Hobbyboeken

 • Brenda Gibson boeken
  Brenda Gibson - Wol spinnen

  Dit boek inspireert iedereen om te gaan spinnen - of u nu al veel ervaring hebt met handwerken en op zoek bent naar de perfecte streng garen of een beginner bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Het begint met de basis van het spinnen en laat u alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Michael Freeman, Natalie Denton boeken
  Michael Freeman, Natalie Denton - Digitale straatfotografie

  De esthetiek van de straat staat momenteel meer in de belangstelling dan ooit en straatfotografie wordt dan ook steeds meer een essentieel onderdeel van het repertoire van elke fotograaf. Onderwerpen zijn overal te vinden en elk moment biedt weer een nieuw en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gino Gylain boeken
  Gino Gylain - Confidenties van een sportjournalist-manager

  Confidenties van een sportjournalist-manager Gino Gylain ademt sport. Eerst als atleet (800-1500m), daarna als journalist, en later als hoofd van de sportredactie van Het Laatste Nieuws, bouwde hij voor zijn reportages een vertrouwensrelatie op met toppers uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Fiona Sims boeken
  Fiona Sims - Borreltijd aan boord

  Dit boek gaat over het maken en serveren van lekkere drankjes en hapjes aan boord tijdens het happy hour. Allerlei soorten wijn, madeira en port, whisky en gin, bier en jenever, cider en calvados en nog veel meer passeren de revue. Fiona begint in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Charlie Hedo boeken
  Charlie Hedo - Straf Me

  Sara en haar man David wonen een aperitiefconcert bij op het kasteeldomein van Christopher, vriend en zakenpartner van David. Terwijl de twee mannen een babbeltje slaan ziet David hoe zijn vrouw staat te flirten met Joshua, een jongeman met donkere huidskleur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,79
 • Claire Boeter boeken
  Claire Boeter - ByClaire Fashion

  Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Een echt handboek voor al je fashion-wensen. Met haar eigen prachtige garens maakt ze stijlvolle sjaals, kleurrijke shrugs en hippe vesten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Haak en brei lieve inktvisjes

  Knuffels haken en breien is momenteel ontzettend populair. Het maken van kleurrijke kleine inktvisjes is een ontspannende bezigheid, waarmee je ook nog eens een (couveuse)kindje gelukkig kunt maken. Naast het basispatroon van de inktvisjes biedt het boek volop… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Brittany Luiz boeken
  Brittany Luiz - Pretletters

  Met 'Pretletters' heb je alles in handen wat je nodig hebt om je eigen artistieke alfabet te ontwikkelen. Het bevat alle handletterbasics, van de tools en materialen die je kunt gebruiken tot de anatomie van letters en het combineren van verschillende fonts.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Yunuyei boeken
  Yunuyei - Alles over de COPIC marker

  COPIC Marker is marktleider onder de layoutmarkers op basis van alcohol. Ze zijn geroemd om hun lichtechtheid, watervastheid en duurzaamheid. Met hun 358 verschillende kleuren heeft de COPIC Marker het grootste aanbod aan kleuren, die zich ook nog laten mengen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet boeken
  Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet - Frans Hoogendoorn - Een Haags couturier

  De Haagse couturier Frans Hoogendoorn is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Frans Hoogendoorn is een vakman, die zijn couture altijd met grote passie, smaak, precisie en oog voor zijn klanten heeft uitgevoerd. Hij is beïnvloed door de Parijse chic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ruud Vos boeken
  Ruud Vos - Luchtvaart 2018

  In dit jaarboek dus weer de meest recente ontwikkelingen van de grote en kleine luchtvaart, zakelijke luchtvaart, helikopters, militair. Ook de eerste vluchten, nieuwe vliegtuigen, het luchtvaartregister en de hoofdstukken Transavia vloog naar goud en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wobbe Reitsma boeken
  Wobbe Reitsma - Terberg

  Het familiebedrijf Terberg is al in 1869 ontstaan. In dat jaar werd in het Utrechtse Benschop een dorpssmederij begonnen. Na de Tweede Wereldoorlog startte men met het modificeren van overtollige Amerikaanse legertrucks, die in grote aantallen in Europa waren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Nathan Emery boeken
  Nathan Emery - Het vogelbrein

  Zijn vogels soms slimmer dan wij? Aantrekkelijk uitgevoerd populairwetenschappelijk boek over de hersenen en het gedrag van vogels in vergelijking met andere dieren, waaronder de mens. Vogels blijken vaardigheden te hebben waarvan we tot voor kort dachten dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Beer Boneschansker boeken
  Beer Boneschansker - Dagboek van een mantelvader

