Hobbyboeken

 • Filip Roelandt, Peter van Gerven, Bart Soons, Reinout van Schuylenbergh boeken
  Filip Roelandt, Peter van Gerven, Bart Soons, Reinout van Schuylenbergh - Een leerlijn zwemmen. Een theoretische beschouwing

  Elk kind leert zwemmen. Welke zwemslag het daarbij als eerste leert, is niet de belangrijkste vraag. Leer kinderen een techniek kiezen waarbij ze zich veilig en goed voelen. De motorische ontwikkeling en veiligheid in en rond het water staan voorop.Het louter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jo Ellison boeken
  Jo Ellison - Vogue

  De luxe limited editon van Vogue, met de bekendste modehuizen, modellen en modefotografen Vogue, de japon, het model en de fotograaf laat een schitterende verzameling japonnen zien in ruim driehonderd foto's die door Jo Ellison in de context van hun tijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,50
 • Keir Rednedge boeken
  Keir Rednedge - Wereld voetbal recordboek 2015

  Het Wereldvoetbalrecordboek 2015, samengesteld door Keir Rednedge, is een schitterend naslagwerk boordevol nationale en internationale voetbalfeiten en statistieken. Dit is alweer de zesde editie van het Wereldvoetbalrecordboek. Het bevat honderden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jan Roose boeken
  Jan Roose - 50 jaar hardloper

  Jan Roose is op 9 juni 1950 in Goes geboren. In zijnwerkzame leven is hij 35 jaar onderwijzer geweest;in 2008 ging hij met pensioen. In dit boek staat hethardlopen centraal waar Jan Roose zich nu 50 jaarmee bezighoudt. Behalve Jan is zijn broer Wim actiefin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Giovanni Boccaccio boeken
  Giovanni Boccaccio - Decamerone

  In de Decamerone laat Boccaccio de lotgevallen van de mens door twee krachten bepalen: de natuur en het noodlot. De natuur staat voor de menselijke eigenschappen en de eigen menselijke wil, terwijl het noodlot in de vorm van dame Fortuna model staat voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jan Mulder, Frank Buyse boeken
  Jan Mulder, Frank Buyse - Tot u spreekt Jan Mulder

  Tot u spreekt Jan Mulder. De voormalige spits bewondert zijn helden en blikt terug op zijn voetballeven: hij beschrijft de mensen die hem hebben ontroerd, geraakt, geërgerd. Nederlanders en Belgen, coaches en spelers, verdedigers en spitsen. En zo vertelt Jan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Johan Derksen boeken
  Johan Derksen - Voetbalcriticaster

  Hij schrijft al ruim dertig jaar kritische columns in Voetbal International en is het voetbalgezicht van RTL.Johan Derksen (31 januari 1949) was een modale profvoetballer bij Go Ahead, SC Cambuur, Veendam, Haarlem, SV Meppen en MVV. Hij bagatelliseert zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lars Gejl, Ger Meesters boeken
  Lars Gejl, Ger Meesters - Herken de kustvogel

  Herken de kustvogel beschrijft ruim 140 soorten kust- en zeevogels. Nergens anders zie je vogels zo vaak als silhouet tegen de lucht als langs de kust. Herken de kustvogel van Lars Gejl en Ger Meesters gaat over vogels die in verschillende seizoenen (of het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gonny van der Zwaag boeken
  Gonny van der Zwaag - Fit met Apps & Wearables

  Dit is jouw moment om sneller en slimmer fit te worden! In fit met apps lees je hoe je met slimme apps en wearables je doelen sneller bereikt. Ben je al maandenlang bezig om fitter te worden en schiet het maar niet op? Wil je afvallen, je sportprestaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Chris Bowers boeken
  Chris Bowers - Djokovic

  Voor Novak Djokovic was de weg naar de top geplaveid met hindernissen, want in tegenstelling tot zijn generatiegenoten Nadal en Federer groeide de Serviër op in een land dat in staat van oorlog verkeerde. Het gezin woonde in Belgrado ten tijde van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Feel good color Anti-stress

  Anti-stressWord helemaal zen met de prachtige kleurplaten in dit boek! Breng een moment van rust in je drukke leven door de prachtige tekeningen in te kleuren. Gebruik je kleurpotloden of stiften? Kies je voor de abstracte of voor de figuratieve patronen? Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Katrien Van De Steene, Stefanie Faveere boeken
  Katrien Van De Steene, Stefanie Faveere - Hippe pakjes

