Hobbyboeken

 • Theo Bollerman boeken
  Theo Bollerman - Sportstad Den Haag al eeuwen onverslaanbaar 2

  Schrijver, sportfanaat en -archivaris Theo Bollerman (1949) heeft een huis én een hoofd vol sportkennis. Als Hagenaar is hij er vooral trots op dat zijn stad in Nederland letterlijk al eeuwen voorop loopt in de ontwikkeling van heel veel sporten. In navolging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Robbin Kleinpenning boeken
  Robbin Kleinpenning - Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek

  De informatie in dit boek is gebaseerd op een enque?te van 67 vragen en meerdere diepte-interviews. In totaal hebben 24 professionele hondentrainers deze enque?te volledig ingevuld.Iedereen roept iets anders. De buurman zegt dat hij zijn hond binnen drie dagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,45
 • Steve Marsh boeken
  Steve Marsh - Bijzondere Bomen

  Ontdek de schoonheid en rijkdom van de boom. Dit press-out boek is een botanisch naslagwerk en kunstboek ineen. Elke pagina draagt bij aan een prachtig bosdiorama!Bijzondere bomen beschrijft de kenmerken van 50 bomen van over de hele wereld. De prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Andrew Mikolajski boeken
  Andrew Mikolajski - 200 x snoeien

  ?Deze gids geeft precies aan wat je in welke maand moet doen om planten en bomen gezond en productief te houden: snoeien doet bloeien. Het snoeien van de 200 meest voorkomende tuinplanten, bomen en fruitsoorten wordt beschreven en je vindt veel praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Zainab Khan boeken
  Zainab Khan - Kawaii doodles tekenen

  De populaire kawaii-illustratice Zainab Khan, alias Pic Candle, maakt razendsnel superschattige tekeningetjes en in Kawaii doodles tekenen leert ze je in een paar stappen hetzelfde te doen. Het Japanse woord 'kawaii' betekent schattig, en dit boek staat dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stuart Carey boeken
  Stuart Carey - Van klei tot keramiek

  Van klei tot keramiek is hét handboek voor iedereen die met keramiek werkt, van beginners en hobbyisten tot studenten en professionele keramisten. In dit boek neemt Stuart Carey je mee langs alle fases van het pottenbakproces. Je leert begrijpen hoe klei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gods schitterende schepping

  Gebruik je creativiteit bij het inkleuren van de prachtige illustraties en het versieren van dit boek met behulp van wrijfplaatjes, terwijl je ondertussen geniet van Gods schitterende schepping en zijn Woord overdenkt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Stefanie van Heusden boeken
  Stefanie van Heusden - Macramé, in Colours

  In dit boek laat ik zien hoe je de verschillende technieken van macramé kunt combineren. Verder neem ik je mee in de wereld van kunst en kleur. Dit boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Zo kun je naar hartenlust werken aan diverse ontwerpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nico Dam, Thomas W. Kuyper boeken
  Nico Dam, Thomas W. Kuyper - Basisgids Paddenstoelen

  Van plaatjeszwammen en boleten tot beker-, buik-, koraal- en trilzwammen: Nederland kent een grote rijkdom aan paddenstoelen. 'Basisgids Paddenstoelen' laat je kennismaken met ongeveer honderd van de meest algemene soorten paddenstoelen van Nederland. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Declan Hill boeken
  Declan Hill - Matchfixing

  Declan Hill heeft een waargebeurde thriller geschreven over de duistere wereld van het omkopen van voetbalwedstrijden. Een wereld die zich vlak voor ons ogen afspeelt, binnen gehoorafstand van alle betrokkenen. Ze blijft echter onopgemerkt op de velden voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Valentina Giannella boeken
  Valentina Giannella - Wij zijn allemaal Greta

  Doe net als Greta Thunberg en sluit je aan bij de wereldwijde missie om onze planeet te redden van de effecten van de klimaatverandering. Dit boek zet de fundamentele ideeën uiteen die nodig zijn om klimaatverandering te begrijpen, uitgelegd op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Frommelrommel boeken
  Frommelrommel - Missie zorgen opzij

  Frommel (de; m/v/x; meervoud: -s) 1) Een knuffelbaar en lief kattebelletje 2) Een dramatische verwensing in tijden van liefdesverdriet 3) Een brokje zelfrelativering 4) Een goed voornemen. Te beginnen vanaf overmorgen. Of overovermorgen 5) Een motivational… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Scratch artprojecten-Vlinders

