Hobbyboeken

 • Jeroen te Nuijl boeken
  Jeroen te Nuijl - John de Mol een persoonlijk portret

  Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van John de Mol interviewen we 60 mensen uit zijn directe omgeving en componeren een bijzonder boek over de mediatycoon. Hoewel hij zelf liever achter de schermen actief is, wordt zijn vakmanschap op het tv-scherm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Iwan van Duren, Tom Knipping boeken
  Iwan van Duren, Tom Knipping - Slag om de skyboxen

  In de vorige eeuw was voetbal nog de sport van het volk. Deze eeuw tekent zich razendsnel een nieuw fenomeen af en kenmerkt zich door een gigantische overnamegolf. De stokoude clubs Vitesse en ADO vielen al voor minder in handen van Russische en Chinese… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Daniël Rewijk boeken
  Daniël Rewijk - Captain van Jong Holland

  Pim Mulier staat bekend als dé Nederlandse pionier op sportgebied: hij richtte de KNVB op, bedacht de Elfstedentocht als nationale wedstrijd en stichtte de internationale allroundtoernooien op de schaats. Zijn leven buiten de sport bleef tot nog toe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hans Dekker boeken
  Hans Dekker - Natura 2000

  Europese topnatuur in Drenthe Natura 2000 is hét Europese netwerk van de belangrijkste natuurgebieden. In de hele Europese Unie zijn natuurgebieden met unieke flora en fauna en weergaloze landschappen aangewezen als beschermd gebied. Drenthe heeft 14 Natura… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Michael Kahlstadt, Ranier Korn boeken
  Michael Kahlstadt, Ranier Korn - Het complete handboek Hengelsport

  Hengelsport - Het complete handboek is behalve een praktische handleiding ook een waardevol naslagwerk voor iedere sportvisser. U vindt in dit boek namelijk alles wat u moet weten over vissen in zoet en zout water, van materiaal en toebehoren tot vistechnieken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Julia Voskuil boeken
  Julia Voskuil - Eenjarigen & co

  Eenjarigen & coZomerbloemen, van afrikaantje tot Zinnia.Het is de wens van bijna elke tuinliefhebber: het hele jaar door een bloeiende tuin. Aan de hand van talloze toepassingen en combinaties toont dit fleurige boek zomerbloeiers voor borders, perken, potten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jane Marbaix boeken
  Jane Marbaix - Compleet handboek zentangle

  'Je kunt alles aan, als je het stap voor stap aanpakt.' De Zentangle Methode is een leuke, vernieuwende en ontspannende manier om je creativiteit aan te wakkeren. Met haar stap-voor-stapuitleg leert Certified Zentangle Teacher Jane Marbaix je hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tekenen van punt tot punt voor volwassenen - Meesterwerken

  Uitdagende tekenpuzzels met een verbluffend resultaat (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dré de Man boeken
  Dré de Man - Nikon D5500

  De D5500 is een camera met zeer veel mogelijkheden. In veel opzichten is hij beter dan de professionele modellen van tien jaar geleden. U kunt er geheel automatisch mee werken en profiteren van eenvoudige hulpmiddelen om uw foto's extra cachet te geven. U kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mireille D'hous, Leonie Schellingerhout boeken
  Mireille D'hous, Leonie Schellingerhout - Haken & sfeer

  In dit sfeervolle boek Haken & sfeer van Leonie Schellingerhout en Mireille D'hous staan ruim 25 haakprojecten. De kleurrijke haakaccessoires zijn ingedeeld op thema: van gehaakte slippers voor het strand, omslagdoeken in alle kleuren, gehaakte tassen tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sophie Dijkgraaff boeken
  Sophie Dijkgraaff - Onderweg

  33 COLUMNS OVER LACHWEKKENDE SITUATIES In Onderweg geeft Sophie Dijkgraaff de lezer een kijkje in haar wereld vol gebeurtenissen die ze meemaakt in het dagelijks leven of over gesprekken die ze (toevallig) opvangt. Zo weet een marktkoopman haar te verbazen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Frank Schouten boeken
  Frank Schouten - 10.000 Cabrio's

  Voor huisarts Nathalie van Amsterdam heeft het mannelijk lid geen geheimen meer. Een bijzonder record heeft ze op haar naam staan: dat van de meeste verrichte besnijdenissen in Nederland. Ze heeft 10.000 piemels onder handen gehad en geldt onder vakgenoten als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerda van Rijn boeken
  Gerda van Rijn - Gerda's Hobbyshop Magazine 8

