Hobbyboeken

 • Tim Davison boeken
  Tim Davison - Laser zeilen

  MET EEN VOORWOORD VAN MARIT BOUWMEESTER'Dit boek gaat je helpen! Het vergroot je kennis van de verschillende technieken van het Laser zeilen en zal je resultaten verbeteren.' - Marit Bouwmeester, olympisch kampioen Laser Radial 2016Wil jij ook succesvol leren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Roberto Pennino boeken
  Roberto Pennino - Onsterfelijk Torino

  Voorzitter Ferruccio Novo van voetbalclub AC Torino heeft met beleid de beste voetballers bij elkaar gekocht. Met behulp van een ingenieus mozaïek is het sterkste Italiaanse clubteam aller tijden geconstrueerd: de Invincibili (Onoverwinnelijken). Hij streeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Olav Cox, Erna Vader boeken
  Olav Cox, Erna Vader - Het Deltagebied

  Ontdek de vaargebieden van Zeeland en de Zuid-Hollandse stromen met de nieuwe editie van 'Vaarwijzer Het Deltagebied'.Ontdek de vaargebieden van Zeeland en de Zuid-Hollandse stromen met de nieuwe editie van 'Vaarwijzer Het Deltagebied'.Stromen naar zee, tussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,99
 • Barbara Debusschere, Lieve Blancquaert boeken
  Barbara Debusschere, Lieve Blancquaert - De Borstkankerbijbel

  BorstkankerbijbelFeiten, portretten & verhalenLieve Blancquaert & Barbara DebusschereEén op de negen vrouwen in ons land krijgt ooit borstkanker. Terwijl de wetenschap steeds meer kans op genezing biedt, blijkt de kennis over borstkanker bij het grote publiek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • C. Ferraro, E. Metcalf, A. Newhall, J. Stevens boeken
  C. Ferraro, E. Metcalf, A. Newhall, J. Stevens - Handletteren & kalligrafie

  In een wereld vol computerletters voelen mensen zich extra aangetrokken tot het persoonlijke van handgeschreven teksten. Kalligrafie en handlettering worden tegenwoordig meer en meer gebruikt om emoties uit te drukken en de sfeer van een woord of zin over te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Taminiau

  Jan Taminiau (1975) staat bekend om zijn gebruik van traditionele, ambachtelijke handwerk en productietechnieken, unieke originele materialen en stofbewerkingen, naast zijn liefde voor esthetiek. Mede hierdoor ontving hij in 2014 de Grand Seigneur, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Joke Decorte boeken
  Joke Decorte - Geometrische motieven haken

  20 geometrische motieven waarmee je elk project van je keuze kan haken: een sjaal, een poncho, een deken, een tapijt, ... Elk motief staat beschreven als tekst en als schema. Bovendien is elk motief uitgewerkt in een project. Deze bieden volop inspiratie om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • A.M. van Loon boeken
  A.M. van Loon - Nachtzuster

  Seks. Daar draait het in dit boek om. Erotiek verwoord in lange en korte verhalen. Op verschillende manieren, op vele spannende plekken. Dus vergeet het bed maar. Waar lust is, daar is ook plek.Seks. Daar draait het in dit boek om. Erotiek verwoord in lange en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Janny Oosterom-Verweij boeken
  Janny Oosterom-Verweij - Haken & Huis

  Dit boek is voor iedereen die van haken én een gezellig huis houdt! Voor bijna iedere kamer in huis is er wel iets te vinden. Voor de woonkamer verschillende kussens. Voor kinderen en tieners een dubbeldekbus kussen vol met passagiers, een jeanskussen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Alan Watts boeken
  Alan Watts - Zelf wind voorspellen

  Zelf Wind Voorspellen is een handig naslagboek bestemd voor iedereen die buiten werkt of recreëert, zoals zeilers in een open boot, toer- of wedstrijdzeilers, motorbootvaarders, wandelaars, vissers, boeren of piloten. Het boekje is al enkele malen herdrukt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Daniëla Postma boeken
  Daniëla Postma - Jouw levensverhaal

  Schrijven over het leven is één ding, maar van een levensverhaal een boek maken? Opeens ontkom je er dan niet meer aan om óók na te denken over praktische zaken als plaatjes, papiersoort en de privacy van personen. Raakt jouw verhaal letterlijk aan je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michel Gonlag boeken
  Michel Gonlag - Waarom begon de Eerste Wereldoorlog?

