Hobbyboeken

 • Willem Beemers boeken
  Willem Beemers - Doesburg op de kaart

  Wie trok als een nomade in een salonwagen door het land? Bij welke krakersactie stond de burgemeester aan het front? Waar kun je 'ghecloven nonnen' eten en wat betekende Alexander Ver Huell voor onze stad? Wanneer voerde voetballer Paul Bosvelt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Werner Helsen, Jan Van Winckel, Mart Buekers, Jean Pierre Meert boeken
  Werner Helsen, Jan Van Winckel, Mart Buekers, Jean Pierre Meert - Trainingsleer teamsporten

  Het kernidee van dit boek is vrij eenvoudig: er moet meer, of liever anders, gewerkt worden met minstens evenveel verstand als passie. En het moet er met name individueler, maar tegelijk ook collectiever en vooral wetenschappelijker aan toegaan.In een eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Barry Pickthall boeken
  Barry Pickthall - Reeds dieselmotor Handboek

  De meeste dieselmotoren zullen ooit tijdens hun levensduur problemen vertonen. Gewapend met de kennis uit dit boek hoef je je geen zorgen te maken. Het Reeds dieselmotor handboek is een compacte en handzame gids waarmee oplossingen gevonden kunnen worden voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • How to dress your Doll

  How to dress your doll * Uitleg naaitechnieken en -materialen * Basispatronen * Mix & match met patronen, stofjes en applicaties * Voor kinderen tussen 7 en 14 jaar Basisboek in zes talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans Kijk voor meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • José Bianca boeken
  José Bianca - Feestelijk haken (Handmade Divas)

  Feestelijk haken! In deze Handmade diva staan de leukste haakprojecten om van elke gelegenheid iets feestelijks te maken! Van gehaakte ringen om te dragen tijdens een feest, gehaakte vlaggetjes om een kinderpartijtje aan te kleden tot gehaakte cadeautasjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mandy Shaw boeken
  Mandy Shaw - Steekjes in en om huis

  20 naai- en borduurprojecten voor huis, tuin en gezin Aan de slag met prachtig borduur- en applicatiewerk voor huis, tuin en gezin! In dit boek worden allerlei handwerktechnieken gecombineerd, zoals appliqueren, borduren, patchwork, quilten en naaien. Daarmee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lucas Goossens boeken
  Lucas Goossens - De magere kok

  Voor alle liefhebbers van koken, eten en gastronomie een boek dat aan de hand van zesentwintig persoonlijke korte verhalen en columns uiteenlopende onderwerpen over eten vlot en geestig beschrijft. Of het nu gaat over business klas eten, het ontstaan van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Samuel Dali de Schepper boeken
  Samuel Dali de Schepper - Aan de achterkant was alles in orde

  "Wat wil je later worden?" vroeg mijn tante, terwijl ze me nieuwsgierig aankeek. "Later als ik groot zal zijn?" aarzelde ik, "dat weet ik nog niet." Maar ik wist het wel. Ik wou een jongen worden. Gewoon zijn hoe ik me voelde. Samuel Dali De Schepper wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Margriet Oostveen boeken
  Margriet Oostveen - Knus

  Als Margriet Oostveen na jaren Washington terugkeert, lijkt Nederland vertrouwd maar ook onmiskenbaar veranderd. Waar komt opeens al die nostalgie vandaan? Sinds wanneer staat op een pak melk dat die van Nederlandse koeien is? Oostveen gaat weer aan de slag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frans van den Nieuwenhof boeken
  Frans van den Nieuwenhof - Voetbalgeschiedenis Deel 1

  Met het oog op het 125-jarig bestaan van de KNVB heeft auteur Frans van den Nieuwenhof in Voetbal International voor het eerst de complete geschiedenis van het Nederlandse voetbal uitvoerig beschreven. De meest opmerkelijke clubs, mensen en gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Henk Evenblij boeken
  Henk Evenblij - Gekke Henkie

  Henk Evenblij is profvoetballer bij Telstar en ZFC en daarna sportjournalist bij De Telegraaf. Zijn leven is één groot avontuur. Hij reist de halve wereld over en nooit is het saai in zijn nabijheid. Wein, Weib und Gesang. Dan slaat het noodlot toe. Kanker.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Bauwens boeken
  Peter Bauwens - Groenten in de hoofdrol

  Voor iedereen die geïnteresseerd is in groente, met theorie en praktijk! Groenten zijn belangrijk, en we willen weten wat we eten. Steeds meer mensen zijn bezig met voeding, een eigen moestuin, seizoensgebonden eten of local food. Voor hen is er dit boek, met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wim De Bock boeken
  Wim De Bock - Geen gezeik

