Hobbyboeken

 • Andrew Forkner boeken
  Andrew Forkner - Vogels tekenen en schilderen

  Vogels zijn door hun vormen en kleuren fascinerend voor menig tekenaar en schilder. Vogels tekenen en schilderen start met de anatomie van vogels met aandacht voor de meest karakteristieke kenmerken. Daarna passeren 30 vogelportretten de revue; van roodborstje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Het grote vakantieboek voor managers

  Ontspannen, bijlezen en opladen tegelijk! Een luchtig boek voor managers, ondernemers en professionals. Bijlezen: de nieuwe trends, supersamenvatting van topmanagementboeken, Breingymnastiek: oefeningen, testjes, weetjes Vermaak: columns, inspirerende quotes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jeremy Clarkson boeken
  Jeremy Clarkson - Erger kan niet

  Niemand schrijft over auto's zoals Jeremy Clarkson dat doet. Terwijl de meeste journalisten zich blindstaren op pk's, brandstofkosten en snelheid, weet Jeremy dat er belangrijkere zaken in het leven zijn. Maak je geen zorgen, het gaat ook over auto's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Aurélie Drouet boeken
  Aurélie Drouet - 100% pallet

  Recycle pallets en maak goedkope, eco-vriendelijke meubels. Incl. duidelijke werktekeningen en stap-voor-stapfoto's In 100% pallets geven internationale ontwerpers inspiratie voor aansprekende meubels gemaakt van pallethout. Denk aan een hoofdbord voor je bed,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marti Perarnau boeken
  Marti Perarnau - Herr Pep

  Best verkochte sportboek in Spanje! 'Onthullend' - The Guardian 'Guardiola in topvorm. Erg goed geschreven en interessant voor professionals, voetbalfans en zelfs zij die er niet van houden' - El País Tijdens het seizoen 2013-2014 Guardiola's eerste seizoen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Babs Bruyneel, Ria Maes boeken
  Babs Bruyneel, Ria Maes - Help, mijn puber voelt zich niet goed

  Slaande deuren, mokkende kids, schoolresultaten in een duikvlucht naar beneden, daarmee krijgen jammer genoeg heel veel ouders van puberende jongens en meisjes te maken. Praten is belangrijk, dat weet iedereen, maar hoe start je de conversatie als je puber… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brigitte Balfoort boeken
  Brigitte Balfoort - Zij heeft stijl

  Zij heeft stijl is een vurig pleidooi om je als vrouw niet te laten inpakkendoor de heersende dictatuur van jong en vluchtig.Echte klassedames laten geen facelift uitvoeren en volgen geen dieet, want ze hebben zoveel meer te bieden: stijl, ervaring,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tessa van Riet - Ernst boeken
  Tessa van Riet - Ernst - Amigurumi sprookjes

  Amigurumi-experte en sprookjesliefhebster Tessa van Riet-Ernst stopt in Amigurumi sprookjes tal van wereldbekende sprookjesfiguren in een nieuw, gehaakt jasje. Zo is de grote boze wolf stiekem een sulletje, maar denkt hij dat hij er door zijn stoere halsband… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Een tekening per dag

  Prikkel elke dag je verbeelding en je creativiteit met de superleuke tekenopdrachten in dit inspirerende schetsboek. Een snor, een strandstoel, een kasteel, de drie biggetjes, een versierde kerstboom... Het lijkt simpel... maar laat je niet misleiden! Soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anja Steinkamp boeken
  Anja Steinkamp - Kippen houden voor beginners

  Met een goede voorbereiding en de nodige basiskennis kan iedereen van het houden van kippen zijn hobby maken. U wilt er dan natuurlijk voor zorgen dat de dieren zich goed voelen bij u. Maar wat maakt kippen gelukkig? Leven in een kleine groep, een mooi hok en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • René Vermeiren boeken
  René Vermeiren - Tour d'Anvers

  De Tour in Antwerpen - Antwerpen in de Tour Voorwoord door Christian Prudhomme, directeur Tour de France. In dit boek gaat René Vermeiren gedetailleerd, in woord en beeld, terug tot de eerste kennismaking in 1954 en alle verdere passages van de Tour in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan (2 DVD + boek)

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Jenny Hendy boeken
  Jenny Hendy - 101 tuinideeën

  Houd je ervan om in de tuin te zitten zonder het hele weekend bezig te zijn om het er perfect uit te laten zien? Dit boek biedt creatieve tuinoplossingen die in 30 minuten uit te voeren zijn. Meer dan 101 ideeën zoals bloeiende borders, een moestuin die je de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Spapens boeken
  Paul Spapens - Het Groene Woud

