Hobbyboeken

 • Ivan De Vadder boeken
  Ivan De Vadder - Bang!

  De aanslagen in Brussel: België, een 'failed state', de zorgen om ons milieu, de beroemdheden die deze wereld verlieten, de zomer met gewonnen en gemiste medailles, politici die kibbelen als vanouds en zich tegelijk bewapenen tegen is, nieuwe breuklijnen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Brigitte Balfoort boeken
  Brigitte Balfoort - De etiquettebijbel op de werkvloer

  U heeft het vast al eens gehoord: 'De jongere generatie kan niet eten, de oudere generatie kan niet tweeten'. Toch zijn deze vaardigheden in een snel veranderende wereld even belangrijk, zeker op professioneel vlak. Geen wonder dat we weer hunkeren naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Victor Moons, Nicole Verstrepen, Jan Vranken boeken
  Victor Moons, Nicole Verstrepen, Jan Vranken - De geschiedenis van de Schaal Sels 1: 1921 - 1976. De eerste 55 jaar

  De Geschiedenis van de Schaal Sels.Nadat de Wielrijdersclub Merksem (WCM) in 1997 door het Merksems districtsbestuur gelauwerd werd met de ereprijs De Grote Stroboer, bleek dat de laureaat niet over een archief beschikte. Het was de aanzet voor drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Riccardo Meggiato boeken
  Riccardo Meggiato - Pokémon Go voor Dummies

  Pokémon Go is zonder twijfel de succesvolste game van de afgelopen jaren. Wie wil er niet op jacht naar de schattige wezentjes? Maar het spel is veel meer dan alleen Pokémon vangen. Pokémon Go voor Dummies is de perfecte gids voor iedereen die alle geheimen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanna Karlzon, Julia Woning, Maria Wedel boeken
  Hanna Karlzon, Julia Woning, Maria Wedel - KleurGlossy 5

  Maak kennis met de Zweedse Hanna Karlzon, illustrator van onder andere het kleurboek Dagdromen. Ze tekent het liefst krachtige mensen, bloemen, bomen, huizen en dieren met veel details en heeft fans over de hele wereld. Haar geheim? Oefenen! "Tekenen is als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hyshil Sander boeken
  Hyshil Sander - Bijdehand

  Leer handletteren en vind je eigen stijl Handlettering is een trend. Of je nu je agenda of je notitieboek wilt verfraaien, enveloppen of servies: handletteren kan op alles. Zelfs op kleding. In dit boek neemt illustrator Hyshil Sander, bekend van onder andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Herman Sandman boeken
  Herman Sandman - Mangup Milko

  Voetbalbiografie over Milko DjurovskiAl vroeg kreeg hij van z'n dorpsgenoten zijn bijnaam: Mangup Milko. Kwajongen Milko. Dat is hij altijd gebleven. De voetballer groeide op in een klein Macedonisch dorp, knokte zich met broer Bosko tussen lijmsnuivende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemarie Haverkamp boeken
  Annemarie Haverkamp - Job gaat viral

  'Job (12) kent de woorden kut-Marokkaan, kankerlul en aandachtshoer niet.' Zo begint de ontroerende column Wij-wij van Annemarie Haverkamp. Ze schrijft over de onbevangenheid waarmee haar zoon Job naar de wereld kijkt. Het is deze korte tekst die in juni 2016… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Angelique Broers boeken
  Angelique Broers - Puur Slim Stijlvol

  Angelique Broers (1964) geeft als lifestyle coach bewust kleur aan haar leven en ze gunt jou hetzelfde.Vanuit haar eigen jarenlange speurtocht naar zelfverzekerdheid, biedt ze jou nu de mogelijkheid om je ook bewust te worden van je unieke DNA.Ze vertelt je o… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Timzingt boeken
  Timzingt - Wie ben ik dat ik dit boek mocht schrijven?

  Dit is geen boek voor mensen die zichzelf erg serieus nemen. Of voor mensen die snel boos worden. Het is wel een boek voor hen die op een dag regelmatig denken: 'Wat? Echt? Huh? Dat meen je niet...'Timzingt maakt al jaren christelijk Nederland 'onveilig' met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jamie Vardy boeken
  Jamie Vardy - Jamie Vardy

  Jamie Vardy (1987), de anonieme fabrieksarbeider die uitgroeide tot nationale voetbalheld, was een wonderbaarlijk seizoen lang de hoofdrolspeler in één van de meest ontroerende teamprestaties in de geschiedenis van de sport: het kampioenschap van Leicester… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Ampe boeken
  Peter Ampe - The mind works best at 10km/h

  sommige boeken zijn niet gemaakt om te worden gelezen, maar om teworden gesavoureerd. Dit boek is er om elk van ons te bezielen, aan tesporen, aan te moedigen. Auteur Peter Ampe is een van Vlaanderens meest gevierde reclamemakers,voorheen bij Duval Guillaume,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lizzy Heylen boeken
  Lizzy Heylen - 20 x een tuinontwerp

