Hobbyboeken

 • André Hoogeboom boeken
  André Hoogeboom - Op pad met de boswachter

  Wie kan de natuur in Nederland beter omschrijven dan de boswachters van Natuurmonumenten. Ze staan immers bijna dagelijks met de voeten in de klei of in het bluswater. In 'Op pad met de boswachter' vertellen negen beheerders van natuurgebieden over hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hennie Vaessen boeken
  Hennie Vaessen - Kleur mee met professor O.J.Vaar! De geschiedenis van de luchtvaart

  Dit boek combineert op unieke wijze leerzame informatie met luchtig vermaak. De welbekende professor O.J. Vaar neemt ons mee op een onvergetelijke reis door de geschiedenis van de luchtvaart. Van de eerste wankele pogingen van de pioniers tot en met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Caspar Janssen boeken
  Caspar Janssen - In de ban van het beest

  In In de ban van het beest vertellen wetenschappers, veldbiologen en andere kenners over 'hun' dier. Dat resulteert in prachtige én krachtige portretten van dieren die we (bijna) allemaal kennen, maar waar we weinig van weten. Over het verdriet van de grauwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gertjan Groen boeken
  Gertjan Groen - Haal meer uit je smartphone

  HAAL MEER UIT JE SMARTPHONE - voor Android en iOS Met je smartphone kun je tegenwoordig steeds meer. Best kans dus dat bepaalde functies niet helemaal duidelijk zijn of dat je simpelweg meer uit je smartphone kunt halen dan je nu doet. Dit boek geeft adviezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,75
 • Wil Konings boeken
  Wil Konings - De POWER patiënt. Jij en je arts - samen beter.

  De POWER Patiënt helpt patiënten om een beter resultaat te krijgen in de zorg. Na het lezen van dit boek weet u waarom Powerpatiënten sneller beter zijn, de behandeling krijgen die het beste bij ze past en minder last hebben van bij-effecten van die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Wat ik je graag wil zeggen Dear friend

  Unieke, persoonlijke cadeauboekjes om zelf in te vullen en cadeau te geven: Wat ik je graag wil zeggen...Dear friend, wat ik je graag wil zeggen is een cadeauboek bedoeld om je vriendin te laten weten dat ze belangrijk is. Met dit boekje maak je op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elise Crombez boeken
  Elise Crombez - Model. My Body

  Belgisch topmodel in de internationale fashion scène Elise Crombez draait al jaren mee op het hoogste niveau van de modewereld. Als internationaal topmodel sierde ze tal van Voguecovers, liep ze heel wat runway shows en werd ze het gezicht van verscheidene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cees Bodijn boeken
  Cees Bodijn - Het leven op de volkstuin

  Natuurlijk tuinieren is helemaal niet moeilijk. Een groot deel van het werk neemt de natuur namelijk zelf over. In dit boek wordt eenvoudig uitgelegd hoe je groenten, fruit en kruiden op biologische wijze kunt kweken. Zo wordt er aandacht besteed aan compost,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guillem Balague boeken
  Guillem Balague - Cristiano Ronaldo

  Topvoetballer Cristiano Ronaldo behoeft weinig introductie. De meest succesvolle en bekende voetballer ter wereld maakte ruim 400 doelpunten in zijn carrière en verbrak vele andere doelpuntenrecords. Verschillende malen werd hij verkozen tot beste voetballer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Darlene Arden, Nick Mays boeken
  Darlene Arden, Nick Mays - Katten

  Dit boek etaleert de raadselachtige allure en elegantie van de mysterieuze maar steeds weer fascinerende kat. U zult traditionele favorieten en nieuwe en zeldzame rassen uit de hele wereld zien, van de Pers en de Siberische Kat via de Brits Korthaar en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Zo klein, pril en sterk. Meer dan 20 ouders getuigen over hun premature kind(eren). Verhalen vol hoop en wanhoop, emotie en vertwijfeling.

  Zo klein, pril en sterkVerhalen over prematuurtjesIn Vlaanderen worden jaarlijks een kleine 6000 baby's minstens drie weken te vroeg geboren, dat is ruim 8% van het totaal aantal geboorten.Een vroeggeboorte, een risicovolle bevalling, een opname op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Consumentenbond boeken
  Consumentenbond - Testjaarboek 2016

  CONSUMENTENBOND TESTJAARBOEK 2016 Meer dan 2000 producten en diensten getest.Het Testjaarboek van de Consumentenbond is al jaren dé aankoopgids voor consumenten die waarde hechten aan een goede prijs/kwaliteitverhouding. In dit compacte naslagwerk staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Mireille Hartog den boeken
  Mireille Hartog den - 57 "iconen" van Franse bodem

  Een nog nooit eerder in Nederland verschenen boek. Het boek bevat allerlei leuke feiten, weetjes en achtergrondverhalen van producten ofwel 'iconen' uit La douce France. Producten die Frankrijk maken tot het land waar wij als Nederlanders zo graag naar toe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Klaas van Dort, Bas van Gennip, Deirdre de Bruyn boeken
  Klaas van Dort, Bas van Gennip, Deirdre de Bruyn - Basisgids Mossen - natuurgids, plantengids

