Hobbyboeken

 • Arjan Postma, Koen van Santvoord boeken
  Arjan Postma, Koen van Santvoord - Buiten met je hond

  Nederland telt twee miljoen honden en bijna evenveel hondenbezitters. In Buiten met de hond neemt boswachter Arjan Postma hen mee naar de mooiste wandelgebieden in Nederland, zoals het strand, de uiterwaarden en het bos. Arjan: ‘Veel mensen nemen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Het grote zomer kleurboek, creatief kleuren voor volwassenen

  Wie houdt er nu niet van de zomer? Lekker buiten bezig zijn, genieten van de zon en van de natuur - het leven op zijn best. In dit kleurboek staan prachtige zomermotieven om in te kleuren. Om dit boek in te kleuren hoef je geen kunstenaar te zijn en heb je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Pieter Winsemius boeken
  Pieter Winsemius - Erop en erover

  Als eerste de finish bereiken. Het is niet slechts een kwestie van natuurlijke aanleg, keihard trainen en een beetje geluk. Waarin onderscheidt de wielerkoning zich dan van het peloton der stervelingen? Pieter Winsemius analyseert in Erop en erover een aantal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marcel Flier boeken
  Marcel Flier - Kleur je wereld

  Nieuw kleurboek in de succesvolle serie. Mooie wereldmotieven en spreekwoorden uit allerlei landen, vakantiesferen en platen met bijbelteksten om in te kleuren. Past in elke vakantiekoffer.Marcel Flier schetst, tekent en ontwerpt dessins en producten. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Cynthia Barnett boeken
  Cynthia Barnett - Regen

  Regen vertelt het 'verhaal' van regen. Het verweeft populaire wetenschap (de ware vorm van de regendruppel, de vele gedaanten waarin water terugkeert op aarde) met het menselijk verlangen om regen te beheersen, van de oude regendansen tot de grote dammen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Monique Vos-Meulenbroek boeken
  Monique Vos-Meulenbroek - Bungelknuffels groot en klein

  Deze lieve knuffels zijn leuk om zelf te maken. Daarna worden ze graag geknuffeld door kleine handjes en armpjes. Een koe, een muis, een draak of een rups zijn maar een paar van de vele dieren die in dit boek beschreven staan. Met een guitig snoetje en zachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joanna Daalder boeken
  Joanna Daalder - Polders Rood, een nieuwe passie

  Tijdens hun zoektocht naar een ander huis komen Birgit en Bert onverwachts bij Maud terecht. Zij heeft haar luxe boerderij te koop staan. Het huis bevat vele duistere geheimen. Als het stel een rondleiding krijgt, dalen ze met Maud een trap af naar haar SM… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans van Dijk, Ron van Megen, Guido Vroemen boeken
  Hans van Dijk, Ron van Megen, Guido Vroemen - Het geheim van wielrennen

  Slim gezonder, fitter én sneller worden!Ben je op zoek naar tips om een snellere en completere wielrenner te worden? Dan is Het Geheim van Wielrennen een absolute must! Een boek bomvol informatie, voor de leergierige renner met oog voor details. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Michael Boogerd, Manon Colson boeken
  Michael Boogerd, Manon Colson - Handboek Tour de France 2015

  De Tour de France, het sportevenement waar vele wielerliefhebbers ieder jaar naar uitkijken, start in 2015 in Utrecht, en trekt via België naar Frankrijk. Handboek Tour de France is het perfecte Tourboek, voor de voorpret, voor bij de tv, voor mee op reis. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Daniëlle Houbrechts boeken
  Daniëlle Houbrechts - VERRASSENDE ROZEN

  Het grote rozenboek van kruidenspecialiste Daniëlle Houbrechts Daniëlle Houbrechts schreef dit boek voor al wie, zoals zij, gefascineerd is door rozen. Voor haar is een roos veel meer dan een bloem. Het is een wondere wereld die zij ziet, voelt, ruikt en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bert Koene boeken
  Bert Koene - "The world of our grandchildren"

  The future looks brighter than most people think! That is the conclusion of this book after a thorough investigation of present facts, trends and promises of science and technology. The world population will soon stop growing. The consequences of climate… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martin van Zaanen boeken
  Martin van Zaanen - De leeuw brult mooie verhalen

  HVV is al sinds 1883 een koning onder de voetbalclubs. De Leeuw van Wassenaar of De Groote Haagsche, zoals de vereniging al sedert jaar en dag wordt genoemd, heeft veel betekend voor het Nederlandse én mondiale voetbal. Zo staat HVV - na Ajax, PSV en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Esmir van Wering boeken
  Esmir van Wering - Tussen 2 zeeën

