Hobbyboeken

 • Sven Koelewijn boeken
  Sven Koelewijn - Tatoeeren, het hoe en wat

  Het doel van dit boek is jou wegwijs maken in de wereld van het tatoeëren. De geschiedenis, materialen, werkwijzen en nog veel meer. Een theoretische ondergrond is erg belangrijk. Je moet goed het besef hebben waar je mee bezig bent. Om een goede tatoeëerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Carl Mureau boeken
  Carl Mureau - Bob

  Bob - Anders vertelt het levensverhaal van Bob de Jong (Leimuiden, 13 november 1976), misschien wel de beste langeafstandsschaatser ooit. Als specialist op de vijf en tien kilometer stond hij twintig jaar lang aan de wereldtop. Bob werd in 2006 olympisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hanendaden

  Quick is een van de oudste sportverenigingen van Nederland. Sinds de oprichting in 1896 grossiert de club zowel bij voetbal als cricket in (lands)kampioenschappen, produceert het aan de lopende band professionals en internationals, en worden prestaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joke Quintens, Dirk Chauvaux boeken
  Joke Quintens, Dirk Chauvaux - Ciao Limburg

  Little Italy ligt in Limburg Italianen blijven Italianen. Overal waar ze neerstrijken kleuren ze het lokale leven met hun levenslust, smaak, stijl en bravoure. In Amerikaanse steden zoals New York of San Francisco is Little Italy al langer een begrip. Maar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Inge Fraters, Anja Janssen, Bernice Nikijuluw, Leo Polak boeken
  Inge Fraters, Anja Janssen, Bernice Nikijuluw, Leo Polak - Wat als

  50 scenario's die de wereld op zijn kop zetten. Wetenschappelijk verantwoord doordenken over de meest bizarre alternatieve werelden. Hoe zou ons bestaan eruitzien als 9/11 niet had plaatsgevonden? Kun je overleven op een aarde die is gestopt met draaien? En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Muyldermans Wesley boeken
  Muyldermans Wesley - Jeugdvoetbal

  Elke jonge voetballer wil later net zo goed worden als Lionel Messi of een andere topspeler. Maar hoeveel zijn er die hun droom zien uitkomen en welke prijs betalen ze daarvoor? Trainers, ouders en anderen leggen de lat vaak onrealistisch hoog, waardoor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kleur je eigen Van Gogh - 30 kaarten/Colour Your Own Van Gogh - 30 postcards

  Van Kleur je eigen Van Gogh/Colour Your Own Van Gogh-kleurboek verkochten wij al meer dan 25.000 exemplaren! In Kleur je eigen van Gogh/Colour Your Own Van Gogh zijn 30 beroemde Van Gogh-schilderijen uit de collectie van het Van Gogh Museum opgenomen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kelsey Montague boeken
  Kelsey Montague - Wat inspireert jou?

  Kelsey Montague, wereldberoemd dankzij haar unieke mix van streetart en social media, creëert prachtige muurschilderingen, waarbij voorbijgangers onderdeel worden van het kunstwerk. Het resultaat wordt gedeeld op social media via #whatliftsyou. Wat inspireert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Adriaan Slooff boeken
  Adriaan Slooff - Ik lees en schrijf als een vrouw, zoals ik eet en vrij als een vrouw

  Sommigen menen dat door de gelijkheid van man en vrouwer geen vrouwelijke en mannelijke schrijvers meer bestaan,maar alleen nog goede en slechte. Echter, bestaan er danook geen mannelijke en vrouwelijke minnaars meer? En willenwe wel zo veel gelijkheid? Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Meesterscout!

  Piet de Visser (1934) was trainer van onder meer Telstar, De Graafschap, NEC, RWDM, FC Den Haag, Roda JC, AZ, Willem II en NAC Breda. Van 1995 tot 2008 was hij scout voor PSV en van 2003 tot 2008 privéscout van Roman Abramovitsj. Sinds 2008 scout hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • François Colin, Stefan Van Loock boeken
  François Colin, Stefan Van Loock - Het EK van Panenka tot Kompany

  De Rode Duivels kwalificeerden zich voor het eerst in twaalf jaar voor het WK in Brazilië in 2014. Een jaar later haalden ze voor het eerst in veertien jaar het EK, dat in 2016 in Frankrijk wordt gespeeld. Het Belgische elftal is zonder twijfel aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lidewey van Noord, Robert Jan van Noort boeken
  Lidewey van Noord, Robert Jan van Noort - Pellegrina

  Pellegrina is het verhaal van een wielerpelgrim die door Italië trekt, langs velden en wegen, heuvels, industrieterreinen en bossen, op zoek naar de sporen die de helden uit de Italiaanse wielergeschiedenis achterlieten. De pelgrim gaat waar de renners… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Fred Saueressig boeken
  Fred Saueressig - 06-Cowboys

