Hobbyboeken

 • Maarten Bax, Vrougje Fikke boeken
  Maarten Bax, Vrougje Fikke - Cruijff, 14

  "Johan Cruijff is mijn motivator. Hij heeft me geleerd te geloven in eigen kunnen. Zijn uitspraak: 'Doe gewoon je ding, blijf gewoon jezelf en ga ervoor!', gaf mij net dat stukje extra doorzettingsvermogen." Op 24 maart 2016 overleed het fenomeen Johan Cruijff… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marit Hilarius boeken
  Marit Hilarius - Let's focus!

  Boeken en handleidingen over fotografie zijn er genoeg, maar je verzandt al snel in eindeloze technische uiteenzettingen, waarbij de cijfers en ingewikkelde regeltjes je om de oren vliegen. Dat is in Let's focus helemaal anders: in dit boek leer je hoe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Dre de Man boeken
  Dre de Man - Handboek Nikon D camera

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het nemen van een digitale foto in de groene stand (volautomaat) is als het opwarmen van een maaltijd met een magnetron.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Mijke Desserjer boeken
  Mijke Desserjer - De geheime tuin

  De geheime tuin van Mijke Desserjer (@mijksje) laat zien dat botanisch illustreren helemaal niet moeilijk is. Mijke toont je hoe eenvoudige lijnen al snel uitgroeien tot tekeningen. In dit mooi gebonden boek deelt ze haar geheimen om over je 'witte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mye de Leon boeken
  Mye de Leon - Masterclass Handletteren

  Leer de handlettertechnieken en vind je eigen stijl Maak kennis met de nieuwste trend met deze gids voor creatief handletteren en kalligrafie. Overal ter wereld houden mensen zich bezig met deze elegante (en soms aparte) kunstvorm om op een leuke, nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nesibe Balta boeken
  Nesibe Balta - Inspiratieboek huisinrichting

  Een thuis is meer dan een paar meubelstukken en decoratie. Het is de plaats waar je jezelf kan zijn, waar je kan ontspannen en leven. Je thuis past bij je en voelt even comfortabel als een oude jas. De kleuren, de meubels, de sfeer... alles is vertrouwd. Laat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Daniëlle Zwanink boeken
  Daniëlle Zwanink - Gewoon VolDaan

  Ze maakt het niet mooier dan het is. De balans tussen op je streefgewicht blijven en toch genoeg genieten van het leven is voor haar net zo zeer een struggle. Daarom kan zij in haar functie als gewichtsconsulente op spontane en zeer eerlijke wijze advies geven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Molema boeken
  Willem Molema - De eeuwige geest van de Langeleegte

  De Langeleegte was jaren een begrip in Nederland. Het was de naam van het stadion van SC Veendam dat bijna 59 jaar betaald voetbal speelde, maar in 2013 failliet ging. Veendam en de Langeleegte, daar wilden andere clubs niet graag spelen. Het zou er altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Stijn Vanderhaeghe boeken
  Stijn Vanderhaeghe - VDB De Biografie

  In 2019 is het tien jaar geleden dat Frank Vandenbroucke, kortweg VDB, overleed in mysterieuze omstandigheden in Senegal. Zijn legende is al die jaren verder blijven leven. Dit boek vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van VDB, een vertroeteld cafékind uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Wim Daniëls boeken
  Wim Daniëls - De taal van de fiets

  Liefdesverklaring aan het stalen ros.De fiets; van alle vervoermiddelen die er ooit zijn uitgevonden is de fiets de meest heilzame, voor mens en milieu. Een frame, twee wielen, een stuur, trappers, een ketting en een zadel, dat is het wel zo ongeveer. Maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Willi Lichtert boeken
  Willi Lichtert - Stoeien en bloeien

  Achterflap Dokter Willi Lichtert (1952) is een huisarts met 40 jaar praktijkervaring. Tijdens zijn loopbaan verdiepte hij zich in verschillende complementaire geneeswijzen en op basis van alles wat hij in de praktijk heeft meegemaakt, schreef hij Stoeien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rob Wilson boeken
  Rob Wilson - De geschiedenis van de file ... maar wordt de file ooit geschiedenis?

  De geschiedenis van de file...maar wordt de file ooit geschiedenis? In 1955, op een mooie Pinksterdag, stond in Nederland de eerste officieel geregistreerde file. 'Het was een ware bezienswaardigheid die via het naastgelegen fietspad veel belangstellenden trok… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - My teacher thinks I'm studying

  Dit boek is er voor alle studenten die zich vervelen in de klas, voor iedereen die stiekem op zijn gsm zit tijdens de lesuren, voor alle niet-zo-oplettende leerlingen die doelloos naar het bord zitten te staren.Oefen je potloodslijpvaardigheden, dagdroom over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Selma Mogendorff boeken
  Selma Mogendorff - Waar blijft die dokter nou?

