Hobbyboeken

 • Christian Claus, Lode Claus boeken
  Christian Claus, Lode Claus - Kruiden kweken

  Alles over het kweken ven verzorgen van meer dan 50 soorten kruiden, van zaaien tot oogsten en verwerken. Een boek dat elke kruidenliefhebber en kok in huis moet hebben Een potje met zoetgeurende basilicum of frisse peterselie in de balkonbak is niet moeilijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Maarten Bax, René Van Dam boeken
  Maarten Bax, René Van Dam - Wesley Sneijder

  Weinig voetbalcarrières kenden zo veel hoogte- en dieptepunten als die van Wesley Sneijder. Hij vierde successen met Ajax, Real Madrid, Inter Milaan en Galatasaray, maar liep in 2010 de wereldtitel mis. Hij speelde 134 wedstrijden voor Oranje, meer dan wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marissa Hart boeken
  Marissa Hart - Familiefun

  Familiefun is een boek vol creatieve ideeën en activiteiten om samen met je gezin te doen. Een prachtig cadeauboek dat elk gezin zichzelf cadeau zou moeten doen. Marisa Hart geniet grote bekendheid met haar familieblog ‘Baby, Kind & Meer’. Zij laat in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Geertje Aalders boeken
  Geertje Aalders - Het papercutboek

  Het papercutboek is een schitterend en inspirerend handboek over papierknipkunst van illustratrice en knipkunstenaar Geertje Aalders. Voor wie fan is van al die prachtige papercut projecten – geknipte kaartjes, posters en silhouetjes – op Instagram en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Clémence Gueidan, Florent Steiner, Guillaume Natas boeken
  Clémence Gueidan, Florent Steiner, Guillaume Natas - Nacht in de bibliotheek

  Je hebt morgen examen. Natuurlijk ben je te laat begonnen met leren en moet je nu een nacht doorhalen met koffie, pizza en energiedrank. Je hebt alles wat je nodig hebt, behalve dan dat ene boek dat je moet leren en je maar niet te pakken kan krijgen. Er is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gert Lindner boeken
  Gert Lindner - De complete schelpengids

  De meest voorkomende soorten op onze Europese stranden herkennen en determineren Met deze gids kun je voortaan alle schelpen die je vindt tijdens strandwandelingen in eigen land of op vakantie determineren. - Duidelijke foto's van de 150 mooiste soorten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Maarten Jagermeester boeken
  Maarten Jagermeester - Meneer de dierendokter

  Al tientallen jaren runt Maarten Jagermeester een dierenartsenpraktijk in Herentals. In Meneer de dierendokter beschrijft hij de meest pakkende momenten uit zijn carrière. Samen met zijn vrouw, drie dochters en inwonende vader, beleefde hij ronduit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist boek voor een groene wereld

  In dit boek vind je 150 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die jou uitdagen om de wereld te redden.Verbreek je record onder de douche, neem deel aan een beachcleanup, ga een avondje sterren kijken, speel de minsgame, kies voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Op reis met je hond

  Baasjes en honden zijn vaak onafscheidelijk. Zowel jij als je hond kunnen het dan ook ontzettend fijn vinden om samen op reis te gaan. Naar zee of op citytrip, op wandelvakantie of op All Inclusive: het kàn met je hond, maar dan moet je je wel goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • La Maison Victor boeken
  La Maison Victor - Jurken

  La Maison Victor verzamelde de 15 mooiste jurken uit haar collectie. Laat je betoveren door eigentijds en Belgisch design, stijlvol in al zijn eenvoud.Naast prachtige foto's en heldere werkbeschrijvingen vind je in dit boek alle patronen op ware grootte, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Johan Cruijff boeken
  Johan Cruijff - Mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Mart Smeets Smeets boeken
  Mart Smeets Smeets - Dagboek van een sportgek

  Zeer persoonlijke visie op de sport door de nestor van de sportjournalistiek De overvolle Sportzomer van 2012 barst voor Mart Smeets los op 28 mei, als hij een groot interview met Erik Breukink schrijft en zijn ideeën voor tv-program-mas voor die zomer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Maarten Kolsloot boeken
  Maarten Kolsloot - FC Emmen

  De vaak verguisde voetbalclub FC Emmen promoveert in mei 2018 voor het eerst in haar bestaan naar de eredivisie. Heel Drenthe, toch meestal wat somber van aard, is euforisch. Het is bijna niet te bevatten. Is dit de club die enkele jaren geleden op sterven na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Louise Booth boeken
  Louise Booth - Billy de kat

