Hobbyboeken

 • RHS Royal Horticultural Society boeken
  RHS Royal Horticultural Society - 12 maanden in de tuin

  Van januari tot december een prachtige tuin! Deze handzame gids van de experts van de Britse Royal Horticultural Society laat zien wat je wanneer moet doen om zeker te weten dat je planten en bomen goed verzorgd zijn en je tuin het hele jaar door bloeit. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jelle Mollema, Bor Rooyackers boeken
  Jelle Mollema, Bor Rooyackers - Schorem, haarsnijder en barbier

  Geen gezeik; knippen en scheren! Stap terug in de tijd, stap binnen bij Schorem Haarsnijder en Barbier in Rotterdam. Nu is er het boek. Met in-your-face fotografie en ongelogen dialogen. Fotograaf Jelle Mollema volgde de barbiers en haarsnijders twee jaar lang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kees Fens boeken
  Kees Fens - Dat ben ik toevallig

  Op 27 juni 1977 schreef Willem Frederik Hermans aan een vriend: 'Er stond een ontroerend verhaaltje van ene A.L. Boom in dat nummer van De Tijd. Heeft Nederland al eerder vernomen van die schrijver? Zo niet, dan hoop ik dat er nog meer van hem vernomen zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Van puntje tot puntje Fantastische figuren

  Puntjes verbinden tot er een verrassende figuur tevoorschijn komt... Wie heeft dat als kind nooit gedaan? En waarom zou je dat als volwassene niet meer mogen doen? Nu creatief kleuren voor volwassenen helemaal ingeburgerd is, wordt het tijd om eens af te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Martijn van Raamsdonk, Anneke van den Broek boeken
  Martijn van Raamsdonk, Anneke van den Broek - Eet gewoon gezond!

  Wil jij je gezond en fit voelen? Ben je op zoek naar de gezondste versie van jezelf en benieuwd hoe voeding je daarbij kan helpen? Dan heb je nu het juiste boek in handen. Het is geen dieetboek, het gaat niet over calorieën tellen, het is ook geen kookboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Creatief kleuren voor volwassenen Vrolijke patronen

  Kleuren is een heerlijke ontspannende bezigheid, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Voor volwassenen die graag binnen én buiten de lijntjes kleuren! Kleuren is rustgevend, ontspannend; je wordt er volledig zen door. Met meer dan 100… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Het super grote robot kleurboek

  Kleurboeken zijn helemaal in. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen! De mooie grafische platen van Marlies Visser zijn een uitdaging voor de beginnende en de gevorderde kleurder. Dankzij alle kleine elementjes kan iedereen er helemaal zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rita Galchus boeken
  Rita Galchus - Kiemen kweken in eigen keuken

  Rita Galchus: Kiemen kweken - in je eigen keuken Kiemen kweken is gemakkelijk en het resultaat is heerlijk. Rita Galchus laat je stap voor stap zien hoe je het doet en waarom het zo leuk en gezond is. In dit boek vind je alles over de achtergronden van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ronald Leonardo boeken
  Ronald Leonardo - Afslanken voor echte mannen

  In de westerse wereld zijn er meer mannen dan vrouwen met overgewicht. Desondanks richt het grootste deel van de afslankboeken zich op vrouwen.Dit boek echter, is speciaal voor mannen. Er wordt in beschreven hoe je kunt afvallen op een makkelijke manier,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joost De Maeseneer boeken
  Joost De Maeseneer - De CHAMP Piramide

  Wielerkampioenen groeien niet aan de bomen, en niet elke renner met de noodzakelijke fysieke mogelijkheden bereikt de top. Joost De Maeseneer, sportdokter van enkele van de grootste wielrenners aller tijden, ontwikkelde een piramidemodel om talent op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Van puntje tot puntje Verrassende figuren

  Puntjes verbinden tot er een verrassende figuur tevoorschijn komt... Wie heeft dat als kind nooit gedaan? En waarom zou je dat als volwassene niet meer mogen doen? Nu creatief kleuren voor volwassenen helemaal ingeburgerd is, wordt het tijd om eens af te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Céline Dupuy boeken
  Céline Dupuy - 100% jeans

  Jeans is een van de populairste stoffen aller tijden. Wie heeft er geen jeans in huis? Toen modeontwerpster Céline Dupuy in haar kast op drie oude modellen stuitte, besloot ze om ze een nieuw leven te geven. Vervolgens ging ze bij familie en vrienden bedelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen

