Hobbyboeken

 • Marc Priestley boeken
  Marc Priestley - De monteur

  In de pitstraat van de Formule 1 ligt de druk altijd ongekend hoog. De aandacht gaat daarbij vaak uit naar de coureurs, maar zonder de technische kennis, vastberadenheid en stressbestendigheid van de monteurs zouden coureurs nooit het podium halen. Dit zijn de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Gijp

  Als eindredacteur van het televisieprogramma Voetbal International maakte journalist Michel van Egmond de opkomst, ondergang en wederopstanding van het mediafenomeen René van der Gijp van dichtbij mee.Hij schreef er dit boek over.'Gijp' is de schets van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Wim Kieft

  Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan het grote publiek openbaarde, werd schrijver Michel van Egmond telkens met dezelfde vraag geconfronteerd:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Caroline Thilemans boeken
  Caroline Thilemans - Mijn huid

  Hoeveel nachtcrème moet ik smeren? Hoe pas ik mijn huidverzorging aan aan de winter? Welke invloed heeft mijn levensstijl op mijn huid?Schoonheidsspecialiste en diëtiste Caroline Thilemans bundelde al haar kennis in Mijn huid, de handleiding die je nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lena Yokota-Barth boeken
  Lena Yokota-Barth - 50x waterverf

  In 50 x Waterverf laat Lena Yokota-Barth je kennismaken met aquarel en waterverf. Deze vorm van schilderen is populairder dan ooit en met dit boek is een mooi resultaat voor iedereen haalbaar! Voor wie kennis wil maken met aquarel of waterverf is dit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maarten Asscher boeken
  Maarten Asscher - Kort geluk

  Maarten Asscher definieert ‘geluk’ in zijn essaybundel ‘Kort geluk’ als volgt: ‘Een kortstondige ervaring van innige compleetheid’, deze ervaringen stonden aan de basis van zijn uiteenlopende verzameling essays. ‘Kort geluk’ daagt de lezer uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nicola Reis Taggart boeken
  Nicola Reis Taggart - Calm the chaos - dagboek

  Calm the chaos is voor iedereen die zich overweldigd voelt door de eindeloze stress en to-dolijstjes van het dagelijks leven. Dit praktische dagboek helpt je om orde te scheppen in je innerlijke chaos en nodigt je uit voor een dagelijkse oefening om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - De nieuwe Mama Baas weekplanner

  Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot.De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel.Met slimme tips als 'hoe leg je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Het Poetsbureau boeken
  Het Poetsbureau - De vlekkengids

  Je dochter morst aardbeien op haar gloednieuwe witte jurk. De zoon heeft met balpen op de zetel getekend. Of iemand morst rode wijn op het beige tapijt... Een vlek is snel gemaakt, maar wat nu?Na het succes van De Grote Schoonmaakbijbel en De Poetsplanner,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Robin Knox-Johnston boeken
  Robin Knox-Johnston - Alleen op de wereldzeeën

  In juni 1968 vertrekt een klein zeilschip, de Suhaili, vanuit een haven in Engeland. Aan het roer staat de 29-jarige Brit Robin Knox-Johnston. Na ruim tien maanden op zee keert Knox-Johnston heelhuids weer terug in Engeland, in een schip dat nog maar amper… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diederik Prakke boeken
  Diederik Prakke - Hoe heb ik lief?

  Schaam je je voor je kronkelige pad in de liefde? Zweer je trouw aan een ideaal plaatje, of erken je ook je twijfel en soms tegenstrijdige verlangens? Met een Boeddhistische bril op zien we dat de spanning tussen veiligheid en vrijheid niet alleen tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Karin Luttenberg boeken
  Karin Luttenberg - Handlettering 123 doe je zo!

  Wat zouden we zonder cijfers, uitroeptekens en apenstaartjes moeten? Essentiële tekens die je nodig hebt bij het handletteren. De handigste tekens en symbolen zijn in verschillende lettertypes uitgewerkt, zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Met als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Marja Oosterman boeken
  Marja Oosterman - Ja..? Oh!

