Hobbyboeken

 • Berry van Oers boeken
  Berry van Oers - 75 keer Acht van Chaam

  De 8. Ofwel de Acht van Chaam. Het is Nederlands oudste en meest bekende wielerwedstrijd. In 2013 wordt de profronde voor de 75e maal verreden; alle reden om dit schitterende boek te maken. Het wielergekke Chaam heeft door de jaren heen alle wereldtoppers op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marianne Perlot boeken
  Marianne Perlot - Feest!

  In dit boek zijn de 25 favoriete papiercreaties van Marianne Perlot verzameld met als thema: feest! Creaties die zijn gemaakt door enthousiaste kaartenmaaksters, en die je zelf makkelijk na kunt maken. Als basis is papier gebruikt, verder is er gewerkt met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Guido Derksen boeken
  Guido Derksen - Voetbalmysteries

  Is er doping in het voetbal? Het is altijd een mysterieus vraagstuk geweest, maar dit boek ontkracht de mythe dat voetballers géén baat zouden hebben bij stimulerende middelen. Sterker nog, Nederlandse voetbalsuccessen uit het verleden zijn voor een deel met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sacha Gaus, Martin Gaus boeken
  Sacha Gaus, Martin Gaus - Mijn puppy's eerste jaar

  Als je gekozen hebt voor een jong hondje, dan merk je ineens veel overeenkomsten met de komst van een baby. Je jonge hond maakt grote ontwikkelingen door, je kunt het bijna niet bijhouden! Dit boek helpt je niet alleen de echte mijlpalen, maar ook alle leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andre Hoogeboom boeken
  Andre Hoogeboom - AZ greatest hits

  60 jaar Profvoetbal in Alkmaar. AZ - Greatest Hits trapt af in 1954 met de eerste wedstrijd in het betaalde voetbal: Alkmaar '54 - Venlo. Daarna volgt een wilde rit door de tijd langs hoogte- en dieptepunten. Het heeft geleid tot 60 prachtige verhalen. AZ -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jantien van Dam boeken
  Jantien van Dam - Old and Wise

  De honden in dit boek hebben allemaal iets gemeen, ze hebben al een lang leven vol ervaringen achter zich en tonen dat in hun blik. De uiterlijke kenmerken laten vaak niets te raden over, grijze snuiten, zilveren pupillen en een doorleefd lijfje tonen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Helen Philipps boeken
  Helen Philipps - Patchworkcadeaus

  25 eenvoudige patchworkpatronen voor prachtige zelfgemaakte cadeautjes Bij 'patchwork' denken we al gauw aan quilts, maar u kunt er ook allerlei grappige kleine dingetjes van maken! In dit boek vindt u een heleboel eenvoudige patchworkpatronen waarmee u meteen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Femke Hoogland, Vincent Luyendijk, Martijn Boot boeken
  Femke Hoogland, Vincent Luyendijk, Martijn Boot - Soigneur 07

  In Soigneur nummer 07 onder andere:*Pantani herdacht*Thomas Dekker*Cycling Denmark*Omloop Het Nieuwsblad*Over de grens*De coureur en zijn broer*African dictatorship*Lunch ride*Een Kroon zonder parels*Monstertijdrit*Columns Peter Vandermeersch & Eric Corton (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Patrick Boor, Jelmer Geerds boeken
  Patrick Boor, Jelmer Geerds - Puur topklasse

  'Zaterdagmiddag. Met vrienden twee uur in de auto van Hardenberg naar Barendrecht. Koffie in de kantine. Ouwehoeren over voetbal met supporters van de tegenstander. Koukleumen, mopperen, tieren en juichen langs de lijn. Met 2-1 op je kloten krijgen, vervolgens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dorothea Baumjohann, Peter Baumjohann boeken
  Dorothea Baumjohann, Peter Baumjohann - Fruitbomen snoeien praktisch handboek

  De belangrijkste snoeitechnieken voor alle fruitbomen en bessenstruiken eenvoudig uitgelegdGoed onderhouden fruitbomen en bessenstruiken dragen de meeste bloesem en leveren elk jaar weer een rijke oogst op. Daarom is het van het grootste belang om deze bomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Elles Lalieu boeken
  Elles Lalieu - Aging

  Oud worden willen we allemaal, het liefst in goede gezondheid. Sterker nog, we willen tot op hoge leeftijd jong blijven. Gezond ouder worden blijft daarom voor iedereen een uitdaging.Door revolutionaire wetenschappelijke ontwikkelingen, betere voeding en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Miriam Samson boeken
  Miriam Samson - Fietsen in Den Haag voor en door kinderen

