Hobbyboeken

 • Sierd Nutma boeken
  Sierd Nutma - P.E.P. je team !

  Als amateur jeugdtrainer of -coach zet jij je in voor de sportclub. Door al je drukke bezigheden heb je misschien geen tijd en zin om een trainerscursus of een coachopleiding te volgen. Dat is vaak ook niet nodig, want over het algemeen gaat alles prima. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marianne Krediet boeken
  Marianne Krediet - De evenwichtige hond

  Hoe help je je hond gezond te bewegen? Wil je je jonge pup een zo goed mogelijke start geven voor de rest van zijn leven? Wil je een evenwichtige hond, die goed in balans is? Welke beweging is juist goed voor de pup en welke niet? Nieuwe inzichten leren dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,65
 • Jimmy Tigges boeken
  Jimmy Tigges - Voetbalplaatjes maar niet van Panini

  Wie was vóór Abe Lenstra de eerste zingende voetballer in Nederland? Wat hebben die Toten Hosen tegen 'scheissverein' Bayern München? Welke voetballers slaagden erin nóg beroerder te zingen dan Johan Cruij˜ ? Welke Britse groep maakte zich op vinyl sterk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aurélie Drouet boeken
  Aurélie Drouet - 100% pallet

  Recycle pallets en maak goedkope, eco-vriendelijke meubels. Incl. duidelijke werktekeningen en stap-voor-stapfoto's In 100% pallets geven internationale ontwerpers inspiratie voor aansprekende meubels gemaakt van pallethout. Denk aan een hoofdbord voor je bed,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwekerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwekerk, Mart Smeets - De Muur 49

  Telkens als Tourdirecteur Christian Prudhomme in Nederland is, wordt hij overrompeld door het peloton fietsen. Prudhomme komt meestal per TGV, ziet de stationsstallingen in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam – en hij verbaast zich wéér over de eindeloze rijen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Roxy Wildwood boeken
  Roxy Wildwood - Dagboek van een SM-Meesteres

  Robin besluit in de commerciële SM-wereld te stappen als Sm-Meesteres. Nadat zij is opgeleid, voelt ze zich al snel als een vis in het water. Samen met haar collega's is elke dag een feestje en een nieuw avontuur. Dan krijgt ze een Sm-relatie met de eigenaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefaan van Laere boeken
  Stefaan van Laere - Don Fredo Fred Hamerlinck

  Auteur Stefaan Van Laere heeft een boon voor de wielersport. Na eerdere boeken over Frank Vandenbroucke, Eddy Merckx en de veldrijders Albert Van Damme, Freddy 'Meesterke' De Meester en Robert 'Bertje' Vermeire dook hij opnieuw in de archieven. In het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,15
 • Stefaan Van Laere boeken
  Stefaan Van Laere - VDB forever! Mijmeringen over Frank Vandenbroucke

  Auteur Stefaan Van Laere kreeg de liefde voor het wielrennen met de paplepel ingegoten. Zijn moeder was afkomstig uit het dorp naast Meensel-Kiezegem, geboortegrond van niemand minder dan Eddy Merckx en als kind fietste hij op de heuvels van het Hageland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,91
 • Katrien Dierick boeken
  Katrien Dierick - De indringer

  Katrien Dierick werd geboren op 17 november 1978 en woont in Aalst. Ze studeerde in 2013 af in de richting Literaire Creatie aan de Aalsterse Academie voor Podiumkunsten. Ze schrijft naast proza ook liedjesteksten, kindergedichten en poëzie. Haar gedicht 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,79
 • Ethel McGrawry boeken
  Ethel McGrawry - Het Cassandra syndroom

  De seventies van vorige eeuw. Het leven van Elisabeth was eigenlijk al voor haar uitgestippeld: een carrière in Antwerpen als lerares, een huwelijk en een paar kinderen, en 's avonds met cola en chips op de bank naar de televisie kijken... Tot daar plots die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,27
 • Suzanne Wouters boeken
  Suzanne Wouters - Het leven is zo eenvoudig

  Met dit tweede boek wil de auteur iedereen de nodige informatie geven om op een eenvoudige manier zich terug goed in zijn vel te voelen. Dit boek is de leidraad om samen met de VeraAmi® methode te gebruiken. Naast de theoretische uitleg worden tevens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,31
 • Frans Babbelaar boeken
  Frans Babbelaar - Buffalo altijd Buffalo

  Kampioen zijn is plezant, dat weten ze nu ook in Gent! Voor het eerst in 115 pakten de Buffalo's de titel en dat ontaardde in een waar volksfeest waarop Frans Babbelaar uiteraard niet mocht ontbreken. In deze aangevulde versie van zijn succesboek 'Buffalo,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,27
 • Stefaan Van Laere boeken
  Stefaan Van Laere - Albert Van Damme – de Leeuw van Laarne