  Een handige mossengids voor beginners! Mossen zijn relatief onbekend - en daarmee onbemind. Doodzonde, want als je goed kijkt zie je overal een fantastische verscheidenheid aan mossen. Deze gids is een ideaal hulpmiddel om algemeen voorkomende soorten (en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Wilber Hack, Chris van Mersbergen, Sander van Mersbergen boeken
  Wilber Hack, Chris van Mersbergen, Sander van Mersbergen - Alle ballen op Sno en 74 andere RKC-verhalen

  Alle ballen op Sno en 74 andere RKC-verhalen biedt een unieke blik op alles wat zich de laatste decennia heeft afgespeeld bij RKC Waalwijk. Het is de geschiedenis van de club door de ogen van de spelers. Mannen die week na week, jaar na jaar het geel en blauw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • René van Rooij boeken
  René van Rooij - Ad Scheepbouwer

  Bijna iedereen kent Ad Scheepbouwer als de man die KPN in 2001 van de ondergang redde. We kennen hem ook als investeerder in bedrijven als postorder/internetonderneming Wehkamp en cybercriminaliteitsbestrijder Fox-IT. Dit boek leert ons Ad Scheepbouwer kennen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ed Pielkenrood boeken
  Ed Pielkenrood - In dienst van hare majesteit en de paarden

  In dienst van Hare Majesteit en de paarden.Had hij het verkeerde paard verkocht of was de door het publiek en de pers opgelegde druk te hoog geweest? Na de ontgoocheling over zijn rit bij de Olympische Spelen van 1928 in Amsterdam schoten deze vragen door het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Douwe Keizer boeken
  Douwe Keizer - Er viel genoeg te beleven

  Douwe Keizer (Leeuwarden, 1940) was in Friesland met name bekend als secretaris van de Kamer van Koophandel en directeur van de Friesland Bank. Daarnaast vervulde hij vele bestuursfuncties en commissariaten. In negentien bijzondere verhalen, doordrenkt met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hans Böhm, Yochanan Afek boeken
  Hans Böhm, Yochanan Afek - Wij presenteren de koning

  Wij presenteren de koning is het laatste deel uit een serie over alle schaakstukken. Hans Böhm en Yochanan Afek belichten in dit deel alle facetten van het schaakstuk de koning. Weer hebben de schrijvers 60 verschillende thema's rond het schaakstuk de koning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Matthias Thun, Maria Thun boeken
  Matthias Thun, Maria Thun - Maria Thuns Zaaikalender 2016

  De originele biologisch-dynamische zaai- en plantkalender, nu in zijn 54e jaar. De editie van 2016 is de tweede bij Uitgeverij Christofoor. Deze handige gids toont de optimale dagen voor het zaaien, snoeien en oogsten van verschillende planten en gewassen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sophie Matthys, Mariska Moerland boeken
  Sophie Matthys, Mariska Moerland - Beauty Bible

  s inds 1968 kan je bij Ici Paris XL terecht voor een uitgebreid aanbod aan parfum, cosmetica en huidverzorging, onder begeleiding van professioneel advies van hun beauty experten. Hoog tijd dus om al die jaren expertise te delen met de rest van de wereld. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • N. Neven boeken
  N. Neven - [ringband] Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband

  Wij weten wat onze kleurfans willen. Al vele malen kregen we het verzoek om een kleurboek met ringband uit te brengen. En natuurlijk luisteren wij naar onze fans! Het enige echte ringbandkleurboek heeft hetzelfde formaat en omvang als een regulier kleurboek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jack Botermans, Di-Lan Sun boeken
  Jack Botermans, Di-Lan Sun - Mijn vader had er ook zo één!

  A trip down memory lane Er zijn meer auto's dan mensen in Nederland: we kunnen niet meer zonder. Hoe anders was dat aan het begin van de jaren vijftig en zestig. In dit rijk geïllustreerde boek wordt stilgestaan bij de legendarische auto's uit die tijd: van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Heleen Tichler, Annelies van Grinsven boeken
  Heleen Tichler, Annelies van Grinsven - Onze moeders in de jaren 50-60-70

  A trip down memory lane De wonderjaren werden ze wel genoemd de jaren 50, 60 en 70. Als vrouw was je onderdeel van een lange keten van moeder en dochters en werd je behoorlijk ingeperkt. Zoals onze moeders en ouders het hadden, zo wilden wij het niet meer, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stadskleurboek Haarlem

  Kleurboeken zijn tegenwoordig weer helemaal hip, zeker ook voor volwassenen. En wat is er nu leuker dan een kleurboek van bekende gebouwen uit de stad waar je woont of graag komt? Aan deze stadskleurboeken van Den Haag, Leiden en Haarlem kan de fanatieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50