Hobbyboeken

 • Louis Schoonhoven, Marguerite Prakke boeken
  Louis Schoonhoven, Marguerite Prakke - Bloemen en insecten van oudheid tot wetenschap

  Bloemen en insecten van oudheid tot wetenschapPakket van twee titels: Niet zonder elkaar + Virgilius' bijentuinPopulair wetenschappelijke winnaar van Jan Wolkersprijs 2015 over insecten en bestuiving+ Mythisch-poetische visie van Virgilius op de bijenteeltHet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Andrea Wulf boeken
  Andrea Wulf - De uitvinder van de natuur

  Alexander von Humboldt (1769-1859) was een moedige ontdekkingsreiziger en de bekendste wetenschapper van zijn tijd. Hij had een grote honger naar avontuur en ontdekkingen, hij beklom de hoogste vulkaan ter wereld, reisde door Siberië, waar de bevolking aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Modeste Herwig boeken
  Modeste Herwig - Theetuin

  Zelf theeplanten kweken, oogsten en mengenTheetuin is een rijk geïllustreerde gids waarin het kweken, oogsten en verwerken van 40 'theeplanten' centraal staat. Met die vaste planten, eenjarigen en heesters maak je van je eigen tuin een heerlijke theetuin. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Bauwens boeken
  Peter Bauwens - Oosterse inspiratie voor de westerse moestuin

  Een 'Oosters' getinte moestuin is kleiner en verfijnder. Er is meer aandacht voor elke fase van de plant. Van zaaien, groeien, dunnen, knippen, plukken en oogsten tot bloei en bloemen; elke fase is belangrijk en levert oogst. Peter Bauwens introduceert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kass Hall boeken
  Kass Hall - Aan de slag met Zentangle

  In Aan de slag met Zentangle® maakt Kass Hall je bekend met het leuke en ontspannende tekenproces van Zentangle, een boeiende kunstvorm waarbij je gebruikmaakt van zich herhalende patronen om zo opvallende kunstwerken te creëren. Iedereen kan tangles maken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kass Hall boeken
  Kass Hall - Aan de slag met Zentangle

  In Aan de slag met Zentangle® leerde Kass Hall je het leuke en ontspannende tekenproces van Zentangle kennen. In het Aan de slag met Zentangle® werkboek krijg je alle benodigde Zentangle-aanwijzingen en -inspiratie om nu zelf een jaar lang aan de slag te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz boeken
  Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz - Ik, Zlatan

  Zlatan Ibrahimovic is het type voetballer dat de ene dag miljoenen fans in vervoering brengt, en zich de volgende dag met zijn wangedrag de woede van pers, medespelers en coach op de hals haalt. In Ik, Zlatan vertelt Ibrahimovic openhartig zijn levensverhaal -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Theo van der Schaaf boeken
  Theo van der Schaaf - Thaise perikelen

  Na een druk werkzaam leven woont Theo van der Schaaf sinds vijf jaar in Hua Hin in Thailand, maar in de zomer ook wel in Aalsmeer.Hij was verbonden aan onder meer Expert, Elsevier, Polygram, Universal Pictures en Telescreen.Daarnaast was Van der Schaaf ruim… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sam Droege, Laurence Packer boeken
  Sam Droege, Laurence Packer - Bijen

  Terwijl wij eten, werken en slapen, zijn meer dan 20.000 soorten bijen overal ter wereld druk in de weer. Ze bestuiven vele plantensoorten en dragen zo bij aan het behoud van onze natuurlijke leefomgeving. Bijen laat u op een nieuwe manier kennismaken met deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kerstin Viering, Roland Knauer boeken
  Kerstin Viering, Roland Knauer - Uilen en roofvogels van Europa

  Uilen, roofvogels en valken zijn symbolen van wijsheid, kracht en onverschrokkenheid: van hun elegante vlucht, hun bedrevenheid in de jacht en hun trotse karakter gaat een bijzondere fascinatie uit. Daardoor zijn ze de onbetwiste koningen van het luchtruim.Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wesley Sonck boeken
  Wesley Sonck - Quizboek EK 2016

  In welk jaar vond het allereerste EK plaats?Wanneer speelde het Belgische elftal voor het eerst mee op een EK-eindronde?Hoe heet de mascotte van het EK 2016?Welke Belgische bondscoach werd opgevolgd door zijn voorganger?Hoe komt het nationaal elftal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Een wereldreis in 100 kleurplaten

  Een wereldreis in 100 kleurplaten bevat de mooiste plekken op aarde om in te kleurenDe kleurplaten vormen de top 100 van meest bezochte en best gewaardeerde plaatsen van de reisexperts van Lonely Planet. De illustraties, niet alleen van iconische gebouwen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • BRETT KLIKA boeken
  BRETT KLIKA - In topvorm met 7 minuten work-outs

