Hobbyboeken

 • Marcel Flier boeken
  Marcel Flier - Kleur je wereld

  Nieuw kleurboek in de succesvolle serie. Mooie wereldmotieven en spreekwoorden uit allerlei landen, vakantiesferen en platen met bijbelteksten om in te kleuren. Past in elke vakantiekoffer.Marcel Flier schetst, tekent en ontwerpt dessins en producten. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Cynthia Barnett boeken
  Cynthia Barnett - Regen

  Regen vertelt het 'verhaal' van regen. Het verweeft populaire wetenschap (de ware vorm van de regendruppel, de vele gedaanten waarin water terugkeert op aarde) met het menselijk verlangen om regen te beheersen, van de oude regendansen tot de grote dammen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joanna Daalder boeken
  Joanna Daalder - Polders Rood, een nieuwe passie

  Tijdens hun zoektocht naar een ander huis komen Birgit en Bert onverwachts bij Maud terecht. Zij heeft haar luxe boerderij te koop staan. Het huis bevat vele duistere geheimen. Als het stel een rondleiding krijgt, dalen ze met Maud een trap af naar haar SM… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Middeleeuwse kunst, creatief kleuren voor volwassenen

  Creatief kleuren voor volwassenen - Middeleeuwse kunst. De middeleeuwen staan aan de wieg van een verfijnde esthetiek die zich uitstrekt over een periode van meer dan een millennium. Blazoenen, tapijten, glas in lood, miniatuurschilderkunst... Laat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Manon Liduena boeken
  Manon Liduena - 30 prachtige meesterwerken, creatief kleuren voor volwassenen

  30 PRACHTIGE MEESTERWERKEN om zelf te kleuren of te schilderen. Kleur op nummer de mooiste meesterwerken. Bewondert u de spontaniteit in het werk van Hokusai, de expressie van Gauguin, de kleuren van Vermeer, de lijnen van Modigliani en het licht van Cézanne?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Koen te Riele, Jelle van Amerongen boeken
  Koen te Riele, Jelle van Amerongen - Officiele Jaarboek PEC Zwolle 2014-2015

  Officiele Jaarboek PEC ZWOLLE 2014-2015 Voor het derde seizoen op rij komt PEC ZWOLLE met een officieel jaarboek. Een echt collectoritem, waarin, zowel in tekst als beeld, uitgebreid aandacht wordt geschonken aan het meest succesvolle eredivisieseizoen uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hannah Davies boeken
  Hannah Davies - Creative colors Big beautiful, kleuren voor volwassenen

  GROOT FORMAAT kleurboek. Een groot, prachtig kleurboek vol schitterende, gedetailleerde illustraties. Kleur deze fraaie, kunstige tekeningen in, scheur ze uit het boek en geef ze een mooi plekje. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Daniëlle Houbrechts boeken
  Daniëlle Houbrechts - VERRASSENDE ROZEN

  Het grote rozenboek van kruidenspecialiste Daniëlle Houbrechts Daniëlle Houbrechts schreef dit boek voor al wie, zoals zij, gefascineerd is door rozen. Voor haar is een roos veel meer dan een bloem. Het is een wondere wereld die zij ziet, voelt, ruikt en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bert Koene boeken
  Bert Koene - "The world of our grandchildren"

  The future looks brighter than most people think! That is the conclusion of this book after a thorough investigation of present facts, trends and promises of science and technology. The world population will soon stop growing. The consequences of climate… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martin van Zaanen boeken
  Martin van Zaanen - De leeuw brult mooie verhalen

  HVV is al sinds 1883 een koning onder de voetbalclubs. De Leeuw van Wassenaar of De Groote Haagsche, zoals de vereniging al sedert jaar en dag wordt genoemd, heeft veel betekend voor het Nederlandse én mondiale voetbal. Zo staat HVV - na Ajax, PSV en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thijs Delrue boeken
  Thijs Delrue - Buffalo, Buffalo, AA Gent!

  Voor het eerst in haar geschiedenis is traditieclub AA Gent Belgisch landskampioen. La Gantoise liet vooral sinds Nieuwjaar het mooiste voetbal in jaren zien en reeg de overwinningen aan elkaar. Dat leverde het onverzettelijke blok van succescoach Hein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esmir van Wering boeken
  Esmir van Wering - Tussen 2 zeeën

  Auteur Esmir van Wering reist met de laptop onder de arm geregeld tussen haar appartement in hartje Amsterdam en het huis van haar partner op Texel. In het buitengebied van De Cocksdorp vindt ze de rust om te schrijven. Zoals haar columns voor de krant Texel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • William Fotheringham boeken
  William Fotheringham - Bernard Hinault. De renner - Zijn tegenstander - Zijn opvolgers