  Van de wereldwijde kleurboekentrend is het einde nog lang niet in zicht! Om het succes te vieren en onze kleurboekenfans iets speciaals aan te bieden, brengt BBNC dit voorjaar Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen uit. Dit kleurboek is, what's in a… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erik van den Berg, Daielle Berloth, Arno Beuken boeken
  Erik van den Berg, Daielle Berloth, Arno Beuken - De reizen van de Tijgerhaai

  Europa per motorboot ontdekken is voor velen een lang gekoesterde wens. Dit boek beschrijft in pakkende hoofdstukken de vele reizen door Europa van de motorboot Tijgerhaai, het redactieschip van het bekende blad Waterkampioen. Het is geschreven voor ieder die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Naomi Tabatha boeken
  Naomi Tabatha - Schattige vilten figuurtjes om zelf te maken

  80 patronen voor de snoezigste poppetjes en diertjes Maak kennis met Lulu, Lili & Lala, Miss Kitty en een hele verzameling dieren, zoals giraf, leeuw, nijlpaard, olifant en nog veel meer. Het enige wat je nodig hebt om deze bonte bende tot leven te wekken is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jutta Diekmann boeken
  Jutta Diekmann - Vrolijke vlechten en dotjes

  Van zigzagstaartjes tot een warrige knot: de mooiste creaties voor kleine prinsesjes stap voor stap uitgelegd Een donutdot, zigzagstaartjes, opgestoken haar of een nonchalante vlecht... wat kies je vandaag? In dit boek vind je een heleboel leuke creaties, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Carol Twinch boeken
  Carol Twinch - Praktisch handboek - Kippen houden

  Alles wat u moet weten over: de verschillende rassen - de inrichting van het kippenhok - gezonde kippenvoeding - de verzorging Dit handboek vertelt u alles wat u moet weten om kippen te kunnen houden. Eerst krijgt u een overzicht van de verschillende rassen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Naomi Dom boeken
  Naomi Dom - Doet het pijn?

  Weer een boek over seks? Ja en neen. Want in Doet het pijn? komen de antwoorden op de vraag uit de titel en vele andere vragen rond ontmaagding en seks niet van specialisten maar van gewone mensen. Naomi Dom, 23, schreef haar eigen ervaringen neer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alison Smith boeken
  Alison Smith - Mini handboek kleding maken

  Kleding maken stap-voor-stap: in deze handzame paperbackeditie van 'Handboek kleding maken' staan honderden stap-voor-stapinstructies van basistechnieken, plus een overzicht van alle benodigdheden en materialen voor kleding maken. Ga aan de hand van de vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tine Verdickt boeken
  Tine Verdickt - Villa Appelzee Kleur

  Interieur inspiratie nodig? Dit vrolijke en inspirerende boek vol interieur inspiratie van de blog www.appelzee.com is een must voor iedereen die zich graag met kleur omringt, zonder dat je meteen de ladder op moet om een hele muur of kamer te verven! Kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Keri Smith boeken
  Keri Smith - The imaginary world of... - Nederlandse editie

  Bedenk je eigen wereld! In The imaginary world of… vraagt Keri Smith je om iets nieuws te verzinnen: een unieke wereld, helemaal volgens jouw eigen idee. Je start door een lijst aan te leggen met alles wat je raakt: voorwerpen, kleuren, vormen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Daniëlle Hartemink boeken
  Daniëlle Hartemink - Boer Jos

  In 2009 ontmoette Jos Sloot via mediacircus Boer zoekt Vrouw de liefde van zijn leven en noemde iedereen hem voortaan bij zijn nieuwe dubbele naam: Boer Jos. De boer vertelt in zijn boek open over zijn jeugd, (liefdes)leven, Boer zoekt Vrouw-avontuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mike van Damme boeken
  Mike van Damme - 1995

  1995Het onverslaanbare Ajax van Louis van GaalWat had Ajax in de Champions League te zoeken in het seizoen 1994/1995? Slechts één speler had al ervaring met het kampioenenbal: Frank Rijkaard. Het elftal bestond voornamelijk uit een stel jonge honden, nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kleur de bovenkant van Nederland

  Cover als brondocument gebruikt.Laat je creativiteit de vrije loop en kleur de bovenkant van Nederland. De kleurplaten zijn zwartwit-sjablonen van de kleurrijke luchtfoto's van niemand minder dan Karel Tomeï, met afstand de beste luchtfotograaf van Nederland.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Renee van der Velden - Stroo boeken
  Renee van der Velden - Stroo - Rokjes haken

  Rokjes haken voor hippe meidenRenée van der Velden haakte voor haar dochters een paar leuke rokjes. Al gauw wilde andere meisjes ook zo'n leuk rokje. Ze ontwierp nog meer rokjes, in andere kleuren, met nieuwe steken en in nieuwe modellen. Zo ontstond een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95