  Er waren twee wereldoorlogen nodig om Europa los te maken van de laatste middeleeuwse orde in de samenleving en de wereld definitief een nieuwe tijd in te loodsen. Dat was geen bewuste keuze. Het gebeurde gewoon en de start van deze omwenteling vormde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Mijke Desserjer boeken
  Mijke Desserjer - De geheime tuin

  De geheime tuin van Mijke Desserjer (@mijksje) laat zien dat botanisch illustreren helemaal niet moeilijk is. Mijke toont je hoe eenvoudige lijnen al snel uitgroeien tot tekeningen. In dit mooi gebonden boek deelt ze haar geheimen om over je 'witte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ken Kraaijeveld boeken
  Ken Kraaijeveld - Waarom je hond geen fruit hoeft te eten

  Je hond zal nooit scheurbuik krijgen. Ook al eet hij of zij nooit fruit. Dat komt omdat honden een vitamine-C gen hebben. Ook wij mensen hebben dat gen. Alleen, bij ons is het stuk… Dit en veel meer staat in ‘Waarom je hond geen fruit hoeft te eten’, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - Het Bucketlist Boek 2

  Ben je klaar voor nieuwe avonturen? Durf je je grenzen verleggen? Houd je van knotsgekke of net heel serieuze opdrachten? Dan is dit een boek voor jou! In dit doeboek vind je 500 nieuwe ideeën die je leven net iets spannender (zullen) maken.Ga naar een winkel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lobke Husson, Katrien Van der Vaerent, Mama Baas boeken
  Lobke Husson, Katrien Van der Vaerent, Mama Baas - Eten als je zwanger bent

  Als je zwanger bent, is eten voor twee helemaal niet nodig!Maar wat jij eet, telt wel mee voor je baby. Deze voedingsgids geeft een antwoord op al je vragen over voeding als voorbereiding op een zwangerschap, tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Wat mag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eddy van der Ley boeken
  Eddy van der Ley - Bas Nijhuis

  Hoe communiceren stervoetballers als Ronaldo, Zlatan en Suárez in het vuur van de strijd met de scheidsrechter? Wat gebeurt er allemaal rondom nationale en internationale topwedstrijden? Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft een unieke blik in de wereld van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeannette van Ditzhuijzen boeken
  Jeannette van Ditzhuijzen - Enith Brigitha

  Zwemmen kon Enith Brigitha (Curaçao,1955) als de beste. En zolang de DDR-dames maar thuisbleven,won ze vrijwel elke race. Zodra de DDR-zwemsters echter van de partij waren, trokken ze als een magneet al het goud hun kant op. Pas in 1990 snapte Enith waarom:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Prisca Hurks boeken
  Prisca Hurks - Puur Pris

  Boosheid, angst, frustratie en pure wanhoop, maar ook hoop, optimisme en kracht... Die kolkende achtbaan aan emoties is herkenbaar voor iedereen die te maken krijgt met een levensbedreigende ziekte. Of zelf. Of in de naaste omgeving. Op het moment dat Prisca… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Amélie O boeken
  Amélie O - De vermaledijde mode

  Voor Amélie O. (voluit Amélie O. de la Tourette) is de mode een vreemd sociologisch verschijnsel waarin vooral afgunst, creatieve kwelling, egoïsme, hysterie en obsessie welig tieren. In hilarische en soms snoeiharde bewoordingen heeft ze het niet alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anneke Drese boeken
  Anneke Drese - Een Brabantse geschiedenis 1

  Deze uitgave is het resultaat van uitgebreid geschiedkundig onderzoek naar de levensloop van vier Brabantse families, van omstreeks 1400 tot 1850; waar een groot aantal vandaag levende families uit voortgekomen zijn.De geschiedenis begint bij Dreesen/Drese;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hanneke Kiel-de Raadt boeken
  Hanneke Kiel-de Raadt - Dit wil ik!

  Dit wil ik! inspireert je om het gebaande pad te verlaten en je hart te volgen. Met de verhalen van onder andere Sacha de Boer, Tim Akkerman en Laura Dekker. En met 9 aanpakken om je op weg te helpen. Denk jij weleens: is dit alles? Of: ik wilde altijd nog...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Eelco Hiltermann, Gijs Hiltermann boeken
  Eelco Hiltermann, Gijs Hiltermann - Leen Pfrommer, schaatscoach

  Leen Pfrommer (1935) is een van de invloedrijkste schaatscoaches die ons land ooit gekend heeft. Onder leiding van de kleine man met zijn karakteristieke oranje puntmuts domineerde Nederland in de jaren '70 voor het eerst de internationale schaatssport. Ard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Ella McLean boeken
  Ella McLean - 5 minuten voor het ontbijt

  Met dit focus-werkboek kom je weer tot jezelf en leer je te focussen op wat jij belangrijk vindt!Door middel van de oefeningen in dit werkboek leer je te focussen op wat voor jou belangrijk is, verken je obstakels en uitdagingen en leer je hoe je door middel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jason Chongue boeken
  Jason Chongue - Thuis in planten

  Kamerplanten zijn niet meer weg te denken in het interieur van de huidige, jonge generatie. Met winkels als 'Wildernis', 'Plantaardig', 'Stek', 'Bleshyou' maar ook 'Sissy Boy' tover je je huis om tot een heuze mini urban jungle. Maar welke planten zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95