Hobbyboeken

 • Jane Ganseforth boeken
  Jane Ganseforth - Wollowbies hangen de beest uit!

  Nieuwe familie haakknuffels: de Wollowbies!In Wollowbies hangen de beest uit! van Jana Ganseforth komen 25 mini-amigurumi's tot leven. De Wollowbies behoren tot de grappigste familie haakknuffels. Elke Wollowbie staat stapsgewijs beschreven, zodat je ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mark Griffiths boeken
  Mark Griffiths - Meubels maken van gerecycled hout

  20 projecten om in een weekend te makenMeubels maken van gerecycled hout biedt 20 mooie en originele projecten om je eigen meubels op maat en in eigen stijl te maken. Met hergebruikt hout en wat basisgereedschappen zijn de meubels eenvoudig in een weekend te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • RIO 2016

  De triomfen, de tragiek 'Ik zag de bal erin gaan, maar via de binnenkant van de paal ging hij mis...' Loris Abbingh en haar ploeggenoten misten zo de eindstrijd van het handbal. Zoals de hockeyvrouwen het goud verspeelden in die vermaledijde shoot-outs,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Julie Jaeken boeken
  Julie Jaeken - Jules & Julie 3

  Het derde breiboek in de succesreeks Jules & Julie De breiboeken van Julie Jaeken zijn ondertussen een begrip geworden bij alle breisters. Voor haar derde boek breide Julie ca. 60 truien, accessoires, vesten, poncho's... voor zowel klein als groot. De modellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Klaziena Waerts boeken
  Klaziena Waerts - Harmonieuze relatie met eten in 9 treden

  Sta even stil bij alle manieren die je ooit hebt gebruikt om van je onevenwichtig eetgedrag af te komen en die helaas niet op de lange termijn gewerkt hebben. Zoals diëten, jezelf bekritiseren of straffen, erover praten, het vermijden van risicovolle plekken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Ronald Jonges, Jaap Visser boeken
  Ronald Jonges, Jaap Visser - 20 jaar Ajax & de Amsterdam ArenA (t/m 12-11-16 i.c.m. Ajax Jaarboek 2015-'16 €34,90!)

  EEN WARM HUISDe Amsterdam ArenA viert dit jaar z'n twintigste verjaardag. Het hypermoderne en multifunctionele stadion­-mét-schuifdak maakte een flitsende start als poptempel, bewees zich als evenementenpaleis en werd gaandeweg ook echt het nieuwe, warme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Creative colors Katten, van punt naar punt

  Meer dan 30 verborgen tekeningen waarmee je tot jezelf komt en even pauze houdt met onze kattenvrienden.Kies een tekening uit, zoek de vetgedrukte 1 en begin te tekenen.Via de nummers ontdek je het doen en laten van grappige katten en schattige kittens: hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Rob Doolaard boeken
  Rob Doolaard - Paddenstoelenfotografie fototips

  Al zijn fototips en trucs over paddenstoelenfotografie in één boek. In deze prachtige snelgids wordt aan de hand van veel voorbeelden (fototips en foto's met cameragegevens!) uit de praktijk, oplossingen gegeven om van paddenstoelen topfoto's te maken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Irene Schampaert, Judith Baehner boeken
  Irene Schampaert, Judith Baehner - Wonderplants - Nederlandse versie

  Green is the new black Groen in je interieur is dé nieuwe woontrend. Verschillende internationale topinterieurs waar wonderlijke planeten een centrale plaats innemen tonen hoe je je huis transformeert tot een groene oase, een urban jungle. Over de liefde voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Fran Van Severen boeken
  Fran Van Severen - Ja Lap!

  Iedereen die regelmatige achter de naaimachine zit, herkent het: de kast kan écht niet meer dicht sinds dat laatste lapje stof erbij is gepropt. Die mooie, vrolijke restjes stof worden steevast bewaard, want ze zijn té leuk om weg te gooien. En misschien doe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Caroline Ellerbeck boeken
  Caroline Ellerbeck - Dollyboekjes - Met Dolly op vakantie (3 stuks)

  Ga je op vakantie? Dan heb je eindelijk eens tijd om rustig om je heen te kijken. Een landschap, een bloem of insect? Alles wat je ziet kun je ook tekenen! Van heel dichtbij of juist veraf. Dit handzame Dollyboekje leert je hoe je de omgeving kunt tekenen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,85
 • Rob Doolaard boeken
  Rob Doolaard - Fotografie: Dierentuinfotografie fototips

