Hobbyboeken

 • Nikki Van Olst boeken
  Nikki Van Olst - Vrijheidsdressuur

  Over het boek en de auteur:Vrijheidsdressuur kan meer voor een paard betekenen dan alleen een leuk kunstje, een oefening of een keer spelen. Het kan een paard geestelijk en lichamelijk verbeteren... Mijn naam is Nikki van Olst, ooit begonnen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,30
 • Wesley Meijer boeken
  Wesley Meijer - Oorlog langs de lijn

  De middagkranten maken op maandag 3 december 2012 melding van de zware mishandeling van een grensrechter. Diezelfde middag nog laat Richard Nieuwenhuizen het leven. Een toegewijde voetbalvader, doodgeschopt bij een amateurwedstrijdje in Almere.De ophef is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Klaas Dijkstra boeken
  Klaas Dijkstra - Killers

  Het boek 'Killers- topschutters van het Friese amateurvoetbal' is een ode aan de aanvaller. Met mooie, openhartige verhalen; zonder opsmuk, zonder dedain geschreven. In dit boek is geen plaats voor Marco van Basten en Johan Cruijff; dit boek behoort toe aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ine de Kort, Koen de Kort boeken
  Ine de Kort, Koen de Kort - De tour van 2013

  In dit boekje wordt de Tour de France van 2013 van verschillende kanten bekeken. Ine de Kort geeft u een persoonlijk verslag van deze 100ste Tour en hoe ouders aankijken tegen de deelname van hun zoon. Koen de Kort geeft elke dag een kort verslag van de etappe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wintersfeerlichtjes van vilt

  Wintersfeerlichtjes van vilt. In dit magazine vindt je 6 originele sfeerlichtjes die gemaakt zijn van vilt. Ze zijn leuk om te maken, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven of cadeau te krijgen. De Wintersfeerlichtjes zijn stuk voor stuk leuk om neer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Henk Mariman boeken
  Henk Mariman - Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum

  Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot toentertijd filiaal van Ajax. Beïnvloed door de Nederlandse voetbalcultuur ontwikkelde hij een visie op het opleiden van jeugdvoetballers. In 2005 verscheen van zijn hand 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Henk Mariman boeken
  Henk Mariman - Speelwijzetraining Verdedigen en omschakelen

  Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot toentertijd filiaal van Ajax. Beïnvloed door de Nederlandse voetbalcultuur ontwikkelde hij een visie op het opleiden van jeugdvoetballers. In 2005 verscheen van zijn hand 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ton Schipperheijn, Martin Slagmolen boeken
  Ton Schipperheijn, Martin Slagmolen - Vijfkaart hoog voor thuis

  Eindelijk Vijfkaart Hoog thuis spelen met: Vijfkaart Hoog voor thuis. 6 thuiswedstrijden van 16 spellen. Er is weinig materiaal voor leergierige bridgers die graag thuis Vijfkaart Hoog spelen, waarbij naast deskundig commentaar ook duidelijke scores worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • E. de Leeuw boeken
  E. de Leeuw - Zwervend in het schaduwspel van zon en wolken

  Al vanaf zijn vroege jeugd was de schrijver van dit boek geïnteresseerd in de natuur. Bos, veld, weide, water en daarnaast de vogels en de vlinders hadden een grote aantrekkingskracht op hem. Diep in zijn hart wist hij toen al dat dat nooit over zou gaan. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Davidse boeken
  Henk Davidse - In zekere zin ben ik waarschijnlijk onsterfelijk

  Johan Cruijff was zonder twijfel de beste voetballer die Nederland ooit heeft gekend. Daarnaast staat Cruijff bekend als onnavolgbaar orakel en taalvernieuwer. Kreten als 'Je moet schieten, anders kun je niet scoren' en 'Elk nadeel heb z'n voordeel' behoren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Iwein Maassen boeken
  Iwein Maassen - Floating luxury

  Hedendaagse topcruiseschepen in volle glorie Vaar mee met 's werelds mooiste cruiseschepen en meer aan in de meest feeërieke aanleghavens. In dit fraaie, sfeervolle fotoboek stelt fotograaf en reporter Iwein Maassen de meest exclusieve cruiseschepen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Valerie Boone boeken
  Valerie Boone - Remi en Cosette

  Naaien en knutselen in Japanse stijl Remi & Cosette staat voor urenlang naaiplezier voor de mama's en creatieve knutsels voor de kleintjes. Valerie Boone woonde jaren in Azië, waar ze bergen inspiratie vond voor haar modellen. In heel duidelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Petra van Wijngaarden boeken
  Petra van Wijngaarden - Vreemde honden

