Hobbyboeken

 • Monica Wesseling boeken
  Monica Wesseling - Kan een regenworm ook verzuipen?

  Kan een pissebed een blauwtje lopen? Hoe weet een mol dat het nacht is? Op deze en 98 andere opmerkelijke vragen vind je in Kan een regenworm ook verzuipen? het verrassende antwoord! Met haar kenmerkende enthousiasme neemt natuurjournaliste Monica Wesseling je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Creatief knutselen met papier

  Of je nu je huis wilt verfraaien met leuke decoraties of op zoek bent naar een feestelijke versiering of origineel sieraad, van papier maak je de prachtigste creaties! Voor de projecten in dit boek worden allerlei soorten papier gebruikt, van prachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Fleurig, zoek de verschillen kleurboek voor volwassenen

  Dit kleurboek voor volwassenen met 76 fleurige afbeeldingen vormt een ideale combinatie van breintraining en ontspanning. Zoek telkens de vijf verschillen tussen de linker- en de rechterpagina en train uw brein op een speelse manier. Kleur als u de verschillen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Elmar Scherer boeken
  Elmar Scherer - Fiat 500 in woord en beeld

  De Fiat 500 is een auto om verliefd op te worden. Het populaire automodel werd in 1957 gepresenteerd en werd het autosymbool bij uitstek van Italiaanse levensvreugde. Dit boek vertelt aan de hand van meer dan honderdtwintig foto's het succesverhaal van dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rita Galchus boeken
  Rita Galchus - Kiemen kweken in eigen keuken

  Rita Galchus: Kiemen kweken - in je eigen keuken Kiemen kweken is gemakkelijk en het resultaat is heerlijk. Rita Galchus laat je stap voor stap zien hoe je het doet en waarom het zo leuk en gezond is. In dit boek vind je alles over de achtergronden van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Van puntje tot puntje Verrassende figuren

  Puntjes verbinden tot er een verrassende figuur tevoorschijn komt... Wie heeft dat als kind nooit gedaan? En waarom zou je dat als volwassene niet meer mogen doen? Nu creatief kleuren voor volwassenen helemaal ingeburgerd is, wordt het tijd om eens af te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sabine Jeannin boeken
  Sabine Jeannin - Sprankelende schoonmaaktips

  Vloeren en tapijten - muren en plafonds - ramen en gordijnen meubels - beddengoed en kleding - vaatwerk en keukengerei Om van hun huis een gezellig en fijn thuis te maken, hadden onze grootmoeders een paar geheime trucjes, die ze in dit boek verklappen. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Zoomigurumi 4

  Joke, een grafisch vormgeefster met een voorliefde voor haken, verzamelt sinds 2011 's werelds mooiste patronen op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 150.000 Facebookfans is de site uitgegroeid tot een community en een verzamelplek waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Jansma boeken
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Daniëlle Hartemink boeken
  Daniëlle Hartemink - Boer Jos

  In 2009 ontmoette Jos Sloot via mediacircus Boer zoekt Vrouw de liefde van zijn leven en noemde iedereen hem voortaan bij zijn nieuwe dubbele naam: Boer Jos. De boer vertelt in zijn boek open over zijn jeugd, (liefdes)leven, Boer zoekt Vrouw-avontuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wereld - kleuren voor volwassenen met poster

  Met dit kleurboek waant u zich al snel in bekende steden als New York, Parijs, Barcelona en Londen of zelfs in sfeervolle landen in het Midden-Oosten, maar zonder dat u daarvoor daadwerkelijk op reis hoeft. Ga op wereldreis in dit kleurboek en kleur de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Alma Huisken, Doortje Stellwagen boeken
  Alma Huisken, Doortje Stellwagen - Groentje in de moestuin

  Al jaren geldt Groentje in de moestuin als een absolute klassieker, een pleidooi voor zelf telen dat elke tuinder, debuterend en doorgewinterd, een hart onder de riem steekt. In haar Haarlemse volkstuintje doorgrondt Alma Huisken de essentie van dagelijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joost De Maeseneer boeken
  Joost De Maeseneer - De CHAMP Piramide

  Wielerkampioenen groeien niet aan de bomen, en niet elke renner met de noodzakelijke fysieke mogelijkheden bereikt de top. Joost De Maeseneer, sportdokter van enkele van de grootste wielrenners aller tijden, ontwikkelde een piramidemodel om talent op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Martijn van Raamsdonk, Anneke van den Broek boeken
  Martijn van Raamsdonk, Anneke van den Broek - Eet gewoon gezond!

