Hobbyboeken

 • Daria Song boeken
  Daria Song - Het huis van de tijd

  De internationale bestsellers van Daria Song laten lezers van alle leeft ijden wegdromen in verhalen geïnspireerd door de magie van een oude koekoeksklok. Laat je fantasie de vrije loop in de werelden van de fee en het meisje, met gedetailleerde tekeningen om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Inge Pauwels boeken
  Inge Pauwels - Therapie voor en door honden

  Via haar werk en met boeken tracht Inge Pauwels mensen te coachen om hun hond en kat te begrijpen en (probleem)gedrag aan te passen. Dit door hun duidelijkheid te geven over de lichaamstaal van hun hond, hun relatie met het dier en het karakter van de hond.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lars Fassbender boeken
  Lars Fassbender - 100 goede daden

  'Terwijl de zon op mijn gezicht schijnt, zet ik mijn zonnebril op en de autoradio zo hard mogelijk. Mijn dag kan niet meer stuk. Ik ben vrij!' Een goede baan, een fijn huis en voldoende salaris om iedere materiële wens te vervullen. Toch is hij niet gelukkig.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Mireille Hartog den boeken
  Mireille Hartog den - 57 "iconen" van Franse bodem

  Een nog nooit eerder in Nederland verschenen boek. Het boek bevat allerlei leuke feiten, weetjes en achtergrondverhalen van producten ofwel 'iconen' uit La douce France. Producten die Frankrijk maken tot het land waar wij als Nederlanders zo graag naar toe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sven Koelewijn boeken
  Sven Koelewijn - Tatoeeren, het hoe en wat

  Het doel van dit boek is jou wegwijs maken in de wereld van het tatoeëren. De geschiedenis, materialen, werkwijzen en nog veel meer. Een theoretische ondergrond is erg belangrijk. Je moet goed het besef hebben waar je mee bezig bent. Om een goede tatoeëerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Adriaan Slooff boeken
  Adriaan Slooff - Ik lees en schrijf als een vrouw, zoals ik eet en vrij als een vrouw

  Sommigen menen dat door de gelijkheid van man en vrouwer geen vrouwelijke en mannelijke schrijvers meer bestaan,maar alleen nog goede en slechte. Echter, bestaan er danook geen mannelijke en vrouwelijke minnaars meer? En willenwe wel zo veel gelijkheid? Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeroen Mantel boeken
  Jeroen Mantel - De Supportersclub

  Geen enkel ander landenteam heeft zo'n grote supportersclub als het Nederlands elftal. Met ruim 45.000 leden is de Supportersclub Oranje de grootste ter wereld. Als hommage aan dit legioen verschijnt het rijk geïllustreerde boek De Supportersclub - in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Diana Hand boeken
  Diana Hand - Paarden tekenen in 15 minuten

  Paarden zijn door hun kracht, elegantie en schoonheid altijd al een favoriet onderwerp geweest van kunstenaars. Ze vormen ook een van de uitdagendste onderwerpen.Met Paarden tekenen in 15 minuten leert u in korte tijd de essentie van de paardenkunst.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Patrick Cornillie boeken
  Patrick Cornillie - Dagboek van een wieltjeszuiger De weg naar Ghisallo

  De weg naar Ghisallo Dagboek van een wieltjeszuiger II (2010 - 2014) Is dit nu een wielerboek of een dagboek? Een cahier de brouillon of een fietsreisverslagboek? Een wielerliteraire kroniek of een kantlijntjesboek? Het is iets van dat alles tegelijk. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jip Louwe Kooijmans boeken
  Jip Louwe Kooijmans - Vogels verrassend vlakbij - vogelgids

  Vogels verrassend vlakbij... Van roodborst tot kauwtje en van goudhaan tot torenvalk. Vogels verrijken je tuin en omgeving! In 'Vogels verrassend vlakbij' leer je op een informatieve, praktische én inspirerende wijze van alles over de vogels die je in je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henjo Hekman boeken
  Henjo Hekman - Drooggevallen verhalen-terschelling

  Deze 'Drooggevallen verhalen' vormen een mix van badgast- en eilanderverhalen over Terschelling. Soms hilarisch, soms ingetogen; van Rock & Roll tot de kerkklok van Midsland en van poëtische momenten tot minder schone schijn. Verhalen die - hoe verschillend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henk Mees boeken
  Henk Mees - Helden kleuren het wielrennen

  Helden kleuren het wielrennen. Steven Kruiswijk, Marianne Vos, Tom Dumoulin, Gerrit Schulte, Johan van der Velde en 25 andere verhalen. Als Henk Mees over sport schrijft, verliest hij nooit zijn kritische blik. Altijd overheerst er liefde en bewondering. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - Luc Nilis

