Hobbyboeken

 • Susan Aretz boeken
  Susan Aretz - Borreltijd

  Zit de vijf al in de klok? Borrelen is een manier om hoogtepunten te vieren, verdriet te verdrinken of gewoon gezellig tijd met elkaar door te brengen. Voor wie genoeg heeft van het ouderwetse blokje kaas of plakje worst bij de borrel bedacht Susan Aretz 70… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Roberto Pennino boeken
  Roberto Pennino - Forza Olandesi

  Eind jaren veertig is Faas Wilkes de eerste Nederlander die in Italië gaat voetballen. In een tijd dat buitenlandse reizen voor weinigen zijn weggelegd, wordt hij nagevolgd door minder bekende landgenoten zoals Andre Roosenburg, Karel Voogt en Wim Lakenberg.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Belinda Luscombe boeken
  Belinda Luscombe - Nog lang en gelukkig

  Nog lang en gelukkig is een geweldig handboek voor iedereen die nadenkt over zijn of haar relatie. Belinda Luscombe laat voor eens en altijd weten waarom je gelukkiger wordt van bij elkaar blijven. Loopt je relatie op de laatste benen, heeft het alleen wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Marieke Voorsluijs boeken
  Marieke Voorsluijs - Kleine kersttruien haken

  Daar is ie dan: Kleine kersttruien haken met Club Geluk! In 2018 konden we de boom volhangen met gebreide foute minikersttruitjes, dit jaar en op veler verzoek, kan iedereen nu foute kersttruitjes gaan haken! Dit boek bevat een basispatroon, plus ruim twintig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Houtwerk

  Houtwerk: handleiding voor het bewerken van vers hout door Barn the spoon Met dit boek ontdek je de meest eenvoudige manier om hout te bewerken met handgereedschappen: vers hout bewerken. Alles wat je nodig hebt is een vers gezaagd stammetje, een bijl en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Bryan Lynch boeken
  Bryan Lynch - Camping & Outdoor Survivalgids

  Verbeter je survivalvaardigheden Het Zwitserse zakmes is een onovertroffen, veelzijdig hulpmiddel voor elke dag. Dit handige handboek laat zien hoe je deze iconische rode multi-tool kunt inzetten voor 101 verschillende bushcraftkarweitjes en noodsituaties. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Piet Oudolf, Henk Gerritsen boeken
  Piet Oudolf, Henk Gerritsen - Droomplanten

  De eerste editie van het boek Droomplanten in 1990 viel samen met het begin van een revolutie op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur. Tuinontwerpers Piet Oudolf en Henk Gerritsen stelden een boek samen waarin zij een nieuwe generatie vaste planten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Zamarra Kok boeken
  Zamarra Kok - Antwoord op al je huishoudvragen

  'Koningin van de schoonmaak. Verzin het en Zamarra weet het. Ze is op de hoogte van alle laatste snufjes, gadgets en producten.' De Telegraaf Jong en oud, man en vrouw: iedereen heeft een huishouden! Of het nu gaat om ramen lappen zonder schoonmaakmiddel (dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Mark Bolitho boeken
  Mark Bolitho - De kunst van Geometrische origami

  Deze betoverende collectie origami bevat meer dan 25 inventieve papieren projecten in geometrische vormen, van eenvoudige piramides uit één stuk tot schitterende en complexe steruitbarstingen. Elk project is prachtig ontworpen en duidelijk uitgelegd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Diverse auteurs boeken
  Diverse auteurs - De Muur 66

  Goeie zin, in dat interview van Hans Vandeweghe met Mathieu van der Poel, vorig jaar in De Morgen. MvdP, inmiddels een merk, nadere duiding overbodig – nuchter als altijd: ‘Mijn talent? Dat heb ik gewoon. Daar sta ik verder niet bij stil.’ Zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maak het met leer

  Een boek vol projecten die je meteen wilt hebben: tasjes en portemonnees, ceinturen en clutches, labels en hoesjes, allemaal gemaakt van echt leer. Liza en Lynn laten zien dat je dat zelf ook kunt maken, thuis op je eigen naaimachine. Met heel veel foto’s en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marcy Blum, Laura Fisher Kaiser boeken
  Marcy Blum, Laura Fisher Kaiser - De kleine Trouwen voor Dummies

  Gestrest over je trouwdag? Relax! Dit vriendelijke gidsje biedt je alle hulp die je nodig hebt bij het plannen en genieten van een heuglijke, ontspannen ceremonie en receptie. We geven je tips over alles: van het prikken van een datum tot het bijhouden van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rebecca Stern, Grant Faulkner boeken
  Rebecca Stern, Grant Faulkner - Sterke verhalen & hoe je ze schrijft

  Sterke verhalen is een praktische gids voor alle beginnende auteurs met tips voor personages, plot en planning, over doelen stellen, en met advies voor het vinden van je eigen stem. Tegelijkertijd is het ook een inspiratiebron, met peptalks van onder andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Josje Huisman boeken
  Josje Huisman - Goed bevallen?

