Hobbyboeken

 • Jacques Barendregt boeken
  Jacques Barendregt - Contract 5 hoog - deel 1

  Tot voor kort leerde elke bridger in Nederland te bieden volgens het principe dat elke vierkaart biedbaar is: het bieden volgens 4hoog (zoals beschreven in Contract deel 1).De laatste jaren heeft het bieden met als uitgangspunt dat je een vijfkaart nodig hebt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Christina Rose boeken
  Christina Rose - Wonderlijke natuur - een inspirerend kleurboek

  Designer Christina Rose heeft een prachtige wereld geschapen die erom vraagt om ingekleurd te worden. En hoe dat eruit gaat zien, bepaal jij! Dit bijzondere kleurboek biedt een relaxte opbeurende ervaring via het combineren van fraaie, intrigerende tekeningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kerry Lord boeken
  Kerry Lord - Vreemde vogels haken

  In Vreemde vogels haken van Kerry Lord staan haakpatronen van werelds bekendste vogelsoorten. De 40 verschillende vogels kun je stapsgewijs haken met de duidelijke beschrijvingen. Daarnaast vind je uitleg hoe je de knuffels in elkaar zet en informatie over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Geesje Mosies, Anouk Milani boeken
  Geesje Mosies, Anouk Milani - Hoooked haken en breien met textielgaren

  Hoooked haken & breien met textielgaren biedt een grote variatie aan brei- en haakpatronen voor woonaccessoires en mode-items. Van glitter clutch, zomerse tassen, sweaters en vloerkleed tot XXL-loungestoel. Alle patronen zijn gemaakt met de recyclede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nick Davies boeken
  Nick Davies - De koekoek

  De koekoek wordt bezongen in het werk van Shakespeare, Milton en Wordsworth. Maar voor veel vogels is de koekoek het ultieme kwaad, want het is de grootste bedrieger in het vogelrijk. Koekoeken over de hele wereld hebben tal van slimmigheden ontwikkeld om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marjolein Flick boeken
  Marjolein Flick - Kransen haken

  Kransen haken: Versier je huis met vrolijke seizoenskransenMarjolein Flick heeft voor elk seizoen een prachtige krans gehaakt. Voor de lente een krans met viooltjes, narcissen, primula'sen vergeet-mij-nietjes. Daartussen vliegen de bijen van hun korf naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Verborgen personen, 100 kleurmysteries, kleuren voor volwassenen

  100 kleurmysteries. Brad Pitt of Oscar Wilde? Charlie Chaplin of Ghandi? Deze mysterieuze kleurplaten verbergen de grootste beroemdheden! Ontwar het lijnenspel door in elk genummerde vakje de juiste kleur aan te brengen en onthul de afgebeelde persoonlijkheid.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anya Lothrop, Likolaus Lenz boeken
  Anya Lothrop, Likolaus Lenz - Werkboek Zentangle

  Welkom in de magische wereld van Zentangle. Zentangles zijn tekeningen die uit lijnenpatronen zijn opgebouwd. Leer zelf de patronen, randen, 3D-effecten, sprookjesachtige ornamenten en collages vorm te geven met deze tekenwijze. Met de gemakkelijk te begrijpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kleuren op nummer

  Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: Kleuren op nummer: extreme kleurpuzzels voor volwassenen. Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het beste vriendenboek

  De opvolger van Het bucketlist boek Jij bent dus iemand die de achterflap van een boek leest, leuk! Want je wilt geen kat in een zak kopen? Gelijk heb je! Maar er valt niet heel veel te zeggen over dit boek. Het is een vriendenboek voor volwassenen, zeg maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hanne Türk, Anna Pieper, Norbert Landa boeken
  Hanne Türk, Anna Pieper, Norbert Landa - Happy Art

  Happy Art: teken jezelf gelukkig! Het tekenen van deze decoratieve, inspirerende en van ornamenten afgeleide motieven is erg leuk om te doen en er ontstaan bijna als vanzelf mooie resultaten. Dit boek helpt je hier verbluffend eenvoudig bij, allereerst door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Edo van Uchelen boeken
  Edo van Uchelen - Koekoek! Een delta vol leven

  Zeearenden, bevers, raven, kraanvogels, zilverreigers en zelfs de wolf. Gewoon in de Nederlandse delta te zien. Op eigen kracht terug in ons land. Wie had dat ooit gedacht? Bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen legt in dit rijk geïllustreerde boek uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jasper Rombout boeken
  Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

