Hobbyboeken

 • Annelies Dox boeken
  Annelies Dox - TAS VAN ANNELIES, DE

  Een originele tas? Die maak je zelf! De tas van Annelies kan ook de jouwe worden! Met een beetje naai-ervaring en heel veel 'goesting' maak je zelf een unieke tas. Je hebt keuze uit 13 tassen, variërend in stijl en grootte. De stap-voor-stapwerkbeschrijvingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jeroen Vorstman boeken
  Jeroen Vorstman - Bijenhouden voor iedereen

  Imker Jeroen Vorstman wil met Bijenhouden voor iedereen jong en oud inspireren om bijen in je tuin te halen. Dit boek geeft je niet alleen inzicht in het fascinerende leven van de honingbij, maar staat ook boordevol praktische informatie over alles wat er bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Emile Bode, Jessica Bode boeken
  Emile Bode, Jessica Bode - Als de dag van toen

  50 jaar huishoudrevolutie 'Het dagelijks leven in 1965 was onvergelijkbaar met 2015. Onze ochtend begon om een uur of zeven. Mijn moe- der legde voor de twee oudsten nooit schoon ondergoed klaar. Daar was over nagedacht. Zo hoopte ze dat we meerdere dagen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Renata Rehor boeken
  Renata Rehor - food2run

  Gezonder eten, sneller lopen. Een sportief kookboek met wedstrijd- en marathontips.Meer energie hebben en beter lopen? De juiste voeding op de juiste tijdstippen is even cruciaal voor je sportprestatie als training en rust. Wat geeft je energie? Wanneer eet je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Roy Keane, Roddy Doyle boeken
  Roy Keane, Roddy Doyle - Roy Keane - De tweede helft

  In zijn biografie De tweede helft vertelt Manchester United-icoon Roy Keane openhartig over zijn carrière als profvoetballer en de tijd erna. Keane speelde jaren onder Sir Alex Ferguson als aanvoerder bij Manchester United en voor het nationaal elftal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • HAPPY, 45 kaarten om in te kleuren en te versturen

  Handzame kleurboeken met 45 kaarten met mooie prints en inspirerende teksten. De kaarten zijn makkelijk uit te scheuren en te versturen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Vivian Oskam boeken
  Vivian Oskam - Blijven drijven

  Een inspirerend verhaal over de droomreis met een zeiljacht van een jong gezin. De 27-jarige Bram en Vivian kiezen heel bewust voor iets anders dan een leven met hypotheek, carrière en crèche. Ze worden verliefd op een klassiek zeiljacht en beginnen aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dag Pike boeken
  Dag Pike - Keurmeester van je eigen schip

  Alles wat je moet weten voor een grondige inspectie van een jacht. Aan de hand van de technieken die professionele jachtexperts gebruiken leert dit boek je: * Hoe je stap voor stap een grondige keuring van je eigen motor-of zeiljacht uitvoert * Elementaire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Saskia de Valk boeken
  Saskia de Valk - Pocket Herbarium

  In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde blaadjes en bloemen, genoteerde gedachten en mini-tekeningetjes.Mét informatie over de top 10 van wilde bloemen, inspirerende quotes en een bloementekenles. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Feel happy natuur kleurplaten

  De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie als je graag tekent, schildert of creatief bezig bent. Tegelijkertijd kom je in de natuur tot rust en geeft ze je een boost van nieuwe energie in je drukke leven. Ervaar dit gevoel door de prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Enric Ballesteros Sagarra boeken
  Enric Ballesteros Sagarra - Natuurgids Middellandse zee - natuur reisgids, duikgids

  Ontdek de flora en fauna van de Middellandse zee. Deze prachtige natuur- en reisgids beschrijft de mooiste hotspots, biotopen en meer dan 800 soorten planten en dieren. Boordevol schitterende illustraties, achtergrondinformatie en observatietips voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Jansma boeken
  Kees Jansma - Kees

  Generaties sportliefhebbers groeiden op met Kees Jansma die al sinds 1966 verkeert rond de belangrijkste (inter)nationale sportvelden, eerst als verslaggever, later als tv-producent, tegenwoordiger als perschef van het Nederlands voetbalelftal. In Kees biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Inge Snuffel boeken
  Inge Snuffel - Knutselbos op wereldreis

