Hobbyboeken

 • Simon Heptinstall boeken
  Simon Heptinstall - Autologo's

  Dit handboek verklaart het ontwerp, het ontstaan en de evolutie van autologo's. Het is een waardevolle bron voor grafisch ontwerpers, liefhebbers van logo's en autogekken. Het geeft veel informatie over de merken en het is een perfect geschenk voor elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Suzette Hermsen, Lianne Marije Sanders boeken
  Suzette Hermsen, Lianne Marije Sanders - Lekker laten lullen

  Dè opvolger van de millennial-bestseller Zeik niet zoAls je dertig bent, word je geacht je het leven wel zo'n beetje uitgevogeld hebben. Een vast contract, koophuis, stabiele relatie, helder hoofd. Niet meer zomaar op vrijdagavond om drie uur 's nachts met je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Heiko Bellmann boeken
  Heiko Bellmann - Welk insect is dat? ANWB Insectengids

  De ANWB-Insectengids Welk insect is dat? is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat in de natuur. De belangrijke rol van insecten in de natuur en de achteruitgang van soorten staan volop in de belangstelling – maar wie herkent eigenlijk deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Evert de Graaf boeken
  Evert de Graaf - Te land, ter zee en in de lucht

  Een luchtige biografie van een van Nederlands meest succesvolle tv-programma's en tegelijkertijd een bijzonder tijdsdocument! Te land, ter zee en in de lucht is het langstlopende tv-programma van de lage landen ooit. Het tv-spektakel liep van 1973 tot 2010.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Worrall boeken
  Frank Worrall - Lewis Hamilton

  De biografie van de F1-kampioen Na het winnen van zijn vijfde wereldtitel in oktober vorig jaar is Lewis Hamilton nu de op-één-na succesvolste coureur aller tijden. Alleen Michael Schumacher ligt nog voor hem, maar Hamilton zet alles op alles om hem in te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Praktische gids voor een gelukkige hond

  98 essentiële lessen voor elke hondeneigenaarMet Cesars praktische tips en zijn inzicht in het gedrag van mens en hond is het opvoeden van je hond tot een gezond, blij en evenwichtig dier dichterbij dan ooit. Cesar doet aanbevelingen voor het vinden van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Mart Smeets boeken
  Mart Smeets - Thuis in de Tour

  Over de Tour op vaderlandse bodem Mart Smeets was - misschien wel als enige Nederlander - fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour de France. Al in 1954 ging hij met zijn vader naar het Olympisch Stadion voor de Tourstart, in 1973 deed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bea Bambara boeken
  Bea Bambara - Red Light Tales

  Red Light Tales is een boekje met humor geworden. Met veel genoegen ben ik in de huid van het Kaapse meisje van plezier gedoken. Zit ik eenmaal in een personage, dan ben ik dat ook; ik voel haar wezen tot in mijn haarvaten. Na het schrijven moet ik afkicken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Claude Lebas, Christophe Galkowski, Rumsaïs Blatrix, Philippe Wegnez boeken
  Claude Lebas, Christophe Galkowski, Rumsaïs Blatrix, Philippe Wegnez - Veldgids Mieren van Europa

  Deze veldgids presenteert meer dan 400 soorten mieren uit West-Europa: beschrijving, verspreiding, mogelijke verwarring met andere soorten, habitat en biologie. Nooit eerder is in welke vorm dan ook een dergelijk verzamelwerk gepubliceerd. Een uitgebreide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Eva Reinders boeken
  Eva Reinders - #zin in

  #zinin is het leukste invulboek om grote en kleine dromen waar te maken. Het speelt in op de behoefte aan ontsnappen, wegdromen, gewoon doen en nieuwe mogelijkheden zien. Het gaat over alles waar je zin in hebt in het leven, in tegenstelling tot alles wat nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jamie Li boeken
  Jamie Li - No filter

  Jamie Li's eerste boek, Sexy, but tired. But sexy., zal niemand zijn ontgaan. De meest besproken vrouw van afgelopen zomer komt nu met No filter - Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken. In No filter maakt ze vrienden, fans, critici en volgers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Wendy Govers – van Thiel boeken
  Wendy Govers – van Thiel - Klitvrije Kat, zo doe je dat!