  De zwangerschap. 294 totaal bizarre dagen. Ga er maar aan staan. Als man dan. Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet - en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Amigurumi alfabet

  Haken van aap tot zeeleeuwChristel Krukkert heeft een prachtige collectie beestjes (amigurumi) gehaakt, waarbij ze het hele alfabet gevolgd heeft. A is een aap, B is een beer, C is een cavia, en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets - De Muur 50

  Het eerste nummer van De Muur verscheen in juni 2002. Stefan van Dijk (wie?) werd diezelfde maand Nederlands kampioen bij de profs en Lance Armstrong (who?) won de maand erna zijn vierde Tour de France: zo lang is dat alweer geleden. Het ‘voetbaltijdschrift… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nathalie Charler, Sofie Duron boeken
  Nathalie Charler, Sofie Duron - Mijn Designertas

  Met Mijn Tas leerden de creatieve blogsters elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan tien Belgische designers om het ontwerp van een van hun tassen, en gingen daarmee aan de slag om hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Cesar's aanpak voor puppy's

  Cesars aanpak voor puppy's vanaf het uitkiezen van een pup tot het puberen van een jonge hond. Alle ervaringen en kennis die Cesar Millan opdeed met puppy's deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen tot de juiste voeding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Stadskleurboek Den Haag

  Kleurboeken zijn tegenwoordig weer helemaal hip, zeker ook voor volwassenen. En wat is er nu leuker dan een kleurboek van bekende gebouwen uit de stad waar je woont of graag komt? Aan deze stadskleurboeken van Den Haag, Leiden en Haarlem kan de fanatieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Wat ik je graag wil zeggen Lieve mama

  Unieke, persoonlijke boekjes om zelf in te vullen en cadeau te geven: Wat ik je graag wil zeggen...Lieve mama, wat ik je graag wil zeggen is een cadeaboek bedoeld om je moeder te laten weten dat ze belangrijk is. Met dit boekje maak je op een eenvoudige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bert Hulleman boeken
  Bert Hulleman - Helden in de wielersport in Brabant 18

  Helden in de wielersport in Brabant.Deel 18 Inhoud nummer 18, najaar 2015. - Gerrit Schulte Trofee - Wielerstad Den Bosch - Peter (Hel van Mergelland) en Moreno Hofland (Volta Limburg Classic) - Hoera voor de bisschop - Spring maar achterop..... Eddy! -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Aad van de Wetering, Aad Thoen boeken
  Aad van de Wetering, Aad Thoen - Exotische Sudoku's

  Bent u uitgekeken op de sudokupuzzels die onophoudelijk blijven verschijnen in kranten en andere bladen? Bent u toe aan nieuwe uitdagingen die uw logische deductievermogen op de proef stellen? Dan bent u met dit boek aan het juiste adres. Wiskundige Aad Thoen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Holly Farrell boeken
  Holly Farrell - Plant een pit!

  Wat is de overeenkomst tussen avocado's, appels en tomaten? Ze kunnen allemaal eenvoudig thuis gekweekt worden, uit de pitjes die je anders zomaar in de prullenbak zou gooien. Dit boek toont hoe je een keur aan groente en fruit kunt kweken met minimale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rebecca Dekeyser boeken
  Rebecca Dekeyser - Becca loves sieraden

  In Becca loves sieraden gaat het van vintage juwelen met 'resin drop' en geknoopte armbandjes met strasskralen tot een chique ring met zilverdraad en een lentehanger met fimoroos. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman boeken
  Gerard Lakwijk, Claudia Lakwijk, Ron Huisman - Beautiful Holland Italiaans

  Beautiful Holland pretendeert als eerste boek ooit een zo compleet mogelijke schets te geven van Nederland in verleden, heden en toekomst. Natuurlijk ontbreken Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water niet, maar Beautiful Holland is zo veel meer. Toeristen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Johan Noorloos boeken
  Johan Noorloos - Het Nieuwe Yogaboek

  In Het Nieuwe Yogaboek brengt Johan Noorloos, Nederlands bekendste yogaleraar, de belangrijkste yogastijlen terug tot hun kern. Essentiële elementen uit Iyengar yoga (techniek), Ashtanga Vinyasa yoga (dynamiek), Yin yoga (ontspanning), Vipasana-meditatie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95