Hobbyboeken

 • Phil Capone boeken
  Phil Capone - Het gitaaroefenboek

  Korte dagelijkse work-outs om supersnel vooruitgang te boekenInclusief gratis audio-cdHoe vaak moet ik oefenen?En waar moet ik aan werken?Dit zijn de twee vragen die gitaarleerlingen zichzelf vaker stellen dan alle andere vragen die te maken hebben met hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marc Janssens boeken
  Marc Janssens - Proficiat

  Er is sinds het begin van de 21ste eeuw een nieuwe beweging gaande. Overal in Europa duiken cursussen Levend Latijn op. In korte tijd worden cursisten geschoold in het actief spreken van deze taal, die sinds de val van het West-Romeinse rijk in 476 na Christus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Strijdlawijt

  Mannen en vrouwen, Walen en Vlamingen, jongeren en ouderen hebben met hun arbeidersliederen een eigen literatuur gecreëerd. Die liederen verhalen over de ellende van de lange werkdag, over honger en kou, over materiële en morele uitbuiting. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rene Westerhuis boeken
  Rene Westerhuis - Schippers handboek vlaggen

  Het voeren van vlaggen is zo oud als de scheepvaart en watersport zelf. Aan vlaggen herken je het land van herkomst, de rederij of de eigenaar van een schip. Je weet bij welke vereniging een schipper is aangesloten of tot welke wedstrijdklasse zijn of haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ron Goudzwaard boeken
  Ron Goudzwaard - Tekenen en illustreren met Felix Guerain

  Het geheim van de rechtbanktekenaar De naam Felix Guérain doet lang niet bij iedereen een belletje rinkelen, toch is deze tekenaar veelvuldig in het nieuws. Hij heeft met zijn rechtbanktekeningen veel criminelen een gezicht gegeven. Dit jaar gaat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Devi-Shri Vancoillie boeken
  Devi-Shri Vancoillie - Be-angeled, made with love

  Be-Angeled is al enkele jaren een favoriet adresje van vele Vlaamse fashionistas. Je duikt er in de unieke collectie vintagekledij of laat je gewillig verleiden door de zelf ontworpen juwelen en accessoires van bezielster Devi-Shri Vancoillie. In vier jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan van Cleeff, Onno Eskes boeken
  Jan van Cleeff, Onno Eskes - Victorie in Veldhoven

  Verslaglegging van hoe Nederland Wereldkampioen Bridge werd in thuisland nederland. Alles over de spellen en de spelers. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paul Erich boeken
  Paul Erich - Secce heren

  Zwarte Vrouwen. Bridgeverhalen Secce Heren. Bridgeverhalen Bundel met bridgeverhalen door oud-internationals Paul Erich, onder redactie van Toine van Hoof In Secce Heren voeren de heren de boventoon. Soms moet je ze slaan, soms moet je ze snijden en soms moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wubbo de Boer, Agnes Snellers, Kees Tammens boeken
  Wubbo de Boer, Agnes Snellers, Kees Tammens - Junioren zijn goud waard

  'Junioren zijn goud waard' beschrijft het verhaal hoe het Nederlandse bridgeteam bij de junioren in augustus 2012 wereldkampioen werd in Taicang, China. Deze unieke prestatie is vastgelegd in dit boek via spellen, anekdotes, foto's, achtergrondverhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stephanie Schutte boeken
  Stephanie Schutte - Op kamers

  Wist jij dat je met wat water en azijn de magnetron zo schoon hebt? Of dat je met thee vetvlekken kunt verwijderen? Laat je huisgenoten versteld staan of geef ze heel subtiel een hint door ze dit boekje cadeau te doen. Het staat vol handige tips en weetjes die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Werner Helsen, Jan Van Winckel, Mart Buekers, Jean Pierre Meert boeken
  Werner Helsen, Jan Van Winckel, Mart Buekers, Jean Pierre Meert - Trainingsleer teamsporten

  Het kernidee van dit boek is vrij eenvoudig: er moet meer, of liever anders, gewerkt worden met minstens evenveel verstand als passie. En het moet er met name individueler, maar tegelijk ook collectiever en vooral wetenschappelijker aan toegaan.In een eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Barry Pickthall boeken
  Barry Pickthall - Reeds dieselmotor Handboek

  De meeste dieselmotoren zullen ooit tijdens hun levensduur problemen vertonen. Gewapend met de kennis uit dit boek hoef je je geen zorgen te maken. Het Reeds dieselmotor handboek is een compacte en handzame gids waarmee oplossingen gevonden kunnen worden voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • How to dress your Doll

