Hobbyboeken

 • Lorna Scobie boeken
  Lorna Scobie - 365 Elke dag een tekening

  Voor het boek Elke dag een tekening bedacht Lorna Scobie 365 tekenopdrachten in diverse categorieën zoals ontspanning, observatie en kleurgebruik. Ze daagt de lezer uit elke dag iets te tekenen, de creativiteit vrij te laten stromen en zo de vaardigheden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wanda Klomp boeken
  Wanda Klomp - Van Scruffy naar Fluffy

  Ben jij dol op je Labradoodle en wil je hem de beste verzorging bieden, maar heb je nog zoveel vragen waar je eerlijke, no-nonsense antwoorden op zoekt? Doodletrimster Wanda Klomp leert jou je Doodle te borstelen, uitdunnen, ontklitten, de oren uit te plukken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,00
 • Modeste Herwig, Jeanne van Rijs boeken
  Modeste Herwig, Jeanne van Rijs - Planten combineren

  Modeste Herwig en Jeanne van Rijs: twee gerenommeerde tuinontwerpers die in dit boek hun laatste inzichten en opvattingen hebben gebundeld over het ontwerpen van echt mooie borders. Want hoe pak je dat aan? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Door dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Het verdwenen vliegveld Papendrecht

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in drie delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Robin Knox-Johnston boeken
  Robin Knox-Johnston - Alleen op de wereldzeeën

  In juni 1968 vertrekt een klein zeilschip, de Suhaili, vanuit een haven in Engeland. Aan het roer staat de 29-jarige Brit Robin Knox-Johnston. Na ruim tien maanden op zee keert Knox-Johnston heelhuids terug in Engeland, in een schip dat nog maar amper blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diederik Prakke boeken
  Diederik Prakke - Hoe heb ik lief?

  Schaam je je voor je kronkelige pad in de liefde? Zweer je trouw aan een ideaal plaatje, of erken je ook je twijfel en soms tegenstrijdige verlangens? Met een Boeddhistische bril op zien we dat de spanning tussen veiligheid en vrijheid niet alleen tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nicola Ries Taggart boeken
  Nicola Ries Taggart - Calm the chaos-dagboek

  Calm the chaos is voor iedereen die zich overweldigd voelt door de eindeloze stress en to-dolijstjes van het dagelijks leven. Dit praktische dagboek helpt je om orde te scheppen in je innerlijke chaos en nodigt je uit voor een dagelijkse oefening om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - De nieuwe Mama Baas weekplanner

  Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot.De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel.Met slimme tips als 'hoe leg je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Pasen & Lente Haaksels

  Pasen & Lente Haaksels bevat 10 haakpatronen die door bekende bloggers en Instagrammers zijn ontworpen. Van een schattig schaapje tot een vrolijke paasslinger en van personaliseerbare eiermutsjes tot een schitterende lentesjaal. Met dit haakboekje haal je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Thomas Hess boeken
  Thomas Hess - Aan de slag in eigen tuin

  Praktische oplossingen voor tuingereedschap en plantmateriaalNiet weggooien, maar hergebruiken! Daarmee bespaar je niet alleen geld, maar spaar je ook het milieu. En daarnaast is het gewoon leuk! Ten slotte maak je je tuin er duurzamer en mooier mee, door oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wim Lybaert, Laurens Verbeke boeken
  Wim Lybaert, Laurens Verbeke - De Columbus

  Wie kent niet dat gevoel dat er te weinig uren in een dag gaan? Wie vindt tijdsverlies niet zijn grootste vijand? Iedereen toch! Nochtans hebben we vandaag meer tijd voor onszelf dan vroeger. Het punt is dat we ook eindeloos veel keuzemogelijkheden hebben in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Saskia Dierckxsens boeken
  Saskia Dierckxsens - Meer mandala inspiratie

  'Meer Mandala Inspiratie' is het tweede kleurboek voor volwassenen van auteur/illustrator Saskia Dierckxsens, vol met nieuwe en uniek gedetailleerde prenten voor jou om in te kleuren. Ook voor dit boek liet ze zich inspireren door de mystieke en intrigerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • ADOREMI boeken
  ADOREMI - Geen droom te ver

  In het voorjaar van 2018 organiseerde ADOREMI Uitgeverij een schrijfwedstrijd met het thema ‘Dromen’. Vele beginnende, maar ook ervaren auteurs gingen ijverig aan de slag en al snel stroomden de verhalen binnen. De speciaal voor deze wedstrijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gudrun Hespel boeken
  Gudrun Hespel - The fittest you

