Hobbyboeken

 • Claudia Hulshof boeken
  Claudia Hulshof - Signalen

  Tegenwoordig kan en mag alles, in onze kleding. Alle taboes zijn inmiddels wel beslecht, 'je mag jezelf zijn'. Dit levert echter minstens zoveel problemen op als het oplost. Want modetrends leren je niet wat dat is, jezelf zijn in je kleding, en stylisten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Christine Schafer boeken
  Christine Schafer - Feeën en Nimfen van sprookjeswol

  In dit boek vind je talrijke artistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere personages uit de familie van de natuurwezens gemaakt van zachte en kleurrijke sprookjeswol. Christine Schäfer legt in gemakkelijk te begrijpen instructies en door middel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Filip Roelandt, Peter van Gerven, Bart Soons, Reinout van Schuylenbergh boeken
  Filip Roelandt, Peter van Gerven, Bart Soons, Reinout van Schuylenbergh - Een leerlijn zwemmen. Een theoretische beschouwing

  Elk kind leert zwemmen. Welke zwemslag het daarbij als eerste leert, is niet de belangrijkste vraag. Leer kinderen een techniek kiezen waarbij ze zich veilig en goed voelen. De motorische ontwikkeling en veiligheid in en rond het water staan voorop.Het louter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Johan Derksen boeken
  Johan Derksen - Voetbalcriticaster

  Hij schrijft al ruim dertig jaar kritische columns in Voetbal International en is het voetbalgezicht van RTL.Johan Derksen (31 januari 1949) was een modale profvoetballer bij Go Ahead, SC Cambuur, Veendam, Haarlem, SV Meppen en MVV. Hij bagatelliseert zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gonny van der Zwaag boeken
  Gonny van der Zwaag - Fit met Apps & Wearables

  Dit is jouw moment om sneller en slimmer fit te worden! In fit met apps lees je hoe je met slimme apps en wearables je doelen sneller bereikt. Ben je al maandenlang bezig om fitter te worden en schiet het maar niet op? Wil je afvallen, je sportprestaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dre de Man boeken
  Dre de Man - Werken met de Nikon fullframe camera: D610, D750, D810, Df en D4s

  Fotograaf en auteur Dré de Man behandelt in dit boek de derde generatie Nikon digitale reflexcamera's die het oude kleinbeeldformaat gebruiken. We noemen dit in het digitale tijdperk vaak fullframe om verschil te maken met de andere digitale camera's die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Robert Kolenik boeken
  Robert Kolenik - Kolenik

  Kolenik Eco Chic Design staat voor een herkenbare signatuur met sterk internationale allure en respect voor de natuur. De stijl van Kolenik laat zich misschien het beste omschrijven als weelde van subtiliteit, sophisticated opulence. Robert Kolenik weet op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Kees Jansma boeken
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bardo Ellens boeken
  Bardo Ellens - 1001 Smoesjes

  Het allereerste smoesjesboek Een boek vol smoesjes, toepasbaar op elk moment in je leven: tijdens je jeugd, op school, je carriere en je liefdesleven. Bardo's 50 smoesjes rubriek is een gigantische hit op YouTube, zo zagen meer dan 1 miljoen mensen zijn video… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde boeken
  Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde - Hou je manieren

  2014/0034/361Dries en Yuri, de jongens achter het succesvolle concept WASBAR, leerden vorig jaar de Vlaming met succes hun plan trekken. Er zijn twee dingen die je moeder je als kind steeds vertelt: `Trek eens je plan en `Hou je manieren. Dries en Yuri vonden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ad van Beek boeken
  Ad van Beek - Winkelgeluk

  WINKELGELUK Hoezo winkelgeluk? Word je van winkelen gelukkig dan? Een goed gevoel, dat willen we allemaal, als klant maar ook als verkoper. Het geheim van een gelukkig en goed gevoel zit in het echte contact, los in verbinding met de ander. Vaag, maar hoe doe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sam Philip boeken
  Sam Philip - Top Gear dream cars

  Wat maakt een auto tot een droomauto? Of het nu de adembenemende snelheid, de mooie rondingen of de fi kse prijskaartjes zijn: een klein aantal auto s vertegenwoordigt het neusje van de zalm in automobieldesign. De experts van Top Gear brengen in dit boek de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marjolein Kruijt boeken
  Marjolein Kruijt - Dieren tekenen en schilderen 2

  Dieren tekenen en schilderen (2) 978.94.9117277.9In deze opvolger van Marjoleins eerste succesvolle boek, duikt zij verder in de materie van het dieren schilderen. Aan de hand van vele nieuwe schilderijen, tekeningen en demonstraties vertelt zij wat nodig is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Pieter Dhaeze boeken
  Pieter Dhaeze - fotograferen met de Canon EOS 6D & EOS 5D mark II/III

