Hobbyboeken

 • Erna Vis-van der Ster boeken
  Erna Vis-van der Ster - Bloempoppetjes van viltbolletjes

  Maak kennis met de hartveroverende bloempoppetjes van viltbolletjes, houten kalen en vilten lapjes. Er zijn rozenbolletjes, bloesembolletjes en narcisbolletjes. Maar ook kleine kabouterbolletjes en heksenbolletjes komen langs. Je ontmoet twaalf verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Leo Jong, René Feller boeken
  Leo Jong, René Feller - Het zwarte schaap van de KNVB

  Van de biljarttafel in Hoorn tot het kunstgras in Rwanda. Het verhaal van een Hollandse coach in verre oorden. Het stof stuift op van de gortdroge vlakte waar naast topsport ook het spook van te vroeg gestorven gras rondwaart. In de verte klinkt het gerommel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • ANWB boeken
  ANWB - Theorieboek Rijbewijs A - Motor

  Theorieboek Rijbewijs A - Motor Het theorieboek voor het halen van je motorrijbewijs A Ga jij voor de slimste voorbereiding op je theorie-examen voor de motor? Leer dan alles wat je moet weten met behulp van het Theorieboek Rijbewijs A van de ANWB. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willi Lichtert boeken
  Willi Lichtert - Stoeien en bloeien

  Achterflap Dokter Willi Lichtert (1952) is een huisarts met 40 jaar praktijkervaring. Tijdens zijn loopbaan verdiepte hij zich in verschillende complementaire geneeswijzen en op basis van alles wat hij in de praktijk heeft meegemaakt, schreef hij Stoeien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mireille Liong-A-Kong boeken
  Mireille Liong-A-Kong - Kroeshaar Wat je moet weten en meer

  Kroeshaar beleeft een ware revival. Mede door slechte ervaringen met chemische haarproducten, zoals de relaxer, gaan steeds meer vrouwen over op natuurlijke kapsels. Ook bij mannen zien we dreadlocks, afro's en zelfs cornrows. Een interessante ontwikkeling die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Wierenga boeken
  Jan Wierenga - Ogenblik

  Ruim tien jaar publiceerde jan Wierenga zijn column 'Ogenblik' op pagina 2 van het Dagblad van het Noorden. Nu hij met pensioen gaat, verdienen deze columns een bloemlezing. Te midden van het nieuws van de dag vormen de columns aangename rustpunten. Ze eren de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Angelique Broers boeken
  Angelique Broers - Puur Slim Stijlvol

  Angelique Broers (1964) geeft als lifestyle coach bewust kleur aan haar leven en ze gunt jou hetzelfde.Vanuit haar eigen jarenlange speurtocht naar zelfverzekerdheid, biedt ze jou nu de mogelijkheid om je ook bewust te worden van je unieke DNA.Ze vertelt je o… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • J. Oosterhof boeken
  J. Oosterhof - Bollen en knollen

  In deze uitgave worden 145 verschillende bollen en knollen beschreven, ingedeeld in 19 geslachten. Inhoud 1. Inleiding 1.1 Indeling 1.2 Afmetingen 1.3 Winterhardheid 2. Deel 1 Informatie per geslacht | 3. Deel 2 Sortiment 2.1 Alliaceae (lookfamilie) 2.2… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,40
 • G.J. Seesing boeken
  G.J. Seesing - Hoe heet dit groen?

  "Hoe heet dit groen?" geeft in meer dan 170 pagina's in kleur, met harde kaft, een overzicht van 300 planten in twaalf categorieën. Inhoud 1. Kamer- en kuipplanten 2. Snijbloemen 3a. Bomen 3b. Heesters 4a. Eén- en tweejarigen 4b. Vaste planten 5. Bol- en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,85
 • Neletta van Heuven boeken
  Neletta van Heuven - Is deze stoel vrij?

