Hobbyboeken

 • Miriam de Bondt boeken
  Miriam de Bondt - Handletteren

  Handletters - Originele letters zelf maken.Handletters zijn terug van nooit helemaal weggeweest en hipper dan ooit! Opmerkelijk in een tijdperk waarin bijna alles digitaal gaat. Een belangrijk aspect van handletteren is dan ook dat het goed is voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Deborah A. Pace boeken
  Deborah A. Pace - Ontwerp uw eigen mandala's

  Word een ware MANDALA-kunstenaar! Bij het creëren van mandala's gaat het niet zozeer om het tekenen of kleuren, maar om vertragen en uzelf openstellen voor uw innerlijke creativiteit. U hoeft geen kunstenaar te zijn. U hoeft niet goed te kunnen tekenen. Alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sixta Gortz boeken
  Sixta Gortz - Supercoole experimenten

  Verbazingwekkende resultaten en verbluffende trucsEen vulkaan in de zandbak laten uitbarsten, geheime boodschappen versturen, met optische illusies mensen voor de gek houden of een knakworst met zonne-energie verwarmen. Het is spannend, je wordt er slim van en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carsten Andres boeken
  Carsten Andres - Grappig houtsnijwerk

  Houtsnijgids voor thuis en onderwegVan takken en twijgen een klein vlot maken, een fluit snijden of vrolijke dwergen - dat is spannend en ontzettend leuk om te doen! Dit boek laat je zien hoe het moet: welk hout je het beste kunt gebruiken is en waar je het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sarah Hoggett boeken
  Sarah Hoggett - 1000 vogels

  In dit prachtige boek vindt u fraaie kleurenillustraties en uitvoerige beschrijvingen van duizend vogelsoorten van over de hele wereld. 1000 vogels werd samengesteld op basis van grondig onderzoek door een gespecialiseerd team van vogelkenners, auteurs en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Iain R. Webb boeken
  Iain R. Webb - Het Vogue kleurboek

  Dit eerste kleurboek van Vogue is gemaakt door onderscheiden schrijver, moderedacteur, conservator en docent Iain R. Webb.Iains tekeningen zijn geïnspireerd door de iconische beelden uit de Britse Vogue uit de jaren 1950 - een tijdperk van hoeden met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • John Davis boeken
  John Davis - Tolkiens wereld

  Stap in de mystieke wereld van Tolkien. Ga op reis door de Gouw en Midden-Aarde met geliefde figuren als Gandalf, Aragorn en Frodo en laat je fantasie de vrije loop bij het inkleuren van de landschappen en het aanbrengen van details. Laat de hectiek van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Veronique Puts boeken
  Veronique Puts - Straffe katten

  'Straffe katten' is het vierde boek met de avonturen van Pernod en Cootje, de bekendste katten van Vlaanderen. Het kleine Cootje is uitgegroeid tot een mini-dramaqueen. Ze deelt haar plaats in de spotlights met haar grote liefde Pernod. Ze trekken samen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Driscoll boeken
  Michael Driscoll - Sterren kijken voor beginners

  'Sterren kijken voor beginners' van Michael Driscoll is een leerzaam boek voor jonge onderzoekers. Planeten, sterren, de maan, kometen... Het universum zit vol met prachtige creaties. Met 'Sterren kijken voor beginners' weten kinderen alles over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Thomas Pavitte boeken
  Thomas Pavitte - 1000 x van punt naar punt - Wereldwonderen

  Reis door tijd en ruimte en ontdek de wonderen van onze wereld met 1000 keer van punt naar punt - Wereldwonderen. Nieuwsgierige creatievelingen zullen genieten van deze nieuwe collectie puzzels van grafisch kunstenaar Thomas Pavitte. Het boek bevat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • willem vermeend, jan willem timmer boeken
  willem vermeend, jan willem timmer - Het wereld klimaataccoord

  Op 12 december 2015 werd er in Parijs tussen 195 landen een historisch klimaatakkoord gesloten. De landen spraken daarbij af dat ze de komende decennia met een mix aan maatregelen de uitstoot van broeikasgassen zodanig zullen verminderen dat aan het eind van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lee Suttey boeken
  Lee Suttey - Handletter Workshop