  ONTWERP UW EIGEN TUINHeeft u plannen om uw tuin aan te leggen of te renoveren? Wil u uw eigen creativiteit laten groeien en vooral laten bloeien? Dan kan dit boek u helpen om uw eigen tuindromen waarte maken. Het ontwerpen van tuinen was nognooit zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,30
 • Catherine Delvaux boeken
  Catherine Delvaux - Eigen groenten en kruiden

  Eigen groenten en kruiden van Catherine Delvaux is een praktische gids die ervoor zorgt dat het zelf kweken van groente en kruiden gemakkelijk wordt. Het bevat een uitgekiende selectie van de soorten die het best te telen zijn waardoor succes verzekerd is. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Janneke Brinkman-Salentijn boeken
  Janneke Brinkman-Salentijn - Bloemenkleurboek voor volwassenen

  In dit Bloemenkleurboek voor volwassenen staan prachtige bloemenprenten uit het oeuvre van Janneke Brinkman-Salentijn. Janneke laat zich inspireren door de natuur. De 12 kleurplaten zijn uitneembaar en op A4-formaat. Geef de botanische kleurplaten zelf kleur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Janneke Brinkman-Salentijn boeken
  Janneke Brinkman-Salentijn - Bloemenkleurboek om te aquarelleren

  In dit Bloemenkleurboek om te aquarelleren staan prachtige bloemenprenten uit het oeuvre van Janneke Brinkman-Salentijn. De 12 kleurplaten op A4-formaat zijn uitneembaar en op aquarelpapier. Ook voor niet-aquarellisten zijn deze kleurplaten eenvoudig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wijnand Cornelis van de Meeberg boeken
  Wijnand Cornelis van de Meeberg - Vogelaar

  De natuur is zo verschrikkelijk mooi dat ik wel elke dag een lied zou willen aanheffen op haar schoonheid en veelzijdigheid. Maar ja, dan moet je wel kunnen zingen en op zijn minst een mooie tekst kunnen samenstellen. Dat lukt dus niet, want zingen is niet om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Bert Wagendorp, Mart Smeets, Wilfried de Jong, Frank Snoecks boeken
  Bert Wagendorp, Mart Smeets, Wilfried de Jong, Frank Snoecks - Bislett 1

  Voor je ligt de eerste aflevering van het bookzine Bislett, ‘voor lezers en meeschrijvers’. Bestaat dat eigenlijk nog, meeschrijven bij het schaatsen? We hopen het. Bislett is gevuld met de mooiste schaatsverhalen van de beste Nederlandse schaatsschrijvers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Steye Raviez boeken
  Steye Raviez - 'De beste mensenfotograaf die ik ken'

  'Zeergewaardeerde Kollega, Ik vind je de beste mensenfotograaf die ik ken, omdat je op je fotoos ook het innerlijk van de persoon uitbeeldt.' Dat schreef Gerard Reve in een van zijn brieven aan Steye Raviez. Met de woorden 'Kollega' en 'beste mensenfotograaf'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ron Couwenhoven boeken
  Ron Couwenhoven - Beste Bauke

  "Beste Bauke" vertelt het fascinerende verhaal van de Tour de France 2016 (met brieven aan o.a. Tom Dumoulin, Dylan Groenewegen, Chris Froome, Mark Cavendish en Bauke Mollema), de overwinning van Bauke Mollema in de Clasica San Sebastian, de Olympische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • John van Ierland boeken
  John van Ierland - Kees Haast

  Kees HaastHumor en wielrennen gaan goed samen, dit boek bewijst dat; het meest humorvolle wielerverhaal. De Brabantse boerenzoon Kees Haast wordt tijdens een kerkdienst uitgedaagd om mee te gaan fietsen. Op de reservefiets van een ander kan hij de gevorderde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John van Ierland, Henk Baltussen boeken
  John van Ierland, Henk Baltussen - De jongens van Van Katwijk

  Biografie over Jan, Piet en Fons van Katwijk De jongens van Van Katwijk Jan, Piet en Fons uit Oploo De wielerbroers Jan, Piet en Fons van Katwijk zijn afkomstig uit het Oost-Brabantse dorp Oploo en bekend in de wijde omgeving. Opgeteld kregen de drie tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Bahamontes 16 Weer en wind

  Bahamontes 16Inhoud Bahamontes 16:Sestrières, een bergtop in de Italiaanse Alpen. En nu ook een tweeluik in Bahamontes: de monstersolo van Claudio Chiappucci onder een loden zon versus de raid van Bjarne Riis in een door een sneeuwstorm ingekorte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Edo van Uchelen boeken
  Edo van Uchelen - Koekoek! Een delta vol leven

  Zeearenden, bevers, raven, kraanvogels, zilverreigers en zelfs de wolf. Gewoon in de Nederlandse delta te zien. Op eigen kracht terug in ons land. Wie had dat ooit gedacht? Bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen legt in dit rijk geïllustreerde boek uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95