Hobbyboeken

 • Marjet Verhoef boeken
  Marjet Verhoef - Penseel!

  Na het boek Krijt! waarin Marjet Verhoef (@metmarjet) alles vertelt over chalkboardlettering, staat Penseel! in het teken van schrijven met penseel en inkt. Ga terug naar de basis van het (schoon)schrijven en ontwikkel een mooi(er) handschrift. Met praktische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerard Janssen boeken
  Gerard Janssen - Pocket Surfboek

  Dit notitieboekje probeert de surfer in je wakker te kussen met korte tekstjes, inspirerende quotes en natuurlijk lege bladzijden waarop je kunt schrijven en tekenen op het ritme van je innerlijke golven. Cowanbunga! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maranke Pater boeken
  Maranke Pater - Het podium is voor jou!

  In 'Het podium is voor jou' staan meer dan 25 mensen met een beperking en hun passie of talent centraal. Wij hebben deze talenten aan Bekende Nederlanders en één Bekende Amerikaan gekoppeld die dezelfde passie delen. Van Emiel die van kickboksen houdt en met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Peter D. Ganzeboom boeken
  Peter D. Ganzeboom - De boomvalk...en ik

  Peter Ganzeboom (1962), de zelfbenoemde Peterdestadsvogelaar, is een bevlogen vogelaar uit Spijkenisse. Peter probeert zoveel mogelijk tijd in de buitenlucht door te brengen. Buitenspelen noemt hij het. Van alle vogels is de boomvalk zijn favoriet. Vele uren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,68
 • Eddy Veerman boeken
  Eddy Veerman - Lucky Shot

  Van oorlogsdrama naar Paralympische droom "Het leger in?" Hester van de Kuilen gruwt bij de gedachte. "Ik heb je niet gebaard om jezelf overhoop te laten schieten." Maar zoon Marc moet en zal als militair op missie. Naar oorlogsgebied in Afghanistan. 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefanie Flekstad boeken
  Stefanie Flekstad - 5 minuten work-outs voor een sterke rug

  Een gezonde rug in slechts 5 minuten per dag!Dit oefenprogramma biedt gevarieerde oefeningen die u helpen uw rug minder te belasten en rugpijn te vermijden. Doordat de rugoefeningen eenvoudig en kort zijn, kunt u ze probleemloos integreren in het dagelijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Praktisch handboek plantenkas, serre, kweekbak en folietunnel

  Een serre of plantenkas in de tuin is de droom van heel wat hobbytuiniers. Maar hoe begin je eraan? Waarop moet je letten als je een plantenkas wilt bouwen of inrichten? Hoe zorg je voor de optimale verwarming, verluchting en belichting? En waarmee moet je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anastasia Young boeken
  Anastasia Young - Professionele sieradentechnieken

  Dit allesomvattende, ambitieuze handboek voor edelsmeden bevat een schat aan technieken en technische informatie. Het is een onmisbaar naslagwerk voor zowel degenen die het vak nog moeten leren als voor beroepsedelsmeden. Het boek begint met een uitvoerig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maarten Bax, Vrougje Fikke boeken
  Maarten Bax, Vrougje Fikke - Cruijff, 14, bijzondere ontmoetingen met het fenomeen

  "Johan Cruijff is mijn motivator. Hij heeft me geleerd te geloven in eigen kunnen. Zijn uitspraak: 'Doe gewoon je ding, blijf gewoon jezelf en ga ervoor!', gaf mij net dat stukje extra doorzettingsvermogen." Op 24 maart 2016 overleed het fenomeen Johan Cruijff… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Josine Droogendijk boeken
  Josine Droogendijk - De magie van Maxima

  Máxima’s kledingstijl is een belangrijk onderdeel van haar wereldwijde populariteit. Achter elke outfit zit een idee, een verhaal. En daar weet de populaire modeblogger Josine Droogendijk alles van. Droogendijk (27) begon als puber het weblog ‘Máxima is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henk Mees, Teus Korporaal, Kees van Dun, Ben Libregts boeken
  Henk Mees, Teus Korporaal, Kees van Dun, Ben Libregts - Helden in de wielersport in Brabant #22

  Helden 22 In Parijs-Roubaix 2008 voor belofte-renners klonk het Wilhelmus voor Coen Vermeltfoort. De fel begeerde kassei als trofee voor winst in de stenenklassieker betekent voor een renner meer dan welke glinsterende bokaal of andere prijs dan ook. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Moon boeken
  Moon - Zoete zilte zoenen

  Moon is het verkorte pseudoniem van Moon Hoenderdos. Zij is op 7 juni 1966 geboren in Haarlem. Zij kreeg drie kinderen: twee zoons en een (schoon)dochter. Haar leven bestond tijdens verschillende periodes voornamelijk uit rechtop blijven, soms vallen, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Machteld Bruijel boeken
  Machteld Bruijel - Zachter!

