Hobbyboeken

 • Wilfred Luijckx boeken
  Wilfred Luijckx - Het Wereldkampioenschap Voetbal Aller Tijden

  We schrijven de zomer van 2016 en de wereldvoetbalbond FIFA ligt helemaal uit elkaar. De geplande WK s van 2018 en 2022 zijn afgelast en de meeste bestuursleden inclusief Blatter zitten wegens corruptie achter slot en grendel. Interim-voorzitter van de FIFA… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Dre de Man boeken
  Dre de Man - Focus op fotografie: Fotograferen in Parijs

  Parijs is een van de meest fotogenieke steden ter wereld. Bovendien is het voor Nederlanders een zeer populaire, betaalbare en goed bereikbare bestemming. Maar wat fotografeer je er zoal, en hoe zorg je ervoor dat die foto's ook de moeite waard zijn? Dré de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan boeken
  Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan - Het beste uit 20 jaar Hard Gras

  Hard gras is al 20 jaar het voetbaltijdschrift voor lezers. Ter gelegenheid van dit jubileum selecteerden Henk Spaan, Matthijs van Nieuwkerk en Hugo Borst de meest aangrijpende, hilarische en tegendraadse verhalen van de afgelopen jaren. Grote namen van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marie Browning boeken
  Marie Browning - Zentangle in kleur

  Zentangle is inmiddels een begrip. Het meditatief tekenen, zonder complexe technieken, is erg populair en bovendien rustgevend. In Zentangle met kleur staan ruim 50 voorbeelden om te zentanglen met veel verschillende teken- en schildermaterialen. Elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mary Beth Temple boeken
  Mary Beth Temple - Armbreien

  Armbreien bewijst dat je heel veel leuke sjaals kunt breien zonder breinaalden. Leer de armbreitechniek aan de hand van stappenfoto's, daarna kun je aan de slag met de 15 breipatronen uit dit boek. De breipatronen zijn niet alleen eenvoudig, maar brei je ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Dieren

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 untjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000x van punt naar punt Steden

  Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de unieke stadsgezichten die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tom Cole, Britt Sebrechts boeken
  Tom Cole, Britt Sebrechts - Mini woonboek

  Tom Cole & Britt Sebrechts De afgelopen jaren werd de razend populaire woonblog.be van Tom Cole en Britt Sebrechts door Weekend Knack verkozen tot de beste designblog van 2012 en 2013, en hun Woonboek werd eind vorig jaar het meest verkochte interieurboek in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marianne Haggvik boeken
  Marianne Haggvik - Tuinprojecten

  Tuinprojecten om zelf te maken Hout-steen-metaal-glas en mozaïek Dit is het boek waar elke tuinliefhebber van droomt: een schatkamer vol verrassende en toch goed zelf te maken decoraties in de tuin. Inspirerende en verrassende projecten die elke tuin anders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • David Cramp boeken
  David Cramp - Bijen houden

  Een complete gids over het houden van bijen en hun dagelijkse verzorging. Een gids die je helpt van begin tot eind: van het kiezen en kopen van je bijen, in de bijenkast plaatsen, de kast gedurende het jaar onderhouden, tot aan het oogsten van de honing.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Steven Vanlancker boeken
  Steven Vanlancker - Leidraad voor de Yachtman

  "Het complete handboek ter voorbereiding op het examen Yachtman. Een handige en onmisbare gids aan boord van elk pleziervaartuig. Bijna 700 pagina's met alles wat je moet weten over het varen op zee, zeezeilen met zeilboot en varen met motorboot en zee- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Bert Wagendorp boeken
  Bert Wagendorp - Het jongensparadijs

  Bert Wagendorp kan eigenlijk over alles schrijven. Over Nederland of narigheid, schrijven of sport, illusie en droom - zijn rijkdom aan onderwerpen is enorm. Maar je herkent altijd onmiddellijk de blik en de pen van Wagendorp. Hij is een van die zeldzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Claire Boeter, Saskia Laan boeken
  Claire Boeter, Saskia Laan - Haken en kleur feest!

