Hobbyboeken

 • Femke Veltkamp boeken
  Femke Veltkamp - Okapi Bouw je eigen stad Utrecht (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Utrechtse hoogtepunten, geïllustreerd door Femke Veltkamp. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van Utrecht kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Helga de Graaf boeken
  Helga de Graaf - Okapi Bouw je eigen stad Groningen (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Groninger hoogtepunten, geïllustreerd door Helga de Graaf. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van Groningen kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Laila Veerman boeken
  Laila Veerman - Okapi Gefeliciteerd met jullie kleintje (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen knip en vouw in een handomdraai een vrolijke vogelmobile (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Helga de Graaf boeken
  Helga de Graaf - Okapi Diepzeemonster (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen duik je diep onder water. Door te Knippen, vouwen en plakken kun je je eigen onderwaterwereld maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Esther Hörchner, Maaike Burgers, Els ten Klooster boeken
  Esther Hörchner, Maaike Burgers, Els ten Klooster - Okapi Bergetappe (set van 5)

  Knip, vouw en plak je eigen bergetappe. Of zet het boekje gewoon neer, zodat het koersgevoel op je af straalt, zonder je zelf te hoeven inspannen. Met illustraties van Studio Het Paradijs. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Esther Hörchner, Els ten Klooster, Maaike Burgers boeken
  Esther Hörchner, Els ten Klooster, Maaike Burgers - Okapi Hipsterhemel (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen bouw je zelf de ideale hipsterwereld. Met foodtruck en hippe fiets en natuurlijk: volop knotjes en baarden. Met illustraties van Studio Het Paradijs (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Helga de Graaf boeken
  Helga de Graaf - Okapi Maak je eigen sprookje (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen duik je in de wereld van de sprookjes. Door te Knippen, vouwen en plakken maak je je eigen versie van Roodkapje of De wolf en de zeven geitjes. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • De Muur 58

  Er zijn wielerliefhebbers die grote rondes saai vinden zodra één renner of ploeg domineert. Niets is vervelender dan een ronde waarin de topfavoriet zich volledig waarmaakt. Maar die gapers hebben zelden of nooit voor de overwinning gekoerst. Ze herkennen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Okapi Merry Christmas (set van 5)

  Knip, vouw en plak je eigen minikerststal. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Lieve de Rooij boeken
  Lieve de Rooij - Poppetjes

  Sinds haar kindertijd praat Bernadette met de stemmen in haar hoofd, haar poppetjes. De een troost, de ander scheldt, een derde geeft ongevraagd advies. Gek wordt ze ervan. En toch kan ze niet zonder Moeti, Heks, Meneer de Rechter, Morzel en natuurlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peer De Maeyer boeken
  Peer De Maeyer - Gewonnen! 8 Bordspellen in één boek

  8 bordspellen in één boek Dit boek bevat 8 bekende of eigenzinnige bordspellen, waarmee je je vader of je moeder, je broer of je zus, je vriend of vriendin kan testen. Wie is de slimste, wie heeft het meeste geluk? Wie heeft het meeste geduld en wie kan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zinderende liefde

  Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel! Eeuwige Liefde Nadat het leven van de Amerikaanse Myra door een tragisch ongeluk helemaal overhoop gegooid is, gaat ze op wereldreis om de dingen op een rijtje te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Okapi Okapi kerstset (4 x 4)

  4 x Merry Christmans | illustraties: studio Het Paradijs 4 x Eefje Wentelteefje kerststal | illustraties: Jeroen de Leijer 4 x Fijne Feestdagen | illustraties Helga de Graaf 4 x Smakelijk kerstfeest | illustraties Emma Ringelding, tekst Fleur Bodt + display… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  95,20
 • Anneke Drese boeken
  Anneke Drese - Een Brabantse geschiedenis 1

  Deze uitgave is het resultaat van uitgebreid geschiedkundig onderzoek naar de levensloop van vier Brabantse families, van omstreeks 1400 tot 1850; waar een groot aantal vandaag levende families uit voortgekomen zijn.De geschiedenis begint bij Dreesen/Drese;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Okapi Van harte gefeliciteerd feestvarken (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen is de ontvanger meteen in feeststemming. Knip de vlaggetjes uit en maak een feestelijke vlaggenlijn! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Sean C. Jackson boeken
  Sean C. Jackson - Van hier naar daar - Een boek vol doolhoven

  Je weg zoeken door een doolhof is leuk voor jong en oud. Laat je verleiden door de prachtige labyrinten van Sean C. Jackson, geïnspireerd door kunst, architectuur en de natuur. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook een hele uitdaging om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Horeca Blogs en Quotes Horeca Blogs & Quotes vol. 2

  Wouter Verkerk is blogger, spreker en horecacoach van ondernemers en hun teams. Jaarlijks verzorgt hij meer dan 200 workshops en presentaties door het hele land. Hij ontwikkelde zijn eigen gastvrijheidsmodellen waarmee hij teams helpt beter te focussen op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Wouter Verkerk boeken
  Wouter Verkerk - Mijn collega komt zo bij u

  Over de auteur: Wouter Verkerk is met ruim tweehonderd presentaties en workshops per jaar Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hij schrijft een vaste column voor Misset Horeca en is adviseur van horecaondernemers door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Masja van den Berg boeken
  Masja van den Berg - Colour your life.

  Een dagboek bijhouden kost vaak veel tijd. Met dit prachtig uitgevoerde kleurendagboek mag je antwoord geven op vragen wanneer jij tijd en zin hebt. Door de mooie kleurplaten erbij wordt het een dierbaar en persoonlijk boekje om altijd te bewaren. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Rendez-vous

  RENDEZ-VOUSEen bezoek aan de priv (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Vleugels boeken
  Vleugels - Benelux rail 8

  De jaren1992-1993 betekende in de drie landen belangrijke verjonging van de spoorwegsystemen. Hardcover, 144 pagina's met 238 foto's en illustratiesin zwart/wit en kleur waaronder de rail landkaarten van België en Luxemburg plus het register van de grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Barbara Muller boeken
  Barbara Muller - Het orkest van de engelen

  Verhalenbundel De media schermen ons niet af voor alle wreedheden en brandhaarden op aarde. Er is veel haat, maar vergeet de liefde niet. Liefde zal altijd winnen. Omdat het door iets groters wordt gestuurd dan onszelf. Dezelfde media tonen ons zelden de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eelco Piena boeken
  Eelco Piena - Watersportvaarboek

  ANWB Watersportvaarboek Handboek met praktische tips voor aan boord van een motorboot en voor optimaal zeilplezier op een zeilboot. Dit handboek vertelt wat er allemaal komt kijken bij het varen op de motor, zowel met een motorboot als met een zeilboot. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Raúl F. Neijhorst boeken
  Raúl F. Neijhorst - Suriname Beken(d)t deel 2

  Suriname Beken(d)t is een salontafelboek met onthullende portretten van 75 Surinaamse sterren uit Suriname, Nederland en andere landen. Deze toppers leggen een deel van hun Surinaams DNA bloot, waarmee de lezer een inkijkje krijgt in het unieke gevoel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Tot slot

  Wat wil jij van jezelf achterlaten? Tot slot is voor iedereen die bewust wil stilstaan bij het leven. Wat was belangrijk? Wie is belangrijk? Wat wil je nooit vergeten? Wat waren je keuzes en wat zijn je wensen? Een persoonlijk boek vol vragen die je helpen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99