Hobbyboeken

 • Maarten Jagermeester boeken
  Maarten Jagermeester - Meneer de dierendokter

  Al tientallen jaren runt Maarten Jagermeester een dierenartsenpraktijk in Herentals. In Meneer de dierendokter beschrijft hij de meest pakkende momenten uit zijn carrière. Samen met zijn vrouw, drie dochters en inwonende vader, beleefde hij ronduit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Zo werkt Google Foto's

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Google Foto's is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Catherine Davidson boeken
  Catherine Davidson - Waarom doet mijn kat dat?

  Waarom doet mijn kat dat? iseen vraag die kattenliefhebbers zich dagelijks stellen. Catherine Davidson legt in dit boek onder andere uit waarom gaat een kat altijd op mensen afgaat die niet van katten houden, en waarom hij liever uit een plas drinkt dan uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anntje Peeters boeken
  Anntje Peeters - Puur natuurlijk door de menopauze

  Pak je menopauzeklachten aan met natuurlijke middelen. De hormonale veranderingen die de menopauze met zich brengt, kunnen een weerslag hebben op veel aspecten van je leven. Opvliegers, slapeloosheid, gewichtstoename, stemmingswisselingen, haarverlies en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marcel van Ee, Peter van der Meer boeken
  Marcel van Ee, Peter van der Meer - Spoor 30

  SPOOR editie 30 geeft ook dit jaar weer in woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoorwegen in Nederland. (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Eline Hoogenboom boeken
  Eline Hoogenboom - #not so perfect (Midprice)

  In #Not so perfect daagt Eline Hoogenboom je uit om je niet zo perfecte leven te delen. Ze vraagt zich af waarom we de lat zo hoog leggen en we het moeilijk vinden om te falen, en neemt je mee in haar zoektocht naar het antwoord op de vraag: Waarom is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Francesco Totti boeken
  Francesco Totti - De capitano

  ‘Wat moet je doen om zo’n waanzinnige, onvoorwaardelijke liefde waardig te zijn?’ Hij is een unicum binnen de voetbalwereld: Francesco Totti, de geliefde aanvoerder van AS Roma, ging nooit voor het grote geld en speelde vijfentwintig jaar bij ‘zijn’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Feeling Plantastic MAXI

  -Een planner voor twaalf maanden zonder data; je kunt beginnen wanneer je wilt.-Met aparte jaar- en maandoverzichten-Overzichtelijke weekplanners met genoeg schrijfruimte-Voeg gemakkelijk extra sheets toe om je planner te personaliseren (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Feeling Plantastic MINI

  -Een planner voor twaalf maanden zonder data; je kunt beginnen wanneer je wilt-Met aparte jaar- en maandoverzichten-Overzichtelijke weekplanners met genoeg schrijfruimte-Voeg gemakkelijk extra sheets toe om je planner te personaliseren (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Feeling Plantastic STICKERS

  Iedere planneraddict heeft een stash stickers nodig.Maak je planner overzichtelijk met deze stickerset. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Postcard colouring book Holland

  Een collectie van dertig verschillende kaarten om te versturen die kunnen worden ingekleurd. Op de voorkant staat een typisch Nederlandse afbeelding en de achterkant van de kaart ziet er als een standaard postkaart uit: om te kunnen versturen met de post. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Elja Trum boeken
  Elja Trum - De Portretbijbel

  De Portretbijbel geeft je inspiratie om met plezier prachtige portretfoto's te maken. Niet met lange technische verhalen, maar met 101 praktische en eenvoudige voorbeelden.Het is niet eenvoudig om sprekende portretfoto’s te maken. Na een moeilijke fotosessie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Koenraad Elst boeken
  Koenraad Elst - Welslagen en Falen van de Vlaamse Beweging

  Vlaanderen is allerminst een leeuw, symbool van moed en uitstraling, van vadsigheid en zelfvertrou- wen, van vechtlust en soevereiniteit. Dit gewest gelijkt meer op een zwijn: het heeft altijd maar van zichzelf gegeven, tot plezier van de buren die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbouwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh boeken
  Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbouwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh - Combipakket Vaardig zwemmen

