Hobbyboeken

 • Barbara Rijpkema boeken
  Barbara Rijpkema - Vlinders & libellen verrassend vlakbij - natuurgids

  Vlinders & libellen verrassend vlakbij... Van citroenvlinder tot nachtpauwoog en van blauwe juffer tot gewone oeverlibel. Vlinders en libellen versieren de natuur en je tuin! Hoe herken je ze, waar houden ze van en wat kun jij voor ze doen? In deze gids vind… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Adharanand Finn boeken
  Adharanand Finn - De wegen van de loper

  Welkom in Japan, het land dat is geobsedeerd door hardlopen. Duizenden professionele atleten wedijveren op ongekend fanatieke wijze met elkaar in bedrijfsteams tijdens estafettemarathons (ekidens). Langeafstandsmonniken lopen duizend marathons in duizend dagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Vitataal boeken
  Vitataal - Creative colors Brugge - Bruges

  Maak al kleurend een stadswandeling door het historische Brugge! Voor wie van Brugge houdt, zijn de afbeeldingen in dit kleurboek een feest van herkenning. De afbeeldingen geven de mooiste en bekendste plekken weer, zoals de Grote Markt, de basiliek en Café… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • C.J. Heij, Jacques Vos boeken
  C.J. Heij, Jacques Vos - De Huismus

  Van meest algemene vogel tot bedreigde soort: wat is er aan de hand met de huismus? Nog niet zo lang geleden stond er een premie op het doden van huismussen, nu dat niet meer het geval is, wordt de huismus bedreigd door het veranderende milieu. Kees Heij en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jip Louwe Kooijmans boeken
  Jip Louwe Kooijmans - Vogels verrassend vlakbij - vogelgids

  Vogels verrassend vlakbij... Van roodborst tot kauwtje en van goudhaan tot torenvalk. Vogels verrijken je tuin en omgeving! In 'Vogels verrassend vlakbij' leer je op een informatieve, praktische én inspirerende wijze van alles over de vogels die je in je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tialda Hoogeveen boeken
  Tialda Hoogeveen - Tuindieren verrassend vlakbij - natuurgids

  Tuindieren verrassend vlakbij... Van koolwitje tot egel en van kikker tot honingbij. Dieren brengen je tuin tot leven! Hoe herken je ze, waar houden ze van en wat kun je voor ze doen? In deze gids vind je verrassende tips om tuindieren te lokken en in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Sluys boeken
  Kees Sluys - De ontdekking van Dafne

  De ontdekking van Dafne en andere verhalen uit de Nederlandse atletiekgeschiedenisEen Nederlandse sprinter die medailles won bij de Olympische Spelen, een hoogspringer die maar vijf centimeter van het wereldrecord verwijderd bleef, discuswerpers in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Kleurboek van Delfzijl

  Kleurboek Delfzijl, naar aanleiding van het grootse evenement Delfsail in de Groningse havenstad. Tekeningen van Delfzijl én verschillende van de bezoekende schepen om zelf in te kleuren. Kleurboek voor volwassenen, met teksten in het Nederlands, Engels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jeroen Bakker boeken
  Jeroen Bakker - Kleurboek Colortwist

  Opgaan in je eigen creativiteit, wie heeft daar in de hectiek van de dag nog tijd voor? Kleuren is niet alleen iets voor kinderen, ook als volwassene kun je hier uitstekend je creatieve ei in kwijt. Wat is er nu leuker dan na een drukke werkdag, op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rob Tanner boeken
  Rob Tanner - Leicester City

  LEICESTER CITY, 5000 TEGEN 1 Een verhaal over hoop, vertrouwen en over een nieuwe kampioen van Engeland. Een jaar geleden wisten ze ternauwernood degradatie af te wenden en alle kenners wisten het zeker: Leicester City is in voetbalseizoen 2015/2016 de zwakste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marcel van der Sluis boeken
  Marcel van der Sluis - Kermistransport door de jaren heen 2

  In dit boek komt het kermistransport in al zijn facetten weer voorbij. Doordat er nu meer pagina's beschikbaar zijn, wordt er dieper ingegaan op de verschillende vormen van kermistransport. Wat bij dit boek als duidelijke leidraad is genomen, is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Gault & Millau, Frank Fol boeken
  Gault & Millau, Frank Fol - De Groene Gault&Millau 2016-2017

