Hobbyboeken

 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  Tijdschrift Hard Gras - Ajax what the fuck

  Dit Hard gras nummer is haast een reünie van oudgedienden. Marcel van Roosmalen doet verslag van zijn laatste dagen met Theo Janssen. ‘Weet je dat ik nog steeds niets van Theo begrijp?’ vertrouwde hij de Hard gras-redactie in een moment van oprechtheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Freddy Merckx boeken
  Freddy Merckx - De droom van Eddy Merkx

  De wortels van het bestaan van Freddy Merckx, de auteur van dit boek en tevens levend vertegenwoordigd in een OTO (geheim genootschap), vinden hun oorsprong in de gouden eeuw van de wielersport toen ene Eddy Merckx de onbetwistbare koning was. Plots vloeiden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Loes Visser boeken
  Loes Visser - Zou't!

  Zou’t! De kracht van een alkalische leefstijl. De natuurlijke weg naar gezondheid en een energiek leven. ‘U moet de rest van uw leven medicijnen blijven gebruiken.’ Met deze boodschap werd ik door mijn behandelende specialist in het jaar 2014 naar huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • André Hoogeboom boeken
  André Hoogeboom - Frans

  Frans Derks stamt uit de ‘Gouden Eeuw’ van het Nederlandse voetbal: een tijdperk waarin internationaal succes bijna vanzelfsprekend was en het Nederlandse voetbal domineerde. Hij werd door voetbalvedettes als Johan Cruijff en Willem van Hanegem gewaardeerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Julie Robert boeken
  Julie Robert - Punch Needle & Co

  Met een punchnaald, een lap borduurstof, een borduurring en een paar bollen wol of katoen kun je met deze leuke nieuwe techniek de mooiste resultaten behalen. Als je eenmaal aan het punch needlen begonnen bent, is het moeilijk ermee te stoppen. De mooie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margot Spohn, Roland Spohn boeken
  Margot Spohn, Roland Spohn - Welke boom is dat?

  Welke boom is dat? van Margot Spohn en Roland Spohn komt uit de serie handige zakgidsen met ANWB-keurmerk om de meest voorkomende soorten planten en bomen te determineren. Alle belangrijke kenmerken van de bomen komen overzichtelijk in beeld. Met heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - Voor mijn liefste papa

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan papa cadeau te doen.Wat zijn de lievelingsgerechten van jouw papa? Hoeveel koppen koffie drinkt hij 's ochtends? Hoe ziet de 'papadans' eruit? Enz.Het resultaat? Een origineel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jan Oudenaarden boeken
  Jan Oudenaarden - De Geschiedenis van Feyenoord, deel 4 (1956-1970)

  De Gloriejaren (1956 - 1970)De Geschiedenis van Feyenoord, deel 4In het nieuwe deel van zijn project beschrijft auteur Jan Oudenaarden de veranderingen bij Feyenoord in de late jaren vijftig. Hoe aan een sterk team wordt gebouwd, door de blik te verruimen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Eva de Valk boeken
  Eva de Valk - Silicon valley

  SILICON VALLEY, WAAR DE TOEKOMST WORDT GEMAAKTMET EEN VOORWOORD VAN ALEXANDER KLÖPPINGIn nog geen vijftig jaar groeide een slaperig tuinbouwgebied aan de Amerikaanse westkust uit tot dé wereldwijde hotspot van technologische innovatie: Silicon Valley. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Cees van Woerkum boeken
  Cees van Woerkum - In contact met de natuur

  Wat gebeurt er met ons als we de natuur intrekken, als we tussen hoge bomen wandelen, vogels zien overvliegen of mieren met strootjes zien slepen? Wat maakt dit contact zo bijzonder en ook zo anders dan het contact met mensen? En waarom vinden we de natuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Yoeri van den Busken boeken
  Yoeri van den Busken - Jan Jongbloed

  Alles is apart aan Jan Jongbloed. Zijn carrière als eerste vliegende kiep van Nederland. Zijn records. Zijn twee WK-finales. Zijn persoonlijke tragedies. En zijn leefwijze, zo verpletterend eenvoudig dat het vanzelf bijzonder is voor een man van zijn statuur.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Francesco Vanderjeugd boeken
  Francesco Vanderjeugd - Burgemeester met een beugel

  Vanaf zijn achttiende werd hij op amper acht jaar achtereenvolgens kapper, gemeenteraadslid, burgemeester en Vlaams volksvertegenwoordiger. Zo’n dolgedraaid parcours op zo’n korte tijdspanne vergt een tomeloze inzet en onophoudelijk enthousiasme.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jen O'Neil boeken
  Jen O'Neil - FIFA WK vrouwenvoetbal Frankrijk 2019