  Auteur /samensteller: Paul Spapens Het Groene Woud-kleurboek is om een aantal redenen bijzonder. De kleurplaten zijn gemaakt door professionele kunstenaars. Door de platen te kleuren, komt men op een bijzondere manier in contact met hun werk. Het is tevens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Linkerhof boeken
  Jan Linkerhof - Vertel mij wat

  Een globetrotter of jobhopper mag je hem niet noemen, maar Jan Linkerhof (1955) heeft in zijn carrière toch heel wat clubs versleten. Hij begon bij Laakkwartier en verkaste al snel naar Wilhelmus waar hij als veelbelovend linksbuitentje van 17 in het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sabrina Chevannes boeken
  Sabrina Chevannes - Schaken voor de jeugd

  Ik ben Guusje!En ik ben Jesse!Wij gaan je alles vertellen over het leukste spel van de hele wereld: SCHAKEN!We vinden schaken erg leuk, want het is een spannend spel. En het zorgt ervoor dat je je op school beter kunt concentreren.Als je het boek uit hebt...-… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Eva Schindler boeken
  Eva Schindler - Bloementuin betovering

  Na de diverse kleurboeken verschijnt nu ook dit leuke cadeauboekje met 20 wenskaarten om in te kleuren. * Leuk cadeauboekje met fantasierijke motieven om in te kleuren * Niet alleen ontspannend voor de maker van de kaart, maar ook bijzonder voor de ontvanger… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Art-therapie

  De ultieme kleurplatenbijbel voor volwassenen Kleuren voor volwassenen is een ware hype... Het is de ideale vorm van ontspanning en creatief bezig zijn. Herontdek meteen het plezier van kleuren! Veertien artiesten hebben samen 300 illustraties gemaakt die naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karine Nayé boeken
  Karine Nayé - REIZEN , MYSTERIEUS KLEUREN VOOR VOLWASSENEN VAN PUNT NAAR PUNT

  Meer dan 30 verborgen tekeningen waarmee je even heerlijk kunt ontsnappen aan de drukte van alledag! Kies een tekening uit, zoek de vetgedrukte 1 en begin met je schets. Langzaam ontvouwen zich prachtige landschappen en taferelen uit het dagelijks leven overal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Noah Strycker boeken
  Noah Strycker - Dat gevederde ding

  Vogels zijn zeer intelligente dieren; hun slimheid manifesteert zich op een andere manier dan bij de mens, maar dat is nog nauwelijks onderzocht. Langzamerhand komt men meer te weten over de geheime wereld van vogels, en dit biedt fascinerende nieuwe inzichten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Pierre van Zinnen boeken
  Pierre van Zinnen - De lachende trainer

  Voetbaldier Pierre van Zinnen is al vanaf zijn vijfde jaar bezig met 'het spelletje'. Bij DHC begon hij in de pupillen en schopte het tot het eerste elftal dat in de Hoofdklasse van het Nederlandse amateurvoetbal uitkwam. De hele familie Van Zinnen stroomt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Julia Airey boeken
  Julia Airey - At one time

  This is the story of a story. It is a memoir of a woman'slife, and her family's journey, spanning the 20th centuryfrom the Netherlands to the Colonies of Indonesia and backagain. The text was compiled from transcriptions of oral story-telling and is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rob Pronk boeken
  Rob Pronk - De Haagse Voetbal Historie Van Malieveld tot Melis Stokelaan

  In 2006 kreeg Rob Pronk (1964), fietsend in de driehoek Buurtweg-Waalsdorperlaan-Landscheidingsweg, een hevige aanval van nostalgie. Hij dacht terug aan de mooie voetbaljaren van weleer, aan dat schitterende gebied op de grens van Den Haag en Wassenaar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hanna Bervoets boeken
  Hanna Bervoets - En alweer bleven we ongedeerd

  'En alweer bleven we ongedeerd' is de derde en laatste bundeling columns van Hanna Bervoets uit Volkskrant Magazine.In strakke overpeinzingen beschrijft Bervoets alledaagse rituelen en herkenbare sociale situaties op geheel eigen wijze. Soms kritisch, vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maaike van Stratum boeken
  Maaike van Stratum - Kleuren voor Dummies

  Wil je beginnen met kleuren? Wil je meekleuren met familie, vrienden of kennissen of ben je op zoek naar een nieuwe hobby die je werkelijk overal kunt beoefenen? 'Kleuren voor Dummies' geeft begrijpelijke instructies over welk kleurmateriaal je kunt kiezen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95