  Bernard Hinault De renner - Zijn tegenstanders - Zijn opvolgers De definitieve biografie van Frankrijks beste coureur, geschreven door de auteur van de bestseller Merckx, Half Man, Half Bike Bernard Hinault is een van 's werelds beste wielrenners aller tijden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Caspar Janssen boeken
  Caspar Janssen - Het veen, de vlinder en de openbaring - dagvlinders, vlinderboek

  Op een mooie zomerdag, honderd jaar geleden, ving een nietsvermoedende schooljongen in Friesland een exemplaar van de uitgestorven gewaande grote vuurvlinder. De vondst was voor vlinderkenners en natuurbeschermers in Nederland en ver daarbuiten een sensatie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Liza Daen boeken
  Liza Daen - De Lustkronieken 2

  Een jaar na het verschijnen van De Lustkronieken biedt Liza Daen de lustige lezer opnieuw haar erotische wereld aan in De Lustkronieken 2. Haar werk laat zich omschrijven als 'erotiek met een vleugje filosofie'. Rauwe, tedere, wellustige en soms bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Art deco, creatief kleuren voor volwassenen

  Kleuren voor volwassenen, art déco. Herontdek de twee grootste kunststijlen van de twintigste eeuw: de art nouveau en de art deco. Rond 1900, tijdens de belle epoque, vormde de art nouveau een lofzang op de natuur, op organische vormen, krullen, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Richard Vermeulen boeken
  Richard Vermeulen - Handboek politoeren

  Dit boek onthult alle geheimen van het ambacht van het politoeren. Het op ambachtelijke wijze aanbrengen van een ouderwetse laklaag van schellak, ethanol en soms enkele additieven heeft iets weg van alchemie maar is zeker niet zo ingewikkeld als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kristof Gregoire, Peter Vermeulen boeken
  Kristof Gregoire, Peter Vermeulen - SLIM NIEUWBOUWEN

  Peter Vermeulen en Kristof Gregoire geven stap voor stap advies bij de bouw van een nieuwe woning. Van de zoektocht naar een geschikte bouwgrond tot en met de decoratie van het kleinste kamertje, in dit boek loodsen twee ervaren architecten je aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan, Zeger van Herwaarden, Frank van Kolfschooten boeken
  Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan, Zeger van Herwaarden, Frank van Kolfschooten - Hard Gras 102 - Juni 2015

  In Hard gras 102 wederom een artikel van Carolina Trujillo. Ze had ons hart al gestolen met een verhaal over haar vriendje Suárez, opa Píriz en de Aap Gambetta. In dit nummer schittert ze opnieuw met haar oorspronkelijkheid, intelligentie en humor, dat alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Engelbert Kotter boeken
  Engelbert Kotter - Keukenkruiden in potten

  Een kleine kruidentuin Hebt u wat basilicum nodig voor een pastasaus, munt voor een longdrink of voor thee, dragon voor bij vis? Het telen van verse kruiden op het balkon, terras of de vensterbank is eenvoudiger dan u denkt! U zult al snel volop genieten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Theo Bollerman boeken
  Theo Bollerman - Sportstad Den Haag al eeuwen onverslaanbaar

  Den Haag was de eerste stad in Nederland met een dakjeskaatsbaan, paardenrenbaan, tennispark, overdekt zwembad, golfbaan, wielerwedstrijd, academie voor lichamelijke opvoeding, tennisstadion, cricketweek, schaakgebouw, sintelbaan, speciaal voor tennis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Herman Chevrolet boeken
  Herman Chevrolet - De kunst van het winnen

  Wie eerlijk is wint nooit de Tour de France De meeste renners benaderen de Ronde van Frankrijk op een noodlottige manier. Een rit winnen zou aardig zijn, een plaats in de buurt van het podium waanzinnig. Dat is een rampzalige benadering. Zo win je nooit! Want… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Frank Rich boeken
  Frank Rich - Probeer eens klassiek gitaar

  Dit boek is een eenvoudige en heel toegankelijke kennismaking met klassiek gitaarspel, in notenschrift en TAB. Ook zonder notenkennis kun je al snel klassieke speelstukjes van de grote gitaarhelden uit de 19e eeuw spelen. Je zult versteld staan van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Glancy van Elst boeken
  Glancy van Elst - Voel je fantastisch

  'Je FANTASTISCH voelen is een keuze!' Je iedere dag fantastisch voelen, wie wil dat nou niet? Misschien is iedere dag niet helemaal realistisch maar Glancy van Elst, DressCoach, is ervan overtuigd dat je wel een heel eind kunt komen als je hier maar voor kiest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Richard Lewington boeken
  Richard Lewington - Tuindierengids

  In deze handzame Tuindierengids staan ruim 500 diersoorten die in en rondom de tuin voorkomen. Ze zijn eenvoudig te determineren met de gedetailleerde illustraties van natuurtekenaar Richard Lewington. In de algemene inleiding komt aan bod hoe je dieren kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99