Hobbyboeken

 • Ron Schiltmans boeken
  Ron Schiltmans - Ajax is relaxed

  Kon Ron Schiltmans in zijn twee eerder verschenen bundels over geen enkel Ajaxkampioenschap berichten, 'Ajax is relaxed!' beschrijft er maar liefst vier op een rij! Maar ook nu zijn er niet louter hoera-verhalen, want zoals we inmiddels gewend zijn, neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marina Riemslagh boeken
  Marina Riemslagh - Vandaag geen stress, met PSYCH-K

  Vandaag geen stress': 'en morgen dan?' Morgen is het ook weer 'vandaag'... Net zoals in ons onderbewuste, daar is het ook altijd 'nu'. Daarom kan één enkele gebeurtenis die ons leven 'op zijn kop zet' ons jarenlang in de ban van stress houden. Hoe dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hein Voorwinde boeken
  Hein Voorwinde - Niet op een kluitje!

  Daar sta je dan. Op het voetbalveld. Met schreeuwende kinderen om je heen en trotse ouders langs de kant. Aan jou de taak om het een beetje in goede banen te leiden. De vraag is: hoe doe je dat? Daar gaat dit boekje over. Zodat je weet wat jouw taken zijn als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Els Jacobs boeken
  Els Jacobs - Grip op de chaos

  Grip op de chaos met De HuishoudCoach Je wilt graag opgeruimd leven, maar het lukt je maar niet om aan de slag te gaan. Omdat je gehinderd wordt door onhandige overtuigingen ('het moet perfect') of omdat je moeite hebt de eerste stap te zetten, spullen los te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Felix Sperans, Myriam Sperans boeken
  Felix Sperans, Myriam Sperans - Bliksem in mijn hoofd

  Felix Sperans is al bijna vijftig jaar zenuwziek. Om niet helemaal gek te worden schrijft en schildert hij, ook wel wat om zijn Filipijnse schoonfamilie aan een iets of wat menswaardig bestaan te helpen.Felix Sperans is o.a. de coauteur van de bestseller 'Bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Robert Kolenik boeken
  Robert Kolenik - Kolenik

  Allow yourself to be inspired by Robert Kolenik's unique Eco Chic Design. With his luxurious, bespoke designs, which incorporate surprising elements from the natural World, this young Dutch designer is rapidly spreading his wings worldwide. Laat jezelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Juan Belkhir, Marjolijn de Cocq boeken
  Juan Belkhir, Marjolijn de Cocq - Cut the crap

  Sociale drinker? Af en toe een een lijntje? Of zit de verslaving dieper dan je durft te erkennen? Juan Belkhir (Tanger, 1963) was bokser, model en personal trainer en danste met de duivel. Getogen in de onderwereld van Oran, beschadigd en onthecht, raakte hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Korné Pot boeken
  Korné Pot - Woning kopen? De Gouden Tips

  'De Gouden Aankooptips' is hét boek voor toekomstige woningkopers. Dit praktische handboek geeft woningkopers de beste tips voor het kopen van een woning. Stap voor stap wordt het aankoopproces besproken en in ieder hoofdstuk worden de beste tips en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - Geen genade - Andy van der Meijde

  Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anne Sohier-Fournel boeken
    6,99
 • Anne Sohier-Fournel boeken
    6,99
 • Isabelle Palmer boeken
  Isabelle Palmer - Planten in huis

  Kamerplanten staan weer volop in de belangstelling. Maar dan niet zoals in het verleden in een keurige rij op de vensterbank. Nee: hip en trendy als onderdeel van de inrichting, als accent op een tafel, als tafereel of vakantieherinnering, verticaal aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Praktisch zakboekje voor de moestuin

  Voor het sterk groeiende aantal liefhebbers van een moestuin ontbrak tot nu toe een handzaam overzicht van de vele soorten groenten en fruit die verkrijgbaar zijn. En daarbij als belangrijkste aandachtspunt: welke soort is geschikt voor mijn moestuin? Wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Frank van Zwol, Jolanda Linschooten boeken
  Frank van Zwol, Jolanda Linschooten - Kanoparadijs Nederland

