Hobbyboeken

 • Erik Mulder boeken
  Erik Mulder - VOLG

  Hoe u uw hond bijna direct verandert in een liever, gehoorzamer huisdier: In 6 modules leert u alle methodes, tips & geheimen van professionele trainers die u nodig heeft om een nette, sociale, veilige... en vooral gehoorzame hond op te voeden. Deze methodes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Charlotte Milner boeken
  Charlotte Milner - Bijenboek

  Het gonst van de bijen! Wat doen ze de hele dag? Waarom zijn bijen belangrijk? Ontdek waarom bijen onze hulp nodig hebben en wat jij kunt doen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Katsman boeken
  Jan Katsman - Libellen van Nederland

  Deze nieuwe fotogids over alle juffers en libellen van Nederland bevat een determinatiesleutel van 10 pagina’s op basis van foto’s om 71 soorten op naam te brengen. Elke soort is op 2 blz. afgebeeld.Deze nieuwe fotogids over alle libellen van Nederland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Julie Robert boeken
  Julie Robert - Smyrna, knopen, Latchhooking

  Julie Robert leert je in Smyrna, knopen, latchhooking hoe je met deze bijzondere techniek prachtige interieuraccessoires kunt maken. Bij smyrna knoop je met een speciale smyrna-naald een aantal korte wollen draden in een ondergrond met gaatjes. Door de lengte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Yan Schenkel boeken
  Yan Schenkel - Pica Pau

  Welkom in de exotische wereld van Pica Pau en haar dierenvriendjes! Ze zijn speels, energiek en uiterst schattig. Hector de zachtaardige neushoorn, Murray de energieke otter, René de babbelgrage kaaiman, Ramòn de dromerige ezel en vele anderen: iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Franz-Xaver Treml boeken
  Franz-Xaver Treml - De complete kruidenwijzer

  Deze actuele kruidengids boordevol gedetailleerde foto's helpt u bij het uitkiezen van aromatische keukenkruiden en doeltreffende geneeskrachtige kruiden, en laat u bovendien kennismaken met talloze exotische en wilde kruiden.U hebt de keuze uit:- 195… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hugo Borst boeken
  Hugo Borst - Ma & Ach, moedertje

  Ma is het ontroerende en vaak geestige verhaal over Hugo's dementerende moeder, de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest en de onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Intussen haalt hij herinneringen op aan zijn jeugd en aan zijn moeder in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Het Poetsbureau boeken
  Het Poetsbureau - De vlekkengids

  Je dochter morst aardbeien op haar gloednieuwe witte jurk. De zoon heeft met balpen op de zetel getekend. Of iemand morst rode wijn op het beige tapijt... Een vlek is snel gemaakt, maar wat nu?Na het succes van De Grote Schoonmaakbijbel en De Poetsplanner,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Carla Kamphuis boeken
  Carla Kamphuis - Het ultieme brushpenboek

  In Het ultieme brushpenboek neemt Carla Kamphuis je bij de hand en leert je in vier eenvoudige stappen de meest uiteenlopende tekeningen maken met de brushpen. Deze is niet alleen geweldig om mee te kalligraferen, je kunt er ook schitterende illustraties mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Siegfried Woldhek boeken
  Siegfried Woldhek - Het dwarse vogelboek

  Mensen zijn gek op vogels. Zo ook meestertekenaar Siegfried Woldhek. In de jaren tachtig was hij directeur van Vogelbescherming. De laatste jaren heeft hij het karakter van het vogelen zien veranderen: de moderne vogelaar springt in de auto om een zeldzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sarah Pawlowski boeken
  Sarah Pawlowski - Speelgoed haken

  Met de eenvoudige projecten in Speelgoed haken van Sarah Powlowski doe je kinderen een groot plezier. De beroepensets zijn waarheidsgetrouw en daardoor leerzaam (en leuk) voor jongens en meisjes om urenlang mee te spelen. Aan bod komen 8 populaire beroepen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Bert Hulleman boeken
  Bert Hulleman - Helden in de wielersport in Brabant

  Helden 24 Hoogtij dagen voor de Nederlandse wielersport. Naast individuele successen een superjaar voor de Nederlandse formatie LottoNL-Jumbo. Maar liefst 33 overwinningen werden er geboekt. Een record voor de WorldTour formatie. In dit nummer van Helden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Chris Willemsen boeken
  Chris Willemsen - Gewoon Aad