  De groene Gault&Millau 2016-2017 Frank Fol en Gault&Millau nodigen u graag uit om meer dan 500 restaurants, brasseries, versmarkten en winkels te ontdekken waar het lekker en gezond genieten is, met groenten en fruit in de hoofdrol. Ontdek ook de tips & tricks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Diane Dittmer boeken
  Diane Dittmer - Koken uit de natuur

  Lekker en gezond eten uit de natuur met wildplukken, met recepten!In Koken uit de natuur geeft Diane Dittmer advies over wildplukken en gratis en gezond eten uit de natuur. Wat kun je veilig plukken en hoe verwerk je het daarna in je eten? Dit kookboek bevat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Gijp

  Als eindredacteur van het televisieprogramma Voetbal International maakte journalist Michel van Egmond de opkomst, ondergang en wederopstanding van het mediafenomeen René van der Gijp van dichtbij mee. Hij schreef er dit boek over. 'Gijp' is de schets van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sandra van Es boeken
  Sandra van Es - Aftasten

  Als je de vrouwen uit 'Aftasten' tegen zou komen dan zie je Valerie; huisvrouw en moeder, betrokken bij de activiteiten rondom de school van haar kinderen en voor de buurtgemeenschap. Een liefhebbende vrouw voor haar man, begaan met haar vriendinnen. Donna; de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eelke Tjerksma boeken
  Eelke Tjerksma - Sudoku knaller

  Dit is de eerste bundel van 1000 sudoku puzzels voor urenlang plezier. Deze bundel heeft een hoge moeilijkheidsgraad. Gaat u de uitdaging aan? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Theunis Piersma boeken
  Theunis Piersma - Reisvogels

  Reisvogels onderscheidt zich van alle andere vogelboeken door de combinatie van tekst van de trekvogelecoloog en waddenonderzoeker prof. dr. Theunis Piersma en de sublieme foto's van de bekende vogelfotograaf Jan van de Kam. Door de wetenschappelijke blik van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Edo van Uchelen boeken
  Edo van Uchelen - Koekoek! Een delta vol leven

  Zeearenden, bevers, raven, kraanvogels, zilverreigers en zelfs de wolf. Gewoon in de Nederlandse delta te zien. Op eigen kracht terug in ons land. Wie had dat ooit gedacht? Bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen legt in dit rijk geïllustreerde boek uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jasper Rombout boeken
  Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

  De zwangerschap. 294 totaal bizarre dagen. Ga er maar aan staan. Als man dan. Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet - en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Amigurumi alfabet

  Haken van aap tot zeeleeuwChristel Krukkert heeft een prachtige collectie beestjes (amigurumi) gehaakt, waarbij ze het hele alfabet gevolgd heeft. A is een aap, B is een beer, C is een cavia, en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets - De Muur 50

  Het eerste nummer van De Muur verscheen in juni 2002. Stefan van Dijk (wie?) werd diezelfde maand Nederlands kampioen bij de profs en Lance Armstrong (who?) won de maand erna zijn vierde Tour de France: zo lang is dat alweer geleden. Het ‘voetbaltijdschrift… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nathalie Charler, Sofie Duron boeken
  Nathalie Charler, Sofie Duron - Mijn Designertas

  Met Mijn Tas leerden de creatieve blogsters elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan tien Belgische designers om het ontwerp van een van hun tassen, en gingen daarmee aan de slag om hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Cesar's aanpak voor puppy's

  Cesars aanpak voor puppy's vanaf het uitkiezen van een pup tot het puberen van een jonge hond. Alle ervaringen en kennis die Cesar Millan opdeed met puppy's deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen tot de juiste voeding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bert Hulleman boeken
  Bert Hulleman - Helden in de wielersport in Brabant 18

  Helden in de wielersport in Brabant.Deel 18 Inhoud nummer 18, najaar 2015. - Gerrit Schulte Trofee - Wielerstad Den Bosch - Peter (Hel van Mergelland) en Moreno Hofland (Volta Limburg Classic) - Hoera voor de bisschop - Spring maar achterop..... Eddy! -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord boeken
  Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord - Schier door eilander ogen

  Een gevleugelde uitspraak van Jan Abrahamse, samen met ons de bedenker van dit boek met prachtige verhalen, in woord en beeld, van markante bewoners van Schiermonnikoog. Twee mensen zijn ons ontvallen tijdens het maken van dit boek: Jan Abrahamse en Dick Kool.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00