  Een gezonde portie creativiteit, speelsheid en zin voor een leuk naaiavontuur, meer heb je niet nodig. Een jaar na Feest in't Knutselbos stellen Mamarina en Inge Snuffel een splinternieuw knutselbos aan je voor. En niet zomaar een bos: een echt oerwoud bevolkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Judith Baehner boeken
  Judith Baehner - het Plantenlab

  het Plantenlab: kamerplanten verzorgen, verzamelen, stylen, stekken en zaaien Het Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend, praktisch en uitnodigend. Dit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten. In een paar hoofdstukken komen alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Susan Brittain, Karen Manthey, Julie Holetz boeken
  Susan Brittain, Karen Manthey, Julie Holetz - Haken voor Dummies

  Ben je verslaafd aan de kunst van het haken? Of ben je op zoek naar een nieuwe hobby die je werkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Haken voor Dummies geeft begrijpelijke instructies over hoe de juiste pennen te kiezen, de basissteken uit te voeren en van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Serena Verbon boeken
  Serena Verbon - Serena's stijlgids

  Hoe krul je haren zonder hitte, welke wenkbrauwvorm pasthet best bij jouw gezicht en hoe maak je smokey eyes? Welkebasics moet je altijd in je kledingkast hebben hangen en hoecombineer je de meest te gekke outfits? Hoe maak je in eenhandomdraai heerlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Heidi Swerts boeken
  Heidi Swerts - Onverwacht

  In 2007 won ik het vtm-programma Superhond, samen met mijn trouwste viervoeter en grote trots: de Engelse buldog Max. Daardoor ging m'n lang gekoesterde droom eindelijk in vervulling: een eigen hondenasiel starten. In Onverwacht neem ik jullie weer mee in mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sophie Dijkgraaff boeken
  Sophie Dijkgraaff - Onderweg

  33 COLUMNS OVER LACHWEKKENDE SITUATIES In Onderweg geeft Sophie Dijkgraaff de lezer een kijkje in haar wereld vol gebeurtenissen die ze meemaakt in het dagelijks leven of over gesprekken die ze (toevallig) opvangt. Zo weet een marktkoopman haar te verbazen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Iwan van Duren, Tom Knipping boeken
  Iwan van Duren, Tom Knipping - Slag om de skyboxen

  In de vorige eeuw was voetbal nog de sport van het volk. Deze eeuw tekent zich razendsnel een nieuw fenomeen af en kenmerkt zich door een gigantische overnamegolf. De stokoude clubs Vitesse en ADO vielen al voor minder in handen van Russische en Chinese… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Daniël Rewijk boeken
  Daniël Rewijk - Captain van Jong Holland

  Pim Mulier staat bekend als dé Nederlandse pionier op sportgebied: hij richtte de KNVB op, bedacht de Elfstedentocht als nationale wedstrijd en stichtte de internationale allroundtoernooien op de schaats. Zijn leven buiten de sport bleef tot nog toe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hendrik Mourits boeken
  Hendrik Mourits - Kleurboek, honden

  Weer een leuk kleurboek uit. Het kleurboek, honden bevat 81 mooie en leuke honden kleurplaten. voor jong en oud. alvast veel kleur plezier. ook al verschenen: - Auto's. - Voor volwassenen. - Paarden. - poezen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hendrik Mourits boeken
  Hendrik Mourits - Kleurboek, poezen

  Weer een kleurboek voor u. dit kleurboek over poezen telt 61 mooie kleurplaten. hou je van poezen en kleuren nou ik zou zeggen veel kleurplezier en geniet ervan! ook al verschenen: - Auto's. - Voor volwassenen. - Paarden. - Honden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hendrik Mourits boeken
  Hendrik Mourits - Kleurboek, voor volwassenen

  Nu ook voor volwassenen een kleurboek. wilt u creatief bezig zijn en houd u van kleuren. misschien dat dit kleurboek speciaal voor volwassen iets is voor u? ook al verschenen kleurboeken zijn: -Auto's. -Paarden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,49
 • Michael Kahlstadt, Ranier Korn boeken
  Michael Kahlstadt, Ranier Korn - Het complete handboek Hengelsport

  Hengelsport - Het complete handboek is behalve een praktische handleiding ook een waardevol naslagwerk voor iedere sportvisser. U vindt in dit boek namelijk alles wat u moet weten over vissen in zoet en zout water, van materiaal en toebehoren tot vistechnieken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Julia Voskuil boeken
  Julia Voskuil - Eenjarigen & co

  Eenjarigen & coZomerbloemen, van afrikaantje tot Zinnia.Het is de wens van bijna elke tuinliefhebber: het hele jaar door een bloeiende tuin. Aan de hand van talloze toepassingen en combinaties toont dit fleurige boek zomerbloeiers voor borders, perken, potten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95