  Het waterrijke Nederland is een paradijs voor kanovaarders en suppers. Kanoparadijs Nederland bundelt de mooiste kanotochten van Nederland en is geschreven voor zowel doorgewinterde kanovaarders als beginners. Deze nieuwe uitgave besteedt daarnaast aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Giles Chapman boeken
  Giles Chapman - Autocoureur

  Het is de eerste dag op de baan en jij zit achter het stuur ! Doe je veiligheidsgordels om en zorg dat je de beste startplek hebt. Ontdek stap voor stap hoe je een vliegende start maakt, een bocht neemt, je concurrenten inhaalt en de race wint. In de klas… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert den Boer boeken
  Bert den Boer - Jij ook altijd

  In Jij ook altijd biedt Bert den Boer concrete adviezen over hoe je een gesprek weer op het goede spoor kunt krijgen. Dit boek geeft een rake schets van de soms tragische, soms hilarische aspecten van menselijke communicatie. Met veel voorbeelden uit privé-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Dick Gorter boeken
  Dick Gorter - Nederlandse Koopvaardijschepen in beeld - deel 15 Seatrade deel 2

  In de Seatrade Reefer Pool en de gelieerde Hamburg Reefer Pool, GreenSea Pool en de in 2005 overgenomen United Reefers Pool (Vroon en Sun-groep), dan wel (ook) in management bij Seatrade Groningen hebben honderden koelschepen gevaren. In een deel daarvan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Bob Smalhout boeken
  Bob Smalhout - Moderne leegte

  Wie de columns van professor Bob Smalhout op inhoud sorteert, ontdekt dat zijn achterliggende drijfveer bestaat uit een mengsel van verontwaardiging en diepe zorg over hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen. Al jarenlang fulmineert hij tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dolin Bliss O'Shea boeken
  Dolin Bliss O'Shea - Little Black Dress

  Coco Chanel, Audrey Hepburn, Mary Quant... elk van deze vrouwen had een eigen kijk op de veelbesproken 'little black dress'. In dit prachtige boek staan de beroemdste basisjurken, met patronen om ze zelf te kunnen maken - van de klassieke wikkeljurk tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jacqueline van Lieshout boeken
  Jacqueline van Lieshout - Het Tempelkookboek - kinderen

  Jacqueline van Lieshout helpt je met haar boek Van gifbelt naar tempel - Kinderen om uit te vinden wat gezond is voor je kind en wat niet. Fabrikanten, consultatiebureaus en het voedingscentrum geven daar geen eenduidig antwoord op en de gemiddelde ouder is in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Corinne Crasbercu, Dominique Montembault boeken
  19,99
 • Jan Staes boeken
  Jan Staes - Dribbel voetbalquizboek Deel 1

  Dribbel Voetbal Quizboek 978.94.6021.017.4 Dit eerste Dribbelvoetbalquizboek vuurt meer dan 800 voetbalquizvragen uit 2014 op u af. Test uw kennis over het nationale en internationale voetbal. Van de aftrap van de Eredivisie tot het eindsignaal van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Peter Ouwerkerk boeken
  Peter Ouwerkerk - De Muur 47 - Etalagecoureur, de tragische ondergang van Roy Schuiten

  Lezer, In deze Muur-special tekent Peter Ouwerkerk het leven van Roy Schuiten (1950-2006). Oudere lezers herinneren zich Schuiten nog als de prachtige stilist die als 23-jarige neoprof de internationale wielerwereld verbaasde door met een uitgeputte Francesco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henny de Vos, Akke de Bruijn boeken
  Henny de Vos, Akke de Bruijn - Snorgids voor mannen van 60 plus

  Vroeger dacht je dat 60 oud was. Dat 60 worden moeilijk was. Nu je 60 bent of wordt, weet je beter. 60 oud? 60 is het nieuwe 50! De mooiste jaren liggen voor je. Je bent misschien niet meer even snel als 10 jaar geleden, maar wel nog even slim. Deze Snorgids… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martha Joanna Enger-Ankersmit boeken
  Martha Joanna Enger-Ankersmit - Landgoed De Hoek en het ontstaan van de Sallandse Golfclub

  De mooie omgeving van het Sallandse coulissen landschap, de binding met de natuur en de betekenis daarvan en de centrale rol die de Sallandsche Golfclub De Hoek hierin speelt, staat centraal in dit fraaie boek. De vreugde en de liefde die het golfspel oproept… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95