  Vermoeid nog voor je aan je dag begint? Niet altijd blij met je spiegelbeeld? Eeuwig op zoek naar balans? Breek met die sleur en ontdek The fittest you. Dit boek helpt je in 4 weken op weg naar meer zelfvertrouwen, een positieve mindset, een energieker lichaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bram Vermeer, Gerald Maurice boeken
  Bram Vermeer, Gerald Maurice - Het geheim van de frisbee

  Een heerlijk bladerboek vol eigenaardige verschijnselen die je onderweg en op vakantie tegenkomt.Waarom is de Middellandse Zee zouter dan de Noordzee? Hoe kan op warme dagen hete thee verkoelender zijn dan een ijskoud pilsje? In dit intrigerende boek gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elma van Vliet boeken
  Elma van Vliet - Mam, vertel eens...

  Dank je wel voor 15 jaar Vertel Eens! Om dat te vieren is Mam, vertel eens nu verkrijgbaar als limited edition. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde Elma van Vliet zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Ze begon de vragen op te schrijven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Diverse boeken
  Diverse - Winteravond

  Het thema van de schrijfwedstrijd die ADOREMI Uitgeverij in het najaar van 2018 organiseerde was ‘Winteravond’. De ingezonden verhalen gingen inhoudelijk niet alleen over sneeuw en kerst, maar ook over andere ontroerende onderwerpen: van een knuffel zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patricia de Ryck boeken
  Patricia de Ryck - De twijfelmoeder

  Waarom is moeder worden de standaard en ervan afzien afwijkend? En wat kun je verwachten als je er zelf niet zo zeker van bent of je moeder wilt worden? In De twijfelmoeder onderzoekt Patricia de Ryck de twijfels die je als hedendaagse vrouw kunt ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Batchelor, Christopher Chant boeken
  John Batchelor, Christopher Chant - Geillustreerde stoomschepen encyclopedie

  In 1783 voer de Franse Pyroscaph als eerste schip volledig op stoomkracht. Gedurende de twee eeuwen die volgden, namen stoomschepen gaandeweg de plaats in van zeilschepen, tot de stoommachine op zijn beurt moest wijken voor de dieselmotor. Toch heeft de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Martijn de Vries boeken
  Martijn de Vries - De Titanic van de Pyreneeën

  Martijn de Vries (in het dagelijks leven software developer) beoefent een bijzondere tak van de spoorweghobby. Hij houdt zich namelijk graag bezig met spoorwegarcheologie, het trachten terugvinden van lang geleden verdwenen spoorlijnen. Sinds de jaren negentig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Eve Makis, Anthony Cropper boeken
  Eve Makis, Anthony Cropper - Mijn memoires

  Een verrassende manier om je levensverhaal te schrijven. Hoeveel mensen denken er wel niet over om hun eigen levensverhaal op te schrijven? Maar waar begin je en hoe doe je dat? Daarom is er nu het goed doordachte invulboek van de prijswinnende, creatieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Frans Reichardt boeken
  Frans Reichardt - Feyenoord Forever

  Tatoeages of tattoos – of ‘taatoos’, op z’n Rotterdams – zijn diep verankerd in de Feyenoord-supporterscultuur. Zijn het aanvankelijk havenarbeiders en leden van de harde kern die zich tooien met een Feyenoord-tatoeage, vandaag de dag dragen ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hugo Borst boeken
  Hugo Borst - Ma & Ach, moedertje

  Ma is het ontroerende en vaak geestige verhaal over Hugo's dementerende moeder, de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest en de onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Intussen haalt hij herinneringen op aan zijn jeugd en aan zijn moeder in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Renate van der Knaap boeken
  Renate van der Knaap - Van Yin tot Yang

  "In de alledaagse hectiek van de zakenwereld miste ik rust. Om deze reden ben ik yoga gaan beoefenen en dit bracht mij zoveel meer dan enkel fysieke oefeningen op de mat!” De tweede druk van het yogaboek Van Yin tot Yang - het complete yoga werkboek van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Johanna Romberg boeken
  Johanna Romberg - De magie van vogels

  Laat je inspireren door het effect dat vogels kijken heeft op je leven! Vroeger werden ornithologen vaak gezien als schuchtere mensen die in camouflagekleding in een schuilhut postten om vogelsoorten te tellen. Tegenwoordig is vogels kijken een stuk hipper.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99