Hobbyboeken

 • Mary Beth Temple boeken
  Mary Beth Temple - Armbreien

  Armbreien bewijst dat je heel veel leuke sjaals kunt breien zonder breinaalden. Leer de armbreitechniek aan de hand van stappenfoto's, daarna kun je aan de slag met de 15 breipatronen uit dit boek. De breipatronen zijn niet alleen eenvoudig, maar brei je ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kook ze! Box met 7 volumes

  Kook ze! is een bookazine: een kruising tussen een boek en een magazine. Elk onderdeel van de reeks heeft een apart thema. Kook ze! onderscheidt zich van doodeweekse kookboeken door de journalistieke insteek. Naast recepten bevat Kook ze! ook gedegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,50
 • Thijs Zonneveld boeken
  Thijs Zonneveld - Wilco Kelderman bestaat niet

  WILCO KELDERMAN BESTAAT NIET en andere wielerverhalen Zonnevelds bijzondere kijk op het wielerpeloton Het voorbije wielerjaar met Thijs Zonneveld doornemen is een genot. Hij kent de renners en weet waar hij het over heeft. In Wilco Kelderman bestaat niet geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Quiniver Tuinder, Frederiko Burger boeken
  Quiniver Tuinder, Frederiko Burger - Natuurfotografie voor kinderen - natuurgids

  Hoe word je een 'echte' natuurfotograaf? Met dit verrassende doe-boek! Voor kinderen die graag buiten zijn en (beter) willen leren fotograferen. Je hebt geen dure camera nodig, wel nieuwsgierigheid en enthousiasme. De natuur ontdekken en beleven, daar gaat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Ouwerkerk boeken
  Peter Ouwerkerk - De Muur 47 - Etalagecoureur, de tragische ondergang van Roy Schuiten

  Lezer, In deze Muur-special tekent Peter Ouwerkerk het leven van Roy Schuiten (1950-2006). Oudere lezers herinneren zich Schuiten nog als de prachtige stilist die als 23-jarige neoprof de internationale wielerwereld verbaasde door met een uitgeputte Francesco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ruud Vos boeken
  Ruud Vos - Alle motoren 2015

  Jaarlijks verschijnende catalogus (400 pagina's) die een overzicht geeft van alle op de Nederlandse markt verkrijgbare merken en de daarbij behorende modellen, elk voorzien van foto, technische gegevens en verkooprijs. Geheel in kleur, inclusief de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Herfstsfeerlichtjes van vilt

  Herfstsfeerlichtjes van vilt. Een mooi magazine op A5 formaat met 6 sfeerlichtjes die uitgewerkt zijn van vilt. De sfeerlichtjes zijn leuk om te maken, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven of cadeau te krijgen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • W. van Heck, A.M. van Zanten boeken
  W. van Heck, A.M. van Zanten - Binnenvaart 2015

  In deze alweer 25ste editie van Binnenvaart vindt u een (nagenoeg) compleet overzicht van de Nederlandse binnenvaartvloot. Alle ruim 5.800 binnenvaart-schepen zijn in deze editie opgenomen met technische details. Daarnaast de adresgegevens van werven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Annemiek van Kooten boeken
  Annemiek van Kooten - Schminken is feest

  Voor alle feestdagen een passende schminkKinderen vinden het reuze leuk om geschminkt te worden. En tijdens de feestdagen is het extra leuk om een passende schmink te krijgen. Een vrolijk geel kuiken voor het paasfeest, een sfeervolle ster tijdens de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Achilles Cools boeken
  Achilles Cools - De kauw

  De kauw, een van de meest voorkomende vogels, is niet erg populair. Ten onrechte. De kunstenaar Achilles Cools leeft bij een kolonie kauwen en leert ze begrijpen. Hij ontdekt dat het intelligente vogels zijn met een hoog ontwikkelde taal en zelfs dialecten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - Geen genade - Andy van der Meijde

  Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Liedewij Loorbach boeken
  Liedewij Loorbach - Ik en mijn plant

  De relatie met je plant is als een liefdesrelatie. Hoe meer je geeft, hoe meer je terug krijgt. In dit boek vind je alles wat je nodig hebt voor een bloeiende relatie met je plant. Van basisinformatie over grond, water en lucht tot een workshop 'Verwen je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Holly Becker, Leslie Shewring boeken
  Holly Becker, Leslie Shewring - Bloemen in huis

