Hobbyboeken

 • Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman boeken
  Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman - Beautiful Holland Italiaans

  Beautiful Holland pretendeert als eerste boek ooit een zo compleet mogelijke schets te geven van Nederland in verleden, heden en toekomst. Natuurlijk ontbreken Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water niet, maar Beautiful Holland is zo veel meer. Toeristen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Johan Noorloos boeken
  Johan Noorloos - Het Nieuwe Yogaboek

  In Het Nieuwe Yogaboek brengt Johan Noorloos, Nederlands bekendste yogaleraar, de belangrijkste yogastijlen terug tot hun kern. Essentiële elementen uit Iyengar yoga (techniek), Ashtanga Vinyasa yoga (dynamiek), Yin yoga (ontspanning), Vipasana-meditatie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Erwin van Ballegoij, Tom Peters, Jean Meeus boeken
  Erwin van Ballegoij, Tom Peters, Jean Meeus - Sterrengids 2016

  De Sterrengids is het officiële jaarboek van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS). De gids verschijnt sinds 1938.De Sterrengids 2016 biedt onder meer:* een overzicht van dag tot dag van alle voorspelbare hemelverschijnselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lisa Tenzin - Dolma boeken
  Lisa Tenzin - Dolma - Het mindful mandala kleurboek

  Ontdek de levensveranderende kracht van mandala's met dit prachtige kleurboek, dat is bedoeld om uw aangeboren creativiteit tot bloei te laten komen en om ontspanning en innerlijke rust in uw leven te brengen.Mandala's zijn symbolische spirituele afbeeldingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte notitiekleurboek

  'Het enige echte notitiekleurboek' is het beste van twee werelden: een kleurboek en een notitieboek in één! Pen je boodschappenlijstje neer en geef het meteen een kleurrijk randje. Of schrijf een liefdesbrief en laat je geliefde zien hoe creatief je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Brigitte van Baren, Johannes Witteveen boeken
  Brigitte van Baren, Johannes Witteveen - Hart voor de aarde, hart voor jezelf

  De aarde en wij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar we lijken ons dat meestal niet te realiseren. Alsof de aarde ons onbeperkt ter beschikking staat, in plaats van dat we er zelf deel van uitmaken. Dit boek wil laten zien hoe je de natuurlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Daria Song boeken
  Daria Song - Het huis van de tijd

  De internationale bestsellers van Daria Song laten lezers van alle leeft ijden wegdromen in verhalen geïnspireerd door de magie van een oude koekoeksklok. Laat je fantasie de vrije loop in de werelden van de fee en het meisje, met gedetailleerde tekeningen om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Inge Pauwels boeken
  Inge Pauwels - Therapie voor en door honden

  Via haar werk en met boeken tracht Inge Pauwels mensen te coachen om hun hond en kat te begrijpen en (probleem)gedrag aan te passen. Dit door hun duidelijkheid te geven over de lichaamstaal van hun hond, hun relatie met het dier en het karakter van de hond.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lars Fassbender boeken
  Lars Fassbender - 100 goede daden

  'Terwijl de zon op mijn gezicht schijnt, zet ik mijn zonnebril op en de autoradio zo hard mogelijk. Mijn dag kan niet meer stuk. Ik ben vrij!' Een goede baan, een fijn huis en voldoende salaris om iedere materiële wens te vervullen. Toch is hij niet gelukkig.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Mireille Hartog den boeken
  Mireille Hartog den - 57 "iconen" van Franse bodem

  Een nog nooit eerder in Nederland verschenen boek. Het boek bevat allerlei leuke feiten, weetjes en achtergrondverhalen van producten ofwel 'iconen' uit La douce France. Producten die Frankrijk maken tot het land waar wij als Nederlanders zo graag naar toe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Chris Hadfield boeken
  Chris Hadfield - Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde

  'Houston, we have a superstar.'- The Washington Post Bekijk ook Chris Hadfield's versie van Space Oddity: https://youtu.be/KaOC9danxNo Chris Hadfield is een van de meest ervaren en succesvolle astronauten ter wereld. Hij heeft tientallen jaren getraind om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karen Harvey boeken
  Karen Harvey - Schminken

  Maak meer dan 30 fantastische schminkontwerpen met de stapsgewijze instructies in deze handige gids.Er is een grote verscheidenheid om uit te kiezen: schmink een giraf of een tijger, een sneeuwkoningin of een bloem, of schrik iedereen af met een enge zombie of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Turid Lindeland boeken
  Turid Lindeland - Dol op wol

