Hobbyboeken

 • Rutger Booy, Bas de Voogd boeken
  Rutger Booy, Bas de Voogd - Van blik naar pomp

  Hoe kwamen de eerste automobilisten aan benzine? Want er was een tijd dat een auto nog zeldzaam was en de benzinepomp nog moest worden uitgevonden. Dit boek beschrijft de opmerkelijke ontwikkeling van de benzineverkoop van eind 19e eeuw tot 1940. Het verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hans Koenen boeken
  Hans Koenen - Schrijf je boek

  Loop je rond met de wens om ooit een boek te schrijven? Een roman, thriller, kinder-, of managementboek? Fantaseer je erover, maar komt het er niet van? Stel je het uit? Lijkt het je onmogelijk? Dit is het boek dat écht helpt en inspireert bij het schrijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nando Boers boeken
  Nando Boers - De De Muur interviews

  Ten Dam: Ik wilde de zwaarste sport ter wereld doen Flecha: De gele trui op een gele broek... Verschrikkelijk Clement: Ik train nooit op een vieze fiets. Nooit Nuyens: Het is niet de prettigste wereld om in te vertoeven, de wielerwereld Kittel: Verliezen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erik van den Berg, Daielle Berloth, Arno Beuken boeken
  Erik van den Berg, Daielle Berloth, Arno Beuken - De reizen van de Tijgerhaai

  Europa per motorboot ontdekken is voor velen een lang gekoesterde wens. Dit boek beschrijft in pakkende hoofdstukken de vele reizen door Europa van de motorboot Tijgerhaai, het redactieschip van het bekende blad Waterkampioen. Het is geschreven voor ieder die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Naomi Tabatha boeken
  Naomi Tabatha - Schattige vilten figuurtjes om zelf te maken

  80 patronen voor de snoezigste poppetjes en diertjes Maak kennis met Lulu, Lili & Lala, Miss Kitty en een hele verzameling dieren, zoals giraf, leeuw, nijlpaard, olifant en nog veel meer. Het enige wat je nodig hebt om deze bonte bende tot leven te wekken is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jutta Diekmann boeken
  Jutta Diekmann - Vrolijke vlechten en dotjes

  Van zigzagstaartjes tot een warrige knot: de mooiste creaties voor kleine prinsesjes stap voor stap uitgelegd Een donutdot, zigzagstaartjes, opgestoken haar of een nonchalante vlecht... wat kies je vandaag? In dit boek vind je een heleboel leuke creaties, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Carol Twinch boeken
  Carol Twinch - Praktisch handboek - Kippen houden

  Alles wat u moet weten over: de verschillende rassen - de inrichting van het kippenhok - gezonde kippenvoeding - de verzorging Dit handboek vertelt u alles wat u moet weten om kippen te kunnen houden. Eerst krijgt u een overzicht van de verschillende rassen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Harald Hovenkamp boeken
  Harald Hovenkamp - Modern Gastheerschap

  Gastvrijheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Meerdere bedrijfstakken beginnen het nut in te zien van Gastvrijheid. Dit eerste boek over het ambacht gastheerschap geeft nieuwe denkwijzen op een praktische manier en geeft duidelijke handvatten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Wereld Antistress kleurblok voor volwassenen

  Laat je meenemen op rondreis door de wereld met dit prachtige kleurblok. Neem een kijkje op alle continenten en laat je verrassen door de mooie plekken die je kunt kleuren. Van Barcelona en New York tot Afrika en Parijs; Met deze kleurplaten waan je je op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Veel variatie met cirkels

  In Zentangle Veel variatie met cirkels van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om cirkels op veel manieren te zentanglen en te kleuren. De Zentanglepatronen komen stap voor stap in beeld en kunnen vervolgens verder uitgewerkt worden in de extra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Richard Van de Crommert, Dave Boomkens boeken
  Richard Van de Crommert, Dave Boomkens - Het grote Songfestival boek

  Na de hoge noteringen van Ilse DeLange, Waylon en Anouk is het Songfestival in Nederland populairder dan ooit. Afgelopen jaar keken er meer mensen naar dan naar de inhuldiging van Willem-Alexander. Het Grote Songfestival Boek biedt de lezer een onthullende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan (2 DVD + boek)