  Fred Saueressig was marketingdirecteur van een van de grootste sekslijnenplatforms van Europa. Het bedrijf waar hij voor werkte was er heel snel bij toen de 06 business losbarstte. De lijnen van (toen nog) de ptt raakten overbezet en het geld stroomde binnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het vijfde enige echte mandalakleurboek

  Mandala's zijn het favoriete onderwerp voor volwassenen om in te kleuren. De prachtige beelden hebben een haast meditatief effect en zorgen ervoor dat je je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en je creativiteit de vrije loop kunt laten. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerbrand Bakker boeken
  Gerbrand Bakker - Opvoeden zonder angst

  Naast de hype van alle opvoedprogramma's met hun adviezen geeft dit boek een andere kijk op opvoeden. Opvoeden zonder angst kijkt verder dan de pasklare lijstjes van de beeldbuis die de opvoedproblemen op wel heel korte termijn lijken op te lossen. Herkenbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Knippels boeken
  Peter Knippels - De Wereldbol

  Over bloembollen lijkt de afgelopen jaren alles wel gezegd te zijn, maar dat is slechts schijn volgens senior adviseur beleid bloembollen Peter Knippels. Zijn verhalenbundel De Wereldbol is een intrigerende reis langs het kweken van gewassen en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,75
 • Claudette Halkes, Annemarieke Piers boeken
  Claudette Halkes, Annemarieke Piers - DIY Naaien enzo

  Altijd al een Bas Kosters, Monique van Heist, Frans Molenaar of Hans Ubbink willen hebben? Dit is je kans! Met de duidelijke uitleg in dit boek heb je naaien, haken, breien, borduren en appliqueren zo onder de knie en hangt je kast in no time vol met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Piet Oudolf, Noël Kingsbury boeken
  Piet Oudolf, Noël Kingsbury - Ontwerpen met planten

  Vol praktische adviezen om dezelfde effecten in je eigen tuin te creëren De tuinen van Piet Oudolf zijn al jaren voor veel landschapsarchitecten en tuiniers een bron van inspiratie. Geschreven in samenwerking met Noel Kingsbury, is Ontwerpen met planten een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Alastair Fothergill, Huw Cordey boeken
  Alastair Fothergill, Huw Cordey - Op jacht

  In dit prachtige fotoboek Op jacht van de BBC staat de meest fascinerende relatie in de natuur centraal, namelijk de strijd tussen roofdieren en hun prooi. Het is een kwestie van leven of dood. Veel dieren staan voor unieke uitdagingen om te overleven, en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Bahamontes 11 Liefhebbers

  Wijlen Fabio Casartelli was de laatste amateur die goud won inde olympische wegrit. Twintig jaarna zijn dood neemt zijn weduwe afscheid van de fatale bocht, waarin hij crashte in de Tour van 1995.De Renner is wellicht het beste Nederlandse boek ooit over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • André Steijns boeken
  André Steijns - De jongen onder de lantaarnpaal

  We gaan mee in het leven van een jongen, die ontdekt wat het inhoudt om homo te zijn en wat je als zeer jonge homo allemaal tegen kan komen. Daarin belandt de jongen in een wereld van de betaalde seks en een waanzinnige wereld ontpopt zich voor zijn ogen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • De 6 natuurlijke wondermiddelen

  Waarom zou je je kasten vullen met tientallen schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten of cosmetica als drie pareltjes hetzelfde kunnen, maar dan op een natuurlijke manier? Citroen, azijn en zuiveringszout (ook bekend als baking soda of natriumbicarbonaat)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Helden in de wielersport in Brabant #19

  Nummer 19, voorjaar 2016. Als je 85 jaar oud wordt en nog gezond, dan kan het niet anders of het is groot feest. Tave Schur is een van de grootste sportmannen van de DRR geweest en won o.a. twee keer de Vredeskoers, ook wel de Tour de France voor amateurs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elke Bücheler boeken
  Elke Bücheler - Van tuin tot taart

  In Van tuin tot taart wordt een taart niet zomaar gebakken. Iedere taart heeft een eigen verhaal. Het begint allemaal in een moestuin aan de dijk in Muiden aan het IJmeer. Hier kweekt Elke Bücheler behalve de standaard moestuinplanten ook een diversiteit aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Elke Eder boeken
  Elke Eder - Vriendschapsbandjes zelf maken!(Inclusief een setje lintjes)

  In Vriendschapsbandjes zelf maken! van Elke Eder staat een mix & match van technieken die je kunt combineren voor heel veel mooie (vriendschaps)armbanden. Van knopen, vlechten tot rijgen en weven. Bij elke armband hoort een satijnbandje met bepaalde emotie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99