Hobbyboeken

 • Patrick Boor, Jelmer Geerds boeken
  Patrick Boor, Jelmer Geerds - Puur topklasse

  'Zaterdagmiddag. Met vrienden twee uur in de auto van Hardenberg naar Barendrecht. Koffie in de kantine. Ouwehoeren over voetbal met supporters van de tegenstander. Koukleumen, mopperen, tieren en juichen langs de lijn. Met 2-1 op je kloten krijgen, vervolgens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Will Jones boeken
  Will Jones - De fietsenmakers

  Ontmoet de personen achter de pedaalkracht - Een ode aan de creativiteit en het vakmanschap van 88 van 's werelds meest innovatieve fietsenontwerpers - Over de maatbouwers van onder meer beach cruisers, crossfietsen, mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Michael Boogerd, Maarten Scholten boeken
  Michael Boogerd, Maarten Scholten - Handboek Tour de France 2014

  Voor alle wielerliefhebbers is het Handboek Tour de France van Michael Boogerd en Maarten Scholten ook dit jaar weer onmisbaar - voor de voorpret, voor bij de tv, voor mee op reis. In dit compacte naslagwerk brengen Boogerd en Scholten alle belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Remco Daalder boeken
  Remco Daalder - De gierzwaluw

  Gierzwaluwen eten in de lucht, ze paren in de lucht, ze zoeken al vliegend hun nestmateriaal bij elkaar en ze slapen in de lucht, op twee kilometer hoogte. Elk jaar vliegen ze vanuit hun overwinteringsgebieden in Afrika negenduizend kilometer naar het noorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • John de Wolf, Jeroen Siebelink boeken
  John de Wolf, Jeroen Siebelink - De wolf, John

  John de Wolf (Schiedam 1962) is een icoon van het Nederlandse voetbal. Als speler van onder meer Sparta, FC Groningen, Feyenoord en Wolverhampton Wanderers groeide hij uit tot een verschijning op de velden. Met Feyenoord behaalde hij drie nationale bekers en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elles Lalieu boeken
  Elles Lalieu - Aging

  Oud worden willen we allemaal, het liefst in goede gezondheid. Sterker nog, we willen tot op hoge leeftijd jong blijven. Gezond ouder worden blijft daarom voor iedereen een uitdaging.Door revolutionaire wetenschappelijke ontwikkelingen, betere voeding en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Miriam Samson boeken
  Miriam Samson - Fietsen in Den Haag voor en door kinderen

  Dit boekje bevat leuke tips van kinderen voor fietstochten door de stad. Help je mee om van Den Haag fietsstad van Nederland te maken? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marike Stooker boeken
  Marike Stooker - Natuurlijk voeren voor hond en kat

  In dit boekje over de voeding van hond en kat wordt in een aantal hoofdstukken dieper ingegaan op de onstaanswijze en achtergronden van zowel brokkenvoeding als de momenteel zeer populaire vers vleesvoedingen. Voor- en nadelen van beiden worden op een rijtje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Esmee E. Fauth boeken
  Esmee E. Fauth - Nooit meer zakken

  Rijbewijstheorie leren eenvoudig gemaaktInhoud Hoe je dit boek het beste kunt gebruiken 4 Wat dit boek jou biedt 4 Waarom open vragen? 4 Stap voor stap leren 4 Hoe kom je aan proefexamens? 5 Gevaarherkenning 5 Categorie: Definities - Vragen 10 Categorie:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Sjoukje Veenstra boeken
  Sjoukje Veenstra - Rellebel

  'Rellebel' gaat over een happy single die een optimistische kijk op het leven heeft. Tegenvallende cijfers, onmogelijke liefdes en de strijd om het bestaan geven haar inspiratie. Zij neemt je mee op haar avonturen die te gewoon voor woorden zijn. Van niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erik van Huizen boeken
  Erik van Huizen - Jaarboek binnenvaart 2013

  Het Jaarboek Binnenvaart geeft in foto's, korte nieuwslijnen, nieuwsverhalen en menselijke verhalen een overzicht van het jaar, dat zich uitstrekt van juli 2012 tot en met juni 2013.Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) is een feit. De Binnenvaart Branche Unie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Binaire puzzels 3 sterren

  Binaire puzzels 3 sterren***. Deze breinbrekers zijn de nieuwste puzzelrage! Let op: verslavend! De nieuwste rage in puzzelland is de binaire puzzel, een logische cijferpuzzel waarbij alleen de nul en de een gebruikt mogen worden! De instructies zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Binaire puzzels 4 sterren

