Hobbyboeken

 • Johan Cruijff boeken
  Johan Cruijff - Mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Mart Smeets Smeets boeken
  Mart Smeets Smeets - Dagboek van een sportgek

  Zeer persoonlijke visie op de sport door de nestor van de sportjournalistiek De overvolle Sportzomer van 2012 barst voor Mart Smeets los op 28 mei, als hij een groot interview met Erik Breukink schrijft en zijn ideeën voor tv-program-mas voor die zomer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Gina Spadafori, Paul D. Pion boeken
  Gina Spadafori, Paul D. Pion - De kleine Katten voor Dummies

  Dit boekje is de ultieme kat-alogus met vakkundig advies over het kiezen en trainen van je kat, met onderwerpen als het begrijpen van kattengedrag en medische kwesties en hoofdstukken die gaan over de optimale zorg voor de levens van je kat – alle negen!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Feeling Plantastic maxi Notes Sheets

  Als je je MUS planner hebt aangeschaft, wil je die natuurlijk helemaal naar eigen inzicht inrichten, helemaal aangepast aan jouw behoeften. De ene heeft nu eenmaal meer ruimte nodig om dingen op te schrijven dan de ander. Dat snappen wij van MUS maar al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Willem Vissers boeken
  Willem Vissers - Meisjesdromen

  'De vrouw die nooit schiet, de vrouw die vond dat ze beter moest leren schieten, ja die vrouw, die schoot woensdag. Zomaar. Een laag schot van Jackie Groenen, van even buiten het strafschopgebied, diagonaal, bracht Nederland woensdag in de finale van het WK… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karin Luttenberg boeken
  Karin Luttenberg - Wat maak jij ervan?

  Wat maak jij ervan van topauteur Karin Luttenberg is de ultieme uitlaatklep voor al jouw creativiteit. 192 pagina's barstensvol unieke en inspirerende opdrachten en teksten om jou in je eigen creatieve flow te krijgen. Teken, schrijf, knip, plak, handletter,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Pieter van Breugel boeken
  Pieter van Breugel - Basisgids Wilde bijen

  Een rijke basisgids voor iedereen die wilde bijen wil leren (her) kennen. Deze uitgave brengt 133 soorten wilde bijen bijeen in een handzame gids. Met gedetailleerde foto's voor snelle herkenning.In Nederland komen zo’n 360 soorten bijen voor, waarvan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Auke Hempenius, Jaap Kleinpaste boeken
  Auke Hempenius, Jaap Kleinpaste - Go(lf) with the flow

  Golf heeft meer tips en theorieën dan alle andere sporten bij elkaar. Wie de adviezen van de golfpro ter harte neemt, de bladen leest en zich verdiept in golfboeken, komt erachter dat ze nogal eens met elkaar in tegenspraak zijn. Wat moet de golfer nu geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • France Football boeken
  France Football - Kylian Mbappé

  Sinds Kylian Mbappé in 2015 zijn debuut maakte in de Franse competitie schrijft hij voetbalgeschiedenis. Zijn opkomst was zo oogverblindend dat media nauwelijks in de buurt van Mbappé zelf kwamen. Met uitzondering van France Football, dat hem heeft gevolgd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lee Crutchley boeken
  Lee Crutchley - Get Lost!

  Maak jouw creatieve reis: op naar het avontuur! Ook geen zin om op vakantie weer naar de met toeristen overladen hotspots te gaan? Lee Crutchley pleit er met Get Lost! voor om niet altijd de gebaande paden te volgen, maar om letterlijk af en toe af te dwalen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Redactie Haaglanden Voetbal boeken
  Redactie Haaglanden Voetbal - De Nabeschouwing 2018-2019

  DE NABESCHOUWING Terugblik op voetbaljaargang 2018-2019 van Haaglanden Voetbal Dit jaar verschijnt voor het eerst DE NABESCHOUWING van Haaglanden Voetbal. In dit fraaie voetbalbewaarboek wordt overzichtelijk teruggeblikt op het seizoen 2018-2019 in de regio… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paul Smith, Martin Strubreiter, Michael Zappe boeken
  Paul Smith, Martin Strubreiter, Michael Zappe - Cyclopedia

  Ruim 110 heel bijzondere fietsmodellen uit, met name, de 20e eeuw.Ruim 110 heel bijzondere fietsmodellen uit, met name, de 20e eeuw gerangschikt naar soort: stads- en racefietsen, vouwfietsen, mountainbikes, kinder- en toerfietsen... Met modellen uit o.a.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • C.A.J. Kreutz boeken
  C.A.J. Kreutz - Orchideeën van de Benelux