  Van 7 juni tot en met 7 juli vindt in Frankrijk het FIFA Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen plaats. 24 teams van over de hele wereld zullen in 52 wedstrijden op negen verschillende locaties in Frankrijk strijden om de eretitel. FIFA WK vrouwenvoetbal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hanna Karlzon boeken
  Hanna Karlzon - Soulmates

  Soulmates is de nieuwste toevoeging aan de befaamde kleurboekencollectie van Hanna Karlzon. Dit prachtige kleurboek bevat magische portretten van de hand van de Zweedse kunstenares. Voor elk karakter heeft Hanna de bijbehorende spirit animal getekend. Kies de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jan-Willem van der Male, Noortje Veerman boeken
  Jan-Willem van der Male, Noortje Veerman - Bouw je eigen Tiny House

  De huidige vorm van tiny housing is uit Amerika over komen waaien. Het is daar nu bijzonder populair en heeft een enorme vlucht genomen. De huisjes in Amerika zijn in vele opzichten anders dan wat er in Nederland mogelijk is; zo kunnen de zogeheten Tiny Houses… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Emma Thyssen boeken
  Emma Thyssen - Voor mijn liefste opa

  Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan opa cadeau te doen.Hoe ziet de toekomst van je opa eruit, wat is zijn lievelingsgerecht, hoe gaat de 'opadans'? Enz.Het resultaat? Een origineel geschenk voor opa's verjaardag,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Diana Leeflang boeken
  Diana Leeflang - Offline

  Vlogger Diana Leeflang, beter bekend als D is for Dazzle, presenteert in Offline creatieve projecten voor een middag zonder laptop en smartphone. Maar liefst 270.000 Youtube-abonnees en 240.000 Instagram-volgers kijken dagelijks mee in haar leven. Toch heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Franz-Xaver Treml boeken
  Franz-Xaver Treml - De complete kruidenwijzer

  Deze actuele kruidengids boordevol gedetailleerde foto's helpt u bij het uitkiezen van aromatische keukenkruiden en doeltreffende geneeskrachtige kruiden, en laat u bovendien kennismaken met talloze exotische en wilde kruiden.U hebt de keuze uit:- 195… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eri Trostl boeken
  Eri Trostl - Compleet handboek Core training

  Of je nu een fervent sporter bent of een echte couch potato: iedereen heeft baat bij core training. Tijdens een core work-out train je namelijk je buik- en rugspieren. Die gebruik je bij alles wat je doet: lopen, springen, maar ook wandelen en zitten. Door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fred van Slogteren boeken
  Fred van Slogteren - Peter Post

  Peter Post, een fenomeen in de wielersport Fred van Slogteren De biografie van een wielerbeest dat veertig jaar lang een indrukwekkend stempel drukte op de vaderlandse en internationale wielersport. Zijn erfenis doet zich nog steeds gelden. Een gezaghebbender… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • O.C. Hooymeijer boeken
  O.C. Hooymeijer - De nieuwe gids voor de niet-bestaande vogels van Europa

  Na het verschijnen in 2013 van De Kleine Gids voor de niet-bestaande Vogels van Europa is kunstenaar en amateurornitholoog O.C. Hooymeijer onverdroten doorgegaan met het speuren naar niet-bestaande vogels. Veldreizen naar het uiterste noorden van Rusland, tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Frank Vandenbroucke boeken
  Frank Vandenbroucke - Ik ben God niet

  In het voorjaar van 2008 verscheen de enige echte autobiografie van Frank Vandenbroucke. Het boek liet niemand onberoerd, net zoals het wielerwonderkind met zijn eclatante prestaties en zijn uitzonderlijke levensloop altijd al het publiek met verstopping had… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Pieter van Wijngaarden boeken
  Pieter van Wijngaarden - Het verdwenen vliegveld Papendrecht

  Voor u ligt de omvangrijkste studie in drie delen die ooit over de vliegtuigfabriek Aviolanda in Papendrecht verschenen is. Deze nieuwe serie sluit aan bij de vorige uitgaven uit 1987 en 2013 maar bevatten veel nieuwe details over de productielijnen, Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Nicola Ries Taggart boeken
  Nicola Ries Taggart - Calm the chaos-dagboek

  Calm the chaos is voor iedereen die zich overweldigd voelt door de eindeloze stress en to-dolijstjes van het dagelijks leven. Dit praktische dagboek helpt je om orde te scheppen in je innerlijke chaos en nodigt je uit voor een dagelijkse oefening om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mama Baas boeken
  Mama Baas - De nieuwe Mama Baas weekplanner

  Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot.De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel.Met slimme tips als 'hoe leg je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99