  Luc Nilis was een sieraad van een voetballer, maar bleef als mens altijd een mysterie.Succesvol bij Anderlecht en geliefd icoon van psv, maar ondanks 56 interlands voor de Rode Duivels toch onbegrepen in eigen land.In september 2000 kwam het breekpunt in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Knippels boeken
  Peter Knippels - De Wereldbol

  Over bloembollen lijkt de afgelopen jaren alles wel gezegd te zijn, maar dat is slechts schijn volgens senior adviseur beleid bloembollen Peter Knippels. Zijn verhalenbundel De Wereldbol is een intrigerende reis langs het kweken van gewassen en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,75
 • Claudette Halkes, Annemarieke Piers boeken
  Claudette Halkes, Annemarieke Piers - DIY Naaien enzo

  Altijd al een Bas Kosters, Monique van Heist, Frans Molenaar of Hans Ubbink willen hebben? Dit is je kans! Met de duidelijke uitleg in dit boek heb je naaien, haken, breien, borduren en appliqueren zo onder de knie en hangt je kast in no time vol met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Piet Oudolf, Noël Kingsbury boeken
  Piet Oudolf, Noël Kingsbury - Ontwerpen met planten

  Vol praktische adviezen om dezelfde effecten in je eigen tuin te creëren De tuinen van Piet Oudolf zijn al jaren voor veel landschapsarchitecten en tuiniers een bron van inspiratie. Geschreven in samenwerking met Noel Kingsbury, is Ontwerpen met planten een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Alastair Fothergill, Huw Cordey boeken
  Alastair Fothergill, Huw Cordey - Op jacht

  In dit prachtige fotoboek Op jacht van de BBC staat de meest fascinerende relatie in de natuur centraal, namelijk de strijd tussen roofdieren en hun prooi. Het is een kwestie van leven of dood. Veel dieren staan voor unieke uitdagingen om te overleven, en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Bahamontes 11 Liefhebbers

  Wijlen Fabio Casartelli was de laatste amateur die goud won inde olympische wegrit. Twintig jaarna zijn dood neemt zijn weduwe afscheid van de fatale bocht, waarin hij crashte in de Tour van 1995.De Renner is wellicht het beste Nederlandse boek ooit over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • André Steijns boeken
  André Steijns - De jongen onder de lantaarnpaal

  We gaan mee in het leven van een jongen, die ontdekt wat het inhoudt om homo te zijn en wat je als zeer jonge homo allemaal tegen kan komen. Daarin belandt de jongen in een wereld van de betaalde seks en een waanzinnige wereld ontpopt zich voor zijn ogen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Helden in de wielersport in Brabant #19

  Nummer 19, voorjaar 2016. Als je 85 jaar oud wordt en nog gezond, dan kan het niet anders of het is groot feest. Tave Schur is een van de grootste sportmannen van de DRR geweest en won o.a. twee keer de Vredeskoers, ook wel de Tour de France voor amateurs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Martin van de Kamp boeken
  Martin van de Kamp - Leefstijl in evenwicht

  Het boek is kort en krachtig. De vernieuwde editie is nu nog overzichtelijker en in duidelijke schrijftaal zodat iedereen het begrijpt. Het gaat over een evenwichtige leefstijl. Wat is een gezonde leefstijl? Hoe kun je dit verbeteren? Onderwerpen als 'wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Francisca Laureijs, Hans Clauzing boeken
  Francisca Laureijs, Hans Clauzing - Tuinieren is kinderspel

  Francisca Laureijs is de tuincoördinator van de schooltuin van Jenaplan basisschool De Kring in Oegstgeest. Maandelijks bedacht zij een aantal leuke tuinactiviteiten voor de kinderen die moesten worden uitgevoerd. Hans Clauzing begon met fotograferen hiervan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tessa van Riet-Ernst boeken
  Tessa van Riet-Ernst - Happy colours haken

  Accessoires en amigurumi's om zelf te haken In Happy colours haken laat bestsellerauteur Tessa van Riet-Ernst zien hoe je met een simpele haaksteek kleurrijkeamigurumi's & accessoires kunt haken. Tessa maakt hierbij gebruik van de kleurwisseltechniek die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Michelle Shanti boeken
  Michelle Shanti - Godin op hoge hakken

  Toen ik Jesse, een 19-jarige jongen die ik meditatieles gaf, recht op de man af vroeg wat hij precies van me wilde, kreeg ik een antwoord dat me volkomen verraste. "Wat denk je dat ik wil? Wat denk je zelf?" zei Jesse en in zijn gedachten volgden woorden die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nancy Singleton Hachisu boeken
  Nancy Singleton Hachisu - De Japanse keuken

  De Japanse keuken biedt een unieke kijk op het dagelijks leven op een Japanse boerderij aan de hand van heerlijke seizoensgerechten. De persoonlijke verhalen van Nancy Singleton Hachisu over eten, liefde, familie en haar leven op het Japanse platteland maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99