Hobbyboeken

 • Anita van der Helm boeken
  Anita van der Helm - Kiezen voor je kind

  Iedereen in deze wereld moet keuzes maken. Hoe welvarender je bent, hoe meer keuzes je hebt. We proberen alles op een rijtje te zetten, maar zien vaak toch door de bomen het bos niet meer. Ook bij het kiezen voor een kind spelen allerlei omstandigheden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frans van den Nieuwenhof boeken
  Frans van den Nieuwenhof - Voetbalgeschiedenis deel 4

  Met het oog op het 125-jarig bestaan van de KNVB heeft auteur Frans van den Nieuwenhof in Voetbal International voor het eerst de complete geschiedenis van het Nederlandse voetbal uitvoerig beschreven. De meest opmerkelijke clubs, mensen en gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Fleurig, zoek de verschillen kleurboek voor volwassenen

  Dit kleurboek voor volwassenen met 76 fleurige afbeeldingen vormt een ideale combinatie van breintraining en ontspanning. Zoek telkens de vijf verschillen tussen de linker- en de rechterpagina en train uw brein op een speelse manier. Kleur als u de verschillen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Wereld Antistress kleurblok voor volwassenen

  Laat je meenemen op rondreis door de wereld met dit prachtige kleurblok. Neem een kijkje op alle continenten en laat je verrassen door de mooie plekken die je kunt kleuren. Van Barcelona en New York tot Afrika en Parijs; Met deze kleurplaten waan je je op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Kleuren therapie kleuren voor volwassenen

  Kleuren kan therapeutisch werkenen het creëren van mooie tekeningenis ontspannend en daarnaast ook gewoonheel leuk.Begin op een bladzijde naar keuze en kleur detekeningen in met de kleuren die u mooi vindt. Ditfocust de geest en zorgt voor een goed humeur.Er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Harald Hovenkamp boeken
  Harald Hovenkamp - Modern Gastheerschap

  Gastvrijheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Meerdere bedrijfstakken beginnen het nut in te zien van Gastvrijheid. Dit eerste boek over het ambacht gastheerschap geeft nieuwe denkwijzen op een praktische manier en geeft duidelijke handvatten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Nicole Neven boeken
  Nicole Neven - Het enige echte kleurboek om te versturen

  Het inkleuren van een kleurboek is toch iets wat je vaak voor jezelf doet. Maar stiekem wil je iemand ook weleens blij maken met zo'n prachtig kleurenfestival. Op veler verzoek produceren we daarom Het enige echte kleurboek om te versturen: 32 kleurplaten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan (2 DVD + boek)

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Debbie Saul, Joke Linders boeken
  Debbie Saul, Joke Linders - Daar staat het...

  Beelden vertellen een verhaal, ook die van Dikkertje Dap, Reinaert de Vos, Ketelbinkie en Catootje. Daar staat het... voert (groot)ouders, ooms, tantes en kinderen langs 52 personages uit volksvertellingen, verhalen, versjes en liedjes overal in Nederland.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hendrik Mourits boeken
  Hendrik Mourits - Kleurboek, Auto's.

  De leukste 51 auto kleurplaten in een boek. Misschien iets voor jou? Hou je van auto's dan is dit iets voor jou! Veel plezier alvast! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Peter Platel boeken
  Peter Platel - Hou Van Haar

  Heb jij genoeg van dat dagelijkse gevecht met je haren? Wil je eindelijk weten welke snit perfect bij jou past? Wil je nooit meer met het foute product naar huis? Duik dan onmiddellijk in dit alles verhelderende boek. Ontdek hoe je met de natuur gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • De allerleukste haakfiguurtjes

  De charme van deze kleine haakfiguurtjes kan niemand ontgaan: toer voor in miniformaattoer ontstaan uit eenvoudige haaksteken schattige dieren, figuren enlekkernijen. Opmerkzame uilen bewaken 's nachts het bos, een scharekuikentjes piept vrolijk in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Vilt boek-box

  Van modieuze armbanden tot knuffelzachte woonaccessoires - dezebox zit vol magische en creatieve ideeën die je in een handomdraaikunt naaien met wol- en hobbyvilt. Vooral als je net begint met naaienkun je met vilt snel en gemakkelijk leuke en duurzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Claudia Hulshof boeken
  Claudia Hulshof - Signalen