  Dit boek zal je helpen om bloemen voor je interieur te kiezen, te combineren en te schikken. Bloemen in huis staat vol inspirerende projecten, verdeeld over acht interieurstijlen. Of je nu op zoek bent naar een manier om een neutrale inrichting met bloemen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jacqueline van der Kloet boeken
  Jacqueline van der Kloet - Kleur je tuin

  Combinaties van vaste planten en bloembollen B(l)oeiende tuinen zijn elk seizoen weer anders. De basisvorm blijft natuurlijk gelijk, maar door de vaste planten, de bolgewassen en bloembollen verrassend te combineren, kan elke tuin het hele jaar door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Millie Marotta boeken
  Millie Marotta - Kleuren voor volwassenen Dierenrijk-kleurboek

  Kleur jezelf kalm Kleuren iets voor kinderen? Wel nee! Steeds meer mensen ontdekken hoe rustgevend het is om lekker te kleuren en zo je gedachten even uit te zetten en bij te komen van een drukke werkdag of een vermoeiende week. Ga aan de slag met potlood,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan boeken
  Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan - Hard gras 98 - oktober 2014 Blind 17

  Er zijn van die schrijvers bij wier proza de lezer regelmatig hardop in de lach schiet. In die zin kun je Marcel van Roosmalen vergelijken met mensen als Godfried Bomans, Herman Brusselmans, P.G. Wodehouse en Leonhard Huizinga, zoon van de grote Huizinga.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Recht is niet krom

  Een kruik is warm, een ijsje koud. Een lippenstift is mama, een vuilniszak papa. Een appel is weinig, een appeltaart veel. Een pantoffel is opa, een krulspeld oma. Recht is niet krom is een prikkelend tegenstellingenboek voor kleine en grote mensen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maria Thun, Matthias Thun boeken
  Maria Thun, Matthias Thun - Maria Thun's Zaaikalender 2015

  De originele biologisch-dynamische zaai- en plantkalender, nu in zijn 53e jaar. Deze handige gids toont de optimale dagen voor het zaaien, snoeien en oogsten van verschillende planten en gewassen, evenals het werken met bijen. Het bevat de unieke inzichten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pieto van Buysen boeken
  Pieto van Buysen - Van JSF naar F-35 Lightning II

  Met de aanschaf van twee F-35A Lightning II testmachines - later gevolgd door 35 seriemachines - is Nederland in het bezit gekomen van een geavanceerde straaljager. Bij velen nog steeds beter bekend als de JSF - de 'Joint Strike Fighter'. Zo kan de vlieger van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Dick Gorter boeken
  Dick Gorter - Nederlandse Koopvaardijschepen in beeld - deel 15 Seatrade deel 2

  In de Seatrade Reefer Pool en de gelieerde Hamburg Reefer Pool, GreenSea Pool en de in 2005 overgenomen United Reefers Pool (Vroon en Sun-groep), dan wel (ook) in management bij Seatrade Groningen hebben honderden koelschepen gevaren. In een deel daarvan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Bert den Boer boeken
  Bert den Boer - Jij ook altijd

  In Jij ook altijd biedt Bert den Boer concrete adviezen over hoe je een gesprek weer op het goede spoor kunt krijgen. Dit boek geeft een rake schets van de soms tragische, soms hilarische aspecten van menselijke communicatie. Met veel voorbeelden uit privé-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Isabelle Palmer boeken
  Isabelle Palmer - Planten in huis

  Kamerplanten staan weer volop in de belangstelling. Maar dan niet zoals in het verleden in een keurige rij op de vensterbank. Nee: hip en trendy als onderdeel van de inrichting, als accent op een tafel, als tafereel of vakantieherinnering, verticaal aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Praktisch zakboekje voor de moestuin

  Voor het sterk groeiende aantal liefhebbers van een moestuin ontbrak tot nu toe een handzaam overzicht van de vele soorten groenten en fruit die verkrijgbaar zijn. En daarbij als belangrijkste aandachtspunt: welke soort is geschikt voor mijn moestuin? Wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anne Sohier-Fournel boeken
    6,99
 • Anne Sohier-Fournel boeken
    6,99