  'Waar komt die niet-aflatende inzet voor een goed bestaan voor Hannah vandaan? Onder de zorgen schuilt, heel diep verborgen, een diepe, fundamentele angst dat er iets misgaat met Hannah. Dat ik op een dag een telefoontje krijg dat het vlammetje uitgeblazen is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Han van Wel boeken
  Han van Wel - David vertrekt

  In het hart van het boek zit een gat van ruim 2 centimeter. Van voor- naar achterplat, dwars door het boekblok heen. Een idee van vormgever Reinoud van Hasselt dat de leegte na het overlijden van David zichtbaar en voelbaar maakt. Op 4 april 2015 overleed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Michelle Shanti boeken
  Michelle Shanti - Godin op hoge hakken

  Toen ik Jesse, een 19-jarige jongen die ik meditatieles gaf, recht op de man af vroeg wat hij precies van me wilde, kreeg ik een antwoord dat me volkomen verraste. "Wat denk je dat ik wil? Wat denk je zelf?" zei Jesse en in zijn gedachten volgden woorden die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Maarten Groen boeken
  Jan Maarten Groen - Echte mannen kleuren niet

  In dit unieke kleurboek zijn stoere 'mannen-situaties' vast gelegd in recht-toe-recht-aan tekeningen, vergezeld van over-the-top teksten. Echtgenoot, vriend, vader, broer of collega wordt geconfronteerd met zijn oerdriften. Mannen mogen weer man zijn. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeroen Bakker boeken
  Jeroen Bakker - Kleurboek Colortwist

  Opgaan in je eigen creativiteit, wie heeft daar in de hectiek van de dag nog tijd voor? Kleuren is niet alleen iets voor kinderen, ook als volwassene kun je hier uitstekend je creatieve ei in kwijt. Wat is er nu leuker dan na een drukke werkdag, op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Darlyne Murawski, Nancy Honovich boeken
  Darlyne Murawski, Nancy Honovich - De allerleukste insecten encyclopedie

  Fascinerende insecten. Deze supercomplete insectenencyclopedie zit boordevol informatie voor jonge natuurliefhebbers. Je leest de leukste en interessantste feitjes over insecten en de prachtige foto's brengen hun wondere wereld nog dichterbij. Dit mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Caro Langton, Rose Ray boeken
  Caro Langton, Rose Ray - Wonen met planten

  Dé nieuwste woontrend: vetplanten, air planten en cactussen Wonen met planten is een prachtig én tegelijkertijd praktisch boek over alles wat je wilt weten over vetplanten, luchtplanten, cactussen en andere tropische planten. Dit boek laat je zien hoe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeroen Duvillier, Wim te Brake boeken
  Jeroen Duvillier, Wim te Brake - Praat maar vol, jongens!

  Voor het eerst een gesproken koersverslag vereeuwigd op papier: Michel Wuyts en José De Cauwer wisselden bijna 52.000 woorden met elkaar in de zeven uur durende uitzending van de 237 kilometer lange olympische wegrit in Rio de Janeiro. (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Begijn Le Bleu boeken
  Begijn Le Bleu - De ronde van Begijn

  Drie jaar lang volgde comedian Begijn Le Bleu zijn hart. Hij stortte zich namelijk op zijn passie: de koers. Begijn begaf zich naar wedstrijden, presenteerde supportersfestijnen en babbelde met wielrenners, ploegleiders, organisatoren en wielerliefhebbers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Broschürenkalender
 • Format: 30 x 30 cm / geöffnet 30 x 60 cm
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • In Folie eingeschweißt
 • Für alle Wanderbegeisterten
 • it diesem exklusiven Kalender unserer Top-Lizenz National Geographic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
16,95
 • Wim Huijser boeken
  Wim Huijser - De Populier - bomen

  De populier is een van de meest typerende bomen van het Nederlandse landschap. Wim Huijser schreef een boeiend relaas over deze sierlijke beeldbepaler. Hij tekende de verhalen op van kwekers, wetenschappers, landschapsarchitecten, bosbouwers, boswachters,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Julia Voskuil boeken
  Julia Voskuil - De smaak van bloemen

  De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuurlijk voor de smaak.Tuinjournalist Julia Voskuil stelt per seizoen een variatie aan eetbare bloemen voor en geeft daarbij aan wat je wanneer kunt zaaien,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99