Hobbyboeken

 • Glancy van Elst boeken
  Glancy van Elst - Voel je fantastisch

  'Je FANTASTISCH voelen is een keuze!' Je iedere dag fantastisch voelen, wie wil dat nou niet? Misschien is iedere dag niet helemaal realistisch maar Glancy van Elst, DressCoach, is ervan overtuigd dat je wel een heel eind kunt komen als je hier maar voor kiest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Richard Lewington boeken
  Richard Lewington - Tuindierengids

  In deze handzame Tuindierengids staan ruim 500 diersoorten die in en rondom de tuin voorkomen. Ze zijn eenvoudig te determineren met de gedetailleerde illustraties van natuurtekenaar Richard Lewington. In de algemene inleiding komt aan bod hoe je dieren kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Stella Ruhe boeken
  Stella Ruhe - Visserstruien 2

  Dit boek is het vervolg op de zeer succesvolle uitgave Visserstruien (september 2013), waarin Stella Ruhe truien uit 40 Nederlandse vissersplaatsen presenteerde, als resultaat van een diepgaand onderzoek naar de Nederlandse visserstrui. Tussen ca. 1875 en ca.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anja Steinkamp boeken
  Anja Steinkamp - Kippen houden voor beginners

  Met een goede voorbereiding en de nodige basiskennis kan iedereen van het houden van kippen zijn hobby maken. U wilt er dan natuurlijk voor zorgen dat de dieren zich goed voelen bij u. Maar wat maakt kippen gelukkig? Leven in een kleine groep, een mooi hok en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • René Vermeiren boeken
  René Vermeiren - Tour d'Anvers

  De Tour in Antwerpen - Antwerpen in de Tour Voorwoord door Christian Prudhomme, directeur Tour de France. In dit boek gaat René Vermeiren gedetailleerd, in woord en beeld, terug tot de eerste kennismaking in 1954 en alle verdere passages van de Tour in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marlene Roodbol boeken
  Marlene Roodbol - Haren invlechten stap voor stap

  Dit handzame boek leert je aan de hand van duidelijke stap voor stap foto's zien hoe je moet invlechten. Je begint met de makkelijke basisinvlecht en daarna komen de opvlecht, vissengraat, diadeemvlecht, meander, hartjesvlecht, verspringende vlecht en nog veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Carla Sonheim boeken
  Carla Sonheim - Creatief tekenboek voor volwassenen

  Tekenen wordt te vaak als iets engs ervaren. Je kunt er beter niet aan beginnen als je geen talent hebt. Maar niets is minder waar. Iedereen kan tekenen! Dat bewijzen de speelse, originele en toegankelijke tekenopdrachten in dit boek. Je moet er gewoon aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan (2 DVD + boek)

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Nico Dijkshoorn boeken
  Nico Dijkshoorn - De vrije man

  Niemand ziet de gekte, de hypocrisie en de schoonheid van het moderne voetbal scherper dan Nico Dijkshoorn, de populairste columnist van weekblad Voetbal International. In deze bundel zijn z'n sterkste columns bijeengebracht. Met een mengeling van spot,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Spapens boeken
  Paul Spapens - Het Groene Woud

  Auteur /samensteller: Paul Spapens Het Groene Woud-kleurboek is om een aantal redenen bijzonder. De kleurplaten zijn gemaakt door professionele kunstenaars. Door de platen te kleuren, komt men op een bijzondere manier in contact met hun werk. Het is tevens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Linkerhof boeken
  Jan Linkerhof - Vertel mij wat

  Een globetrotter of jobhopper mag je hem niet noemen, maar Jan Linkerhof (1955) heeft in zijn carrière toch heel wat clubs versleten. Hij begon bij Laakkwartier en verkaste al snel naar Wilhelmus waar hij als veelbelovend linksbuitentje van 17 in het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman boeken
  Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman - Beautiful Holland Japans

  Beautiful Holland pretendeert als eerste boek ooit een zo compleet mogelijke schets te geven van Nederland in verleden, heden en toekomst. Natuurlijk ontbreken Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water niet, maar Beautiful Holland is zo veel meer. Toeristen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Rob Pronk boeken
  Rob Pronk - De Haagse Voetbal Historie Van Malieveld tot Melis Stokelaan

  In 2006 kreeg Rob Pronk (1964), fietsend in de driehoek Buurtweg-Waalsdorperlaan-Landscheidingsweg, een hevige aanval van nostalgie. Hij dacht terug aan de mooie voetbaljaren van weleer, aan dat schitterende gebied op de grens van Den Haag en Wassenaar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • 456 dingen om te tekenen

