Hobbyboeken

 • Henri Stolwijk, Nile van Leeuwen, Mattijn Nederend, Wim Otten, Paul Spek boeken
  Henri Stolwijk, Nile van Leeuwen, Mattijn Nederend, Wim Otten, Paul Spek - Alle auto's 2015

  "Alle auto's" is al meer dan 40 jaar het meest handzame autojaarboek. Ook deze nieuwste versie, geheel in kleur, biedt binnen het bekende, compacte formaat een ongekend compleet en informatief overzicht van alle automodellen die te koop zijn in Nederland. Voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Karolien Verbanck, Annelies Verbanck boeken
  Karolien Verbanck, Annelies Verbanck - De moestuin van Karolien

  De aanzet bij uitstek om eindelijk je moestuindroom waar te maken Stel je voor: elke dag verse groenten eten. Heerlijk toch? En dat die groenten rechtstreeks uit jouw tuin komen, dat je ze liefdevol hebt gezaaid, hen op een natuurvriendelijke manier hebt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lien Warmenbol, Gabriela Aguirrezabal boeken
  Lien Warmenbol, Gabriela Aguirrezabal - Minimi

  Tover je eigen garderobe om tot een outfit voor je kind Heb jij ook een kleerkast vol spullen die je niet meer draagt? Maar kun je ze toch niet weg doen? Gooi ze dan zeker niet buiten, maar zet je schaar erin! Lien en Gabriela tonen je hoe gemakkelijk het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • De renovatiebijbel

  Renovatie van A tot Z in een handig overzichtswerk Een mooi geïllustreerd en praktisch boek voor wie overweegt te verbouwen of te renoveren. Een compleet boek dat alle facetten van het renovatieproces behandelt. Voor wie goed voorbereid aan de slag wil.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Janet van Dijk boeken
  Janet van Dijk - Ikvinylyv (ik vind je lief): het geheim van onvolmaakt gelukkige ouders

  Volmaakte mensen bestaan niet. Volmaakt geluk bestaat ook niet, en al helemaal niet altijd en overal en happily ever after. Waarom stellen ouders dan toch zulke onhaalbaar hoge eisen aan zichzelf (en aan hun kinderen)? Ik vin y lyv - ik vind je lief - gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Charlotte Sinclair boeken
  Charlotte Sinclair - Vogue over Christian Dior

  In 1947 bracht Christian Dior met de 'New Look'een wereldwijde stijlrevolutie teweeg. In de tien jaar die volgden, zouden zijn collecties keer op keer de modewereld op haar grondvesten doen schudden. 'Vogue over Christian Dior'geeft een unieke kijk op Diors… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Judith Watt boeken
  Judith Watt - Vogue over Elsa Schiaparelli

  Vogue noemde Elsa Schiaparelli een genie,'gekker en origineler'dan haar tijdgenoten, en promootte en illustreerde haar ontwerpen vanaf de allereerste foto van de revolutionaire 'Halsstrik'-trui in 1927 tot de surrealistische 'Tranen-jurk'en 'Schoenen-hoed'van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Recht is niet krom

  Een kruik is warm, een ijsje koud. Een lippenstift is mama, een vuilniszak papa. Een appel is weinig, een appeltaart veel. Een pantoffel is opa, een krulspeld oma. Recht is niet krom is een prikkelend tegenstellingenboek voor kleine en grote mensen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Quiniver Tuinder, Frederiko Burger boeken
  Quiniver Tuinder, Frederiko Burger - Natuurfotografie voor kinderen - natuurgids

  Hoe word je een 'echte' natuurfotograaf? Met dit verrassende doe-boek! Voor kinderen die graag buiten zijn en (beter) willen leren fotograferen. Je hebt geen dure camera nodig, wel nieuwsgierigheid en enthousiasme. De natuur ontdekken en beleven, daar gaat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dre de Man boeken
  Dre de Man - Focus op fotografie: Fotograferen in Parijs

  Parijs is een van de meest fotogenieke steden ter wereld. Bovendien is het voor Nederlanders een zeer populaire, betaalbare en goed bereikbare bestemming. Maar wat fotografeer je er zoal, en hoe zorg je ervoor dat die foto's ook de moeite waard zijn? Dré de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan boeken
  Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan - Het beste uit 20 jaar Hard Gras

  Hard gras is al 20 jaar het voetbaltijdschrift voor lezers. Ter gelegenheid van dit jubileum selecteerden Henk Spaan, Matthijs van Nieuwkerk en Hugo Borst de meest aangrijpende, hilarische en tegendraadse verhalen van de afgelopen jaren. Grote namen van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marianne Haggvik boeken
  Marianne Haggvik - Tuinprojecten

  Tuinprojecten om zelf te maken Hout-steen-metaal-glas en mozaïek Dit is het boek waar elke tuinliefhebber van droomt: een schatkamer vol verrassende en toch goed zelf te maken decoraties in de tuin. Inspirerende en verrassende projecten die elke tuin anders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Claire Boeter, Saskia Laan boeken
  Claire Boeter, Saskia Laan - Haken en kleur feest!