  Niet zo lang geleden was Jan Boskamp nog vooral een 'Belgisch fenomeen'. Want de ex-Feyenoorder bouwde zijn loopbaan als speler en als trainer toch voornamelijk bij onze zuiderburen uit. Maar Nederland heeft Boskamp gelukkig opnieuw ontdekt nu hij met pensioen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Goedele Leyssen boeken
  Goedele Leyssen - Boost

  Met kleine ingrepen kun je snel grote resultaten boeken", weet ex-journaliste Goedele Leyssen. Met die filosofie schreef ze een boek waarin ze haar kennis en ervaring bundelt. Yoga, gezonde voeding, ademhalings- en meditatietechnieken geven je meer energie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bets Engel boeken
  Bets Engel - Laten we samen huilen

  Dit boek is bedoeld voor mensen die hebben ervaren of willen ervaren wat de hechte band met een hond aan toegevoegde waarde kan hebben in het leven.Dit boek is tevens een dank- en eerbetoon aan de honden van de roedel van Hondenspiegel: De medewerkers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Bets Engel boeken
  Bets Engel - Toen huilden we samen

  In Laten we samen huilen liet Bets Engel je kennismaken met haar honden. In dit boek gaat zij nog een stapje verder en deelt zij haar ervaringen: Hoe zij door middel van diercommunicatie zichzelf en haar honden beter begreep, problemen oploste en zelfs contact… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Peter Kouwenhoven, Barbara Peters boeken
  Peter Kouwenhoven, Barbara Peters - Wildplukken: de alternatieve fruittuin

  Natuurgerijpt, vers geplukt en onbespoten. Wat is er leuker dan eten uit de natuur? Appels, noten, bessen en nog veel meer. Wildplukken geeft je de inspiratie om al deze delicatessen te vinden, plukken en bereiden.Stap op de fiets of pak je wandelrugzak en vul… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sofie Valkiers boeken
  24,99
 • Anton Maas boeken
  Anton Maas - De zwakke twee

  Bridgeboek over de moderne en veel gespeelde Zwakke twee conventie. Interessant voor zowel beginnende als gevorderde bridger. Theorie en oefeningen. Veel bridgers hebben bridgen geleerd sterke handen te openen met de sterke twee opening. Een opening van 2//… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Anton Maas boeken
  Anton Maas - Uitkomen

  Dit bridgeboek over uitkomen is bedoeld voor zowel de beginnende als de gevorderde bridger. Alle gangbare methoden van uitkomen worden behandeld. Behalve theorie vindt u ook oefeningen. Vaak wordt gezegd dat uitkomen het moeilijkste onderdeel van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Marcel Winkel boeken
  Marcel Winkel - Veilig naar Slem

  Bridgeboek voor enthousiaste bridgers die beter slem willen leren bieden. Slem bieden en maken is de ultieme beloning voor de rechtgeaarde bridger. Het is juist de kunst wanneer je met minder dan de gewenste 32 punten een mooi slem te bereiken. Dit kun je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Anton Maas boeken
  Anton Maas - Signaleren

  Boek voor beginnende en gevorderde bridgers. Hierin treft u alle informatie over de meest gebruikte methoden van signaleren in het bridgespel. Bridge is een spel met vele facetten. Communicatie is er een van. Hoe begrijp je je partner en hoe begrijpt jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Nic Compton boeken
  Nic Compton - Waarom zeelui niet zwemmen

  Bestaat de Bermuda-driehoek echt? En waarom is een boot altijd een 'zij'? Hoe begraaf je iemand op zee? Waarom dragen zeelui oorbellen? Hoe bevaar je de oceanen zonder kompas? Antwoorden op deze en nog veel meer vragen vindt men in dit fascinerende boek voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willem van Batenburg boeken
  Willem van Batenburg - De nieuwe condoomvertellingen

  Aspekt heeft altijd aandacht gehad voor literaire erotica. Van het beste in zijn soort getuigd deel 2 van "De Condoom Vertellingen", waarvan het eerste deel door aardig wat mensen werd omschreven als het leukste en opwindendste cadeauboek van het jaar. Ook dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Annie Schreuders-Derks boeken
  Annie Schreuders-Derks - De hele santenkraam 3 De Limburgse (herfst)almanak

  In deze Limburgse (herfst)almanak beschrijft zij de maanden september, oktober en november. Elk hoofdstuk begint met de weerspreuken voor de maand, het opsommen van alle heiligen die feest hebben. Daarnaast is er veel ruimte voor gedichtjes, kinderliedjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90