  Dit boekje bevat leuke tips van kinderen voor fietstochten door de stad. Help je mee om van Den Haag fietsstad van Nederland te maken? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marike Stooker boeken
  Marike Stooker - Natuurlijk voeren voor hond en kat

  In dit boekje over de voeding van hond en kat wordt in een aantal hoofdstukken dieper ingegaan op de onstaanswijze en achtergronden van zowel brokkenvoeding als de momenteel zeer populaire vers vleesvoedingen. Voor- en nadelen van beiden worden op een rijtje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Esmee E. Fauth boeken
  Esmee E. Fauth - Nooit meer zakken

  Rijbewijstheorie leren eenvoudig gemaaktInhoud Hoe je dit boek het beste kunt gebruiken 4 Wat dit boek jou biedt 4 Waarom open vragen? 4 Stap voor stap leren 4 Hoe kom je aan proefexamens? 5 Gevaarherkenning 5 Categorie: Definities - Vragen 10 Categorie:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Sjoukje Veenstra boeken
  Sjoukje Veenstra - Rellebel

  'Rellebel' gaat over een happy single die een optimistische kijk op het leven heeft. Tegenvallende cijfers, onmogelijke liefdes en de strijd om het bestaan geven haar inspiratie. Zij neemt je mee op haar avonturen die te gewoon voor woorden zijn. Van niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erik van Huizen boeken
  Erik van Huizen - Jaarboek binnenvaart 2013

  Het Jaarboek Binnenvaart geeft in foto's, korte nieuwslijnen, nieuwsverhalen en menselijke verhalen een overzicht van het jaar, dat zich uitstrekt van juli 2012 tot en met juni 2013.Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) is een feit. De Binnenvaart Branche Unie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Binaire puzzels 3 sterren

  Binaire puzzels 3 sterren***. Deze breinbrekers zijn de nieuwste puzzelrage! Let op: verslavend! De nieuwste rage in puzzelland is de binaire puzzel, een logische cijferpuzzel waarbij alleen de nul en de een gebruikt mogen worden! De instructies zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Binaire puzzels 4 sterren

  Binaire puzzels 4 sterren****. Deze breinbrekers zijn de nieuwste puzzelrage! Let op: verslavend! De nieuwste rage in puzzelland is de binaire puzzel, een logische cijferpuzzel waarbij alleen de nul en de een gebruikt mogen worden! De instructies zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Binaire puzzels 5 sterren

  Binaire puzzels 5 sterren*****. Deze breinbrekers zijn de nieuwste puzzelrage! Let op: verslavend! De nieuwste rage in puzzelland is de binaire puzzel, een logische cijferpuzzel waarbij alleen de nul en de een gebruikt mogen worden! De instructies zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Patrick Baas boeken
  Patrick Baas - Kobudo

  De misvatting dat karateka altijd met 'lege handen' vochten, of zouden behoren te vechten, is een wetenschappelijk achterhaalde illusie. Karate en kobudo zijn als broer en zus altijd al onafscheidelijk geweest. In zijn nieuwste, rijkelijk geïllustreerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Luca Caioli boeken
  Luca Caioli - Neymar

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789400402584):Op achttienjarige leeftijd debuteerde Neymar in het Braziliaanse elftal. Al snel werd duidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • J. Crins boeken
  J. Crins - Tendens MC vmbo mode en commercie Stagekatern

  Er zijn voor alle afdelingen en intrasectorale programma's stagemappen ontwikkeld. Deze stagemap is ontwikkeld voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Deze map bereidt de leerling niet alleen voor op de stage maar bevat daarnaast allemaal opdrachten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,50
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwekerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwekerk, Mart Smeets - De muur

  Van de redactie Lezers, Jubilea en kroonjaren - niet iedereen heeft er iets mee. Of iemand nu 97 wordt of 100; of een wielerkoers nu 49 jaar geleden werd gesticht of 50. Het zijn de slingers voor het geheugen. O ja... zo hé... al zó lang...? Wat maakt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Co Meijer boeken
  Co Meijer - Lawn Tennis

  Dit boek is uniek in zijn soort. Het is voor het eerst, dat er in Nederland een tennisboek verschijnt met zoveel tekst en nog meer beeldmateriaal over de geschiedenis van het tennis sinds de 14e eeuw!. Het boek begint met de ontstaansgeschiedenis van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eduard de Kam boeken
  Eduard de Kam - Zwart-witfotografie

  De geschiedenis van de fotografie begint zonder kleur. En tot niet eens zo lang geleden was de meeste fotografie die je zag zwart-wit. Dat had te maken met de beperkte en kostbare mogelijkheden om kleurenfoto's in drukwerk te gebruiken. Nu alles digitaal wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95