Hobbyboeken

 • Eddy Veerman, Natasja Vos boeken
  Eddy Veerman, Natasja Vos - Xtreme

  Het is de grootste angst van iedere ouder: een moment je kind uit het oog verliezen en dan... Als in de tuin een grote graafkraan bezig is, vader Paul helpt en denkt dat zijn twee zoontjes binnen zijn, hoort hij plots een oerkreet. Het is Lorenzo (7). De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jozefien Daelemans boeken
  Jozefien Daelemans - Charlie Magazine nr. 6

  Te veel prikkels, te veel keuzes, te veel drukte en te veel spullen: overdaad is overal. We zoeken uit of er heil zit in back-to-basics gaan: digitale detox, anyone? Of misschien mag het soms nog wat meer zijn: bijvoorbeeld wanneer over the top de sleutel is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Rendez-vous

  RENDEZ-VOUSEen bezoek aan de priv (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Jan den Boer, Caroline van Wijngaarden boeken
  Jan den Boer, Caroline van Wijngaarden - #MeToo

  #MeToo OVER SEKS, MACHT EN VERANDERING #MeToo heeft een storm van verhalen losgemaakt over seksueel grensoverschrijdend gedrag. De sociale media verbinden vrouwen met elkaar in hun strijd tegen een geseksualiseerde maatschappij. Er is een nieuwe roep om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Meera Lee Patel boeken
  Meera Lee Patel - My friend fear

  Omarm je angsten en durf te leven. Wat gebeurt er als we, in plaats van onze angsten weg te duwen, ernaar zouden luisteren? In My Friend fear leert Meera Lee Patel je om je angsten te omarmen en ze te gebruiken om je echte kracht te vinden. Met haar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet boeken
  Nicole Uniquole, Viveka van de Vliet - Frans Hoogendoorn - Een Haags couturier

  De Haagse couturier Frans Hoogendoorn is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Frans Hoogendoorn is een vakman, die zijn couture altijd met grote passie, smaak, precisie en oog voor zijn klanten heeft uitgevoerd. Hij is beïnvloed door de Parijse chic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Helga van den Elzen boeken
  Helga van den Elzen - Mooi om waar te zijn

  Mooi om waar te zijn Uitstraling: de een heeft het van nature, de ander niet. Mooi ouder worden: de een doet dat van nature, de ander niet. Een kwestie van geluk of pech dus? "Nee", zegt cosmetisch arts en bedenkster van de 'Tipping Point Approach', Dr. Helga… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joke Beers-Blom, Ruud van der Lubben boeken
  Joke Beers-Blom, Ruud van der Lubben - Werken met de Fuji X-T serie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's, zoals informatie over belangrijke firmware-updates voor uw Fujifilm-camera.In dit boek maakt u kennis met de prachtige,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Mijn collega komt zo bij u

  Over de auteur: Wouter Verkerk is met ruim tweehonderd presentaties en workshops per jaar Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hij schrijft een vaste column voor Misset Horeca en is adviseur van horecaondernemers door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Horeca Blogs en Quotes Horeca Blogs & Quotes vol. 2

  Wouter Verkerk is blogger, spreker en horecacoach van ondernemers en hun teams. Jaarlijks verzorgt hij meer dan 200 workshops en presentaties door het hele land. Hij ontwikkelde zijn eigen gastvrijheidsmodellen waarmee hij teams helpt beter te focussen op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kip van Troje boeken
  Kip van Troje - Knappe-kunst-kapsels

  Kip van Troje k(n)ipt en k(n)apt voor oog en oor. Warme woorden, zachte zinnen en veerkrachtige verhalen worden kunstzinnige kapsels. Een bizar pseudoniem voor een debuterend auteur? Nee, Kip van Troje is een ongesubsidieerd maar professioneel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eveline Renaud, Corrie Verkerk, Pay-Uun Hiu boeken
  Eveline Renaud, Corrie Verkerk, Pay-Uun Hiu - De wereld van de Zeedijk

  'De wereld van de Zeedijk' is een meer dan vuistdikke foto-ode aan een van de beroemdste - ooit beruchtste - straten van Amsterdam. Een boek vol sfeerimpressies, in woord en beeld: van het internationale straatleven op de Zeedijk tot kijkjes achter de schermen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Bert van Nieuwenhuizen boeken
  Bert van Nieuwenhuizen - Weet je nog van vroeger?