  Een schitterend magazine boordevol met leuke ideeën voor het maken van kaarten en enkele doosjes/tasjes. Alle materialen hiervoor zijn te koop bij de betere hobbywinkel en natuurlijk bij Gerda's Hobbyshop. Ook online verkrijgbaar; www.gerdas-hobbyshop.nl (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Peter Bauwens boeken
  Peter Bauwens - Oostindische kers

  Oost-Indische kers is één van de meest eenvoudige en populaire planten in de (moes)tuin. Zorgeloos en boordevol kleur, én met enthousiaste groeikracht komen de planten elk jaar opnieuw tevoorschijn.Peter Bauwens laat in dit boek de enorme veelzijdigheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Bauwens boeken
  Peter Bauwens - Moestuin in pot

  Kweek je eigen groenten en fruit in potten, bakken en zakken Moestuinen zijn hip, maar niet iedereen heeft de ruimte om zelf groenten, kruiden en fruit te kweken. De oplossing? Een moestuin in potten, bakken en zakken! Geniet van home grown knapperige sla,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • P. van der Meer, M. van Ee boeken
  P. van der Meer, M. van Ee - Spoor editie 26

  SPOOR 26 geeft ook dit jaar weer woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoor- en tramwegen in Nederland, met niet alleen veel aandacht voor het rollend materieel, maar ook voor exploitatie en infrastructuur. Hedendaagse ontwikkelingen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Hendrik Mourits boeken
  Hendrik Mourits - Kleurboek, honden

  Weer een leuk kleurboek uit. Het kleurboek, honden bevat 81 mooie en leuke honden kleurplaten. voor jong en oud. alvast veel kleur plezier. ook al verschenen: - Auto's. - Voor volwassenen. - Paarden. - poezen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hendrik Mourits boeken
  Hendrik Mourits - Kleurboek, poezen

  Weer een kleurboek voor u. dit kleurboek over poezen telt 61 mooie kleurplaten. hou je van poezen en kleuren nou ik zou zeggen veel kleurplezier en geniet ervan! ook al verschenen: - Auto's. - Voor volwassenen. - Paarden. - Honden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hendrik Mourits boeken
  Hendrik Mourits - Kleurboek, voor volwassenen

  Nu ook voor volwassenen een kleurboek. wilt u creatief bezig zijn en houd u van kleuren. misschien dat dit kleurboek speciaal voor volwassen iets is voor u? ook al verschenen kleurboeken zijn: -Auto's. -Paarden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,49
 • Erik Bertrand Larssen boeken
  Erik Bertrand Larssen - Genadeloos - Haal het beste uit jezelf met mental training

  Je kunt meer dan je denkt! Het is geen kwestie van kunnen, maar van willen. Maar je moet eerst weten wat je wilt.Genadeloos maakt je beter. Vraag jij je af hoe je jezelf kunt verbeteren en beter kunt presteren dan je voor mogelijk hield? Dit boek gaat over het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Helen Hagestein boeken
  Helen Hagestein - Spellen voor honden - van snuffelspel tot hersenspel Deel 2

  Dit is mijn tweede boek over spellen voor honden. In dit boek beschrijf ik 110 nieuwe spellen om met de hond te doen. De spellen zijn wederom gemaakt van huis-,tuin-en keukenvoorwerpen, afvalproducten of kinderspeelgoed.Het zijn betaalbare, eenvoudig zelf te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Gerard Janssen boeken
  Gerard Janssen - Het vadersboek

  Mannen denken vaak dat vaders pas belangrijk worden als kinderen wat ouder worden. Baby's zijn een vrouwenzaak. Maar onderzoek laat zien dat vaders meteen al na de geboorte een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kleine kinderen. Die rare man met die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annemarieke Piers, Claudette Halkes boeken
  Annemarieke Piers, Claudette Halkes - Moestuinkalender

  Wat heerlijk, een eigen moestuin! Of het nu om een flinke lap grond, een balkonnetje of een piepklein tuintje gaat, er is niets lekkerder dan uit je eigen tuin oogsten. Voor een flinke opbrengst hoef je alleen maar te weten wat je wanneer moet doen. Daarbij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Alfabet

  Titelpagina als brondocument gebruikt.In Zentangle Alfabet van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om alle letters van het alfabet te zentanglen en te tekenen en kleuren. De Zentanglepatronen kunnen stap voor stap geoefend worden in het blanco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Veel variatie met cirkels

  In Zentangle Veel variatie met cirkels van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om cirkels op veel manieren te zentanglen en te kleuren. De Zentanglepatronen komen stap voor stap in beeld en kunnen vervolgens verder uitgewerkt worden in de extra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99