Hobbyboeken

 • Jan Vermeer, Bob Luijks, Jeroen Stel, Paul van Hoof, Marijn Heuts boeken
  Jan Vermeer, Bob Luijks, Jeroen Stel, Paul van Hoof, Marijn Heuts - Praktijkboek Wildlife fotografie

  Oog in oog met een wild zwijn, een das, een beer of eekhoorntje... welke fotograaf droomt daar niet van? Van alle dieren spreken zoogdieren het meest tot de verbeelding. De uitstraling van een vos, de oerkracht van een wisent,de glimlach van een zeehond en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Gerda van Rijn boeken
  Gerda van Rijn - Gerda's Hobbyshop Magazine 8

  Een schitterend magazine boordevol met leuke ideeën voor het maken van kaarten en enkele doosjes/tasjes. Alle materialen hiervoor zijn te koop bij de betere hobbywinkel en natuurlijk bij Gerda's Hobbyshop. Ook online verkrijgbaar; www.gerdas-hobbyshop.nl (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hendrik Mourits boeken
  Hendrik Mourits - Kleurboek, paarden.

  Voor de liefhebbers van paarden heb ik nu ook een kleurboek over paarden gemaakt! het tekenboek telt 53 mooie kleurplaten van paarden. ik zou zeggen geniet ervan en veel plezier met kleuren! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Piet Oudolf, Noel Kingsbury boeken
  Piet Oudolf, Noel Kingsbury - Oudolf Hummelo

  De tuin en voormalige kwekerij van Piet en Anja Oudolf in het Gelderse Hummelo zijn een begrip, en haast een bedevaartsoord voor de vele internationale bewonderaars van de tuin- en landschapsontwerper. De combinatie van kwekerij en tuin vormt de basis van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Alfabet

  Titelpagina als brondocument gebruikt.In Zentangle Alfabet van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om alle letters van het alfabet te zentanglen en te tekenen en kleuren. De Zentanglepatronen kunnen stap voor stap geoefend worden in het blanco… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Suzanne McNeill boeken
  Suzanne McNeill - Zentangle Veel variatie met cirkels

  In Zentangle Veel variatie met cirkels van Suzanne McNeill staan ruim 40 Zentanglepatronen om cirkels op veel manieren te zentanglen en te kleuren. De Zentanglepatronen komen stap voor stap in beeld en kunnen vervolgens verder uitgewerkt worden in de extra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eveline Hetty-Burkart, Esther Konrad boeken
  Eveline Hetty-Burkart, Esther Konrad - Minimutsen haken

  Het boek Minimutsen haken laat zien dat minimutsen haken een eitje is! Deze vrolijke haakpatronen zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Je kunt voor elke gelegenheid een minimuts haken. De haakpatronen variëren van stoere Bob Marley-beanies, grappige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tessa Evelegh boeken
  Tessa Evelegh - Naai je complete garderobe op maat

  Met dit boek van auteur Tessa Evelegh ben je nooit meer afhankelijk van de confectiemode. Naai een gloednieuwe garderobe op maat! Het start met basishoofdstukken om de juiste stof te kiezen, te leren werken met patronen en maat te nemen. Vervolgens leer je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • De voetbalmakelaar

  Welkom in de wereld van de voetbalmakelaars, een wereld van macht, ambitie en hebzucht. Transfers moeten voldoen aan allerlei regels die in de praktijk volkomen worden genegeerd. Een succesvolle makelaar heeft zowel clubmanagers als drugsdealers en advocaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Koenen boeken
  Hans Koenen - Schrijf je boek

  Loop je rond met de wens om ooit een boek te schrijven? Een roman, thriller, kinder-, of managementboek? Fantaseer je erover, maar komt het er niet van? Stel je het uit? Lijkt het je onmogelijk? Dit is het boek dat écht helpt en inspireert bij het schrijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Helen Hagestein boeken
  Helen Hagestein - Spellen voor honden - van snuffelspel tot hersenspel Deel 2

  Dit is mijn tweede boek over spellen voor honden. In dit boek beschrijf ik 110 nieuwe spellen om met de hond te doen. De spellen zijn wederom gemaakt van huis-,tuin-en keukenvoorwerpen, afvalproducten of kinderspeelgoed.Het zijn betaalbare, eenvoudig zelf te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Arie Pieters boeken
  Arie Pieters - A life in black & white

  Arie Pieters (1962), woonachtig in 's-Gravendeel is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, commercieel tekstschrijver en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thijs Slegers boeken
  Thijs Slegers - Geen genade - Andy van der Meijde

  Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monica Wesseling boeken
  Monica Wesseling - Kan een regenworm ook verzuipen?