  Zwanger zijn is een overweldigende ervaring. Niet alleen stuiteren je hormonen alle kanten op, je krijgt ook veel nieuwe informatie op je bord. Veel moeders staan, zeker bij hun eerste baby, niet stil bij alle mogelijkheden die ze hebben. Maar Josje Huisman… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dorien van Linge boeken
  Dorien van Linge - Feminist fataal

  Had ik dit maar geweten toen ik jonger was! dacht Dorien van Linge toen ze sociologie en genderstudies ging studeren. Ze leerde over verstikkende schoonheidsidealen en de ongelijkheid tussen man en vrouw, en begreep ineens veel beter waarom ze als tiener zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Edward Heijn boeken
  Edward Heijn - Roedelgedrag

  Wie kent niet het Disney verhaal van Lady & de Vagebond, maar nu zijn er Bikkel & Angel , lees en geniet van deze echte Lovestory.. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Saskia Laan boeken
  Saskia Laan - Vesten haken

  Iedereen heeft wel een lievelingsvest, een waar je in de loop der tijd heel erg aan gehecht bent geraakt. Met Vesten haken van Saskia Laan kun je er nu ook zelf een maken, voor elk seizoen en telkens gehaakt met een andere steek: filethaken voor de lente en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jelmer de Boer boeken
  Jelmer de Boer - Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan

  Er zijn heel veel kamerplantenencyclopedieën en er zijn veel vrolijke, mooi vormgegeven inspiratieboeken voor de beginnende kamerplantenhobbyist, maar waarom sterven er dan toch zoveel kamerplanten? In 'Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lotte Groosman boeken
  Lotte Groosman - Dagboek van een weddingplanner

  Bekend van de gelijknamige LINDA.tv-serie Vol persoonlijke ervaringen en tips is dit boek de ultieme bruiloftsinspiratie. Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het plannen en organiseren van een bruiloft komen aan bod. Aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Scheepjes YARN Bookazine 8 - UK

  Scheepjes is proud to present YARN Bookazine 8 Tea Room! This bi-annual bookazine is overflowing with stylish patterns for you to create and be inspired by, with diverse styles and items for everyone at an affordable price. The theme for our newest issue of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jan Rodts boeken
  Jan Rodts - De slimste vogelgids

  Vogelgidsen kan je grosso modo in twee groepen verdelen: enerzijds zijn er de gidsen voor de diehards, waarin de ongeveer 530 vogelsoorten van Europa worden beschreven aan de hand van tekeningen, anderzijds die voor beginners, meestal geïllustreerd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Stefanie van Kasteel boeken
  Stefanie van Kasteel - Duna

  Leiden, 1252 na Chr. In een paar maanden tijd zijn in het graafschap Holland drie mooie jonge vrouwen spoorloos verdwenen. Hun enige overeenkomst: blonde haren en een lelieblanke huid. Als ook de beeldschone Duna verdwijnt en de onrust onder de bevolking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Annabelle Hickson boeken
  Annabelle Hickson - Een huis vol bloemen

  ?Een huis vol bloemen is een inspirerend boek voor het creëren van simpele, natuurlijke schoonheid door en met bloemen. Annabelle Hickson geeft adviezen en tips van 'eenvoudige' boeketten voor elke dag tot botanische arrangementen en originele versieringen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Gareth Moore boeken
  Gareth Moore - Geheugencoach

  Dankzij Geheugencoach van Dr. Gareth Moore vergeet je nooit meer een pincode of telefoonnummer! Dit boek biedt een gevarieerd programma om in 40 dagen je geheugen te trainen en de capaciteit ervan te vergroten. Interessante weetjes helpen je de werking van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Albert Beintema boeken
  Albert Beintema - De bergeend

  Dat Nederland verreweg het dichtst door bergeenden bevolkte land is, weet bijna niemand. Toch kent vrijwel iedereen deze grote, opvallend bonte eenden; zwart met wit op de rug, een glanzend groene kop met felrode snavel, en een witte borst en buik, met over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99