Hobbyboeken

 • Rik Merchie boeken
  Rik Merchie - The great hikes

  Klaar om de natuur te beleven? Strik je wandelschoenen, haal je rugzak van zolder en trek er op uit!The Great Hikes bundelt een adembenemende selectie van internationale trektochten, sprekende verhalen, beelden om bij weg te dromen en tips en tricks voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Ben Mezrich boeken
  Ben Mezrich - Bitcoin Billionaires

  Ben Mezrich – Bitcoin Billionaires – Non-fictie Bitcoin Billionaires van Ben Mezrich is het verbijsterende verhaal van de broers Winklevoss, de allereerste bitcoin-miljardairs. In 2004 klaagden Tyler en Cameron Winklevoss Facebook-oprichter Mark Zuckerberg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frank Worrall boeken
  Frank Worrall - Lewis Hamilton

  De biografie van de F1-kampioen Na het winnen van zijn vijfde wereldtitel in oktober vorig jaar is Lewis Hamilton nu de op-één-na succesvolste coureur aller tijden. Alleen Michael Schumacher ligt nog voor hem, maar Hamilton zet alles op alles om hem in te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Eva Luciana boeken
  Eva Luciana - De waarom en de hoe vragen voor de werkelijke jackpot

  Steeds meer realiseert de mens zich en dringt het tot hem door hoe belangrijk het is om psychisch sterk te zijn om met zichzelf beter te kunnen werken en zijn doelen te bereiken. Maar voordat men werkelijk zover is, moet men bepaalde begrippen goed begrijpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Jamie Li boeken
  Jamie Li - No filter

  Jamie Li’s eerste boek, SEXY BUT TIRED. BUT SEXY., zal niemand zijn ontgaan. De meest besproken vrouw van afgelopen zomer komt nu met No filter - Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken. In No filter maakt ze vrienden, fans, critici en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Marcel Sterckx boeken
  Marcel Sterckx - Immessionante - Growing ground

  IMMESSIONANTEDe titel van mijn boek is afgeleid van een woord dat in Spanje gecreëerd werd in een poging om in 1 woord het hedendaagse voetbalwonder Lionel Messi te beschrijven, namelijk INMESSIONANTE wat betekent : 'op zijn manier, tot in de perfectie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeël Cee boeken
  Jeël Cee - Als de bel gaat

  Herstellende van een operatie in haar kinderjaren, ontstond Jans’ grootste wens: ooit zou ze in zo’n wit uniform met kapje mensen gaan verzorgen en helpen te genezen. In 1968 startte zij haar opleiding als verpleegster en maakte ze alle facetten mee die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Postcard colouring book Holland

  Een collectie van dertig verschillende kaarten om te versturen die kunnen worden ingekleurd. Op de voorkant staat een typisch Nederlandse afbeelding en de achterkant van de kaart ziet er als een standaard postkaart uit: om te kunnen versturen met de post. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbouwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh boeken
  Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbouwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh - Combipakket Vaardig zwemmen

  Wist je dat er meer kinderen sterven in het water dan in het verkeer? Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het een van de grootste uitdagingen van de komende eeuw om kinderen op jongere leeftijd vertrouwd te maken met water. Waar ze vroeger van in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,05
 • Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbauwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh boeken
  Bart Soons, Baan Vier, Carine Verbauwen, Peter Van Gerven, Reinout Van Schuylenbergh - Vaardig zwemmen

  Vaardig zwemmen, waterbestendige fiches hoort bij Het boek Vaardig zwemmen (apart of in combipakket te verkrijgen) en is in de eerste plaats een praktische gids voor de zwemlesgever, maar ook sportieve, betrokken ouders kunnen met dit overzichtelijke boek hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Nicolette Jansen boeken
  Nicolette Jansen - Cannabis houdt van vrouwen

  "Dochter vermoordt vader met wietcake" Dat was de kop die ik voor me zag, de kop in het plaatselijke sufferdje die zou volgen op de dood van mijn vader nadat hij het eerste wietcakeje had gegeten voor zijn rusteloze benen en niet meer wakker werd de volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • LogicaTests

  Je staat er misschien niet bij stil, maar je gebruikt logica bij alles wat je doet. Zonder probleemoplossend denken zou je bijvoorbeeld niet kunnen autorijden, want wat doe je dan bij een omleiding? Een goede tekst schrijven zou ook niet lukken, want hij zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • RekenTests

