Hobbyboeken

 • Tom Borremans, Sven Van den Eynde boeken
  Tom Borremans, Sven Van den Eynde - De People Spotters Guide, vol. 1 Een veldboek over mensen

  De People Spotters Guide, vol. 1 is een bouillon van 150.000 jaar menselijke beschaving. Hij bevat meer dan honderd mensentypes, rijkelijk voorzien van foto's en inzichten. Als archivarissen van het menselijk gedrag geven de voorlopig werkloze, maar weldra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Duvillier, Wim te Brake boeken
  Jeroen Duvillier, Wim te Brake - Praat maar vol, jongens!

  Voor het eerst een gesproken koersverslag vereeuwigd op papier:Michel Wuyts en José De Cauwer wisselden bijna 52.000 woorden met elkaar in de zeven uur durende uitzending van de 237 kilometer lange olympische wegrit in Rio de Janeiro. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo Bosboom, Ton Dopp, Michel Geven, Andrea Gulickx boeken
  Theo Bosboom, Ton Dopp, Michel Geven, Andrea Gulickx - Praktijkboek Natuurfotografie NXT LVL

  Herken je dit? Je staat op een fotogenieke plek en je maakt mooie foto's, maar je voelt ook dat er méér in zit... Hoe doen professionals dit, wat is hun 'geheim'? In dit boek nemen ruim 15 topfotografen je mee in hun proces van kiekje naar wereldplaat. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Martí Perarnau boeken
  Martí Perarnau - Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer

  Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer gaat door waar Herr Pep van de dezelfde auteur ophoudt en neemt de lezer mee op een reis door drie seizoenen vol actie waarin Bayern binnenlandse records wegvaagde en toch moeite had om eenzelfde dominantie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jana Ganseforth boeken
  Jana Ganseforth - Knotsgekke Wollowbies

  In het haakboek Knotsgekke Wollowbies van Jana Ganseforth maak je kennis met 25 sprookjesachtige mini-amigurumi's. Van vuurspuwend draakje, zeemeermin, knotsgekke heks tot wijze tovenaar. De amigurumi's komen helemaal tot leven door de vrolijke illustraties.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Matthias Helb boeken
  Matthias Helb - Insecten uitvergroot

  In deze handzame gids staan de meest voorkomende insecten die u in de tuin, in huis of tijdens een wandeling tegen het lijf kunt lopen. De gids is voorzien van heldere, uitvergrote foto's waardoor u de insecten niet alleen in volle glorie kunt bewonderen maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • M. Nagel, C. von Reinhardt, Animal Learn Verlag boeken
  M. Nagel, C. von Reinhardt, Animal Learn Verlag - Stress bij honden

  Stress bij honden is tot dusver een veel te weinig besproken onderwerp, zeker wanneer het de trouwste en grootste vriend van de mens betreft. Net als mensen kunnen honden ook door overbelasting gestrest raken, waardoor ook honden sneller ziek worden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Paul Van Den Broeck, Thijs Delrue boeken
  Paul Van Den Broeck, Thijs Delrue - Tim Wellens

  Hoe kan een jonge wielrenner zijn droom realiseren? Samen met coaches Paul Van Den Bosch en Wim VanHoolst neemt Tim Wellens beginnende renners onder de arm en toont hende weg naar een carrière bij de profs.Ze geven tips voor de ideale training, voeding en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Puskás 3 Spelmakers

  Thomas Buffel was een piepjonge spelverdeler toen hij doorbrak bij Feyenoord. Nu is hij flankspeler bij Racing Genk. En een man van vele oorlogen, op het veld en in zijn gezin.Enkel Club Brugge en Anderlecht tellen meer titels dan Union Saint-Gilloise, een van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ine Brands boeken
  Ine Brands - Feest!

  Je eigen toets geven aan een feest? Dat leidt gegarandeerd tot de nodige oooohs en aaaahs. Niet alleen van het feestvarken, maar ook van de gasten en zelfs van de gastvrouw of gastheer zelf. Daar weet Ine Brands, feestarchitect en bezieler van Studio Lala,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jan ter Haar boeken
  Jan ter Haar - The money is good, the marriage is bad

  Jaren op de Grote Handelsvaart in het algemeen en het zeeslepen en bergen van schepen in het bijzonder, in een tijd waarin veel veranderingen optreden. De containerisatie, nu (2016) zo'n 50 jaar geleden in gang gezet, is één van de grootste economische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Saskia Dierckxsens boeken
  Saskia Dierckxsens - De Mandala Inspiratie