  Tegenwoordig kan en mag alles, in onze kleding. Alle taboes zijn inmiddels wel beslecht, 'je mag jezelf zijn'. Dit levert echter minstens zoveel problemen op als het oplost. Want modetrends leren je niet wat dat is, jezelf zijn in je kleding, en stylisten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Feel good - kleuren voor volwassenen met poster

  Ontspan u met dit posterkleurboek vol afbeeldingen met inspirerende spreuken. De teksten zijn herkenbaar, geven stof tot nadenken en zorgen voor een goed gevoel. Kleur de spreuken in naar eigen inzicht en maak het tot een mooi geheel met de omringende patronen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Wijnand Cornelis van de Meeberg boeken
  Wijnand Cornelis van de Meeberg - Pijn

  Het leven is lijden (vrij naar Robert Long met "Het leven was lijden" - wat nu zeker voor hem geldt, aangezien hij er vanaf is...). Voor de auteur van dit dunne boekje is het zeker nog niet afgelopen. Hij lijdt nog steeds pijn en eerlijk gezegd, ook niet zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,25
 • Elmar Scherer boeken
  Elmar Scherer - Fiat 500 in woord en beeld

  De Fiat 500 is een auto om verliefd op te worden. Het populaire automodel werd in 1957 gepresenteerd en werd het autosymbool bij uitstek van Italiaanse levensvreugde. Dit boek vertelt aan de hand van meer dan honderdtwintig foto's het succesverhaal van dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kees Jansma boeken
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wereld - kleuren voor volwassenen met poster

  Met dit kleurboek waant u zich al snel in bekende steden als New York, Parijs, Barcelona en Londen of zelfs in sfeervolle landen in het Midden-Oosten, maar zonder dat u daarvoor daadwerkelijk op reis hoeft. Ga op wereldreis in dit kleurboek en kleur de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lucy Halsall boeken
  Lucy Halsall - De slimme moestuin

  De slimme moestuin Uitgekiende ontwerpen voor kleine tuinen Een rijk geïllustreerd handboek dat vertelt hoe je ieder seizoen verse groenten kunt oogsten, of je nu een klein lapje grond hebt of alleen een paar potten en bakken. Met de duidelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mick Gladwin boeken
  Mick Gladwin - Warplane 09

  From 1949 to 2006 the English Electric Canberra has served in the frontline of the Royal Air Force around the world. The Canberra became the UK's first jet bomber, although that was not its only role, undertaking other tasks such as, pilot/navigator training,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • W.J.M. Hermans boeken
  W.J.M. Hermans - Ondertussen - Wonderlijke WK-verhalen 1930-2014

  Het eerste WK in 1930 was een ongeorganiseerde bende en één groot avontuur. Elke editie daarna kende bijzondere gebeurtenissen, vermakelijke voorvallen, spectaculaire wedstrijden en curieuze momenten, kortom veel bekende en onbekende wonderlijke verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ron Schiltmans boeken
  Ron Schiltmans - Ajax is relaxed

  Kon Ron Schiltmans in zijn twee eerder verschenen bundels over geen enkel Ajaxkampioenschap berichten, 'Ajax is relaxed!' beschrijft er maar liefst vier op een rij! Maar ook nu zijn er niet louter hoera-verhalen, want zoals we inmiddels gewend zijn, neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marina Riemslagh boeken
  Marina Riemslagh - Vandaag geen stress, met PSYCH-K

  Vandaag geen stress': 'en morgen dan?' Morgen is het ook weer 'vandaag'... Net zoals in ons onderbewuste, daar is het ook altijd 'nu'. Daarom kan één enkele gebeurtenis die ons leven 'op zijn kop zet' ons jarenlang in de ban van stress houden. Hoe dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Auke Hulst, Hans Hulst boeken
  Auke Hulst, Hans Hulst - De Meisjes Dokter Toestel, Een 80 pagina boekje plus CD met foto's en teksten die aansluiten bij de 12 tracks op de CD. Het geesteskind van Auke Hulst o.a. (Kinderen van het Ruige Land) en Hans Hulst.

  De Meisjes is het geesteskind van romanschrijver Auke Hulst (bekend van o.a. de bestseller Kinderen van het Ruige Land) en schrijver/journalist Hans Hulst, die tegenwoordig hoofdredacteur is van het Engelstalige magazine Mizzima in Yangon, Myanmar. Al sinds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99