Hobbyboeken

 • Binaire puzzels 4 sterren

  Binaire puzzels 4 sterren****. Deze breinbrekers zijn de nieuwste puzzelrage! Let op: verslavend! De nieuwste rage in puzzelland is de binaire puzzel, een logische cijferpuzzel waarbij alleen de nul en de een gebruikt mogen worden! De instructies zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Bob van den Bos boeken
  Bob van den Bos - Sport en politiek

  President Poetin wordt alom beschouwd als een ondemocratisch heerser. Toch was hij de gastheer bij het afgelopen feest van de mondiale sportverbroedering: de Olympische Winterspelen in Sotsji. Hoe is hem dat gelukt? Hoe verweven zijn sport en politiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pieter Dhaeze boeken
  Pieter Dhaeze - Bewuster en beter fotograferen met een Canon EOS 1200D, EOS 100D en EOS 700D

  Het nemen van een digitale foto in de groene stand (volautomaat) is als het monteren van een kastje van Ikea. Supergemakkelijk en het resultaat is helemaal niet slecht. Maar wat te doen als het kastje iets hoger of iets smaller moet zijn? Dan zijn het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Anna Hrachovec boeken
  Anna Hrachovec - Minifiguurtjes breien

  Schattige olifantjes, snoezige peertjes of piepkleine kabouters: meer dan 25 minifiguurtjes die je maakt in een handomdraai Wedden dat de snoezige minifiguurtjes in dit boek meteen je hart zullen stelen? Ze zijn echt piepklein (slechts een paar centimeter!) en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marc van Geest boeken
  Marc van Geest - Hockeyoefeningen voor veld en zaal

  Hockeyoefeningen voor veld en zaal van Marc van Geest bevat meer dan 200 leerzame en uitdagende oefeningen en partijvormen. Het boek is onderverdeeld in twee delen: één voor in de zaal en één voor op het veld. In respectievelijk vijf en zeven categorieën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • J. Crins boeken
  J. Crins - Tendens MC vmbo mode en commercie Stagekatern

  Er zijn voor alle afdelingen en intrasectorale programma's stagemappen ontwikkeld. Deze stagemap is ontwikkeld voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Deze map bereidt de leerling niet alleen voor op de stage maar bevat daarnaast allemaal opdrachten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,50
 • Jordy Haak, Peter Verhaegen boeken
  Jordy Haak, Peter Verhaegen - Voetbal voor Dummies

  Lees in deze kleine gids alles over voetbal, 's werelds populairste sport. Er wordt aandacht besteed aan de regels (inclusief de beruchte buitenspelregel), de geschiedenis van het spel, de uitrusting, de toernooien en competities. De auteur geeft tips waar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hermine Broggel boeken
  Hermine Broggel - Los

  Een moeder vertelt over de gokverslaving van haar zoon, en hoe zij heeft geleerd daarmee om te gaan. Veel mensen in Nederland gokken. Bijna iedereen koopt weleens een staatslot of doet mee aan een andere loterij. Daarnaast zijn er echter tienduizenden mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Piia Maria Pekkanen boeken
  Piia Maria Pekkanen - Zachte knuffels om zelf te maken

  In dit boek maak je kennis met een hele groep lieve, ondeugende, zachte, troostende en warme knuffels. Een beer die van vissen houdt, de hele familie muis die dol is op thee met koekjes, een hond die de krant brengt (maar niet zonder kreukels), een poes die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ashlyn Gibson boeken
  Ashlyn Gibson - Kleur in huis

  Kleur in huis laat zien hoe gezinnen een creatief huis creëren waarin iedereen zich thuis voelt. De beelden van de verschillende ruimtes bieden veel inspiratie om op een creatieve manier je huis een eigen identiteit te geven. Doe nieuwe ideeën op voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Hotch de Beagle

  Voor het eerst in je leven een puppy opvoeden, dat is al een hele klus. Heb je echter een Beagle als pup, dan heb je je handen dubbel vol. Tessa gaat dit avontuur aan, ze zwoegt en stoeit om de leiding. Hoort voor het eerst de beruchte Beagleblaf, weerstaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Yvonne van der Wal boeken
  Yvonne van der Wal - Zal ik je eens wat zeggen?