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • De voetbalmakelaar

  Welkom in de wereld van de voetbalmakelaars, een wereld van macht, ambitie en hebzucht. Transfers moeten voldoen aan allerlei regels die in de praktijk volkomen worden genegeerd. Een succesvolle makelaar heeft zowel clubmanagers als drugsdealers en advocaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerda van Rijn boeken
  Gerda van Rijn - Gerda's Hobbyshop Magazine 8

  Een schitterend magazine boordevol met leuke ideeën voor het maken van kaarten en enkele doosjes/tasjes. Alle materialen hiervoor zijn te koop bij de betere hobbywinkel en natuurlijk bij Gerda's Hobbyshop. Ook online verkrijgbaar; www.gerdas-hobbyshop.nl (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • J. Koorn boeken
  J. Koorn - Omdat ik het niet kan laten

  Het boek is samengesteld uit eerder gemaakte gedichten, rijmelarijen en kritieken veelal op de samenleving, maar ook zeer korte verhalen die hier weer niets mee van doen hebben, en enige humor. Een en ander afgewisseld met foto's en schilderijen van eigen hand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Nicole Neven boeken
  Nicole Neven - Het enige echte kleurboek om te versturen

  Het inkleuren van een kleurboek is toch iets wat je vaak voor jezelf doet. Maar stiekem wil je iemand ook weleens blij maken met zo'n prachtig kleurenfestival. Op veler verzoek produceren we daarom Het enige echte kleurboek om te versturen: 32 kleurplaten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Peter Platel boeken
  Peter Platel - Hou Van Haar

  Heb jij genoeg van dat dagelijkse gevecht met je haren? Wil je eindelijk weten welke snit perfect bij jou past? Wil je nooit meer met het foute product naar huis? Duik dan onmiddellijk in dit alles verhelderende boek. Ontdek hoe je met de natuur gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hard Gras 100 - Februari 2015

  Hard Gras 100Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk & Henk SpaanIn dit jubileumnummer van Hard Gras staat onder andere een verhaal van Karl Ove Knausgård, waarin hij pleintjes- en landjesvoetbal op lange zomeravonden weergaloos bezingt. Judith Spiegel onderzoekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Het super grote robot kleurboek

  Kleurboeken zijn helemaal in. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen! De mooie grafische platen van Marlies Visser zijn een uitdaging voor de beginnende en de gevorderde kleurder. Dankzij alle kleine elementjes kan iedereen er helemaal zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Van Gogh kleuren voor volwassenen boek-box

  Van GoghKaartenboek met 20 kleurkaarten voor volwassenen en bijpassende enveloppen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Feel good - kleuren voor volwassenen met poster

  Ontspan u met dit posterkleurboek vol afbeeldingen met inspirerende spreuken. De teksten zijn herkenbaar, geven stof tot nadenken en zorgen voor een goed gevoel. Kleur de spreuken in naar eigen inzicht en maak het tot een mooi geheel met de omringende patronen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Claudia Hulshof boeken
  Claudia Hulshof - Signalen

  Tegenwoordig kan en mag alles, in onze kleding. Alle taboes zijn inmiddels wel beslecht, 'je mag jezelf zijn'. Dit levert echter minstens zoveel problemen op als het oplost. Want modetrends leren je niet wat dat is, jezelf zijn in je kleding, en stylisten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Vilt boek-box

  Van modieuze armbanden tot knuffelzachte woonaccessoires - dezebox zit vol magische en creatieve ideeën die je in een handomdraaikunt naaien met wol- en hobbyvilt. Vooral als je net begint met naaienkun je met vilt snel en gemakkelijk leuke en duurzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • De allerleukste haakfiguurtjes

  De charme van deze kleine haakfiguurtjes kan niemand ontgaan: toer voor in miniformaattoer ontstaan uit eenvoudige haaksteken schattige dieren, figuren enlekkernijen. Opmerkzame uilen bewaken 's nachts het bos, een scharekuikentjes piept vrolijk in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Van puntje tot puntje Fantastische figuren

  Puntjes verbinden tot er een verrassende figuur tevoorschijn komt... Wie heeft dat als kind nooit gedaan? En waarom zou je dat als volwassene niet meer mogen doen? Nu creatief kleuren voor volwassenen helemaal ingeburgerd is, wordt het tijd om eens af te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99