Hobbyboeken

 • Gonny van der Zwaag boeken
  Gonny van der Zwaag - Fit met Apps & Wearables

  Dit is jouw moment om sneller en slimmer fit te worden! In fit met apps lees je hoe je met slimme apps en wearables je doelen sneller bereikt. Ben je al maandenlang bezig om fitter te worden en schiet het maar niet op? Wil je afvallen, je sportprestaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nina Hogeboom, Nienke Landman boeken
  Nina Hogeboom, Nienke Landman - Vrolijk handwerk!

  Nienke & Nina: Vrolijk handwerk! haken, breien, borduren met Bonthuishouden Kun je haken of breien? Maar heb je het al eens gecombineerd met borduurwerk? In Vrolijk Handwerk! combineren Nina & Nienke haken, breien en borduren tot prachtige woon- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Luis Suarez, Peter Jenson, Sid Lowe boeken
  Luis Suarez, Peter Jenson, Sid Lowe - Suarez-autobiografie

  Luis Suárez De autobiografie van een van 's werelds kleurrijkste voetballers van dit moment. Luis Suárez (1987) was zeven toen hij in de straten van Montevideo begon met voetballen. Zijn geslepenheid en manoeuvres als straatjongen - botija - sprongen al gauw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eric van Huizen boeken
  Eric van Huizen - Jaarboek binnenvaart 2014

  Het Jaarboek Binnenvaart geeft in foto's, korte nieuwslijnen, nieuwsverhalen en menselijke verhalen een overzicht van het jaar.Het Droge Lading Comite (DLC) presenteert een plan voor structuurverandering in de droge-ladingvaart. Poolvorming lijkt de redding.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Karolien Verbanck, Annelies Verbanck boeken
  Karolien Verbanck, Annelies Verbanck - De moestuin van Karolien

  De aanzet bij uitstek om eindelijk je moestuindroom waar te maken Stel je voor: elke dag verse groenten eten. Heerlijk toch? En dat die groenten rechtstreeks uit jouw tuin komen, dat je ze liefdevol hebt gezaaid, hen op een natuurvriendelijke manier hebt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Willeke Kroneman-Frens boeken
  Willeke Kroneman-Frens - Liefde voor Brocante Deel 2

  Liefde voor Brocante. De reacties op deel 1, dat verscheen in november 2013, waren overweldigend Liefde voor Brocante deel II is dan ook het logische vervolg. Opnieuw hebben de zussen Willeke Kroneman-Frens (tekst) en Margreet Frens (fotografie) een zoektocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Katrien Van De Steene, Stefanie Faveere boeken
  Katrien Van De Steene, Stefanie Faveere - Hippe pakjes

  Leuk DIY-boek voor wie graag creatieve cadeautjes geeft Iemand verrassen met een apart cadeau is sowieso erg leuk, maar een originele verpakking maakt het helemaal af! En dat kun je nu ook gewoon zelf, want in dit crea-boek krijg je stap voor stap uitgelegd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marieke Henselmans boeken
  Marieke Henselmans - Consuminderen met kinderen

  Elke ouder wil kinderen het best geven. En elke winkel wil aan (aanstaande en andere) ouders het duurste verkopen. Dat is het misverstand in een notendop: we verwarren 'het beste' met 'het duurste'. Zo niet Marieke Henselmans, bespaarkoningin, inspirator,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martin Tulp boeken
  Martin Tulp - Mijn bijtring was een hazenbot

  Jachtpassie is niet erfelijk, maar als zoon van 'Meester' Tulp, onderwijzer - en jager - in Hoogwoud, ging de schrijver (1950) al heel jong mee op jacht. Eerst als drijver, en vanaf zijn 16e met het geweer. Bijna vijftig jaar later is hij nog steeds te vinden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Roelke Posthumus boeken
  Roelke Posthumus - Een hoop leven - tuinieren & moestuin

  Een verrassende tuingids, uniek in zijn soort. Grond, humus en compost: nooit eerder op deze manier belicht! Wat gebeurt er echt binnenin een composthoop? Hoe ontstaat grond, hoe kunnen we het zelf namaken en bovenal: wat kun je ermee? Daarover gaat dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Dijkgraaf boeken
  Jan Dijkgraaf - Bres, van hooligan tot knuffelbeer

  Omdat je je niet uit je eigen stadion laat wegjagen, liep Henk Bres in zijn eentje op een vak met vijfhonderd Ajax-supporters af. Het leverde hem eeuwig respect en een jarenlange rol als voorman van de harde kern van FC Den Haag op. Inmiddels is Bres meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • W. van Heck, A.M. van Zanten boeken
  W. van Heck, A.M. van Zanten - Binnenvaart 2015