  Jij en je kat genieten van jullie dagelijkse borstelmomentje, maar jeetje die haren blijven maar komen. Hoe vaker je borstelt, hoe meer haar er lijkt af te komen. De probleemloze vacht van je kat lijkt ineens te veranderen in een klittenbol. Help, waar begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Logboek Aviolanda en het verdwenen vliegveld Papendrecht Deel III

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in vier delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Elja Trum boeken
  Elja Trum - De Portretbijbel

  De Portretbijbel geeft je inspiratie om met plezier prachtige portretfoto's te maken. Niet met lange technische verhalen, maar met 101 praktische en eenvoudige voorbeelden.Het is niet eenvoudig om sprekende portretfoto’s te maken. Na een moeilijke fotosessie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Scott Kelby boeken
  Scott Kelby - Het grote landschapsfotografieboek

  Heb je er ooit van gedroomd om zulke ongelooflijke landschapsfoto's te maken dat je vrienden en familie zeggen: 'Wacht eens even, heb jij die foto gemaakt?! Echt waar?'. Je hebt geluk. In dit boek leert professioneel fotograaf en bekroond auteur Scott Kelby je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Dendennis boeken
  Dendennis - Gruwelijk grappige gadgets

  In dit boek staan 50 vrolijke, eenvoudige figuren en accessoires die iedereen kan haken: een luiaard om je oortjes in op te bergen, sleutelcovers waarbij je sleutel verdwijnt in de bek van een monster, telefoonhoesjes met grote oren. De allerkleinsten kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Matt Whyman boeken
  Matt Whyman - Het edele brein van een zwijn

  Vies, dik, lekker op de barbecue... Het is duidelijk: biggen, varkens en zwijnen zijn niet de meest glorieuze leden van het dierenrijk. En toch zijn varkens buitengewoon slim en sociaal. Ze houden van spelen, ze zijn lief en nieuwsgierig en ongelooflijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bert Westerink boeken
  Bert Westerink - Onmachtig of onmeunig

  Bert Westerink (Enschede, 1957) bestelde twee seizoenkaarten van zijn club, FC Twente, juist vanwege de degradatie van de Tukkers in het seizoen 2017-2018. Vak 321, net als enige seizoenen eerder. Destijds omdat hij het gewoon een keer als supporter meegemaakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,65
 • Beau Lotto boeken
  Beau Lotto - Anders kijken

  De menselijke ervaring is gegrondvest op onze waarnemingen, maar slechts weinigen van ons begrijpen waarom - laat staan hoe - we zien wat we zien. Beau Lotto toont ons in heldere beelden en bewoordingen hoe het brein waarneemt, en maakt daarmee de weg vrij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Eva Luciana boeken
  Eva Luciana - De waarom en de hoe vragen voor de werkelijke jackpot

  Steeds meer realiseert de mens zich en dringt het tot hem door hoe belangrijk het is om psychisch sterk te zijn om met zichzelf beter te kunnen werken en zijn doelen te bereiken. Maar voordat men werkelijk zover is, moet men bepaalde begrippen goed begrijpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Jordan Reid, Erin Williams boeken
  Jordan Reid, Erin Williams - Het grote maak-je-niet-drukboek

  Last van stress en zenuwen, gegronde en compleet irrationele angsten? Wie niet! Dit hilarische en herkenbare boek biedt gelukkig redding. Het staat vol grappige feitjes die je helpen inzien dat het eigenlijk allemaal wel meevalt, en dat je niet de enige bent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marcel Langedijk boeken
  Marcel Langedijk - Spuitluiers, slaapgebrek en onvoorwaardelijke liefde

  ‘Baby’s roken lief en teder, ja, absoluut heel schattig allemaal, maar als je even niet oplette, kwamen er onvoorstelbare hoeveelheden ontlasting en braaksel uit, alsmede kwijl en zenuwslopend gehuil. Plus: de ouders vertelden dan wel hoe mooi en bijzonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste mama

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan mama cadeau te doen.Wat zijn de lievelingskleren van jouw mama? Wat is 's ochtends het eerste wat ze doet? Wat zou jij voor je mama toveren? Enz.Het resultaat? Een origineel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste oma

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan oma cadeau te doen.Welk liedje zing je het liefste samen met je oma, wat zou je voor haar toveren, hoe gaat de 'omadans'? Enz.Het resultaat? Een origineel geschenk voor oma's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jonathan Drori boeken
  Jonathan Drori - Een reis om de wereld in 80 bomen

  Bomen behoren tot de meest constante en gevarieerde metgezellen van de mensheid. In Een reis om de wereld in 80 bomen maakt expert Jonathan Drori gebruik van de plantenwetenschap om te laten zien welke rol bomen kunnen vervullen in het menselijk leven. De reis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99