  Binaire puzzels 4 sterren****. Deze breinbrekers zijn de nieuwste puzzelrage! Let op: verslavend! De nieuwste rage in puzzelland is de binaire puzzel, een logische cijferpuzzel waarbij alleen de nul en de een gebruikt mogen worden! De instructies zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Binaire puzzels 5 sterren

  Binaire puzzels 5 sterren*****. Deze breinbrekers zijn de nieuwste puzzelrage! Let op: verslavend! De nieuwste rage in puzzelland is de binaire puzzel, een logische cijferpuzzel waarbij alleen de nul en de een gebruikt mogen worden! De instructies zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Patrick Baas boeken
  Patrick Baas - Kobudo

  De misvatting dat karateka altijd met 'lege handen' vochten, of zouden behoren te vechten, is een wetenschappelijk achterhaalde illusie. Karate en kobudo zijn als broer en zus altijd al onafscheidelijk geweest. In zijn nieuwste, rijkelijk geïllustreerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Luca Caioli boeken
  Luca Caioli - Neymar

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789400402584):Op achttienjarige leeftijd debuteerde Neymar in het Braziliaanse elftal. Al snel werd duidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Mariette Kamphuis boeken
  Mariette Kamphuis - Met levend materiaal copijn 1763-2013

  Met levend materiaal COPIJN 1763-2013 Tweehonderdvijftig jaar tuinlieden, boomkwekers, boomverzorgers en tuin- en landschaps-architecten Geen enkele familie in Nederland bleef zo lang in het 'tuinvak' werkzaam als de familie Copijn. Aan hun geschiedenis is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwekerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwekerk, Mart Smeets - De muur

  Van de redactie Lezers, Jubilea en kroonjaren - niet iedereen heeft er iets mee. Of iemand nu 97 wordt of 100; of een wielerkoers nu 49 jaar geleden werd gesticht of 50. Het zijn de slingers voor het geheugen. O ja... zo hé... al zó lang...? Wat maakt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Co Meijer boeken
  Co Meijer - Lawn Tennis

  Dit boek is uniek in zijn soort. Het is voor het eerst, dat er in Nederland een tennisboek verschijnt met zoveel tekst en nog meer beeldmateriaal over de geschiedenis van het tennis sinds de 14e eeuw!. Het boek begint met de ontstaansgeschiedenis van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Style your phone

  Geef je telefoonhoesje een persoonlijke touch met naald & draad! Als basis gebruik je een siliconen borduurhoes die je eenvoudig kunt opfleuren met de leukste borduursels. In dit boek staan 100 superleuke borduursels ter inspiratie; van space-invaders, stoere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • J. Crins boeken
  J. Crins - Tendens MC vmbo mode en commercie Stagekatern

  Er zijn voor alle afdelingen en intrasectorale programma's stagemappen ontwikkeld. Deze stagemap is ontwikkeld voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Deze map bereidt de leerling niet alleen voor op de stage maar bevat daarnaast allemaal opdrachten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,50
 • Jelle Medema, Saskia Naber boeken
  Jelle Medema, Saskia Naber - Jelle's zaaiboekje

  Zelf groentes zaaien, planten, verzorgen en oogsten in de Makkelijke Moestuin.De meeste mensen denken dat moestuinieren en groentes kweken heel moeilijk is en dat je daar veel voor moet weten. Maar dat is echt niet zo; het is best makkelijk en iedereen kan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Keuken en badkamer

  Zelf klussen - Keuken & badkamerKraan kapot in de badkamer of een afzuigkap die het niet meer goed doet? Dit boek uit de serie Zelf klussen vertelt u hoe u deze en een heleboel andere klussen in de badkamer en keuken aanpakt. Zoals de afvoer ontstoppen, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Nikki Van Olst boeken
  Nikki Van Olst - Vrijheidsdressuur

  Over het boek en de auteur:Vrijheidsdressuur kan meer voor een paard betekenen dan alleen een leuk kunstje, een oefening of een keer spelen. Het kan een paard geestelijk en lichamelijk verbeteren... Mijn naam is Nikki van Olst, ooit begonnen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,30
 • Wesley Meijer boeken
  Wesley Meijer - Oorlog langs de lijn

  De middagkranten maken op maandag 3 december 2012 melding van de zware mishandeling van een grensrechter. Diezelfde middag nog laat Richard Nieuwenhuizen het leven. Een toegewijde voetbalvader, doodgeschopt bij een amateurwedstrijdje in Almere.De ophef is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95