  In deze alweer 25ste editie van Binnenvaart vindt u een (nagenoeg) compleet overzicht van de Nederlandse binnenvaartvloot. Alle ruim 5.800 binnenvaart-schepen zijn in deze editie opgenomen met technische details. Daarnaast de adresgegevens van werven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kees Jansma boeken
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Arne Zuidhoek boeken
  Arne Zuidhoek - Varen of vliegen

  Het passagiersschip, het grootst door mensenhanden gevormde voorwerp, gold als symbool van macht en vooruitgang, de synthese van de technische ontwikkelingen in specialisatie en gigantisme. Het passagiersschip was de trots van een natie, een ambassadrice.In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Marieke Blokland boeken
  Marieke Blokland - Art journaling & mixed media

  Een art journal is een creatief dagboek waarin crafters al hun creatieve lust in kwijt kunnen; van collages, doodles, tot illustraties met verschillende soorten teken-, schilder- en krijtmateriaal. Auteur Marieke Blokland toont in Art journaling & mixed media… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde boeken
  Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde - Hou je manieren

  2014/0034/361Dries en Yuri, de jongens achter het succesvolle concept WASBAR, leerden vorig jaar de Vlaming met succes hun plan trekken. Er zijn twee dingen die je moeder je als kind steeds vertelt: `Trek eens je plan en `Hou je manieren. Dries en Yuri vonden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Veronique Puts boeken
  Veronique Puts - Kattenkwaad

  2014/0034/357Kattenkwaad is een poeslief boek! Veronique Puts houdt van haar katten en brengt, in haar column `Miauwkes , wekelijks verslag uit van hun avonturen. Pernod: de kleine macho die in een oogwenk verandert in een dramaqueen. En Chatblis: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eddie de Paepe boeken
  Eddie de Paepe - Het Gooi onbewolkt

  "Het Gooi onbewolkt" is een boek met luchtfoto's van Het Gooi van Peter Elenbaas met tekst van Eddie de Paepe. Na boeken over Amsterdam, Groningen en de Wadden is dit alweer het achtste boek in de Onbewolkt reeks. Elenbaas weet als geen ander de speciale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ad van Beek boeken
  Ad van Beek - Winkelgeluk

  WINKELGELUK Hoezo winkelgeluk? Word je van winkelen gelukkig dan? Een goed gevoel, dat willen we allemaal, als klant maar ook als verkoper. Het geheim van een gelukkig en goed gevoel zit in het echte contact, los in verbinding met de ander. Vaag, maar hoe doe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ad van Beek boeken
  Ad van Beek - Ik wil meer omzet

  IK WIL MEER OMZET Een kijkje achter de schermen van het verkoopproces waarmee verkopers hun dagelijkse omzetdoelstelling moeten zien te halen. Beschamend, hilarisch, soms hartverwarmend en zó herkenbaar. 15 waar-gebeurde winkelbezoeken door de ogen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sam Philip boeken
  Sam Philip - Top Gear dream cars

  Wat maakt een auto tot een droomauto? Of het nu de adembenemende snelheid, de mooie rondingen of de fi kse prijskaartjes zijn: een klein aantal auto s vertegenwoordigt het neusje van de zalm in automobieldesign. De experts van Top Gear brengen in dit boek de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • De renovatiebijbel

  Renovatie van A tot Z in een handig overzichtswerk Een mooi geïllustreerd en praktisch boek voor wie overweegt te verbouwen of te renoveren. Een compleet boek dat alle facetten van het renovatieproces behandelt. Voor wie goed voorbereid aan de slag wil.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Angelika Lang boeken
  Angelika Lang - Vogels voeren

  Dit is een vogelgids plus om tuinvogels te herkennen en beschermen! Naast informatie om verschillende vogels te leren herkennen, biedt Vogels voeren ook alle benodigde tools om de meest voorkomende vogelsoorten de winter door te helpen. Ondersteund met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rebecca Dekeyser boeken
  Rebecca Dekeyser - Becca loves haken

  Inspiratie voor grote en kleine haakprojecten Rebecca Dekeyser geeft al jaren workshops bij Stoff.be en bundelde de leukste items in een reeks praktische boekjes. Van een schattig babydekentje, een sfeervolle theelichthouder en mooi krukovertrekje tot een vlot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Abebe Bikila

  De beste verhalen uit twintig jaar Runner s World. Om uit al die inspirerende stukken de allerbeste te selecteren ging de redactie, samen met De Arbeiderspers, nog één keer door alle jaargangen. Van de avonturen van olympiër Wim Slijkhuis, `paling tussen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95