  Dit boek gaat over honden. Vertelt door de mens van een van hen. Mensen die een hond hebben kunnen zich er mee vermaken, een feest van herkenning wellicht. Want al zijn honden onderling net zo verschillend als mensen, er zijn een aantal zaken waar elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fatma ?ahin boeken
  Fatma ?ahin - Gevecht in mij

  Dromendagboek: ‘Gevecht in mij, mijn dromen en gebeden mijn Heer’ Dromen vertellen een verhaal, dromen geven een boodschap, een inzicht. Deze dromen staan in verbinding met een ziel die is ‘gevangen in duisternis, in handen van een lovergirl’. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Edward Heijn boeken
  Edward Heijn - Roedelgedrag

  Wie kent niet het Disney verhaal van Lady & de Vagebond, maar nu zijn er Bikkel & Angel , lees en geniet van deze echte Lovestory.. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Anne Oosterbaan boeken
  Anne Oosterbaan - Onze Eik

  De eik is sterk verbonden met ons landschap en onze cultuur. De zomer- en wintereiken van ons land stammen af van eiken uit Zuid-Spanje en Italië. Ze kunnen wel duizend jaar oud worden! Dit boek beschrijft de ontwikkeling van een eik en welke dieren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Matt Merritt boeken
  Matt Merritt - Fraaie Vogels

  Fraaie vogels van Matt Merritt is een uniek en prachtig vormgegeven vogelboek. Onmisbaar voor iedereen die van de natuur houdt. Dit luxueuze boek toont en beschrijft een verscheidenheid aan prachtige vogels. Zangvogels, watervogels, weidevogels, roofvogels,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Alice Robb boeken
  Alice Robb - Wat onze dromen ons vertellen

  Een fris en onthullend inzicht in de nieuwe wetenschap van dromen – hoe ze werken, wat ze ons vertellen en hoe we de vruchten kunnen plukken uit een volledig begrijpen van ons nachtelijk lucide droomleven. Tijdens een onderzoekreis in Peru, raakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gerd-Jan Poortman boeken
  Gerd-Jan Poortman - Het spel met de Oceaan

  Sinds 1973 is de Volvo Ocean Race - voorheen de Whitbread Round The World Race - het allergrootste zeilevenement ter wereld. Een competitie die het uiterste vergt van de bemanningen en niet zonder gevaar is. Inmiddels verloren door de jaren heen zes zeilers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch boeken
  Jonas Heyerick, Jelle Vermeersch - Bahamontes 25 De Hel

  Op 8 april 2018 kreeg Michael Goolaerts een hartstilstand op de tweede kasseistrook in de Hel. ’s Avonds stierf hij in een ziekenhuis in Lille. Zijn collega’s, vrienden en andere getuigen doen het verhaal van die noodlottige dag. Hij won in de late zomer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Caro Langton, Rose Ray boeken
  Caro Langton, Rose Ray - Stekken, voeden, groeien

  Kamerplanten maken het leven leuk. Wat zou het toch fantastisch zijn als je ook nog wist hoe je ze zelf kunt vermeerderen, zodat je ze kunt uitdelen aan iedereen die je kent ... Het geheim? Het is echt heel, heel makkelijk! In dit boek zie je hoe je zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Cindy Çençen boeken
  Cindy Çençen - Het Alzheimermozaïek

  Contrastrijk boek met bijzondere mozaïekillustraties in kleur en verhalen over de veranderende relatie tussen een dochter en een moeder met de ziekte van Alzheimer.De ziekte van Alzheimer van haar moeder vormt onverwacht een bron van inspiratie voor Cindy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jacques van Rossum boeken
  Jacques van Rossum - Coach Cruijff in cijfers

  ‘We verschuilen ons tegenwoordig te veel achter het excuus van de overwinning. Nee, het gaat om goed voetballen.’ – Johan Cruijff Johan Cruijff kon verschrikkelijk goed voetballen. Was hij ook zo exceptioneel als coach? Hoe waren zijn prestaties in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gerard Stiekema boeken
  Gerard Stiekema - De race van mijn leven

  Ziek zijn, mijn jeugd, mijn ervaringen in het leven en de mensen om mij heen hebben mij gemaakt tot wat ik nu ben: een levensgenieter pur sang! Ik leef vanuit mijn passies en wil genieten van de grote dingen in het leven, maar zeker ook van de kleine dingen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Goedele Liekens, Griet Vanhaevre boeken
  Goedele Liekens, Griet Vanhaevre - Worldwidewet.come

  Vrouwen van over de hele wereld delen hun seksuele fantasieën, zonder oordeel en 'slut-shaming' free! Vrouwelijke fantasieën... Mannen gissen ernaar - vrouwen koesteren ze. Maar hoe cultureel beïnvloed zijn ze? Fantaseren vrouwen wereldwijd over hetzelfde?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95