  Auteur Esmir van Wering reist met de laptop onder de arm geregeld tussen haar appartement in hartje Amsterdam en het huis van haar partner op Texel. In het buitengebied van De Cocksdorp vindt ze de rust om te schrijven. Zoals haar columns voor de krant Texel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nozeman, Sepp boeken
  Nozeman, Sepp - Nederlandsche vogelen

  Na het overweldigende succes van de facsimile-editie op ware grootte, verschijnt nu de verkleinde versie van Nederlandsche Vogelen op 70%. Nederlandsche Vogelen is het eerste standaardwerk over de avifauna van Nederland en is een van de mooiste en duurste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,00
 • Thijs Delrue boeken
  Thijs Delrue - Buffalo, Buffalo, AA Gent!

  Voor het eerst in haar geschiedenis is traditieclub AA Gent Belgisch landskampioen. La Gantoise liet vooral sinds Nieuwjaar het mooiste voetbal in jaren zien en reeg de overwinningen aan elkaar. Dat leverde het onverzettelijke blok van succescoach Hein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Bahamontes 10 Eddy

  Op 17 juni wordt Eddy Merckx 70. We zetten De Kannibaal op eigenzinnige wijze in de bloemetjes. Een exclusief gesprek met Bradley Wiggens, in onze ogen de hedendaagse renner die het dichtst in de buurt komt van de Allergrootste. 900 zeges. Meer dan 50 titels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Millie Marotta boeken
  Millie Marotta - Kleuren voor volwassenen Tropisch paradijs

  Prachtige luxe uitgevoerd kleurboek voor volwassenen. De opvolger van Dierenrijk kleurboek waarvan binnen een paar weken meer dan 30.000 exemplaren werden verkocht.Op speciaal, crèmewit papier gedrukt: geschikt voor gebruik van professionele kleurpotloden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marcel van der Sluis boeken
  Marcel van der Sluis - Geroeste trucks en bussen

  Een versleten en geroeste vrachtwagen of bus is prachtig om te zien. Veel van dit soort wagens komen na een intensief en arbeidzaam leven bij handelaren of op de sloop terecht. Jarenlangs staan de trucks en soms de bussen op een locatie om langzaam te vergaan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Elke Eder boeken
  Elke Eder - Armbanden Ibiza style!

  In Armbanden Ibiza style! van Elke Eder staan ruim 20 armbanden en andere sieraden om zelf te knopen. Aan de hand van een materialenlijst en overzichtelijke stappen, kunnen alle ontwerpen eenvoudig nagemaakt worden. Van vrolijke vriendschapsbandjes in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Van puntje tot puntje. vrolijke figuren

  Verbind de puntjes tot er een fantastische figuur tevoorschijn komt: een stoere gewichtheffer, een vrolijke aap, een lief zeepaardje, een exotische slangenbezweerder... Ontdek wie of wat zich achter de stipjes schuilhoudt. De ideale ontspanning als je een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • LANDSCHAPPEN, KLEUREN OP NUMMER VOOR VOLWASSENEN

  Kleuren op nummer. Maak prachtige landschappen door de genummerde vakjes met de aangegeven kleuren in te kleuren. Een kleurrijke manier van ontspannen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Marja den Boer boeken
  Marja den Boer - De wetten van vallen en opstaan

  Tegenslag en verandering horen bij het leven. Of het nu gaat om een scheiding, een nieuwe stap in je loopbaan, rouw om een geliefde: hoe lastig het leven soms ook is, het kan je sterker maken. Jij bent degene die dat bepaalt. Met tien wetten in vallen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Albert Beintema boeken
  Albert Beintema - De grutto

  Als er één vogelsoort is die het verdient om uitgeroepen te worden tot de vogel van Nederland, dan is het de grutto. Maar inmiddels gaat het helemaal niet zo goed met hem; het boerenland is zodanig veranderd dat grutto's daar niet meer kunnen leven. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tessa van Riet-Emst boeken
  Tessa van Riet-Emst - Amigurumi sprookjes

  Amigurumi-expert en sprookjesliefhebster Tessa van Riet-Ernst stopt in Amigurumi sprookjes tal van wereldbekende sprookjesfiguren in een nieuw, gehaakt jasje. Zo is de grote boze wolf stiekem een sulletje, maar denkt hij dat hij er door zijn stoere halsband… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Kristof Gregoire, Peter Vermeulen boeken
  Kristof Gregoire, Peter Vermeulen - SLIM NIEUWBOUWEN

  Peter Vermeulen en Kristof Gregoire geven stap voor stap advies bij de bouw van een nieuwe woning. Van de zoektocht naar een geschikte bouwgrond tot en met de decoratie van het kleinste kamertje, in dit boek loodsen twee ervaren architecten je aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99