  De beste trainingen voor een strak en gespierd lichaamHeb je niet veel tijd om te trainen en wil je toch een dagelijkse routine opzetten? Dit boek kan je zeker helpen!Dit boek is gebaseerd op studies waaruit blijkt dat je je conditie kunt verbeteren met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nico Dijkshoorn boeken
  Nico Dijkshoorn - Klein geluk

  Zodra we voetbal gaan beschouwen als wetenschap, haakt hij af. Beter gezegd: dan komt zijn pen bijna als vanzelf in beweging. Niemand ziet de gekte, de hypocrisie en de opgeklopte lulligheid, maar ook de schoonheid in het voetbal scherper dan Nico Dijkshoorn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Edwin Winkels boeken
  Edwin Winkels - Johan Cruijff in Barcelona

  El Salvador, De Verlosser. Dat was zijn bijnaam in Barcelona, dachten wij, maar in werkelijkheid was er niemand die Johan Cruijff zo noemde. Hij was voor hen 'El Flaco', de magere. Later, toen hij trainer werd van Barça, spraken zijn spelers gekscherend van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Abrahamse, Eddy van der Noord boeken
  Jan Abrahamse, Eddy van der Noord - Schier door eilander ogen

  Een gevleugelde uitspraak van Jan Abrahamse, samen met ons de bedenker van dit boek met prachtige verhalen, in woord en beeld, van markante bewoners van Schiermonnikoog.Twee mensen zijn ons ontvallen tijdens het maken van dit boek: Jan Abrahamse en Dick Kool.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Edo van Uchelen boeken
  Edo van Uchelen - Koekoek! Een delta vol leven

  Zeearenden, bevers, raven, kraanvogels, zilverreigers en zelfs de wolf. Gewoon in de Nederlandse delta te zien. Op eigen kracht terug in ons land. Wie had dat ooit gedacht? Bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen legt in dit rijk geïllustreerde boek uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jasper Rombout boeken
  Jasper Rombout - Tuurlijk schatje

  De zwangerschap. 294 totaal bizarre dagen. Ga er maar aan staan. Als man dan. Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet - en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christel Krukkert boeken
  Christel Krukkert - Amigurumi alfabet

  Haken van aap tot zeeleeuwChristel Krukkert heeft een prachtige collectie beestjes (amigurumi) gehaakt, waarbij ze het hele alfabet gevolgd heeft. A is een aap, B is een beer, C is een cavia, en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets boeken
  Bert Wagendorp, John Kroon, Peter Ouwerkerk, Mart Smeets - De Muur 50

  Het eerste nummer van De Muur verscheen in juni 2002. Stefan van Dijk (wie?) werd diezelfde maand Nederlands kampioen bij de profs en Lance Armstrong (who?) won de maand erna zijn vierde Tour de France: zo lang is dat alweer geleden. Het ‘voetbaltijdschrift… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nathalie Charler, Sofie Duron boeken
  Nathalie Charler, Sofie Duron - Mijn Designertas

  Met Mijn Tas leerden de creatieve blogsters elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan tien Belgische designers om het ontwerp van een van hun tassen, en gingen daarmee aan de slag om hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cesar Millan boeken
  Cesar Millan - Cesar's aanpak voor puppy's

  Cesars aanpak voor puppy's vanaf het uitkiezen van een pup tot het puberen van een jonge hond. Alle ervaringen en kennis die Cesar Millan opdeed met puppy's deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen tot de juiste voeding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bert Hulleman boeken
  Bert Hulleman - Helden in de wielersport in Brabant 18

  Helden in de wielersport in Brabant.Deel 18 Inhoud nummer 18, najaar 2015. - Gerrit Schulte Trofee - Wielerstad Den Bosch - Peter (Hel van Mergelland) en Moreno Hofland (Volta Limburg Classic) - Hoera voor de bisschop - Spring maar achterop..... Eddy! -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Adam Cordeiro, Emily Nelson boeken
  Adam Cordeiro, Emily Nelson - Minecraft constructie voor Dummies

  Als je gek bent op games met bouwen, survival, bouwkunde en avontuur, dan ben je bij Minecraft aan het goede adres. Met Minecraft kun je namelijk alles bouwen wat je je kunt voorstellen - en in Minecraft constructie voor Dummies lees je hoe! Wil je een kasteel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Pierre Danvoye boeken
  Pierre Danvoye - De Belgische Rode Duivels

  De Rode Duivels Het officiële spelersboek Pierre Danvoye Dit officiële spelersboek omvat de portretten van alle huidige Rode Duivels in woord en beeld. Leer alles over jouw favoriete speler en geniet van de pakkende interviews. Het ideale boek voor elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50