  Het levensverhaal van ondernemer, voetballer en familieman Aad Moerman Wie Aad Moerman kent, weet dat hij veel heeft meegemaakt. Zo veel, dat hij regelmatig zegt: "Daar zou ik wel een boek over kunnen schrijven." Dat boek is er nu. Het staat bomvol verhalen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Siebe Turksma, Bea Splintr boeken
  Siebe Turksma, Bea Splintr - Oefenstof voor de hardlooptraining

  Oefenstof voor de hardlooptraining Een goede hardlooptraining bestaat uit meer dan hardlopen alleen. Aan de techniek en kracht van een hardloper moet worden gewerkt. Oefenstof voor hardlooptraining bevat ruim 300 oefeningen voor warming- up, cooling-down,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jan Schepers boeken
  Jan Schepers - PSV 50 seizoenen Europacup

  PSV sloot onlangs zijn 50e seizoen in de Europacup af, waarmee een nieuwe mijlpaal in de rijke clubhistorie werd bereikt. Twee data staan met gouden letters in de geschiedenisboeken van PSV geschreven: 9 mei 1978 en 25 mei 1988. Op die dagen won PSV een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Willem Bosch, Sarah Sluimer boeken
  Willem Bosch, Sarah Sluimer - Ontaarde ouders

  Hoe kun je als moeder je kind al in de vierde week van zijn leven bij een oppas achterlaten om in de kroeg door te gaan zakken? Hoe verhoud je je ten opzichte van de meningen van andere ouders, de zogenoemde 'moedermaffi a' die je voorschrijft wat wel en niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jörgen Raymann boeken
  Jörgen Raymann - Raymann zoekt raad

  Op de dag van zijn vijftigste verjaardag zou Jörgen Raymann samen met zijn vrouw in hun Aston Martin naar Monaco rijden om daar in hun boot de wereldzeeën te gaan verkennenop zoek naar zonnige oorden en mooie stranden. Als hij de afge­lopen twintig jaar wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Olav Mol, Erik Houben, Jack plooij boeken
  Olav Mol, Erik Houben, Jack plooij - F1 2018

  Formule 1-commentator Olav Mol beschrijft met pitreporter Jack Plooij en Erik Houben het enerverende seizoen 2018. Het wereldkampioenschap van 2018 kende een fascinerend verloop, zowel op als naast de baan. De dominantie van Mercedes leek in de eerste races… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gerard Tuk boeken
  Gerard Tuk - Wegen na Rome

  Toen Rob Rensenbrink in 1978 tegen de paal schoot in de blessuretijd van de finale van het wereldkampioenschap voetbal, was de beker bijna voor Nederland. Vier jaar later hing de rood-wit-blauwe vlag er nogal anders bij. Voor het WK van 1982 plaatsten we ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,80
 • Rick Winkelman, Hans van der Klis boeken
  Rick Winkelman, Hans van der Klis - Formule 1 2019 - Fast Forward

  Fast Forward – Formule 1 2019 is het derde boek dat Rick Winkelman en Hans van der Klis samen schrijven over de ontwikkelingen in de Formule 1. Net als in de succesvolle voorganger Max Attacks - Formule 1 2018 belichten ze de achtergronden van het nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Weet ik veel

  Mirjam Oldenhave, auteur van de Mees Kees-serie, geeft in ‘Weet ik veel’ een inkijkje in de wereld van het pleegmoederschap. Ze is pleegmoeder van de negenjarige Esi, die oorspronkelijk uit Ghana komt. Als dochter van een moeder die is opgegroeid in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Martijn de Vries boeken
  Martijn de Vries - De Titanic van de Pyreneeën

  Martijn de Vries (in het dagelijks leven software developer) beoefent een bijzondere tak van de spoorweghobby. Hij houdt zich namelijk graag bezig met spoorwegarcheologie, het trachten terugvinden van lang geleden verdwenen spoorlijnen. Sinds de jaren negentig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Vanilleke .. boeken
  Vanilleke .. - Weten is heilig, doen is zalig

  Ik geef jullie deze informatie, richtlijnen, oefeningen en voorbeelden om wijsheid en kracht te putten uit liefde en bemoediging. Maar met het besef dat mijn waarheid misschien niet jullie waarheid is! - Vanilleke - (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Marielle Borgart boeken
  Marielle Borgart - How to be relaxed

  Relaxen is heerlijk én noodzakelijk. Dit boek vol praktische tips, eenvoudige oefeningen en pakkende quotes biedt inspirerende handvatten om lichamelijk én geestelijk te relaxen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Posterboek - Every day

  Een boek vol met meer dan 50 inspirerende quotes, foto's en illustraties op verschillende formaten. Kies jouw favorieten, scheur uit en hang op waar je wilt en maak je interieur persoonlijk en uniek! Bekijk ook de andere thema's. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99