  In 'Handletterworkshop' vind je meer dan 50 inspirerende en uitdagende opdrachten die je helpen bij het ontwerpen van je eigen handgetekende letterstijlen. Volg de aanwijzingen, laat je inspireren door de voorbeelden van de experts en gebruik de schetspagina,s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Thijs Demeulemeester, Lionel Jadot boeken
  Thijs Demeulemeester, Lionel Jadot - Lionel Jadot - Mixed Grill

  Lionel Jadot: rijzende ster in de internationale interior design wereld Lionel Jadot is een eclecticus pur sang. Een man van beelden: de Iconoclast. Als telg uit de beroemde Brusselse meubelmakerfamilie Van Hamme en met een atelier als speeltuin, wist Jadot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Lien Degol boeken
  Lien Degol - Nog steeds fantastic 50

  Nooit had Lien Degol gedacht dat vijftig worden zo'n impact op haar leven zou hebben. Maar ze heeft het zich nog geen moment beklaagd! In Fantastic 50, een vervolg op de bestseller Fabulous 50, gaat Lien dieper in op alle facetten in haar leven als vijftiger… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Een middag met Johan Cruijff

  Johan Cruijff, zo schreef Godfried Bomans in 1971 in Elsevier, 'doet denken aan een engel, niet aan de zwaartekracht onderhevig'. De medewerkers van het weekblad bleven allesbehalve onaangeraakt door de verschijning van het voetbalicoon, zo blijkt uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Christels knuffels

  Christel heeft een hele collectie knuffelbeesten gehaakt, die de lange haaknaald wachten op de liefdevolle armen van een kind. De beesten zijn iets groter dan de amigurumi uit haar eerdere boeken, en hebben dus precies het juiste knuffelformaat. Alle knuffels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Siebesma boeken
  Peter Siebesma - Koorwerk in uitvoering

  Koorwerk in uitvoering gaat over de avontuurlijke reis van partituur naar koorconcert. Het boek beschrijft de grote diversiteit in de koorwereld en laat de kwaliteit van koorzang zien. Het gaat over het zingen, maar ook over wat er tussen de koorleden gebeurt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Edo van Uchelen boeken
  Edo van Uchelen - Koekoek! Een delta vol leven

  Zeearenden, bevers, raven, kraanvogels, zilverreigers en zelfs de wolf. Gewoon in de Nederlandse delta te zien. Op eigen kracht terug in ons land. Wie had dat ooit gedacht? Bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen legt in dit rijk geïllustreerde boek uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jasper Rombout boeken
  Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

  De zwangerschap. 294 totaal bizarre dagen. Ga er maar aan staan. Als man dan. Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet - en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Amigurumi alfabet

  Haken van aap tot zeeleeuwChristel Krukkert heeft een prachtige collectie beestjes (amigurumi) gehaakt, waarbij ze het hele alfabet gevolgd heeft. A is een aap, B is een beer, C is een cavia, en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets - De Muur 50

  Het eerste nummer van De Muur verscheen in juni 2002. Stefan van Dijk (wie?) werd diezelfde maand Nederlands kampioen bij de profs en Lance Armstrong (who?) won de maand erna zijn vierde Tour de France: zo lang is dat alweer geleden. Het ‘voetbaltijdschrift… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nathalie Charler, Sofie Duron boeken
  Nathalie Charler, Sofie Duron - Mijn Designertas

  Met Mijn Tas leerden de creatieve blogsters elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan tien Belgische designers om het ontwerp van een van hun tassen, en gingen daarmee aan de slag om hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Cesar's aanpak voor puppy's

  Cesars aanpak voor puppy's vanaf het uitkiezen van een pup tot het puberen van een jonge hond. Alle ervaringen en kennis die Cesar Millan opdeed met puppy's deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen tot de juiste voeding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bert Hulleman boeken
  Bert Hulleman - Helden in de wielersport in Brabant 18

  Helden in de wielersport in Brabant.Deel 18 Inhoud nummer 18, najaar 2015. - Gerrit Schulte Trofee - Wielerstad Den Bosch - Peter (Hel van Mergelland) en Moreno Hofland (Volta Limburg Classic) - Hoera voor de bisschop - Spring maar achterop..... Eddy! -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord boeken
  Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord - Schier door eilander ogen

  Een gevleugelde uitspraak van Jan Abrahamse, samen met ons de bedenker van dit boek met prachtige verhalen, in woord en beeld, van markante bewoners van Schiermonnikoog. Twee mensen zijn ons ontvallen tijdens het maken van dit boek: Jan Abrahamse en Dick Kool.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00