  Zal ik je eens wat zeggen? is een bonte mix van uitgesproken gedachten, alledaagse belevenissen, vermakelijke satire, maatschappelijke kwesties en open brieven. In 47 stukjes wordt de typische energievampier weerspiegeld, de haast ziekelijke vmbo-angst, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Nikki Van Olst boeken
  Nikki Van Olst - Vrijheidsdressuur

  Over het boek en de auteur:Vrijheidsdressuur kan meer voor een paard betekenen dan alleen een leuk kunstje, een oefening of een keer spelen. Het kan een paard geestelijk en lichamelijk verbeteren... Mijn naam is Nikki van Olst, ooit begonnen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,30
 • Wesley Meijer boeken
  Wesley Meijer - Oorlog langs de lijn

  De middagkranten maken op maandag 3 december 2012 melding van de zware mishandeling van een grensrechter. Diezelfde middag nog laat Richard Nieuwenhuizen het leven. Een toegewijde voetbalvader, doodgeschopt bij een amateurwedstrijdje in Almere.De ophef is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Klaas Dijkstra boeken
  Klaas Dijkstra - Killers

  Het boek 'Killers- topschutters van het Friese amateurvoetbal' is een ode aan de aanvaller. Met mooie, openhartige verhalen; zonder opsmuk, zonder dedain geschreven. In dit boek is geen plaats voor Marco van Basten en Johan Cruijff; dit boek behoort toe aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ine de Kort, Koen de Kort boeken
  Ine de Kort, Koen de Kort - De tour van 2013

  In dit boekje wordt de Tour de France van 2013 van verschillende kanten bekeken. Ine de Kort geeft u een persoonlijk verslag van deze 100ste Tour en hoe ouders aankijken tegen de deelname van hun zoon. Koen de Kort geeft elke dag een kort verslag van de etappe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wintersfeerlichtjes van vilt

  Wintersfeerlichtjes van vilt. In dit magazine vindt je 6 originele sfeerlichtjes die gemaakt zijn van vilt. Ze zijn leuk om te maken, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven of cadeau te krijgen. De Wintersfeerlichtjes zijn stuk voor stuk leuk om neer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Henk Davidse boeken
  Henk Davidse - In zekere zin ben ik waarschijnlijk onsterfelijk

  Johan Cruijff was zonder twijfel de beste voetballer die Nederland ooit heeft gekend. Daarnaast staat Cruijff bekend als onnavolgbaar orakel en taalvernieuwer. Kreten als 'Je moet schieten, anders kun je niet scoren' en 'Elk nadeel heb z'n voordeel' behoren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Valerie Boone boeken
  Valerie Boone - Remi en Cosette

  Naaien en knutselen in Japanse stijl Remi & Cosette staat voor urenlang naaiplezier voor de mama's en creatieve knutsels voor de kleintjes. Valerie Boone woonde jaren in Azië, waar ze bergen inspiratie vond voor haar modellen. In heel duidelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ton Schipperheijn, Martin Slagmolen boeken
  Ton Schipperheijn, Martin Slagmolen - Vijfkaart hoog voor thuis

  Eindelijk Vijfkaart Hoog thuis spelen met: Vijfkaart Hoog voor thuis. 6 thuiswedstrijden van 16 spellen. Er is weinig materiaal voor leergierige bridgers die graag thuis Vijfkaart Hoog spelen, waarbij naast deskundig commentaar ook duidelijke scores worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • E. de Leeuw boeken
  E. de Leeuw - Zwervend in het schaduwspel van zon en wolken

  Al vanaf zijn vroege jeugd was de schrijver van dit boek geïnteresseerd in de natuur. Bos, veld, weide, water en daarnaast de vogels en de vlinders hadden een grote aantrekkingskracht op hem. Diep in zijn hart wist hij toen al dat dat nooit over zou gaan. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Mariman boeken
  Henk Mariman - Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum

  Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot toentertijd filiaal van Ajax. Beïnvloed door de Nederlandse voetbalcultuur ontwikkelde hij een visie op het opleiden van jeugdvoetballers. In 2005 verscheen van zijn hand 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Henk Mariman boeken
  Henk Mariman - Speelwijzetraining Verdedigen en omschakelen

  Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot toentertijd filiaal van Ajax. Beïnvloed door de Nederlandse voetbalcultuur ontwikkelde hij een visie op het opleiden van jeugdvoetballers. In 2005 verscheen van zijn hand 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Guillermo Mordillo boeken
  Guillermo Mordillo - Goal

  Het boek bevat meer dan 30 cartoons plus de citaten van bekende voetbalfenomenen, waaronder Willem van Hanegem, Rinus Michels, Louis van Gaal, René van der Gijp, Rik De Saedeleer, Jean Marie Pfaff en Johan Cruijff.Wie is er niet opgegroeid met de fantastische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Justus Verkerk boeken
  Justus Verkerk - Trainen met je kinderen

  Kinderen: je krijgt er heel veel voor terug! In het geval van Trainen met je kinderen in elk geval qualitytime met hen en veel lol. En als je het een beetje serieus neemt, levert het ook een strak lijf op. De oefeningen variëren van grondoefeningen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95