  Dierentuinfotografie: is een boek Dierentuinfotografie, waarin zowel beginners als gevorderden allerlei fototips en trucs vinden over hoe en waar men de mooiste foto's kan maken in dierentuinen. In deze gids worden aan de hand van veel voorbeelden (foto's met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Edo van Uchelen boeken
  Edo van Uchelen - Koekoek! Een delta vol leven

  Zeearenden, bevers, raven, kraanvogels, zilverreigers en zelfs de wolf. Gewoon in de Nederlandse delta te zien. Op eigen kracht terug in ons land. Wie had dat ooit gedacht? Bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen legt in dit rijk geïllustreerde boek uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jasper Rombout boeken
  Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

  De zwangerschap. 294 totaal bizarre dagen. Ga er maar aan staan. Als man dan. Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet - en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Amigurumi alfabet

  Haken van aap tot zeeleeuwChristel Krukkert heeft een prachtige collectie beestjes (amigurumi) gehaakt, waarbij ze het hele alfabet gevolgd heeft. A is een aap, B is een beer, C is een cavia, en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets - De Muur 50

  Het eerste nummer van De Muur verscheen in juni 2002. Stefan van Dijk (wie?) werd diezelfde maand Nederlands kampioen bij de profs en Lance Armstrong (who?) won de maand erna zijn vierde Tour de France: zo lang is dat alweer geleden. Het ‘voetbaltijdschrift… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nathalie Charler, Sofie Duron boeken
  Nathalie Charler, Sofie Duron - Mijn Designertas

  Met Mijn Tas leerden de creatieve blogsters elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan tien Belgische designers om het ontwerp van een van hun tassen, en gingen daarmee aan de slag om hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Cesar's aanpak voor puppy's

  Cesars aanpak voor puppy's vanaf het uitkiezen van een pup tot het puberen van een jonge hond. Alle ervaringen en kennis die Cesar Millan opdeed met puppy's deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen tot de juiste voeding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bert Hulleman boeken
  Bert Hulleman - Helden in de wielersport in Brabant 18

  Helden in de wielersport in Brabant.Deel 18 Inhoud nummer 18, najaar 2015. - Gerrit Schulte Trofee - Wielerstad Den Bosch - Peter (Hel van Mergelland) en Moreno Hofland (Volta Limburg Classic) - Hoera voor de bisschop - Spring maar achterop..... Eddy! -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord boeken
  Jan Abrahamse, Menno Hoexum, Eddy van der Noord - Schier door eilander ogen

  Een gevleugelde uitspraak van Jan Abrahamse, samen met ons de bedenker van dit boek met prachtige verhalen, in woord en beeld, van markante bewoners van Schiermonnikoog. Twee mensen zijn ons ontvallen tijdens het maken van dit boek: Jan Abrahamse en Dick Kool.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Patrick Cornillie boeken
  Patrick Cornillie - dagboek van een wieltjeszuiger Vuile venten op een velo

  Vuile Venten op een velo Dagboek van een wieltjeszuiger I (2008 - 2010) Of het nu om de koers gaat, eigen fietstochten, leeservaringen of wielerhistorische opzoekingen, altijd en overal nestelt Patrick Cornillie zich in het zog van coureurs of fietsrecreanten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Puskás 1 EK Duivels

  PUSKAS. Enzo Scifo maakte op het EK '84 een verpletterend debuut tegen Joegoslavië. Le beau Enzo keert terug naar het mythische Stade Bollaert-Delelis. Hij is 37, stond 16 jaar onder de lat in Italië en staat nu voor het eerst op een groot toernooi.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Freek Fokkink boeken
  Freek Fokkink - Genieten van topsport

  Uniek verhaal over topsport en sponsoring Het is belangrijk voor de individuele topsporter als voor sportorganisaties om op een professionele manier sponsoring te genereren. De auteur geeft hiervoor een voorzet door zijn sponsorwervingsmodel te presenteren:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Over Dieren De Belgische herder

  Belgische herders Er zijn 4 variëteiten binnen dit ras: de Tervuerense herder, de Mechelse herder, de Laekense herder en de Groenendaeler. Van elke soort is de geschiedenis beschreven en de algemene rasstandaard is compleet opgenomen in dit boek. Prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Yolande van den Boom boeken
  Yolande van den Boom - Haken in Ibiza-style

  Met de gehaakte projecten uit dit boek waan je je op Ibiza. Heerlijk flaneren over de boulevard in je stijlvolle gehaakte tuniek, voel de zachte zeebries als je net je barefoot sandals aandoet. En al je spullen passen prima in je vrolijke zomerse strandtas!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95