  "Dé flandrien van de cross!" (oud-voorzitter van de Belgische wielerbond Laurent De Backer) "Zonder meer de coureur waarvoor ik het meest respect heb." (Roger De Vlaeminck) "Trainen, werken en koersen: dat was zijn leven." (Robert Vermeire) Zes Belgische,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,32
 • Stefaan van Laere boeken
  Stefaan van Laere - Eddy Merckx en ik – herinneringen aan de Kannibaal

  De jeugd van auteur Stefaan Van Laere (°11 november 1963) werd gekleurd door de vele glansrijke prestaties van wielerkampioen Eddy Merckx (°17 juni 1945). In dit boek bundelt hij een aantal herinneringen aan de grootste renner aller tijden, die niet voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,67
 • Ivan Moscovich boeken
  Ivan Moscovich - Het tweede grote breinbreker boek

  Het magnum opus van puzzelgrootmeester Ivan Moscovich Wiskunde was nog nooit zo leuk: aan de hand van 353 klassieke breinbrekers krijg je inzicht in de belangrijkste wiskundige vraagstukken aller tijden. Puzzels en raadsels hebben de mens altijd al mateloos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Kees Jansma boeken
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Aart Aarsbergen, Peter Nijssen boeken
  Aart Aarsbergen, Peter Nijssen - De legendarische wielerkampioenen

  Grote renners winnen grote wedstrijden; grote wedstrijden leverengrote winnaars op. Dit adagium vormde het uitgangspunt vanLegendarische wielerkampioenen. Aart Aarsbergen en Peter Nijssenschetsen in 119 levendige portretten de allerbeste renners die dezesport… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jeremy Clarkson boeken
  Jeremy Clarkson - Erger kan niet

  Niemand schrijft over auto's zoals Jeremy Clarkson dat doet. Terwijl de meeste journalisten zich blindstaren op pk's, brandstofkosten en snelheid, weet Jeremy dat er belangrijkere zaken in het leven zijn. Maak je geen zorgen, het gaat ook over auto's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andrew Forkner boeken
  Andrew Forkner - Vogels tekenen en schilderen

  Vogels zijn door hun vormen en kleuren fascinerend voor menig tekenaar en schilder. Vogels tekenen en schilderen start met de anatomie van vogels met aandacht voor de meest karakteristieke kenmerken. Daarna passeren 30 vogelportretten de revue; van roodborstje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Monique Vos-Meulenbroek boeken
  Monique Vos-Meulenbroek - Bungelknuffels groot en klein

  Deze lieve knuffels zijn leuk om zelf te maken. Daarna worden ze graag geknuffeld door kleine handjes en armpjes. Een koe, een muis, een draak of een rups zijn maar een paar van de vele dieren die in dit boek beschreven staan. Met een guitig snoetje en zachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Schepers boeken
  Jan Schepers - PSV 100 seizoenen competitievoetbal

  In 1913 werd PSV opgericht. Twee jaar lang speelde de Eindhovense club enkel vriendschappelijke wedstrijden, maar in 1915 nam PSV voor het eerst deel aan een competitie. Inmiddels heeft PSV 100 seizoenen competitievoetbal achter de rug. In die seizoenen reeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Andrew Mikolajski boeken
  Andrew Mikolajski - 200 x snoeien

  Deze gids geeft precies aan wat je in welke maand moet doen om planten en bomen gezond en productief te houden: snoeien doet bloeien. Het snoeien van de 200 meest voorkomende tuinplanten, bomen en fruitsoorten wordt beschreven en je vindt veel praktische tips,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Peter Bauwens boeken
  Peter Bauwens - Vijgen in de lage landen

  Vijgen: klinkt behoorlijk mediterraan en toch zijn de planten perfect haalbaar ook hier bij ons in de lage landen bij de zee. In dit boek vind je naast hun rijke geschiedenis en bijzondere botanische eigenschappen ook een praktische handleiding om de planten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn Jas boeken
  Martijn Jas - Maastricht Bevalt !

  In Maastricht Bevalt! vertellen zevenentwintig bekende Nederlanders over de onlosmakelijke band die ze met hun geboortestad hebben. In gesprekken met auteur Martijn Jas (1966) halen ze dierbare herinneringen op en geven ze hun mening over het Maastricht van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Het grote zomer kleurboek, creatief kleuren voor volwassenen

  Wie houdt er nu niet van de zomer? Lekker buiten bezig zijn, genieten van de zon en van de natuur - het leven op zijn best. In dit kleurboek staan prachtige zomermotieven om in te kleuren. Om dit boek in te kleuren hoef je geen kunstenaar te zijn en heb je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99