiste Oproepen van Cruijff gaan over ontmoetingen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99