  How to dress your doll * Uitleg naaitechnieken en -materialen * Basispatronen * Mix & match met patronen, stofjes en applicaties * Voor kinderen tussen 7 en 14 jaar Basisboek in zes talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans Kijk voor meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mandy Shaw boeken
  Mandy Shaw - Steekjes in en om huis

  20 naai- en borduurprojecten voor huis, tuin en gezin Aan de slag met prachtig borduur- en applicatiewerk voor huis, tuin en gezin! In dit boek worden allerlei handwerktechnieken gecombineerd, zoals appliqueren, borduren, patchwork, quilten en naaien. Daarmee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lucas Goossens boeken
  Lucas Goossens - De magere kok

  Voor alle liefhebbers van koken, eten en gastronomie een boek dat aan de hand van zesentwintig persoonlijke korte verhalen en columns uiteenlopende onderwerpen over eten vlot en geestig beschrijft. Of het nu gaat over business klas eten, het ontstaan van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gyuri Vergouw boeken
  Gyuri Vergouw - Bondscoach!

  Ben jij nu zo slim of is hij nu zo dom? In iedere Nederlandse voetballiefhebber zit wel een bondscoach verborgen. Tijd om je nu eens echt te meten met de top. Wat weet je eigenlijk over het omgaan met stress en het nemen van een penalty? Hoe praat je eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mulamba Van den Hende boeken
  Mulamba Van den Hende - Functional fit

  In tegenstelling tot de klassieke fi tness gaat functionele training uit van een natuurlijke manier van bewegen. De oefeningen zijn dan ook gebaseerd op de imitatie van dagelijke bewegingen als vooroverbuigen, heff en, duwen en trappen lopen. Met de bedoeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cindy Schwering boeken
  Cindy Schwering - Spelenderwijs je pup opvoeden

  'Spelenderwijs je pup opvoeden' Dit boek is geschreven voor kersverse puppyeigenaren die hun pup op een positieve en plezierige manier willen opvoeden. Alle relevante onderwerpen die samenhangen met de komst en de opvoeding van een pup komen in dit boek aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Balverliefd

  In de wekelijkse rubriek Balverliefd in Voetbal International doet chroniqueur Michel van Egmond, tevens schrijver van de bestsellers Gijp en Kieft, op geheel eigen wijze verslag van de gang van zaken achter de schermen van de voetbalwereld en bericht hij over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carol Meldrum boeken
  Carol Meldrum - Brei je eigen held

  In Brei je eigen held van auteur Carol Meldrum staat 1 basis breipatroon voor de pop en daarnaast verschillende breipatronen voor de outfits en accessoires. De prins op het witte paard vinden kan soms moeilijk zijn. Dit boek biedt de uitkomst: brei je eigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Joy Anna Thielemans boeken
  Joy Anna Thielemans - Gewoon Joy

  'Ik moet bijna 22 geworden zijn om te beseffen dat ik al heel mijn leven Mary Poppins probeer te zijn.' Op 18 augustus 2014 wordt Joy Anna Thielemans 22 jaar. Ze is actrice, presentatrice, schrijft wekelijks een column in Flair en leeft een tweede leven op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Praktisch zakboekje voor de moestuin

  Wat waar hoe planten, zaaien en oogsten.Voor het sterk groeiende aantal liefhebbers van een moestuin ontbrak tot nu toe een handzaam overzicht van de vele soorten groenten en fruit die verkrijgbaar zijn. En daarbij als belangrijkste aandachtspunt: welke soort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Femmie van Santen boeken
  Femmie van Santen - De logee

  Haak de leukste dieren en lekkernijen. Met simpelweg wat garen en een haaknaald maak je zelf de leukste kleurige hebbedingetjes. Leuk om weg te geven of om gewoon zelf te houden. Heel veel haakplezier - ook voor onderweg! Deze set bevat niet alleen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Creatief kleuren voor volwassenen Hemelse patronen

  Kleuren is een heerlijke ontspannende bezigheid, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Voor volwassenen die graag binnen én buiten de lijntjes kleuren!Kleuren is rustgevend, ontspannend; je wordt er volledig zen door. Met meer dan 100… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • De leukste bosdieren haken boek-box

  Maak deze lieve vriendjes uit het bos met 12 geïllustreerde patronen. Haak zelf 12 bosvriendjes: een uil, vos, hertje, bever, wasbeer, eekhoorn, muis, stinkdier, egel, konijn, vogel en schildpad. Pak uw haaknaald erbij en stort u op het maken van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95