  Verrassende & scherpe columns nu gebundeld in 'Is deze stoel vrij?' Neletta van Heuven beschrijft lief en leed in Deventer horeca. Is deze stoel vrij? is de titel van de bundel verrassende en scherpe columns van Neletta van Heuven die op zaterdag 17 juni a.s.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gedreven

  GEDREVEN, 11 sporticonen, hun verhaal ISBN: 978.94.9154.546.7 =================================================================== ' Gedreven' is een compilatie van elf hoofdstukken waarin telkens een ander sporticoon aan het woord komt. Hun motivatie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Kolam mandala tekenboek

  Kolams zijn prachtige patronen van vloeiende lijnen door en om puntjes heen. Volg de duidelijke instructies in dit boek en maak zo prachtige geometrische ontwerpen die je daarna kunt inkleuren. Leuk en rustgevend tegelijk! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marnix van der Lahn boeken
  Marnix van der Lahn - De strijd om het touw

  Een zakenman raakt vanwege een zakelijke bespreking in een klein Zwitsers bergdorp verzeild. In dit dorp is een bergfeest gaande, maar dit wordt ruw verstoord doordat er een ernstig ongeluk gebeurt. De zakenman raakt hierbij betrokken en er wordt een onderzoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Margje Enting boeken
  Margje Enting - Tunish haken voor de winter

  Tunisch haken is een fijne techniek om sjaals, stola's, mutsen en handwarmers te maken. Margje Enting laat in dit boek de verschillen de toepassingen zien van de gewone, de rechte en de averechte tunische steek. Bovendien legt ze uit hoe je ajour en kabels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Astrid Wevers boeken
  Astrid Wevers - Spuug

  Astrid Ingrid Wevers (1957) is vaste columnist van het tijdschrift 'Onze Hond'. Ze schrijft beeldend en humoristisch over haar twee IJslandse honden HKH Freyja II en Miss Bera. Over haar fotovriend Piet Bijma met wie ze vaak in allerlei avonturen belandt. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Robert Janssens boeken
  Robert Janssens - Mannen met geschoren benen

  Robert Janssens begon zijn carrière als wielerjournalist in de jaren zestig. Tot 2004 volgde hij alle klassiekers en wereldkampioenschappen, en hij was 38 keer verslaggever in de Tour. Nu bundelt deze 'grijze eminentie van de Vlaamse sportjournalistiek' zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michiel van Nieuwstadt boeken
  Michiel van Nieuwstadt - Succesvol sporten

  Veel coaches oefenen eindeloos technieken uit het boekje. Ten onrechte, ’s werelds grootste sporters trainen speels en durven te kiezen voor een eigen, kenmerkende stijl. Succesvolle sporters bereiken hun beste prestaties door voortdurende aanpassing aan hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen de Leijer boeken
  Jeroen de Leijer - Okapi Eefje Wentelteefje kerststal (set van 5)

  De gezelligste kerststal van het jaar maak je natuurlijk met Eefje Wentelteef (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Lisa Sportel boeken
  Lisa Sportel - Okapi Waddenzeeaquarium (set van 5)

  Met dit boekje om te versturen maak je zelf een aquarium met allerlei vissen uit de Waddenzee. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Mariëlle Bonenkamp boeken
  Mariëlle Bonenkamp - Okapi In de duistervis (set van 5)

  Een prachtig beeldverhaal waarbij de zigzagvorm van het boekje optimaal wordt gebruikt. Over een klein visje dat per ongeluk terecht komt in een walvis, en daar een thuis vindt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • OrigamiZoo boeken
  OrigamiZoo - Okapi Voor de jarige Job/Jet (set van 5)

  Met deze Okapi is de ontvanger meteen in feeststemming. Van dit boekje maak je binnen de kortste keren je eigen feestmuts! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Marloes de Vries boeken
  Marloes de Vries - Okapi Bouw je eigen stad Rotterdam (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Rotterdamse hoogtepunten, geïllustreerd door Marloes de Vries. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van Rotterdam kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Julie Tavernier boeken
  Julie Tavernier - Okapi Denk je de volgende keer ook aan mij? (set van 5)

  Als je deze verjaardagskaart verstuurt, ben je – bijna – verzekerd van een kaartje op je eigen verjaardag. Niet alleen zit er in de uitgeklapte versie een verjaarskalender verstopt (kun je mooi alvast je eigen naam op zetten), er zit ook een extra kaart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Helga de Graaf boeken
  Helga de Graaf - Okapi Bouw je eigen eiland Terschelling (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Terschellinger hoogtepunten, geïllustreerd door Helga de Graaf. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van het eiland kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Esther Hörchner, Maaike Burgers, Els ten Klooster boeken
  Esther Hörchner, Maaike Burgers, Els ten Klooster - Okapi Bouw je eigen stad Arnhem (set van 5)

  Dit boekje om te versturen geeft een prachtig overzicht van Arnhemse hoogtepunten, geïllustreerd door Studio Het Paradijs. Alle elementen zijn uit te knippen, zodat je je eigen miniversie van Arnhem kunt bouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75