Hobbyboeken

 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan (2 DVD + boek)

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Paul Spapens boeken
  Paul Spapens - Het Groene Woud

  Auteur /samensteller: Paul Spapens Het Groene Woud-kleurboek is om een aantal redenen bijzonder. De kleurplaten zijn gemaakt door professionele kunstenaars. Door de platen te kleuren, komt men op een bijzondere manier in contact met hun werk. Het is tevens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Susanne Schaadt boeken
  Susanne Schaadt - Zendala

  Zendala = Zentangle® + mandala = lijntje na lijntje mandala's met prachtige patronen tekenenDe fascinatie van de mens voor mandala's is al heel oud. De ronde oervorm schept door zijn harmonische indeling en concentrische opbouw een grote rust en orde. In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mark Van Bergen boeken
  Mark Van Bergen - BERGEN*EXTREMA

  De dancecowboys van het zuiden' noemt dj Joost van Bellen Extrema. Pionierswerk en creativiteitlopen als een rode draad door de geschiedenis van deze Eindhovense evenementenorganisatie.Van vroege undergroundfeestjes in kastelen en theaters in Limburg, langs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Linkerhof boeken
  Jan Linkerhof - Vertel mij wat

  Een globetrotter of jobhopper mag je hem niet noemen, maar Jan Linkerhof (1955) heeft in zijn carrière toch heel wat clubs versleten. Hij begon bij Laakkwartier en verkaste al snel naar Wilhelmus waar hij als veelbelovend linksbuitentje van 17 in het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Naaien doe je zo!

  'De vrouwenbeweging rockt weer', kopte 'De Morgen' van 26 april 2013 na hun bezoek aan een Femma-naaisalon. De campagne 'Zin om te naaien. Femma laat je niet stikken' is geen loze belofte. Als partner van Femma organiseert De Praktische School elk jaar meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman boeken
  Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman - Beautiful Holland Frans

  Beautiful Holland pretendeert als eerste boek ooit een zo compleet mogelijke schets te geven van Nederland in verleden, heden en toekomst. Natuurlijk ontbreken Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water niet, maar Beautiful Holland is zo veel meer. Toeristen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman boeken
  Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman - Beautiful Holland Japans

  Beautiful Holland pretendeert als eerste boek ooit een zo compleet mogelijke schets te geven van Nederland in verleden, heden en toekomst. Natuurlijk ontbreken Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water niet, maar Beautiful Holland is zo veel meer. Toeristen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Joost Verbrugge boeken
  Joost Verbrugge - Verantwoord werken aan veiligheid!

  Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing (SRDG) is een stichting van, voor en door docenten gevaarsbeheersing, weerbaarheid en agressiepreventie. Onze stichting heeft de overtuiging dat personen die werkzaam zijn op het gebied van agressiepreventie, omgaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Martin Ros boeken
  Martin Ros - Heldenlevens

  Niemand in Nederland kan zo gepassioneerd verhalen over de gloriejaren van het wielrennen als Martin Ros, zelf ooit winnaar van de Ronde van Uithoorn. In zijn tijdloze sportklassieker 'Heldenlevens' komen de mythische renners uit zijn jonge jaren weer tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rob Pronk boeken
  Rob Pronk - De Haagse Voetbal Historie Van Malieveld tot Melis Stokelaan

  In 2006 kreeg Rob Pronk (1964), fietsend in de driehoek Buurtweg-Waalsdorperlaan-Landscheidingsweg, een hevige aanval van nostalgie. Hij dacht terug aan de mooie voetbaljaren van weleer, aan dat schitterende gebied op de grens van Den Haag en Wassenaar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • 456 dingen om te tekenen

  Zin om te tekenen, verven, krijten, kleien, knippen of plakken - maar je hebt geen inspiratie? Wanhoop niet! Hier zijn '456 dingen om te tekenen', het langverwachte vervolg op '444 dingen om te tekenen'! Dit boek brengt je altijd en overal op creatieve ideeën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • John Carucci boeken
  John Carucci - GoPro voor Dummies

  De GoPro-camera heeft de wereld in razend tempo veroverd. De val-, stoot- en waterbestendige minicamera is uitermate geschikt voor sporters, filmmakers, journalisten en hobbyfilmers die hun handen graag vrij houden tijdens het filmen! Parachutespringen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Peter Ouwerkerk boeken
  Peter Ouwerkerk - Bidon