  Na het succes van Goeie Ouwe Radio gaat Bert van Nieuwenhuizen in dit boek verder op de nostalgische toer. In Weet je nog van vroeger... haalt hij herinneringen op voor de babyboomers die tussen 1945 en 1970 opgroeiden. Zij leerden lezen met de boekjes van Ot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Francis Crosby boeken
  Francis Crosby - Gevechtsvliegtuigen

  Gevechtsvliegtuigen* Een geïllustreerde encyclopedie van meer dan 170 vliegtuigen, met jagers uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog en de krachtige supersonische straalvliegtuigen van vandaag* Een gids voor diverse wapens in een luchtgevecht: mitrailleurs,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Detlef Singer boeken
  Detlef Singer - Welke vogel is dat?

  In deze fotogids worden alle reguliere Europese vogels behandeld: broedvogels, doortrekkers en wintergasten. Er zijn niet alleen foto's van de vaak opvallend gekleurde mannetjes, maar ook van de vaak minder uitbundig getekende vrouwtjes, jonge vogels en vogels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Freek Vonk boeken
  Freek Vonk - Freeks Wilde Avonturen - Evolutie

  Freeks Wilde Avonturen - Evolutie Evolutie is geen ding, evolutie is geen persoon, evolutie is slechts een woord dat we gebruiken om een heel groot en bijzonder fenomeen aan te duiden. Een fenomeen waar wij onze prachtige wereld met waanzinnige biodiversiteit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kanoko Egusa boeken
  Kanoko Egusa - Menuet van geluk

  Na Rapsodie in het bos komt dit voorjaar het tweede meesterwerk van de Japanse illustrator Kanoko Egusa uit: Menuet van geluk. Kanoko neemt je mee terug naar haar mysterieuze bos, waar je een kijkje krijgt in het bijzondere leven van de dieren die er leven. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Michelle Heylen boeken
  Michelle Heylen - Rond klei

  Heerlijk om met je handen in de klei te woelen, wonderlijk hoe een bolletje klei een uniek aardewerken potje wordt, verrassend hoe je je hoofd helemaal vrij maakt. Kleien doet iets met een mens.In Rond klei leer en lees je alles over de basisbeginselen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hans Nouwt boeken
  Hans Nouwt - Het Raafcraft Survival en Outdoor Handboek - Zwart/wit editie

  Door het alledaagse gemak zijn we minder zelfredzaam geworden. Haal iemand uit zijn vertrouwde omgeving en al snel wordt duidelijk hoe afhankelijk hij of zij is van de bestaande voorzieningen. De gemiddelde mens heeft nauwelijks besef van wat er allemaal nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sandra Alderden boeken
  Sandra Alderden - Op Scheppen!

  In Boeddhistisch klooster Plum Village waar Sandra en Santi non en monnik waren leerden ze over mindfulness en konden ze urenlang stil zitten in meditatie. Nu wonen ze op hun boerderij in het pittoreske Zuidwest Frankrijk en hebben ze hun pijen verruild voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Josine Droogendijk boeken
  Josine Droogendijk - De magie van Maxima

  Máxima’s kledingstijl is een belangrijk onderdeel van haar wereldwijde populariteit. Achter elke outfit zit een idee, een verhaal. En daar weet de populaire modeblogger Josine Droogendijk alles van. Droogendijk (27) begon als puber het weblog ‘Máxima is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Richard Latten boeken
  Richard Latten - Spoorwegen 2018

  In Spoorwegen 2018 wordt verslag gedaan van de belangrijkste ontwikkelingen op spoorweggebied het afgelopen jaar en met een blik vooruit in vrijwel geheel Europa. Het jaarboek is onderverdeeld in 34 landenhoofdstukken met per hoofdstuk een beschrijving van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Adnan Adil, Eerde Beulakker, Kester Freriks, Eeltsje Hettinga boeken
  Adnan Adil, Eerde Beulakker, Kester Freriks, Eeltsje Hettinga - Recreatieschap Marrekrite

  'Zwerven in Fryslân' is een prachtige uitgave waarin zes gebieden in de provincie Fryslân worden uitgelicht. Tweemaal gaat het over varen, tweemaal gaat het over fietsen en tweemaal gaat het over wandelen. Behalve ideeën voor een mooie tocht, treft u. naast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marjolein Flick boeken
  Marjolein Flick - Bloemen haken

  De beste manier om het voorjaar te beginnen is om de lente in huis te halen. Dat kun je nu doen met de gehaakte bloemen van Marjolein Flick. Begin met zelfgehaakte sneeuwklokjes en winterakonietjes.Haak dan verder de krokussen, blauwe druifjes, narcissen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sophie Matthys boeken
  Sophie Matthys - De groene keuken

  Wat minder of helemaal geen vlees of vis meer op het menu: een slimme keuze voor je gezondheid, het milieu én je portemonnee. En niette vergeten: je smaakpapillen! Want vegetarisch of veganistisch koken is eenvoudig en superlekker. Stap binnen in een wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99