  Leuk DIY-boek voor wie graag creatieve cadeautjes geeft Iemand verrassen met een apart cadeau is sowieso erg leuk, maar een originele verpakking maakt het helemaal af! En dat kun je nu ook gewoon zelf, want in dit crea-boek krijg je stap voor stap uitgelegd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jacqueline van der Kloet boeken
  Jacqueline van der Kloet - Kleur je tuin

  Combinaties van vaste planten en bloembollen B(l)oeiende tuinen zijn elk seizoen weer anders. De basisvorm blijft natuurlijk gelijk, maar door de vaste planten, de bolgewassen en bloembollen verrassend te combineren, kan elke tuin het hele jaar door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marieke Henselmans boeken
  Marieke Henselmans - Consuminderen met kinderen

  Elke ouder wil kinderen het best geven. En elke winkel wil aan (aanstaande en andere) ouders het duurste verkopen. Dat is het misverstand in een notendop: we verwarren 'het beste' met 'het duurste'. Zo niet Marieke Henselmans, bespaarkoningin, inspirator,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martin Tulp boeken
  Martin Tulp - Mijn bijtring was een hazenbot

  Jachtpassie is niet erfelijk, maar als zoon van 'Meester' Tulp, onderwijzer - en jager - in Hoogwoud, ging de schrijver (1950) al heel jong mee op jacht. Eerst als drijver, en vanaf zijn 16e met het geweer. Bijna vijftig jaar later is hij nog steeds te vinden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Loes Verhoeven boeken
  Loes Verhoeven - Freubelweb

  www.freubelweb.nl, dé website voor en door enthousiaste fröbelaars is met meer dan 1500 gratis patronen the place to be voor iedereen die van handwerken houdt. Loes Verhoeven is de drijvende kracht achter deze website, die iedere maand meer dan 200.000 keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Roelke Posthumus boeken
  Roelke Posthumus - Een hoop leven - tuinieren & moestuin

  Een verrassende tuingids, uniek in zijn soort. Grond, humus en compost: nooit eerder op deze manier belicht! Wat gebeurt er echt binnenin een composthoop? Hoe ontstaat grond, hoe kunnen we het zelf namaken en bovenal: wat kun je ermee? Daarover gaat dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • David Cramp boeken
  David Cramp - Bijen houden

  Een complete gids over het houden van bijen en hun dagelijkse verzorging. Een gids die je helpt van begin tot eind: van het kiezen en kopen van je bijen, in de bijenkast plaatsen, de kast gedurende het jaar onderhouden, tot aan het oogsten van de honing.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Jansma boeken
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Arne Zuidhoek boeken
  Arne Zuidhoek - Varen of vliegen

  Het passagiersschip, het grootst door mensenhanden gevormde voorwerp, gold als symbool van macht en vooruitgang, de synthese van de technische ontwikkelingen in specialisatie en gigantisme. Het passagiersschip was de trots van een natie, een ambassadrice.In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Mart Smeets boeken
  Mart Smeets - Dagboek van een sportgek - grote letter uitgave

  De overvolle Sportzomer van 2012 barst voor Mart Smeets los op 28 mei, als hij een groot interview met Erik Breukink schrijft en zijn ideeën voor tv-programma's voor die zomer uitwerkt. Vanaf dat moment staan zijn dagen geheel in het teken van sport. Hij zit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Art journaling & mixed media

  Een art journal is een creatief dagboek waarin crafters al hun creatieve lust in kwijt kunnen; van collages, doodles, tot illustraties met verschillende soorten teken-, schilder- en krijtmateriaal. Auteur Marieke Blokland toont in Art journaling & mixed media… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde boeken
  Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde - Hou je manieren

  2014/0034/361Dries en Yuri, de jongens achter het succesvolle concept WASBAR, leerden vorig jaar de Vlaming met succes hun plan trekken. Er zijn twee dingen die je moeder je als kind steeds vertelt: `Trek eens je plan en `Hou je manieren. Dries en Yuri vonden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Veronique Puts boeken
  Veronique Puts - Kattenkwaad

  2014/0034/357Kattenkwaad is een poeslief boek! Veronique Puts houdt van haar katten en brengt, in haar column `Miauwkes , wekelijks verslag uit van hun avonturen. Pernod: de kleine macho die in een oogwenk verandert in een dramaqueen. En Chatblis: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sonja Kimpen boeken
  Sonja Kimpen - Me! No-pauze!

  Kiezen voor vitaliteit en balans ME? NO PAUZE Wij zijn de eerste generatie vrouwen die uitzicht heeft op een leven van honderd jaar. De tijd van het leven van een vrouw na de menopauze is even lang of langer dan die tussen haar twintig en vijftig. Toch is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50