  Als u fotografeert met de EOS 6D of EOS 5D mark III van Canon, dan is dat waarschijnlijk niet uw eerste EOS en bent u al behoorlijk ver gevorderd in het traject van digitale fotografie. Wat het diafragmagetal is of een stopje, hoeven we u niet meer uit te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Marie Browning boeken
  Marie Browning - Zentangle in kleur

  Zentangle is inmiddels een begrip. Het meditatief tekenen, zonder complexe technieken, is erg populair en bovendien rustgevend. In Zentangle met kleur staan ruim 50 voorbeelden om te zentanglen met veel verschillende teken- en schildermaterialen. Elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mart Smeets boeken
  Mart Smeets - Gepakt - grote letter uitgave

  Sinds de ontmaskering van Lance Armstrong als dopinggebruiker, heeft Mart Smeets het zwaar te verduren gehad. Uit het putje van de samenleving borrelde veel haat en veel gescheld op, tegen de wielrennerij en de wielerjournalistiek in het algemeen en tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Edgar Davids boeken
  Edgar Davids - Street Legends

  "Straatvoetbal is wie je bent, Straatvoetbal is gewoon kunst!"Zoals bij vele voetballers het geval is, is ook de passie voor het voetbal van oud-international Edgar Davids ontstaan op straat. Samen met zijn buurtgenootjes maakten zij de pleintjes, grasvelden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Felix Sperans, Myriam Sperans boeken
  Felix Sperans, Myriam Sperans - Bliksem in mijn hoofd

  Felix Sperans is al bijna vijftig jaar zenuwziek. Om niet helemaal gek te worden schrijft en schildert hij, ook wel wat om zijn Filipijnse schoonfamilie aan een iets of wat menswaardig bestaan te helpen.Felix Sperans is o.a. de coauteur van de bestseller 'Bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mick Gladwin boeken
  Mick Gladwin - Warplane 09

  From 1949 to 2006 the English Electric Canberra has served in the frontline of the Royal Air Force around the world. The Canberra became the UK's first jet bomber, although that was not its only role, undertaking other tasks such as, pilot/navigator training,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Pieter Jouke boeken
  Pieter Jouke - Ik ren dus ik ben

  Wie een hardloper spreekt, wordt deelgenoot van looptijden en afgelegde afstanden. Wie een hardloper laat schrijven, komt in een wereld van vriendschap, doorzettingsvermogen, de pijn van verliezen, de pijn van nét niet winnen, de euforie van net wél winnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sascha Blase-van Wagtendonk, Dennis van den Brink boeken
  Sascha Blase-van Wagtendonk, Dennis van den Brink - Combigurumi

  Haakblogster Sascha (van de blog A la Sascha) en amigurumist DenDennis bundelen hun krachten samen in dit haakboek: Combigurumi. Combineer een amigurumi met een bijpassend haakaccessoire. Zo kunnen kinderen niet alleen spelen met hun favoriete haakknuffel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Janet van Dijk boeken
  Janet van Dijk - Ikvinylyv (ik vind je lief): het geheim van onvolmaakt gelukkige ouders

  Volmaakte mensen bestaan niet. Volmaakt geluk bestaat ook niet, en al helemaal niet altijd en overal en happily ever after. Waarom stellen ouders dan toch zulke onhaalbaar hoge eisen aan zichzelf (en aan hun kinderen)? Ik vin y lyv - ik vind je lief - gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Alderton boeken
  David Alderton - Minibijbel Vogels

  Een geïllustreerde gids van vogels uit de hele wereld, met informatie over uiterlijk, verspreiding, leefgebied, gedrag en voedingsgewoonten. Behandelt ook kleurrijke en minder bekende vogels, zoals genten, rallen, cotinga's, toekans, wigstaartparkieten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • W.J.M. Hermans boeken
  W.J.M. Hermans - Ondertussen - Wonderlijke WK-verhalen 1930-2014

  Het eerste WK in 1930 was een ongeorganiseerde bende en één groot avontuur. Elke editie daarna kende bijzondere gebeurtenissen, vermakelijke voorvallen, spectaculaire wedstrijden en curieuze momenten, kortom veel bekende en onbekende wonderlijke verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marina Riemslagh boeken
  Marina Riemslagh - Vandaag geen stress, met PSYCH-K

  Vandaag geen stress': 'en morgen dan?' Morgen is het ook weer 'vandaag'... Net zoals in ons onderbewuste, daar is het ook altijd 'nu'. Daarom kan één enkele gebeurtenis die ons leven 'op zijn kop zet' ons jarenlang in de ban van stress houden. Hoe dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99