Hobbyboeken

 • Jon Brakelé boeken
  Jon Brakelé - Schaapachtigheden

  De leerzame belevenissen van een echtpaar met twee jonge kinderen dat in een onbezonnen bui een zeilboot koopt - het Swarte Schaep - en er door schade en er door schade en schande mee leert omgaan, zonder om te gaan. Daarbij maken ze alles mee dat beginnende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marcel Vleugels boeken
  Marcel Vleugels - Benelux rail 6 Veelzijdige kijk op de spoorwegen 1988-1989 Un Regard varié sur les chemins de fer 1988-1989

  Vanuit gebeurtenissen van de jaren 1988-1989 behandelt deze zesde editie - van de inmiddels tien - drie-dimensionaal tal van ontwikkelingen die aan het eind van de jaren tachtig speelden. Nieuwe denkwijzen, moderner materieel, baanbrekende grote infrastructuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Noah Strycker boeken
  Noah Strycker - Grenzeloos vogels kijken

  Het is 1 januari 2015. Noah Strycker zit in een bubbelbad, boven op het dek van een schip dat hem naar Antarctica brengt. Het is de eerste dag van zijn Big Year. In Grenzeloos vogels kijken beschrijft Noah de 364 waanzinnige dagen die volgen: met rugzak,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Olga Lincautan, Tasja Van Rymenant boeken
  Olga Lincautan, Tasja Van Rymenant - Ja, ik wil

  Verliefd, verloofd of 20 jaar getrouwd? Dat mag gevierd worden! Het is een mooie gelegenheid om jullie liefde aan elkaar te bevestigen. Sommige mensen durven het wel eens te vergeten, maar het jawoord is het belangrijkste ritueel van de dag, belangrijker dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hugo Borst boeken
  Hugo Borst - XL Ma - grote letter uitgave

  Al drie jaar verzorgt Hugo Borst zijn moeder, die aan dementie lijdt. Op ontroerende en vaak tragikomische wijze schrijft hij over de ingrijpendegevolgen van haar aft akelende geest en de onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Intussen haalt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Diverse auteurs boeken
  Diverse auteurs - De Muur 59

  Er zijn magere jaren, er zijn vette jaren en er zijn jaren waarvan je wilde dat ze er nooit waren geweest. In een treurig en troosteloos tijdperk, in een periode van grote droogte en schaamte, gekenmerkt door niet, nauwelijks of verdacht presteren, waren de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joshua Fields Millburn, Ryan Nicodemus boeken
  Joshua Fields Millburn, Ryan Nicodemus - Minimalisme - Leef een betekenisvol leven

  Minimalisme is een inspirerend boek dat helpt om je te bevrijden van ballast, en ruimte te maken in je leven voor wat echt belangrijk is – want ons geluksgevoel wordt door andere dingen bepaald dan de economie. De prestatie- en consumptiemaatschappij dwingt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marleen Finoulst, Patrik Vankrunkelsven boeken
  Marleen Finoulst, Patrik Vankrunkelsven - Van chocolade word je slimmer

  Uren in de file gestaan? Fijnstof verkort je leven. Gebruik jij al jarenlang dagelijks een mobieltje? Hersenkanker loert om de hoek. Weer een boterham met choco op? Je kreeg ongemerkt een dosis palmolie binnen: niet goed voor hart en bloedvaten! Laat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Thirza Westerbeke boeken
  Thirza Westerbeke - Onderzoekt de Schriften

  Onderzoekt de SchriftenThirza Westerbeke, 52 Bijbelse puzzels met toelichtingenMet dit leerzame puzzelboek voor jong en oud kan men een jaarlang wekelijks puzzels maken en de toelichtingen erbij lezen. In devolgorde van de Bijbel komen allerlei verhalen aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Arie Pieters boeken
  Arie Pieters - Onder vaders vleugels

  Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Olav Mol, Erik Houben, Jack Plooij boeken
  Olav Mol, Erik Houben, Jack Plooij - F1 2017

  Olav Mol beschrijft met medewerking van Jack Plooij en Erik Houben de spraakmakende gebeurtenissen van seizoen 2017 2017 was weer een spannend F1-seizoen vol reuring. Olav Mol deed voor televisie verslag van alle 20 races en maakte het samen met pitreporter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mart Smeets boeken
  Mart Smeets - Mijn Amerika

  Smeets in the States: het langverwachte Amerika-boek!Op de dag dat president John F. Kennedy werd doodgeschoten, 22 november 1963, begon voor de 16-jarige Mart Smeets een levenslange fascinatie voor Amerika. Zijn werk als sportjournalist bracht hem de 54 jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Hanneke de Wit, Tjarda den Dunnen, Ferial Bekker, Hans van Goudoever boeken
  Hanneke de Wit, Tjarda den Dunnen, Ferial Bekker, Hans van Goudoever - Borstvoeding geven aan je prematuur