  Wil jij je gezond en fit voelen? Ben je op zoek naar de gezondste versie van jezelf en benieuwd hoe voeding je daarbij kan helpen? Dan heb je nu het juiste boek in handen. Het is geen dieetboek, het gaat niet over calorieën tellen, het is ook geen kookboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Keri Smith boeken
  Keri Smith - The imaginary world of... - Nederlandse editie

  Bedenk je eigen wereld! In The imaginary world of… vraagt Keri Smith je om iets nieuws te verzinnen: een unieke wereld, helemaal volgens jouw eigen idee. Je start door een lijst aan te leggen met alles wat je raakt: voorwerpen, kleuren, vormen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tara Stiles boeken
  Tara Stiles - Powerfood, Yoga en Meditatie

  Tara Stiles heeft met haar nieuwste boek Powerfood, Yoga & Meditatie een super krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt! Haar aanpak gaat over de combinatie van de drie lifestyleboosters. Alles wat je nodig hebt zijn je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ron Schiltmans boeken
  Ron Schiltmans - Ajax is relaxed

  Kon Ron Schiltmans in zijn twee eerder verschenen bundels over geen enkel Ajaxkampioenschap berichten, 'Ajax is relaxed!' beschrijft er maar liefst vier op een rij! Maar ook nu zijn er niet louter hoera-verhalen, want zoals we inmiddels gewend zijn, neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mick Gladwin boeken
  Mick Gladwin - Warplane 09

  From 1949 to 2006 the English Electric Canberra has served in the frontline of the Royal Air Force around the world. The Canberra became the UK's first jet bomber, although that was not its only role, undertaking other tasks such as, pilot/navigator training,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marina Riemslagh boeken
  Marina Riemslagh - Vandaag geen stress, met PSYCH-K

  Vandaag geen stress': 'en morgen dan?' Morgen is het ook weer 'vandaag'... Net zoals in ons onderbewuste, daar is het ook altijd 'nu'. Daarom kan één enkele gebeurtenis die ons leven 'op zijn kop zet' ons jarenlang in de ban van stress houden. Hoe dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bloementuinbetovering, een kleurboek voor volwassenen

  Treed binnen in de fantastische wereld van de mandala's. Na het inkleuren zijn de tekeningen te gebruiken als wanddecoratie, cadeaupapier of als bladwijzer. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eva Schindler boeken
  Eva Schindler - Oosterse betovering, een kleurboek voor volwassenen

  Treed binnen in de fantastische wereld van de mandala's. Na het inkleuren zijn de tekeningen te gebruiken als wanddecoratie, cadeaupapier of als bladwijzer. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen op reis

  Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis was een megasucces: vanwege het kleinere formaat en de ringband is het boek perfect voor onderweg! Nu komt er dan eindelijk een deel 2: 64 gloednieuwe vrolijke kleurplaten om je op uit te leven in de trein, in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Het enige echte poppenhuiskleurboek

  Dit kleurboek staat boordevol prachtige poppenhuizen die nog wel een kleurtje kunnen gebruiken. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het interieur van de huizen. Van een prachtige boomhut tot aan een waar prinsessenpaleis: kleur je droomhuis! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Peter Cossins boeken
  Peter Cossins - De monumenten

  Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije. Vijf legendarische koersen die elk jaar opnieuw de hoogmis zijn voor de Vlaamse wielerliefhebber en het schouwtoneel vormen voor de helden van de fiets:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Robert Kolenik boeken
  Robert Kolenik - Kolenik

  Allow yourself to be inspired by Robert Kolenik's unique Eco Chic Design. With his luxurious, bespoke designs, which incorporate surprising elements from the natural World, this young Dutch designer is rapidly spreading his wings worldwide. Laat jezelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95