Hobbyboeken

 • Eric van den Dunge boeken
  Eric van den Dunge - Zeg, ken ik jou niet ergens van ?

  Op 29 jarige leeftijd, schreef ik, Eric van den Dunge (1969) jaren geleden een manuscript. Ik wilde altijd al schrijver worden en was altijd bezig met schrijven en tekenen. Ik schreef korte verhalen voor de schoolkrant, ontwierp covers en had een column in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dre de Man boeken
  Dre de Man - Focus op fotografie: Fotograferen in Parijs

  Parijs is een van de meest fotogenieke steden ter wereld. Bovendien is het voor Nederlanders een zeer populaire, betaalbare en goed bereikbare bestemming. Maar wat fotografeer je er zoal, en hoe zorg je ervoor dat die foto's ook de moeite waard zijn? Dré de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marianne Haggvik boeken
  Marianne Haggvik - Tuinprojecten

  Tuinprojecten om zelf te maken Hout-steen-metaal-glas en mozaïek Dit is het boek waar elke tuinliefhebber van droomt: een schatkamer vol verrassende en toch goed zelf te maken decoraties in de tuin. Inspirerende en verrassende projecten die elke tuin anders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Claire Boeter, Saskia Laan boeken
  Claire Boeter, Saskia Laan - Haken en kleur feest!

  Claire en Saskia zijn na hun succesvolle eerste boek, Haken & kleur, aan het feesten geslagen. Samen haakten ze een prachtige collectie ontwerpen voor vrolijke dagen: een kleurrijke slinger, een uitdeelmandje en vrolijke strikjes voor een verjaardagsfeest, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mark Hilberts boeken
  Mark Hilberts - Vrouwen in de Elfstedenwedstrijdtocht Deelnemen mag... Winnen is een ander verhaal!

  De Elfstedentocht is voor velen het meest tot de verbeelding sprekende sportevenement van Nederland. Desondanks startten pas in 1985 voor het eerst vrouwen in de Elfstedenwedstrijdtocht!In een tijd van modernisering en emancipatie bleef de Vereniging Friesche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Harald Hovenkamp boeken
  Harald Hovenkamp - Modern Gastheerschap

  Gastvrijheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Meerdere bedrijfstakken beginnen het nut in te zien van Gastvrijheid. Dit eerste boek over het ambacht gastheerschap geeft nieuwe denkwijzen op een praktische manier en geeft duidelijke handvatten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • W.J.M. Hermans boeken
  W.J.M. Hermans - Ondertussen - Wonderlijke WK-verhalen 1930-2014

  Het eerste WK in 1930 was een ongeorganiseerde bende en één groot avontuur. Elke editie daarna kende bijzondere gebeurtenissen, vermakelijke voorvallen, spectaculaire wedstrijden en curieuze momenten, kortom veel bekende en onbekende wonderlijke verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Frans van den Nieuwenhof boeken
  Frans van den Nieuwenhof - Voetbalgeschiedenis deel 3

  Met het oog op het 125-jarig bestaan van de KNVB heeft auteur Frans van den Nieuwenhof in Voetbal International voor het eerst de complete geschiedenis van het Nederlandse voetbal uitvoerig beschreven. De meest opmerkelijke clubs, mensen en gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dietrich Schulze-Marmeling boeken
  Dietrich Schulze-Marmeling - Guardiola

  Pep Guardiola is een van de meest fascinerende en onnavolgbare coaches in het moderne voetbal. Op zijn negentiende maakt hij zijn debuut in de Primera División. Zijn coach en leermeester Johan Cruijff leidt hem op in de traditie van de Hollandse school. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Edgar Davids boeken
  Edgar Davids - Street Legends

  "Straatvoetbal is wie je bent, Straatvoetbal is gewoon kunst!"Zoals bij vele voetballers het geval is, is ook de passie voor het voetbal van oud-international Edgar Davids ontstaan op straat. Samen met zijn buurtgenootjes maakten zij de pleintjes, grasvelden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Christopher Shein, Julie Thompson boeken
  Christopher Shein, Julie Thompson - Permacultuur in je moestuin

  Het eerste permacultuur moestuinboek, geschikt voor het Nederlandse klimaat. Een praktisch tuinierboek voor beginnende groene vingers en geoefende tuiniers, stap voor stap naar een moestuingeënt op permacultuur principes.Permacultuur in je moestuin behandelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan (2 DVD + boek)

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Vincent de Vries boeken
  Vincent de Vries - Verona van der Leur

  Verona van de Leur. 978.90.8190.421.6 Verona van de Leur was niet alleen de beste turnster van Nederland, ze werd in 2002 gekozen tot Sportvrouw van het Jaar. Een unieke prestatie waarmee ze in het rijtje staat met sportlegendes als Leontien van Moorsel, Inge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Riet van de Walle, Lies Botterman boeken
  Riet van de Walle, Lies Botterman - Zo geknipt! 2