  De Orchideeën van de Benelux behandelt de orchideeën van Nederland, België en het Groothertogdom Luxemburg in één uitgave. Een belangrijke reden hiervoor is dat er een duidelijke samenhang bestaat tussen deze drie landen door grensoverschrijdende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  119,00
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Erik Mulder boeken
  Erik Mulder - VOLG

  Hoe u uw hond bijna direct verandert in een liever, gehoorzamer huisdier: In 6 modules leert u alle methodes, tips & geheimen van professionele trainers die u nodig heeft om een nette, sociale, veilige... en vooral gehoorzame hond op te voeden. Deze methodes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Stefanie van Kasteel boeken
  Stefanie van Kasteel - Kunstenaar

  Chris is eigenares van een groot PR bureau. Eén van haar klanten is een internationaal befaamde kunstenaar. Voor een opdracht reist ze naar hem toe. Op zijn prachtige haciënda op het eiland Menorca maakt ze kennis met zijn wereld waarin macht en onmacht deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Doris van der Waals boeken
  Doris van der Waals - Het Haakboek: Vrouw

  Het Haakboek - Vrouw, met ontwerpen van Doris van der Waals van JustDD.design. Het boek bevat haakpatronen voor kledingitems voor vrouwen en ook meisjes, ontworpen met Scheepjes Whirl. De modellen worden bovendien in meerdere kleuren getoond. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karel Boersma boeken
  Karel Boersma - 20 jaar ondernemen in Roemenië

  Karel Boersma vertelt in geheel eigen(wijze) stijl over zijn 20 jaar durende ondernemerschap in Roemenië. Het begint met een samenwerking wat al snel uitmondt in een eigen jachtwerf, nog later een nozzle fabriek als toeleverancier voor de beroepsvaart. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Koenraad Elst boeken
  Koenraad Elst - Welslagen en Falen van de Vlaamse Beweging

  Vlaanderen is allerminst een leeuw, symbool van moed en uitstraling, van vadsigheid en zelfvertrou- wen, van vechtlust en soevereiniteit. Dit gewest gelijkt meer op een zwijn: het heeft altijd maar van zichzelf gegeven, tot plezier van de buren die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Jasper van Putten boeken
  Jasper van Putten - Hoezo Down?

  Vooroordelen, we hebben ze allemaal. Zo ook de ouders van Daan. Maar wat zaten ze er naast. Vader Jasper van Putten schrijft in deze verzameling veelgelezen verhalen over wat hij heeft geleerd van de ontwapende houding en het handelen van zijn hartveroverende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Julia Woning boeken
  Julia Woning - Workshop PanPastel

  In deze PanPastel® workshop is kunstenares Julia Woning je ultieme gids op je ontdekkingsreis met dit fantastische materiaal - zij begeleidt je van begin tot eind en bij elke stap van de route. Het begint allemaal met het juiste gereedschap en een beetje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bob Roetering boeken
  Bob Roetering - Mijnenjagers van de Alkmaar klasse

  In 1974 besloten Frankrijk, België en Nederland een nieuw type mijnenjager te bouwen: de Alkmaar-klasse. Een vorm van Europese samenwerking die vaak als voorbeeld wordt aangehaald. Gebouwd van polyester en voorzien van de nieuwste Franse sonar bleken de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Mijn Art Journal aquarelpapier

  Artjournalen is een razend populaire hobby die Nederland en België in korte tijd heeft veroverd. In een Art Journal maak je een visueel dagboek waarin je experimenteert met verschillende materialen en je ervaringen en herinneringen vertaalt in creatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Chris Willemsen boeken
  Chris Willemsen - Gewoon Aad

  Het levensverhaal van ondernemer, voetballer en familieman Aad Moerman Wie Aad Moerman kent, weet dat hij veel heeft meegemaakt. Zo veel, dat hij regelmatig zegt: "Daar zou ik wel een boek over kunnen schrijven." Dat boek is er nu. Het staat bomvol verhalen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Evy Gruyaert boeken
  Evy Gruyaert - Kinderyoga

  Samen met je kind bewegen en ontspannenLeuke verhaaltjes als ideale context voor kinderyogaMet speelse illustraties van Emma Thyssen en online filmpjesIn vijf verhaaltjes verleidt Evy je kind om onbewust ontspannende yogahoudingen aan te nemen. Beleef de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99