  Claire en Saskia zijn na hun succesvolle eerste boek, Haken & kleur, aan het feesten geslagen. Samen haakten ze een prachtige collectie ontwerpen voor vrolijke dagen: een kleurrijke slinger, een uitdeelmandje en vrolijke strikjes voor een verjaardagsfeest, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ruud Vos boeken
  Ruud Vos - Luchtvaart 2015

  In deze uitgave worden de ontwikkelingen op luchtvaart gebied beschreven. De kleine luchtvaart, de grote luchtvaart, de zakenluchtvaart, helikopters, militaire luchtvaart e.a. zijn onderwerpen die aan bod komen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Dieren

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 untjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Steden

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de unieke stadsgezichten die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Steven Vanlancker boeken
  Steven Vanlancker - Leidraad voor de Yachtman

  "Het complete handboek ter voorbereiding op het examen Yachtman. Een handige en onmisbare gids aan boord van elk pleziervaartuig. Bijna 700 pagina's met alles wat je moet weten over het varen op zee, zeezeilen met zeilboot en varen met motorboot en zee- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • David Woodroffe boeken
  David Woodroffe - Tekenen van punt tot punt voor volwassenen

  32 uitdagende tekenpuzzels met een verbluffend resultaatTekenen van punt tot punt is nog nooit zo uitdagend geweest! De 32 tekeningen in dit blok bevatten allemaal minstens 300 punten die zorgvuldig met elkaar verbonden moeten worden. Want ook volwassenen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frans van den Nieuwenhof boeken
  Frans van den Nieuwenhof - Voetbalgeschiedenis deel 3

  Met het oog op het 125-jarig bestaan van de KNVB heeft auteur Frans van den Nieuwenhof in Voetbal International voor het eerst de complete geschiedenis van het Nederlandse voetbal uitvoerig beschreven. De meest opmerkelijke clubs, mensen en gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eddie de Paepe boeken
  Eddie de Paepe - Het Gooi onbewolkt

  "Het Gooi onbewolkt" is een boek met luchtfoto's van Het Gooi van Peter Elenbaas met tekst van Eddie de Paepe. Na boeken over Amsterdam, Groningen en de Wadden is dit alweer het achtste boek in de Onbewolkt reeks. Elenbaas weet als geen ander de speciale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Dietrich Schulze-Marmeling boeken
  Dietrich Schulze-Marmeling - Guardiola

  Pep Guardiola is een van de meest fascinerende en onnavolgbare coaches in het moderne voetbal. Op zijn negentiende maakt hij zijn debuut in de Primera División. Zijn coach en leermeester Johan Cruijff leidt hem op in de traditie van de Hollandse school. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Lilian van Dongen Toman, Janne Ettwig boeken
  Lilian van Dongen Toman, Janne Ettwig - Street Art Memory Game

  This new title in the series of memory games celebrates the popular field of international street art, with works by the most famous street artists. Your task, as ever, is to find the matching cards.In this game you have to match two works by the same street… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan boeken
  Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan - Hard gras 98 - oktober 2014 Blind 17

  Er zijn van die schrijvers bij wier proza de lezer regelmatig hardop in de lach schiet. In die zin kun je Marcel van Roosmalen vergelijken met mensen als Godfried Bomans, Herman Brusselmans, P.G. Wodehouse en Leonhard Huizinga, zoon van de grote Huizinga.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Riet van de Walle, Lies Botterman boeken
  Riet van de Walle, Lies Botterman - Zo geknipt! 2

  Fans van de naaimachine zijn het erover eens: meer dan een klein lapje stof, een paar uurtjes tijd en een duidelijke handleiding heb je niet nodig om je huis of outfit een extraatje te geven. Wie de eerste Zo geknipt! in huis heeft, weet dat het boek garant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Vincent de Vries boeken
  Vincent de Vries - Verona van der Leur

  Verona van de Leur. 978.90.8190.421.6 Verona van de Leur was niet alleen de beste turnster van Nederland, ze werd in 2002 gekozen tot Sportvrouw van het Jaar. Een unieke prestatie waarmee ze in het rijtje staat met sportlegendes als Leontien van Moorsel, Inge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95