  Relax in de tuin met dit Scratch Artpakket. Met behulp van de scratchvellen en het krasstokje kun je een mooie vlinder, een levendige tuin, een kleurrijke verjaardagskaart en nog veel meer. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt, waaronder een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Scratch artprojecten

  Trek de wildernis in met dit Scratch Artpakket. Met behulp van de scratchvellen en het krasstokje kun je een stekelig stekelvarken creëren, een kleurrijke kameleon, een sensationele safaritekening en nog veel meer. In dit pakket vind je alles wat je nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Scheepjes YARN Bookazine 8 - NL

  Vol trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 8 Tea Room! Dit halfjaarlijkse magazine zit boordevol stijlvolle patronen om te maken en te verzamelen. De patronen zijn heel divers en de projecten zijn betaalbaar om te maken. Het thema van de gloednieuwe YARN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Moon boeken
  Moon - Zoete zilte zoenen

  Moon is het verkorte pseudoniem van Moon Hoenderdos. Zij is op 7 juni 1966 geboren in Haarlem. Zij kreeg drie kinderen: twee zoons en een (schoon)dochter. Haar leven bestond tijdens verschillende periodes voornamelijk uit rechtop blijven, soms vallen, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dana Constandse, Anna Bakkum boeken
  Dana Constandse, Anna Bakkum - Vogelraadsels uit de boekenkast

  Dana Constandse (ook wel Dana Hokke), 1930-2018, dichter, schrijver, docent, didacticus en vogelobservator. Tussen 1990 en 2004 publiceerde Dana Constandse in Hollands Maandblad artikelen over raadsels, vogels en poëzie. Deze artikelen vormen de basis van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Rik Merchie boeken
  Rik Merchie - The great hikes

  Klaar om de natuur te beleven? Strik je wandelschoenen, haal je rugzak van zolder en trek er op uit!The Great Hikes bundelt een adembenemende selectie van internationale trektochten, sprekende verhalen, beelden om bij weg te dromen en tips en tricks voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Katie Brindle boeken
  Katie Brindle - Yang Sheng

  Moe? Angstig? Gestrest? Slaapproblemen? Spijsverteringsklachten? Doffe huid? De 2500 jaar oude Chinese filosofie yang sheng kan helpen. Yang sheng betekent ‘het leven voeden’. Met dit onderdeel van de Chinese geneeskunst stimuleer je, zonder kruiden of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Robbin Kleinpenning boeken
  Robbin Kleinpenning - Het Ultieme Benchtraining

  Het gebruik van een bench bij de opvoeding van een puppy kent vele voordelen. Een bench is bijvoorbeeld erg handig wanneer de pup nog niet zindelijk is, maar ook wanneer je even de deur uit bent.Het gebruik van een bench bij de opvoeding van een puppy kent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,45
 • Friederike de Raat boeken
  Friederike de Raat - Een boek vol taalfouten

  Over oude kaaskroketten, het schaamhaar op de kaken, een bedovergrootvader en ander leed. Is het voltooid deelwoord van ‘bladblazen’ nu ‘gebladblaasd’of ‘bladgeblazen’? Hoe zit het ook alweer met hoofdletters en kleine letters? En met ‘hen’ en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Werner Toonk boeken
  Werner Toonk - Karma van staal

  Mooie dingen hoeven niet makkelijk te zijn. Dat is het motto waarmee Werner Toonk op 44-jarige leeftijd alles en iedereen achter zich laat om zijn jongensdroom te realiseren. Na jaren klussen, plannen maken en een solo-oefentocht naar de Shetlandeilanden zeilt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Erik Leensen boeken
  Erik Leensen - Poker en zijn varianten

  Dit boekwerk is eens, zo'n goede 30 jaar terug begonnen als een velletje A4 met daarop een paar, enigszins slordig getypte regels. Bedoeld waren deze regels voor een clubje fanatieke pokeraars in Goor. In de loop der jaren werd het aantal spelregels steeds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Freek van Leeuwen boeken
  Freek van Leeuwen - Dat is toch om gek van te worden!

  Met de nodige ironie en zelfspot beschouwt journalist Freek van Leeuwen in zijn columns alledaagse situaties. Van het uitvliegen van een nest koolmeesjes tot de spam die neerdaalt in zijn mailbox. Veel aandacht besteedt hij aan de zakelijke relatie tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mandy Bollegraf boeken
  Mandy Bollegraf - Plantastic

  Planten hebben een positief effect op je geluksgevoel en gezondheid. Maar… dan moet je ze wel in leven houden. Gaan zelfs cactussen bij jou dood, en baal jij van je gebrek aan groene vingers? Geen zorgen: die kun je kweken. Crazy plant lady Mandy Bollegraf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99