  De afbeeldingen in dit kleurboek zijn gebaseerd op de mystieke geometrische vormen van mandala's. 32 Prachtige kleurplaten om helemaal ZEN bij te worden! De Mandala Inspiratie is het tweede boek van Illustrator/auteur Saskia Dierckxsens en is bedoeld voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Quizas boeken
  Quizas - Daten wat de pot schaft

  'Daten wat de pot schaft' is een must-have voor iedereen die de reis door Datingland maakt of gaat maken. Met humor geschreven vanuit een vrouwelijk perspectief, maar leesbaar voor vrouwen én mannen (want die kunnen er ook wat van leren). Vol smeuïge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bryan Denson boeken
  Bryan Denson - De verrader en zijn zoon

  In de lijn van Tinker, Tailor, Soldier, Spy. 'Een boek dat je bijblijft met het tempo en de spanning van de beste spionageromans... En het is allemaal waargebeurd.' - Robert Lindsey, auteur van The Falcon and the Snowman Jim Nicholson was een hooggeplaatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Edo van Uchelen boeken
  Edo van Uchelen - Koekoek! Een delta vol leven

  Zeearenden, bevers, raven, kraanvogels, zilverreigers en zelfs de wolf. Gewoon in de Nederlandse delta te zien. Op eigen kracht terug in ons land. Wie had dat ooit gedacht? Bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen legt in dit rijk geïllustreerde boek uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jasper Rombout boeken
  Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

  De zwangerschap. 294 totaal bizarre dagen. Ga er maar aan staan. Als man dan. Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet - en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Amigurumi alfabet

  Haken van aap tot zeeleeuwChristel Krukkert heeft een prachtige collectie beestjes (amigurumi) gehaakt, waarbij ze het hele alfabet gevolgd heeft. A is een aap, B is een beer, C is een cavia, en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets - De Muur 50

  Het eerste nummer van De Muur verscheen in juni 2002. Stefan van Dijk (wie?) werd diezelfde maand Nederlands kampioen bij de profs en Lance Armstrong (who?) won de maand erna zijn vierde Tour de France: zo lang is dat alweer geleden. Het ‘voetbaltijdschrift… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nathalie Charler, Sofie Duron boeken
  Nathalie Charler, Sofie Duron - Mijn Designertas

  Met Mijn Tas leerden de creatieve blogsters elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan tien Belgische designers om het ontwerp van een van hun tassen, en gingen daarmee aan de slag om hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Cesar's aanpak voor puppy's

  Cesars aanpak voor puppy's vanaf het uitkiezen van een pup tot het puberen van een jonge hond. Alle ervaringen en kennis die Cesar Millan opdeed met puppy's deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen tot de juiste voeding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bert Hulleman boeken
  Bert Hulleman - Helden in de wielersport in Brabant 18

  Helden in de wielersport in Brabant.Deel 18 Inhoud nummer 18, najaar 2015. - Gerrit Schulte Trofee - Wielerstad Den Bosch - Peter (Hel van Mergelland) en Moreno Hofland (Volta Limburg Classic) - Hoera voor de bisschop - Spring maar achterop..... Eddy! -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord boeken
  Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord - Schier door eilander ogen

  Een gevleugelde uitspraak van Jan Abrahamse, samen met ons de bedenker van dit boek met prachtige verhalen, in woord en beeld, van markante bewoners van Schiermonnikoog. Twee mensen zijn ons ontvallen tijdens het maken van dit boek: Jan Abrahamse en Dick Kool.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sabine Ruthenfranz boeken
  Sabine Ruthenfranz - Leuke en leerrijke kattenspelletjes

  Je hebt niet veel nodig om plezier te maken met je kat. Met maar acht speeltjes die iedereen in huis heeft, zoals een bal, een muis of een lampje, kun je 50 leuke activiteiten doen met je favoriete huisdier. Behendigheidsspelletjes, verstop-, loer- of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo boeken
  Herwig Todts, Patrick De Rynck, Kaat Debo - Lust for Life

  DE RELATIE TUSSEN RIK WOUTERS EN KUNSTENAARS EN MODEONTWERPERS VAN VROEGER EN NU In 2016 is het honderd jaar geleden dat de Belgische kunstenaar Rik Wouters overleed. Naar aanleiding daarvan vinden er twee exposities plaats, in het ModeMuseum provincie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95