  Bonje met de buren! Is op te lossen! Door Zachter! met elkaar om te gaan!Gedoe met je buren. Wie kent het niet? Burenfricties zijn hier de aanleiding om alle soorten en maten mensen uit te nodigen om met elkaar in gesprek te gaan. Hand- met Hoofdgeschoolden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Christian vande Kerkhove boeken
  Christian vande Kerkhove - How to be zen

  Hoe blijf je overeind in het drukke leven, zonder weg te lopen voor al je taken en verantwoordelijkheden? Dit boek toont je de weg naar een leven van rust en harmonie met behulp van eeuwenoude zentechnieken, zonder dat je je westerse leefwijze en comfort hoeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • James Rhodes boeken
  James Rhodes - Little ways to live a big life Hoe speel je piano?

  Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan. In Hoe speel je piano? neemt beroemd James Rhodes je mee op muzikaal avontuur en brengt hij langzaamaan het verlangen om Bach te spelen bij je naar boven. Zelfs als je nog nooit een piano hebt aangeraakt!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Katelijne de Haan, Marja de Haan, Hilly van der Sluis boeken
  Katelijne de Haan, Marja de Haan, Hilly van der Sluis - TRUI magazine lente 2018

  breien, haken, inspiratie, materialen, ontwerpers, technieken (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Koos van Zomeren boeken
  Koos van Zomeren - Nog meer vogels

  Op weg naar de presentatie van het monumentale Alle vogels, waarin alles wat hij ooit had geschreven over vogels sinds 1977 is gebundeld, schoten Koos van Zomeren opeens twee eksters te binnen uit een van zijn thrillers. Het boek werd gepresenteerd en daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Iconographia Zoologica boeken
  Iconographia Zoologica - Vogels notebook

  Een luxe notitieboek met fraaie afbeeldingen van vogels die zich in de literatuur een plek hebben verworven, afkomstig uit de schatkamer van de Iconographia Zoologica. De prachtige illustraties gaan elk vergezeld van een citaat uit de literatuur, waarin de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marcel Damen boeken
  Marcel Damen - DE TUIN 2.0

  Jarenlang heb ik tuinen ontworpen en nog steeds zie ik mensen worstelen met het begrip ‘tuin’. Hoe maak je een tuinontwerp dat bij jou en jouw omgeving past? Waar moet je op letten als je van je tuin een paradijsje wilt maken? Aan de hand van een logisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rosanne Briggeman boeken
  Rosanne Briggeman - Haken voor de baby

  Haken voor de baby van Knufl (Rosanne Briggeman, @knufl) is een fris vormgegeven patronenboek voor haaksters van elk niveau. Haakpatronen waar je kersverse ouders en baby's mee kan verrassen! Het boek is ingedeeld in dierensets; van dino, pinguïn tot koala.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nadja Wedin boeken
  Nadja Wedin - Vogels & bloemen

  Na het succes van Hanna Karlzon en Maria Trolle is nu eindelijk ook het unieke werk van de Zweedse illustrator Nadja Wedin in Nederland verkrijgbaar. Vogels & bloemen bevat 20 prachtige, natuurlijke motieven om te kleuren. Van wijze uilen en exotische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • At Home Publishers boeken
  At Home Publishers - Buitengewoon betaalbaar bouwen 3

  In Buitengewoon & Betaalbaar Bouwen 3 vind je tientallen recente woningen getekend door Belgische architecten, zowel nieuwbouw als renovatie, met een woonoppervlakte van minder dan 200 vierkante meter en vanaf 100.000 euro.Een compacte woning is de eerste stap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Janou Zoet boeken
  Janou Zoet - Smartphotos

  Ken je dat: een smartphone vol foto's die bewogen zijn, of scheef? Of nog erger: saaie plaatjes waar je zonder gevoel aan voorbijscrolt? Dat kan anders.Leer hoe je je dagelijkse smartphonekiekjes kunt veranderen in kwalitatieve foto's. Elke bladzijde geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • C. Ferraro, E. Metcalf, A. Newhall, J. Stevens boeken
  C. Ferraro, E. Metcalf, A. Newhall, J. Stevens - Handletteren & kalligrafie

  In een wereld vol computerletters voelen mensen zich extra aangetrokken tot hetpersoonlijke van handgeschreven teksten. Kalligrafie en handlettering wordentegenwoordig meer en meer gebruikt om emoties uit te drukken en de sfeer vaneen woord of zin over te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Brigitte Balfoort boeken
  Brigitte Balfoort - De etiquettebijbel voor kinderen (set 2 exemplaren)

  'Oma, mama zegt dat jij een seut bent.' Tja, het is thuis dat een kind het goede voorbeeld moet krijgen... We investeren fortuinen in de opleiding van onze kinderen, maar even belangrijk als diploma's zijn 'goede manieren'. Die kosten niets en je krijgt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99