  Claire en Saskia zijn na hun succesvolle eerste boek, Haken & kleur, aan het feesten geslagen. Samen haakten ze een prachtige collectie ontwerpen voor vrolijke dagen: een kleurrijke slinger, een uitdeelmandje en vrolijke strikjes voor een verjaardagsfeest, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ruud Vos boeken
  Ruud Vos - Luchtvaart 2015

  In deze uitgave worden de ontwikkelingen op luchtvaart gebied beschreven. De kleine luchtvaart, de grote luchtvaart, de zakenluchtvaart, helikopters, militaire luchtvaart e.a. zijn onderwerpen die aan bod komen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Frans van den Nieuwenhof boeken
  Frans van den Nieuwenhof - Voetbalgeschiedenis deel 3

  Met het oog op het 125-jarig bestaan van de KNVB heeft auteur Frans van den Nieuwenhof in Voetbal International voor het eerst de complete geschiedenis van het Nederlandse voetbal uitvoerig beschreven. De meest opmerkelijke clubs, mensen en gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Roose boeken
  Jan Roose - 50 jaar hardloper

  Jan Roose is op 9 juni 1950 in Goes geboren. In zijnwerkzame leven is hij 35 jaar onderwijzer geweest;in 2008 ging hij met pensioen. In dit boek staat hethardlopen centraal waar Jan Roose zich nu 50 jaarmee bezighoudt. Behalve Jan is zijn broer Wim actiefin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • David Woodroffe boeken
  David Woodroffe - Tekenen van punt tot punt voor volwassenen

  32 uitdagende tekenpuzzels met een verbluffend resultaatTekenen van punt tot punt is nog nooit zo uitdagend geweest! De 32 tekeningen in dit blok bevatten allemaal minstens 300 punten die zorgvuldig met elkaar verbonden moeten worden. Want ook volwassenen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frans de Haan boeken
  Frans de Haan - Foppe de Haan (2 DVD + boek)

  Foppe de Haan was tot 2004 synoniem voor SC Heerenveen, de club waarvoor hij maar liefst 20 jaar werkzaam is geweest. Daarna trad hij in dienst bij de KNVB, waar hij onder meer bondscoach werd van Oranje Onder-20 (WK 2005) en Jong Oranje (EK 2006). Het team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Lilian van Dongen Toman, Janne Ettwig boeken
  Lilian van Dongen Toman, Janne Ettwig - Street Art Memory Game

  This new title in the series of memory games celebrates the popular field of international street art, with works by the most famous street artists. Your task, as ever, is to find the matching cards.In this game you have to match two works by the same street… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan boeken
  Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan - Hard gras 98 - oktober 2014 Blind 17

  Er zijn van die schrijvers bij wier proza de lezer regelmatig hardop in de lach schiet. In die zin kun je Marcel van Roosmalen vergelijken met mensen als Godfried Bomans, Herman Brusselmans, P.G. Wodehouse en Leonhard Huizinga, zoon van de grote Huizinga.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vincent de Vries boeken
  Vincent de Vries - Verona van der Leur

  Verona van de Leur. 978.90.8190.421.6 Verona van de Leur was niet alleen de beste turnster van Nederland, ze werd in 2002 gekozen tot Sportvrouw van het Jaar. Een unieke prestatie waarmee ze in het rijtje staat met sportlegendes als Leontien van Moorsel, Inge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Riet van de Walle, Lies Botterman boeken
  Riet van de Walle, Lies Botterman - Zo geknipt! 2

  Fans van de naaimachine zijn het erover eens: meer dan een klein lapje stof, een paar uurtjes tijd en een duidelijke handleiding heb je niet nodig om je huis of outfit een extraatje te geven. Wie de eerste Zo geknipt! in huis heeft, weet dat het boek garant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Susanne Schaadt boeken
  Susanne Schaadt - Zendoodle de kracht van meditatief tekenen

  Leer stap voor stap creatieve patronen tekenen voor meer rust en concentratie Lijntje na lijntje op weg naar ontspanning! Met meditatief tekenen kun je altijd en overal even aan het leven van alledag ontsnappen. Heel geleidelijk ontstaan hierbij kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Giovanni Boccaccio boeken
  Giovanni Boccaccio - Decamerone

  In de Decamerone laat Boccaccio de lotgevallen van de mens door twee krachten bepalen: de natuur en het noodlot. De natuur staat voor de menselijke eigenschappen en de eigen menselijke wil, terwijl het noodlot in de vorm van dame Fortuna model staat voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Christine Schafer boeken
  Christine Schafer - Feeën en Nimfen van sprookjeswol

  In dit boek vind je talrijke artistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere personages uit de familie van de natuurwezens gemaakt van zachte en kleurrijke sprookjeswol. Christine Schäfer legt in gemakkelijk te begrijpen instructies en door middel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90