  Of je er nu een talent voor hebt of niet, iedereen heeft zich ooit weleens afgevraagd wat het nut van wiskunde is. Waarom zou je zelf de oplossing zoeken als je rekenmachine het sneller kan? Toch leert wiskunde je meer dan alleen maar wat spelen met getallen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • IQ-Tests Mensa

  Wist je dat slechts twee procent van de wereldbevolking een IQ heeft dat hoog genoeg is om lid te worden van Mensa, dé wereldwijde vereniging voor hoogbegaafde mensen? Wil je weten of je bij die twee procent hoort of hou je er gewoon van om je grijze cellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tefke van Dijk boeken
  Tefke van Dijk - Wat ik vond in 10.000 boodschappenbriefjes

  Je kunt veel aflezen van een boodschappenbriefje. Hoe iemand boodschappen doet, hoe iemand leeft, hoe iemand ís. Ga maar na. Hoe maak jij zelf een boodschappenbriefje? Maak je überhaupt een boodschappenbriefje? Ook als je dat niet doet, zegt dat wat over je.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Zo werkt Google Foto's

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Google Foto's is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gert Lindner boeken
  Gert Lindner - De complete schelpengids

  De meest voorkomende soorten op onze Europese stranden herkennen en determineren Met deze gids kun je voortaan alle schelpen die je vindt tijdens strandwandelingen in eigen land of op vakantie determineren. - Duidelijke foto's van de 150 mooiste soorten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Maarten Jagermeester boeken
  Maarten Jagermeester - Meneer de dierendokter

  Al tientallen jaren runt Maarten Jagermeester een dierenartsenpraktijk in Herentals. In Meneer de dierendokter beschrijft hij de meest pakkende momenten uit zijn carrière. Samen met zijn vrouw, drie dochters en inwonende vader, beleefde hij ronduit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Op reis met je hond

  Baasjes en honden zijn vaak onafscheidelijk. Zowel jij als je hond kunnen het dan ook ontzettend fijn vinden om samen op reis te gaan. Naar zee of op citytrip, op wandelvakantie of op All Inclusive: het kàn met je hond, maar dan moet je je wel goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ivan Moscovich boeken
  Ivan Moscovich - Boost je brein

  Ons menselijk brein onderscheidt zich doordat het creatief kan denken. Maar die creativiteit heeft af en toe een zetje nodig. En er is geen beter manier om je brein een boost te geven dan de wereldberoemde breinbrekers van puzzelgrootmeester Ivan Moscovich.In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sarah Hodgson, Jack Volhard, Wendy Volhard boeken
  Sarah Hodgson, Jack Volhard, Wendy Volhard - De kleine Honden voor Dummies

  Jij verdient een gezonde, gelukkige en goedgemanierde hond. En jouw hond verdient een goed geïnformeerd, verantwoordelijk en liefdevol baasje. Alles wat je moet weten om dit voor elkaar te krijgen en alles wat je nodig hebt voor het trainen, verzorgen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Henriëtte van Eys boeken
  Henriëtte van Eys - Van tuingeluk en -ongemak

  Van tuingeluk en -ongemak gaat over de vreugden van het tuinieren, maar ook over de moeilijkheden en mislukkingen. Over het aanleren van het gecompliceerde tuiniersvak en hoe het geleerde met meer of minder succes in de praktijk wordt omgezet. Met als doel het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geert van Diepen, Kees de Jong boeken
  Geert van Diepen, Kees de Jong - De soigneur

  Geert van Diepen met Kees de Jong De soigneur In het kielzog van de koers In De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers. In zijn dertigjarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Dendennis boeken
  Dendennis - Gruwelijk grappige gadgets

  In dit boek staan 50 vrolijke, eenvoudige figuren en accessoires die iedereen kan haken: een luiaard om je oortjes in op te bergen, sleutelcovers waarbij je sleutel verdwijnt in de bek van een monster, telefoonhoesjes met grote oren. De allerkleinsten kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Claude Lebas, Christophe Galkowski, Rumsaïs Blatrix, Philippe Wegnez boeken
  Claude Lebas, Christophe Galkowski, Rumsaïs Blatrix, Philippe Wegnez - Veldgids Mieren van Europa

  Deze veldgids presenteert meer dan 400 soorten mieren uit West-Europa: beschrijving, verspreiding, mogelijke verwarring met andere soorten, habitat en biologie. Nooit eerder is in welke vorm dan ook een dergelijk verzamelwerk gepubliceerd. Een uitgebreide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95