  Terwijl er gewacht wordt op de ambulance, hoor ik omstanders zeggen: ‘Waar blijft die dokter nou?’ En ook verwijtend: ‘Waarom is die dokter er nu nog niet,’ terwijl ik al een hele tijd geknield bezig ben met het slachtoffer. Ik raap al mijn moed bijeen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Piet van Riet boeken
  Piet van Riet - Van gevechtspiloot tot verkeersvlieger

  Dit boek is geschreven nadat gedurende vele jaren mijn vrienden voorstelden van de verhalen die ik hen vertelde in een boek te verzamelen. Het zijn de verhalen die ik als Gevechtspiloot (gedurende 4 jaar) en Verkeersvlieger (gedurende 36 jaar) heb beleeft in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,00
 • Raf Willems boeken
  Raf Willems - Weltmeister

  Duitsland won in 2014 de wereldbeker in Brazilië met creatief, snel en offensief voetbal. Duitsland heeft iets met de wereldbeker: vier keer goud, vier keer zilver, vier keer brons. Geen enkel land deed beter. Vandaag is de Mannschaft opnieuw topfavoriet voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Maureen Kemperink boeken
  Maureen Kemperink - Minigids Bijen en Hommels

  Deze handige uitvouwkaart helpt je in een oogopslag algemene soorten hommels en bijen herkennen. Deze kaart past in elke rugzak, handig voor onderweg of voor een wandeling in je tuin. In Nederland leven circa 360 soorten bijen. In deze gids staan er 67… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Niki Peeters boeken
  Niki Peeters - Ik ben Bir en ik ga naar de dokter

  Na "Ik ben Bir en ik ga logeren en "Ik ben Bir en ik ga op vakantie is er nu een nieuwe Bir! "Ik ben Bir en ik ga naar de dokter". Bir leert in dit boek wat de dokter is, wat er bij de dokter gebeurt en waarom je naar de dokter gaat. Bir is nog nooit eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tina Favache boeken
  Tina Favache - Mijn opruimboek

  Hoe schep je orde in je keuken, hoe houd je je medicijnkastje up-to-date en hoe zorg je ervoor dat je woonkamer geen stortplaats voor rondslingerende rommel wordt? In dit praktische werkboek vind je het antwoord op al je opruimvragen. Ga de opruimuitdaging aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marieke Voorsluijs, Barbara Löhnen boeken
  Marieke Voorsluijs, Barbara Löhnen - Huiselijk haken met Club Geluk

  Marieke Voorsluijs en Barbara Löhnen van Club Geluk (@clubgeluk)staan bekend om hun eigenzinnige breisels. Hun motto: haak je happy! In Huiselijk haken breiden ze hun handwerkpalet uit met haken. In dit patronenboek staan handige én hilarische haakontwerpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Frédéric Jiguet, Aurélien Audevard boeken
  Frédéric Jiguet, Aurélien Audevard - Zeldzame vogels van Europa

  Zeldzame vogels van Europa is de eerste complete fotogids over alle dwaalgasten in Europa: met 2000 foto's van ruim 460 (zeer) zeldzame vogelsoorten van Europa en een groot deel van de Western Palearctic. Per soort biedt deze gids een heldere beschrijving met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Sofie van den Enk, Eva Munnik boeken
  Sofie van den Enk, Eva Munnik - De schoolfabriek

  Wanneer jouw kleuter naar school gaat, krijgt je leven als ouder een nieuwe dimensie. Je kind krijgt speelafspraakjes, wordt in razend tempo groot en komt thuis met allerlei leuke nieuwe vieze woorden. Als ouder sta je ook opeens dagelijks op het schoolplein… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Cindy Schwering boeken
  Cindy Schwering - De Golden Retriever

  Eindelijk is er weer een nieuw en actueel boek over de Golden Retriever op de markt! Dit bijzonder mooie boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere succesvolle dierenboeken op haar naam heeft staan. Het boek vertelt alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan den Boer, Caroline van Wijngaarden boeken
  Jan den Boer, Caroline van Wijngaarden - #MeToo

  #MeToo OVER SEKS, MACHT EN VERANDERING #MeToo heeft een storm van verhalen losgemaakt over seksueel grensoverschrijdend gedrag. De sociale media verbinden vrouwen met elkaar in hun strijd tegen een geseksualiseerde maatschappij. Er is een nieuwe roep om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Simone TATAY-AZLLANAJ boeken
  Simone TATAY-AZLLANAJ - 5 minuten work-outs voor een strakke buik

  Een strakke buik in slechts 5 minuten per dag!Dit oefenprogramma helpt u elke dag een stapje dichter bij uw droomfiguur te komen. Doordat de buikspieroefeningen eenvoudig en kort zijn, kunt u ze probleemloos integreren in het dagelijkse leven. De stapsgewijze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95