  Wist je dat er meer kinderen sterven in het water dan in het verkeer? Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het een van de grootste uitdagingen van de komende eeuw om kinderen op jongere leeftijd vertrouwd te maken met water. Waar ze vroeger van in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,05
 • Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbauwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh boeken
  Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbauwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh - Vaardig zwemmen

  Vaardig zwemmen, waterbestendige fiches hoort bij Het boek Vaardig zwemmen (apart of in combipakket te verkrijgen) en is in de eerste plaats een praktische gids voor de zwemlesgever, maar ook sportieve, betrokken ouders kunnen met dit overzichtelijke boek hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Nicolette Jansen boeken
  Nicolette Jansen - Cannabis houdt van vrouwen

  "Dochter vermoordt vader met wietcake" Dat was de kop die ik voor me zag, de kop in het plaatselijke sufferdje die zou volgen op de dood van mijn vader nadat hij het eerste wietcakeje had gegeten voor zijn rusteloze benen en niet meer wakker werd de volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marissa Hart boeken
  Marissa Hart - Familiefun

  Familiefun is een boek vol creatieve ideeën en activiteiten om samen met je gezin te doen. Een prachtig cadeauboek dat elk gezin zichzelf cadeau zou moeten doen. Marisa Hart geniet grote bekendheid met haar familieblog ‘Baby, Kind & Meer’. Zij laat in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Le Grand Départ

  Dat Brussel straks het decor is van Le Grand Départ is een eerbetoon aan Eddy Merckx. 50 jaar geleden won de Brusselse Kannibaal zijn eerste tour. Hoog tijd voor 50 vragen aan de Allergrootste. Al stelden we ze zelf niet. 30 jaar geleden stond de Tour op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tefke van Dijk boeken
  Tefke van Dijk - Wat ik vond in 10.000 boodschappenbriefjes

  Je kunt veel aflezen van een boodschappenbriefje. Hoe iemand boodschappen doet, hoe iemand leeft, hoe iemand ís. Ga maar na. Hoe maak jij zelf een boodschappenbriefje? Maak je überhaupt een boodschappenbriefje? Ook als je dat niet doet, zegt dat wat over je.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dick De Vos, Sam Gobin boeken
  Dick De Vos, Sam Gobin - Veldgids Vogeltrek

  Elk jaar is de vogeltrek weer een fascinerend fenomeen. Welke vogels zijn dat en hoe herken je ze? Deze gids helpt om trekvogels te herkennen aan hun trekroep en vliegbeeld. Van de imposante kraanvogels tot aan de kleinste zangvogels en van de meest algemene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Dromenvanger

  Jerry Morris is een gepassioneerde dromer met een sterk geloof in ieders potentieel vermogen om zijn dromen succesvol na te jagen. Dromvanger is zijn persoonlijke verhaal over zijn passievolle drang om zijn dromen te verwezenlijken en zijn zoektocht naar geluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Geertje Aalders boeken
  Geertje Aalders - Het papercutboek

  Het papercutboek is een schitterend en inspirerend handboek over papierknipkunst van illustratrice en knipkunstenaar Geertje Aalders. Voor wie fan is van al die prachtige papercut projecten – geknipte kaartjes, posters en silhouetjes – op Instagram en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Clémence Gueidan, Florent Steiner, Guillaume Natas boeken
  Clémence Gueidan, Florent Steiner, Guillaume Natas - Escape game - Verloren in het doolhof

  Je wordt wakker en ligt in het gras. Er lijkt niets mis te zijn, maar je voelt je toch niet op je gemak. Je kijkt rond: je bent in een doolhof. Overal om je heen reiken enorme muren naar de hemel en voor je, een deur. Om je pols zit een horloge met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Erwan Giacometti, Jérome Lafond boeken
  Erwan Giacometti, Jérome Lafond - Escape game - De vervloekte piramide

  Je droomde ervan om tijdens je vakantie de piramides te zien, ver weg van je collega’s. Zien zul je ze inderdaad, maar niet zoals je zelf gedacht had. Je wordt naar de tijd van de farao’s gestuurd waar je een verwoede zoektocht moet afleggen naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • LogicaTests

  Je staat er misschien niet bij stil, maar je gebruikt logica bij alles wat je doet. Zonder probleemoplossend denken zou je bijvoorbeeld niet kunnen autorijden, want wat doe je dan bij een omleiding? Een goede tekst schrijven zou ook niet lukken, want hij zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95