  Zin om te tekenen, verven, krijten, kleien, knippen of plakken - maar je hebt geen inspiratie? Wanhoop niet! Hier zijn '456 dingen om te tekenen', het langverwachte vervolg op '444 dingen om te tekenen'! Dit boek brengt je altijd en overal op creatieve ideeën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Stef de Bont, Marco Timmer boeken
  Stef de Bont, Marco Timmer - Koning van de Krommedijk

  Het wonderlijke jaar van FC Dordrecht in de Eredivisie 18 mei 2014. Het nietige FC Dordrecht promoveert naar de Eredivisie. Het is feest aan De Krommedijk maar op de werkvloer breekt paniek uit. Ajax, Feyenoord en PSV komen op bezoek. Met een kabouterbegroting… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Astrid-Fia De Craecker boeken
  Astrid-Fia De Craecker - Dress up your party

  Een geweldig boek voor wie z'n gasten echt wil verrassen!;;;Acht volledig uitgewerkte themafeesten, van exotisch ijsjesfeest tot tête-à-tête brunch Feestjes hoeven echt geen voorgekauwde kost te zijn. Astrid-Fia De Craecker maakt er een erezaak van om van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annelies Dox boeken
  Annelies Dox - TAS VAN ANNELIES, DE

  Een originele tas? Die maak je zelf! De tas van Annelies kan ook de jouwe worden! Met een beetje naai-ervaring en heel veel 'goesting' maak je zelf een unieke tas. Je hebt keuze uit 13 tassen, variërend in stijl en grootte. De stap-voor-stapwerkbeschrijvingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jan-Cees Butter, Hans Klippus, Friso Schotanus, Edward Swier boeken
  Jan-Cees Butter, Hans Klippus, Friso Schotanus, Edward Swier - In de ban van beachvolleybal

  Hoe deze snelgroeiende sport Nederland veroverde Wat begon als een spelletje op het strand, is uitgegroeid tot een van de best bekeken en bezochte olympische sporten. Ook in Nederland maakte het beachvolleybal in een kwart eeuw tijd een stormachtige groei door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Vincent de Vries boeken
  Vincent de Vries - Vechtlust - geactualiseerd

  Twaalfvoudig international Fernando Ricksen (Heerlen, 1976) is een vechter. Niet alleen op het veld, waar hij als speler van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers en Zenit Sint Petersburg geen duel schuwde en bij menig knokpartij betrokken was, maar ook ernaast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nicky Samsom boeken
  Nicky Samsom - Kolbeinn wint de Champions League

  Ajax seizoen 2014/2015 "Ik had dit jaar best in het Amazonegebied kunnen gaan zitten. Toch ben ik, wat deze middag betreft, blij dat ik dat niet heb gedaan. Stel dat ik dit potje op zichzelf had moeten beoordelen, los van alles. Brr. Fischer weer even zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Dirk Deferme boeken
  Dirk Deferme - De Match van het jaar

  'Kris Smet bouwde zich een reputatie op met gedegen informatieve en documentaire bijdragen.' - De Standaard 'Leest als een trein, is beklijvend en ontroerend en zal ons helpen om met meer alertheid, begrip en empathie naar deze problematiek te kijken. Want het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sierd Nutma boeken
  Sierd Nutma - P.E.P. je team !

  Als amateur jeugdtrainer of -coach zet jij je in voor de sportclub. Door al je drukke bezigheden heb je misschien geen tijd en zin om een trainerscursus of een coachopleiding te volgen. Dat is vaak ook niet nodig, want over het algemeen gaat alles prima. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jimmy Tigges boeken
  Jimmy Tigges - Voetbalplaatjes maar niet van Panini

  Wie was vóór Abe Lenstra de eerste zingende voetballer in Nederland? Wat hebben die Toten Hosen tegen 'scheissverein' Bayern München? Welke voetballers slaagden erin nóg beroerder te zingen dan Johan Cruij˜ ? Welke Britse groep maakte zich op vinyl sterk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marianne Krediet boeken
  Marianne Krediet - De evenwichtige hond

  Hoe help je je hond gezond te bewegen? Wil je je jonge pup een zo goed mogelijke start geven voor de rest van zijn leven? Wil je een evenwichtige hond, die goed in balans is? Welke beweging is juist goed voor de pup en welke niet? Nieuwe inzichten leren dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,65
 • Roxy Wildwood boeken
  Roxy Wildwood - Dagboek van een SM-Meesteres

  Robin besluit in de commerciële SM-wereld te stappen als Sm-Meesteres. Nadat zij is opgeleid, voelt ze zich al snel als een vis in het water. Samen met haar collega's is elke dag een feestje en een nieuw avontuur. Dan krijgt ze een Sm-relatie met de eigenaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95