  'Vreemde Honden' is een boekje dat is samengesteld voor mensen die werken met honden in een asiel of pension. De naam 'Vreemde Honden' is gekozen omdat de nieuw geplaatste hond voor u als verzorger en begeleider een vreemde is, die u gaat leren kennen wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Guillermo Mordillo boeken
  Guillermo Mordillo - Goal

  Het boek bevat meer dan 30 cartoons plus de citaten van bekende voetbalfenomenen, waaronder Willem van Hanegem, Rinus Michels, Louis van Gaal, René van der Gijp, Rik De Saedeleer, Jean Marie Pfaff en Johan Cruijff.Wie is er niet opgegroeid met de fantastische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Justus Verkerk boeken
  Justus Verkerk - Trainen met je kinderen

  Kinderen: je krijgt er heel veel voor terug! In het geval van Trainen met je kinderen in elk geval qualitytime met hen en veel lol. En als je het een beetje serieus neemt, levert het ook een strak lijf op. De oefeningen variëren van grondoefeningen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Leon de Kort, Hans-Jorgen Nicolai boeken
  Leon de Kort, Hans-Jorgen Nicolai - Geen jour zonder tour

  De Tour de France amuseert, biologeert, charmeert, domineert, etaleert, fascineert, genereert, hypnotiseert, injecteert, jubileert, kalmeert, latiniseert, magnetiseert, narcotiseert, onteert, perfectioneert, quoteert, rivaliseert, shockeert, traumatiseert,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Wiersum boeken
  Kees Wiersum - Zware Kees 3

  Al jarenlang is het vaste prik. Op zondag. Dan komt het mailtje van Kees binnen. En 'from all over the world' komen ze. Vanaf zee de ene keer, vanuit de haven 'n andere keer. De onderwerpen gaan over van alles. Over de verwikkelingen aan boord, over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Hans Guikink boeken
  Hans Guikink - Varend door Nederland

  Varend door Nederland, van noordwest naar zuidoost, biedt een prachtige vaartocht van Den Helder naar Maastricht, met een aantal keuzemogelijkheden voor alternatieve routes. De routebeschrijving is zo gemaakt dat u op elk punt kunt inhaken en zo een deel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Martsje de Jong boeken
  Martsje de Jong - Recovery world

  Welkom in de wereld van bergers en bergingswerk.Recovery World is het zesde boek in de serietransport van uitgeverij PENN.nl uit Leeuwarden.In deze uitgave vindt u een uitgebreid overzicht vanbergingsvoertuigen en het bergingswerk uit Europa ende USA, met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Maaike van Koert boeken
  Maaike van Koert - Puur haken

  In Puur haken van blogster Maaike van Koert (bekend van de blog creJJtion) staan ruim 20 haakpatronen voor beginners en gevorderden. Duurzame materialen zijn hierbij het uitgangspunt. Van grappige eierwarmers, zomerse sjaal tot babydeken en veel verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Scharon Dehuysser boeken
  Scharon Dehuysser - Een perfect hondenleven

  Beste dierenvrienden,Als dierenvoedingsdeskundige en hondengedragstherapeute, heb ik dit boek geschreven om u de lezer bij te staan en te helpen in het opvoeden van uw hond.Het is een aangenaam leesbare handleiding van A tot Z, om uw pup of asielhond te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sven Kieft boeken
  Sven Kieft - De 5 elementen van een evenwichtige leefstijl

  Auteur Sven Kieft, in het dagelijks leven werkzaam als Psycholoog, Leefstijlcoach en Personal Trainer, ontwikkelde het het Circadiaan Leefstijl Model.Het model beschrijft het 24-uurs dagritme wat wij allemaal volgen, met daarin de belangrijkste elementen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • S.G. Nooteboom boeken
  S.G. Nooteboom - Maar met hoop en moed bezield

  Met bijdragen van: M.C. Bakker ( 1958) / Drs R.J. Casparie (!960) / P.W. van Doorn (1958) / J. Kleijn (1953) / J.L. Langenberg (1941) / A.J. Meily (1950) / S.G. Nooteboom (1956) / J. Sinke (1959) / P.G. Wennekes (1958) / C.J. van Westenbrugge (1947) / R.E. de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Edwin Struis boeken
  Edwin Struis - Vijftig tinten struis

  Droogkomische belevenissen in de voetballerij Een drummende oud-international, een voetbalhatende voetbalvrouw, de beste speler van de wereld... op z'n reis door de internationale voetbalwereld treft Edwin Struis de meest uiteenlopende personen. Met humor en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Herke van der Weij boeken
  Herke van der Weij - Tennis!

  Tennis! Is een verrassende verzameling columns geschreven door Herke van der Weij. Zijn ervaringen in de tenniswereld van de afgelopen jaren leveren hem veel inspiratie op voor het schrijven van korte verhalen. Wekelijks worden zijn beslommeringen gepubliceerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95