  Nieuwe toepassingen voor traditionele Noorse motievenDe Noorse ontwerpster Turid Lindeland heeft zich laten in spireren door oude Noorse breimotieven. Het begon met een paar oude sokken die ze aantrof in een traditioneel hotel uit 1887 in Rosendal, Noorwegen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Harry Potter kleurboek - Wonderlijke Wezens

  Het Harry Potter kleurboek voor volwassenen staat vol met prachtige kunstwerken uit de archie- ven van Warner Bros. Het geeft fans de kans om zelf de levendige decors en geliefde karakters uit de wereld van J.K. Rowling kleur te geven. De magische wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • J. Koorn boeken
  J. Koorn - Tijdsbeeld

  Dit boek bevat kritische opmerkingen, meningen etc. van de schrijver over misstanden in de maatschappij, zoals ze, in de periode van 1984 tot en met begin 2011 zijn gepubliceerd in een krant en plaatselijke (lees: Almelo) internet-kranten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gerbrand Bakker boeken
  Gerbrand Bakker - Opvoeden zonder angst

  Naast de hype van alle opvoedprogramma's met hun adviezen geeft dit boek een andere kijk op opvoeden. Opvoeden zonder angst kijkt verder dan de pasklare lijstjes van de beeldbuis die de opvoedproblemen op wel heel korte termijn lijken op te lossen. Herkenbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Knippels boeken
  Peter Knippels - De Wereldbol

  Over bloembollen lijkt de afgelopen jaren alles wel gezegd te zijn, maar dat is slechts schijn volgens senior adviseur beleid bloembollen Peter Knippels. Zijn verhalenbundel De Wereldbol is een intrigerende reis langs het kweken van gewassen en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,75
 • Claudette Halkes, Annemarieke Piers boeken
  Claudette Halkes, Annemarieke Piers - DIY Naaien enzo

  Altijd al een Bas Kosters, Monique van Heist, Frans Molenaar of Hans Ubbink willen hebben? Dit is je kans! Met de duidelijke uitleg in dit boek heb je naaien, haken, breien, borduren en appliqueren zo onder de knie en hangt je kast in no time vol met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Piet Oudolf, Noël Kingsbury boeken
  Piet Oudolf, Noël Kingsbury - Ontwerpen met planten

  Vol praktische adviezen om dezelfde effecten in je eigen tuin te creëren De tuinen van Piet Oudolf zijn al jaren voor veel landschapsarchitecten en tuiniers een bron van inspiratie. Geschreven in samenwerking met Noel Kingsbury, is Ontwerpen met planten een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Alastair Fothergill, Huw Cordey boeken
  Alastair Fothergill, Huw Cordey - Op jacht

  In dit prachtige fotoboek Op jacht van de BBC staat de meest fascinerende relatie in de natuur centraal, namelijk de strijd tussen roofdieren en hun prooi. Het is een kwestie van leven of dood. Veel dieren staan voor unieke uitdagingen om te overleven, en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Bahamontes 11 Liefhebbers

  Wijlen Fabio Casartelli was de laatste amateur die goud won inde olympische wegrit. Twintig jaarna zijn dood neemt zijn weduwe afscheid van de fatale bocht, waarin hij crashte in de Tour van 1995.De Renner is wellicht het beste Nederlandse boek ooit over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • André Steijns boeken
  André Steijns - De jongen onder de lantaarnpaal

  We gaan mee in het leven van een jongen, die ontdekt wat het inhoudt om homo te zijn en wat je als zeer jonge homo allemaal tegen kan komen. Daarin belandt de jongen in een wereld van de betaalde seks en een waanzinnige wereld ontpopt zich voor zijn ogen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Linda van der Klooster boeken
  Linda van der Klooster - De Domste Thuis

  Linda van der Klooster vond ouders van hoogbegaafde kinderen altijd uitslovers. Toen bleek haar eigen kind hoogbegaafd te zijn. Heron werd op 8-jarige leeftijd door een psycholoog onderzocht omdat hij zich thuis en op school misdroeg. Hij werd getest op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Daniëlle Houbrechts boeken
  Daniëlle Houbrechts - VERRASSENDE ROZEN

  Het grote rozenboek van kruidenspecialiste Daniëlle Houbrechts Daniëlle Houbrechts schreef dit boek voor al wie, zoals zij, gefascineerd is door rozen. Voor haar is een roos veel meer dan een bloem. Het is een wondere wereld die zij ziet, voelt, ruikt en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nancy Singleton Hachisu boeken
  Nancy Singleton Hachisu - De Japanse keuken

  De Japanse keuken biedt een unieke kijk op het dagelijks leven op een Japanse boerderij aan de hand van heerlijke seizoensgerechten. De persoonlijke verhalen van Nancy Singleton Hachisu over eten, liefde, familie en haar leven op het Japanse platteland maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99