  Kan een pissebed een blauwtje lopen? Hoe weet een mol dat het nacht is? Op deze en 98 andere opmerkelijke vragen vind je in Kan een regenworm ook verzuipen? het verrassende antwoord! Met haar kenmerkende enthousiasme neemt natuurjournaliste Monica Wesseling je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Van Gogh kleuren voor volwassenen boek-box

  Van GoghKaartenboek met 20 kleurkaarten voor volwassenen en bijpassende enveloppen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hans Clauzing boeken
  Hans Clauzing - Inspirerende tuinideeën Van stadstuin en kwekerij tot landelijke tuinen

  De afgelopen vijf jaar heeft fotograaf Hans Clauzing zo'n honderd tuinen en kwekerijen bezocht en gefotografeerd. Zo ontstond het idee om in samenwerking met 45 tuineigenaren en eigenaren van diverse kwekerijen een boek samen te stellen waarin door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Martine Postma boeken
  Martine Postma - Weggooien? Mooi niet!

  Een stoel met een losse poot, wat moet je ermee? En een broodrooster die niet meer werkt? Een wollen trui met mottengaatjes? Weggooien? Mooi niet! Martine Postma bedacht het Repair Café, een ontmoetingsplaats in de buurt, waar iedereen met hulp van handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jean-Gabriel Causse boeken
  Jean-Gabriel Causse - De verbazingwekkende invloed van kleuren

  Met een voorwoord van Scholten & BaijingsMaak jij al bewust gebruik van de invloed van verschillende kleuren? Je verhoogt op een gemakkelijke manier je geluksniveau als je weet wat kleuren voor jou kunnen betekenen! We zijn ons er vaak niet van bewust, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nando Boers boeken
  Nando Boers - De De Muur interviews

  Ten Dam: Ik wilde de zwaarste sport ter wereld doen Flecha: De gele trui op een gele broek... Verschrikkelijk Clement: Ik train nooit op een vieze fiets. Nooit Nuyens: Het is niet de prettigste wereld om in te vertoeven, de wielerwereld Kittel: Verliezen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Creatief knutselen met papier

  Of je nu je huis wilt verfraaien met leuke decoraties of op zoek bent naar een feestelijke versiering of origineel sieraad, van papier maak je de prachtigste creaties! Voor de projecten in dit boek worden allerlei soorten papier gebruikt, van prachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rutger Booy, Bas de Voogd boeken
  Rutger Booy, Bas de Voogd - Van blik naar pomp

  Hoe kwamen de eerste automobilisten aan benzine? Want er was een tijd dat een auto nog zeldzaam was en de benzinepomp nog moest worden uitgevonden. Dit boek beschrijft de opmerkelijke ontwikkeling van de benzineverkoop van eind 19e eeuw tot 1940. Het verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Joke Beers - Blom boeken
  Joke Beers - Blom - Ontdek Snel: Google NIK Collection

  Google Nik Collection is een fantastische set met plug-ins voor onder andere Adobe Photoshop, Adobe Lightoom en Aperture. Het zijn filters die de meest uiteenlopende effecten en verbeteringen op uw fotocollectie mogelijk maken. Joke Beers-Blom bespreekt in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kleur je dag

  Na het grote succes van Kleur je leven! is er nu een tweede kleurboek voor volwassenen: Kleur je dag! Met nieuwe gedetailleerde kleurplaten voor volwassenen. Door de hippe afbeeldingen met aansprekende citaten een prachtig cadeau voor wie creatief bezig wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Dick Klees, Erwin van Maanen, Leo Linnartz, Martin Drenthen boeken
  Dick Klees, Erwin van Maanen, Leo Linnartz, Martin Drenthen - De Wolf terug Eng of enerverend?

  Wat weet je feitelijk van de wolf, anders dan uit sprookjes of de dierentuin? Nu er wolven in Nederland en Vlaanderen gesignaleerd zijn, rijzen er steeds meer vragen: is het niet eng, zo'n wild dier in ons kleine land? Kun je nog wel in de bossen wandelen, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Zoomigurumi 4

  Joke, een grafisch vormgeefster met een voorliefde voor haken, verzamelt sinds 2011 's werelds mooiste patronen op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 150.000 Facebookfans is de site uitgegroeid tot een community en een verzamelplek waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95