  Van borstvoeding is bekend dat het vele voordelen heeft ten opzichte van kunstvoeding en dit geldt nog meer wanneer je baby prematuur geboren is. Toch worstelen veel moeders hier na een vroeggeboorte mee, want laten we eerlijk zijn: het gaat vaak niet vanzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Janny Oosterom-Verweij boeken
  Janny Oosterom-Verweij - Haken & Huis

  Dit boek is voor iedereen die van haken én een gezellig huis houdt! Voor bijna iedere kamer in huis is er wel iets te vinden. Voor de woonkamer verschillende kussens. Voor kinderen en tieners een dubbeldekbus kussen vol met passagiers, een jeanskussen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Maarten Westermann boeken
  Maarten Westermann - Doe normaal

  Een gids waarin de etiquette voor hoe het hoort in de sport worden beschreven. Er zijn al heel wat boeken geschreven over etiquette. Over het bestek naast je bord, het strikken van een smokingdasje en de toegestane afmeting van het decolleté tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,15
 • Martin Ettema boeken
  Martin Ettema - Het is Pluis in Groningen

  Cartoons kunnen mensen in het hart raken. Dit blijkt uit het nieuwe boek 'Het is Pluis in Groningen', een initiatief van de Groninger Bodem Beweging en uitgeverij Profiel. Met het boek steunt de GBB niet alleen een goed doel (geld inzamelen voor een stichting… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mason Currey, Eva Hoeke boeken
  Mason Currey, Eva Hoeke - Dagelijkse rituelen DL

  dwarsligger 498 Mason Currey, met bijdragen van Eva Hoeke Dagelijkse rituelen Leestip van DWDD Hoe bekende kunstenaars, schrijvers, filmmakers en andere creatieven werken Het geheime ingrediënt van bijna elk meesterwerk is routine. Soms is dit een kop koffie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Joachim Klang, Oliver Albrecht, Lutz Uhlmann, Tim Bischoff boeken
  Joachim Klang, Oliver Albrecht, Lutz Uhlmann, Tim Bischoff - Bouw je eigen ruimterijk

  Voor alle legofans, groot en klein, jong en oud! De mooie foto's en de vele instructies zullen je inspireren bij het bouwen van je eigen ruimterijk. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Edward Heijn boeken
  Edward Heijn - Roedelgedrag

  Wie kent niet het Disney verhaal van Lady & de Vagebond, maar nu zijn er Bikkel & Angel , lees en geniet van deze echte Lovestory.. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Joeri Zwart boeken
  Joeri Zwart - De kracht van slim trainen

  In de kracht van slim trainen laat personal trainer joeri zwart zien hoe je je eigen, meest effectieve sportschooltrainingen samenstelt. Hij is een voorstander van kort, effectief en resultaatgericht trainen. Vergeet 'meer is beter' maar. Sterker nog, vergeet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jane Gibb boeken
  Jane Gibb - Het Caribisch handboek voor zeilers

  Dit boek dekt alles wat je zou willen weten over een vaartocht naar de Carieb. Van de praktische kant bij het kiezen van de goede boot, welke uitrusting je installeert, tot welke kleding en voorraden je meeneemt. Het geeft ook informatie over welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Jim Collis, Amanda van Santen boeken
  Jim Collis, Amanda van Santen - Windsurfen voor beginners

  windsurfen voor beginners is een praktische gids voor iedereen die snel wil leren windsurfen. Het boek behandelt de basis van het windsurfen, zoals de plank optuigen en tewaterlaten, overstag gaan en gijpen, alle zeilkoersen en opkruisen, aan- en afvaren, uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • ZiN in Windsurfen

  ZiN is een nieuwe surfinstructiemethodiek. Bij ZiN draait alles om inzicht en begrip. Je leert sneller en beter windsurfen, omdat je leert begrijpen wat je aan het doen bent op het water. De ZiN methode begint bij datgene wat je al beheerst en gaat verder met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • ZiN n in zeilen Zwaardboten

  ZiN is een nieuwe zeil- en surfinstructiemethodiek. Bij ZiN draait alles om inzicht en begrip. Je leert sneller en beter zeilen, omdat je leert begrijpen wat je aan het doen bent op het water. De ZiN methode begint bij datgene wat je al beheerst en gaat verder… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Maranke Pater boeken
  Maranke Pater - Het podium is voor jou!

  In 'Het podium is voor jou' staan meer dan 25 mensen met een beperking en hun passie of talent centraal. Wij hebben deze talenten aan Bekende Nederlanders en één Bekende Amerikaan gekoppeld die dezelfde passie delen. Van Emiel die van kickboksen houdt en met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50