  Fans van de naaimachine zijn het erover eens: meer dan een klein lapje stof, een paar uurtjes tijd en een duidelijke handleiding heb je niet nodig om je huis of outfit een extraatje te geven. Wie de eerste Zo geknipt! in huis heeft, weet dat het boek garant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ben Collins boeken
  Ben Collins - Autorijden

  In Autorijden deelt Ben Collins, de voormalige Stig uit Top Gear, de expertise en vaardigheden die hij in zijn twintigjarige carrière heeft opgedaan als een van de beste coureurs ter wereld van racen in de Le Mans Series tot NASCAR-kampioenschappen, en van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Cath Kidston boeken
  Cath Kidston - Beginnen met naaien

  Cath Kidston's Beginnen met naaien is voor iedere starter die nog niet eerder een naaimachine heeft aangeraakt én voor degenen bij wie de kennis over naaien is weggezakt. Het start met uitleg over de naaimachine en naaigerei, waarna uitleg volgt over de basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Dirk Draulans boeken
  Dirk Draulans - De macht van het minuscule

  Dirk Draulans vertelt meeslepend over een onzichtbare, maar levensnoodzakelijke wereldZe zijn er overal en altijd: microben, ofwel schimmels, gisten en bacteriën. Als we met een microscopisch oog konden rondkijken, dan zouden we ze in enorme aantallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wim Wegman boeken
  Wim Wegman - Sporen 4, langs verdwenen tramlijnen tussen Leiden, Haarlem en Amsterdam

  De Blauwe Tram, één van de meest roemruchte tramnetten van Nederland, komt in dit boek weer helemaal tot leven. Ruim een halve eeuw na de opheffing van de laatste lijnen volgt journalist en auteur Wim Wegman het spoor van de tram tussen Leiden, Haarlem,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Daniel Dee, Karel ten Haaf boeken
  Daniel Dee, Karel ten Haaf - Peter Aerts, the Dutch Lumberjack

  Waar Badr Hari vanwege zijn gedragingen buiten de ring voor vele Nederlanders de bekendste K-1-vechter is, is Peter Aerts voor de liefhebbers de beste. De drievoudig wereldkampioen is dan ook de ware ambassadeur voor deze vechtsport. Tijd dus voor deze riant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fred van Slogteren boeken
  Fred van Slogteren - Als je de Tour niet hebt gereden.../2

  Groot was het ongeloof toen Jan Janssen in 1968 de Tour de France won. Een Nederlandse renner die de Tour wint! Onvoorstelbaar! Niemand kon zich voorstellen dat er een generatie zou komen die eind zeventig en begin jaren tachtig de ene grote overwinning na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Christine Schafer boeken
  Christine Schafer - Feeën en Nimfen van sprookjeswol

  In dit boek vind je talrijke artistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere personages uit de familie van de natuurwezens gemaakt van zachte en kleurrijke sprookjeswol. Christine Schäfer legt in gemakkelijk te begrijpen instructies en door middel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Filip Roelandt, Peter van Gerven, Bart Soons, Reinout van Schuylenbergh boeken
  Filip Roelandt, Peter van Gerven, Bart Soons, Reinout van Schuylenbergh - Een leerlijn zwemmen. Een theoretische beschouwing

  Elk kind leert zwemmen. Welke zwemslag het daarbij als eerste leert, is niet de belangrijkste vraag. Leer kinderen een techniek kiezen waarbij ze zich veilig en goed voelen. De motorische ontwikkeling en veiligheid in en rond het water staan voorop.Het louter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk Sprenger boeken
  Henk Sprenger - De avonturen van Kick Wilstra, de wonder-midvoor

  Kick Wilstra, wie kent niet zijn naam? Kick Wilstra ziet het licht in 1949, dankzij Henk Sprenger, striptekenaar uit Oost-Knollendam. Met Kick Wilstra creëert Sprenger een voetballer die de kwaliteiten van Kick Smit, Faas Wilkes en Abe Lenstra in zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Achilles Cools boeken
  Achilles Cools - De kauw

  De kauw, een van de meest voorkomende vogels, is niet erg populair. Ten onrechte. De kunstenaar Achilles Cools leeft bij een kolonie kauwen en leert ze begrijpen. Hij ontdekt dat het intelligente vogels zijn met een hoog ontwikkelde taal en zelfs dialecten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Eva Englert, Friedrich-Karl Tiesler boeken
  Eva Englert, Friedrich-Karl Tiesler - Koninginnenteelt

  De koningin is de belangrijkste bij in de kast. De eigenschappen van de koningin bepalen het karakter en de productiviteit van het bijenvolk. Het telen van koninginnen is daarom een van de meest fascinerende aspecten van de bijenhouderij. Door zelf koninginnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95