  In de bovenkamer van Peter Ouwerkerk staan kartonnen dozen, gevuld met schriften, boeken, foto’s en relikwieën over en van de Tour de France. Zíjn Tour de France welteverstaan, die in die andere bovenkamer rondrijdt. Ouwerkerks jarenlange ervaring als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeroen Vorstman boeken
  Jeroen Vorstman - Bijenhouden voor iedereen

  Imker Jeroen Vorstman wil met Bijenhouden voor iedereen jong en oud inspireren om bijen in je tuin te halen. Dit boek geeft je niet alleen inzicht in het fascinerende leven van de honingbij, maar staat ook boordevol praktische informatie over alles wat er bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Astrid-Fia De Craecker boeken
  Astrid-Fia De Craecker - Dress up your party

  Een geweldig boek voor wie z'n gasten echt wil verrassen!;;;Acht volledig uitgewerkte themafeesten, van exotisch ijsjesfeest tot tête-à-tête brunch Feestjes hoeven echt geen voorgekauwde kost te zijn. Astrid-Fia De Craecker maakt er een erezaak van om van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annelies Dox boeken
  Annelies Dox - TAS VAN ANNELIES, DE

  Een originele tas? Die maak je zelf! De tas van Annelies kan ook de jouwe worden! Met een beetje naai-ervaring en heel veel 'goesting' maak je zelf een unieke tas. Je hebt keuze uit 13 tassen, variërend in stijl en grootte. De stap-voor-stapwerkbeschrijvingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Het grote vakantieboek voor managers

  Ontspannen, bijlezen en opladen tegelijk! Een luchtig boek voor managers, ondernemers en professionals. Bijlezen: de nieuwe trends, supersamenvatting van topmanagementboeken, Breingymnastiek: oefeningen, testjes, weetjes Vermaak: columns, inspirerende quotes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jan-Cees Butter, Hans Klippus, Friso Schotanus, Edward Swier boeken
  Jan-Cees Butter, Hans Klippus, Friso Schotanus, Edward Swier - In de ban van beachvolleybal

  Hoe deze snelgroeiende sport Nederland veroverde Wat begon als een spelletje op het strand, is uitgegroeid tot een van de best bekeken en bezochte olympische sporten. Ook in Nederland maakte het beachvolleybal in een kwart eeuw tijd een stormachtige groei door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Daria Song boeken
  Daria Song - De tuin van de tijd

  De internationale bestseller De tuin van de tijd laat lezers van alle leeftijden wegdromen in een verhaal geïnspireerd door de magie van een oude koekoeksklok. Laat je fantasie de vrije loop in deze droomwereld vol geheime daken, prachtige sterrenhemels,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vivian Oskam boeken
  Vivian Oskam - Blijven drijven

  Een inspirerend verhaal over de droomreis met een zeiljacht van een jong gezin. De 27-jarige Bram en Vivian kiezen heel bewust voor iets anders dan een leven met hypotheek, carrière en crèche. Ze worden verliefd op een klassiek zeiljacht en beginnen aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Enric Ballesteros Sagarra boeken
  Enric Ballesteros Sagarra - Natuurgids Middellandse zee - natuur reisgids, duikgids

  Ontdek de flora en fauna van de Middellandse zee. Deze prachtige natuur- en reisgids beschrijft de mooiste hotspots, biotopen en meer dan 800 soorten planten en dieren. Boordevol schitterende illustraties, achtergrondinformatie en observatietips voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marianne Krediet boeken
  Marianne Krediet - De evenwichtige hond

  Hoe help je je hond gezond te bewegen? Wil je je jonge pup een zo goed mogelijke start geven voor de rest van zijn leven? Wil je een evenwichtige hond, die goed in balans is? Welke beweging is juist goed voor de pup en welke niet? Nieuwe inzichten leren dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,65
 • Aurélie Drouet boeken
  Aurélie Drouet - 100% pallet

  Recycle pallets en maak goedkope, eco-vriendelijke meubels. Incl. duidelijke werktekeningen en stap-voor-stapfoto's In 100% pallets geven internationale ontwerpers inspiratie voor aansprekende meubels gemaakt van pallethout. Denk aan een hoofdbord voor je bed,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sierd Nutma boeken
  Sierd Nutma - P.E.P. je team !

  Als amateur jeugdtrainer of -coach zet jij je in voor de sportclub. Door al je drukke bezigheden heb je misschien geen tijd en zin om een trainerscursus of een coachopleiding te volgen. Dat is vaak ook niet nodig, want over het algemeen gaat alles prima. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95