  Waargebeurd verhaal over de aangrijpende liefde tussen een autistisch jongetje en zijn kat Billy.Fraser is een driejarig autistisch jongetje met veel problemen. Door het minste of geringste kan hij totaal van slag raken, wat een grote invloed heeft op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Bosman boeken
  Peter Bosman - Vaargids IJsselmeer, Markermeer en de Randmeren

  De nieuwe vaargids voor het IJsselmeer, Markermeer en de RandmerenEen vaargids en ontdekkingsgids, alles over routes, ondieptes en de mooiste tochten. Met actuele en historische achtergronden. Dit boek is bestemd voor watersporters die al op het IJsselmeer,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Roosje Cordang boeken
  Roosje Cordang - Roosje en de Zilverschaatsjes

  Waarom willen jongeren beroemd worden met het kunstschaatsen? Een kind heeft een soepel en groeiend skelet. Springen wordt al vroeg een vereiste en het vele vallen, afzetten en neerkomen is desastreus voor de groeiende gewrichten. De kans is groot dat je voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Judith Noordzij boeken
  Judith Noordzij - Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf

  Na een toptijd, een topstage en een topbaan volgde een burn-out. Een burn-out op 27-jarige leeftijd.Tijdens haar herstel ontdekte Judith Noordzij beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt. Het beste dat je kunt worden is jezelf. Als kind word je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Julie Vrijens, Tim Mouling boeken
  Julie Vrijens, Tim Mouling - Very Vintage

  Very Vintage is een bron van inspiratie voor iedereen die van vintage houdt: de interieurreportages tonen hoeveel mogelijkheden er zijn om vintage in je woning te integreren. De huizen in dit boek zijn immers even divers als hun bewoners: sommigen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Auke Hempenius, Jaap Kleinpaste boeken
  Auke Hempenius, Jaap Kleinpaste - Go(lf) with the flow

  Golf heeft meer tips en theorieën dan alle andere sporten bij elkaar. Wie de adviezen van de golfpro ter harte neemt, de bladen leest en zich verdiept in golfboeken, komt erachter dat ze nogal eens met elkaar in tegenspraak zijn. Wat moet de golfer nu geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Ilona Annema, Claartje Schouten boeken
  Ilona Annema, Claartje Schouten - Van Terschelling tot Timboektoe

  ?'Een grote reis maken met je gezin, daar heeft een kind toch niets aan?' Reislustige ouders krijgen dat vaak te horen. Onzin, vinden Claartje Schouten en Ilona Annema. In Van Terschelling tot Timboektoe bundelden ze hun belevenissen samen met die van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Peter Vantyghem boeken
  Peter Vantyghem - 365 albums die je beluisterd moet hebben

  Muziek is vandaag toegankelijker dan ooit tevoren. Dankzij platformen als Spotify, Deezer en YouTube zijn albums slechts een muisklik verwijderd. Maar hoe vind je je weg in het overaanbod waarmee je als luisteraar geconfronteerd wordt? Hoe vind je een album of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wilco van Rooijen boeken
  Wilco van Rooijen - Overleven op de K2 DL

  dwarsligger 601 Wilco van Rooijen Overleven op de K2 Het fascinerende verslag van een van de grootste klimdrama’s ooit Een op de vier bergbeklimmers die de top van de K2 in Pakistan probeert te halen, overleeft dat avontuur niet. Toch proberen achttien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Rodney Rijsdijk, Robbert Tilli boeken
  Rodney Rijsdijk, Robbert Tilli - En Johan zag dat het goed was

  GODSKOLERE, AJAX, zelden lagen tranen van geluk en verdriet zo dicht bij elkaar als in de seizoenen 2016-2019. Het eerste seizoen onder Peter Bosz: de zegetocht van Ajax door de Europa League, die helaas eindigde in de finale. Het mooie voetbal waar heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Tim Birkhead boeken
  Tim Birkhead - De fantastische meneer Willughby

  Tim Birkhead geeft Francis Willughby, de eerste ornitholoog en een echte gentleman-geleerde, in ‘De fantastische meneer Willughby’ de erkenning die hij verdient. In de 17de eeuw werd de basis gelegd voor de moderne wetenschap: alleen door middel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00