Hobbyboeken

 • Bob Manders boeken
  Bob Manders - Personal Diversity

  EN - Bob Manders combines insight into architectural principles of the past with a passion for innovation, considering light and its impact, context, flexibility and versatility. His innovative treatment of space draws on his Dutch heritage, with a respect for… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,99
 • MUS boeken
  MUS - Mijn Bullet Journal

  Mijn Bullet Journal Scrapbook Cut-outs staat vol met meer dan 5.000 handige, mooie, leuke afbeeldingen om uit te knippen en in je bujo te plakken. Je kunt je bujo hiermee versieren, makkelijker navigeren, planningen maken en eenvoudig lay-outs opbouwen. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ines de la Fressange, Martin Montagut boeken
  Ines de la Fressange, Martin Montagut - Wonen als een Parisienne

  Stijliconen Ines de la Fressange en Marin Montagut delen hun liefde voor interieurs waarin verrassende combinaties van stijlen samengebracht worden tot een harmonieuze leefruimte.Aan de hand van foto's, aquarellen, schetsen, moodboards en handgeschreven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Marjan van den Berg boeken
  Marjan van den Berg - Requiem voor een Pietje

  We ontmoeten de verwarmingsmonteur met het stukje aan zijn neus, de vrouw die moppert dat je in een boot alleen maar riet ziet en we leren dat je uit moet kijken voordat je de grillplaat aanzet... 'Requiem voor een Pietje' zit vol wonderlijke ontmoetingen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Redactieteam Stijlvol Wonen boeken
  Redactieteam Stijlvol Wonen - Stijlvol wonen

  Interieurblad Stijlvol Wonen brengt al jaren boeken uit. Altijd met een ruime selectie tijdloze interieurs en toch elke keer verrassend.Na de laatste succesreeks Stijlvol Wonen Exclusief is het tijd voor een nieuw concept: Magnum Edition.Dit is de eerste telg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,99
 • Adriaen Louman boeken
  Adriaen Louman - Nieuwezijdslijnen

  In dit tweede deel van de reeks over de Amsterdamse tramlijnen in de periode 1975-2018 staan de tramlijnen centraal die over de Nieuwezijds Voorburgwal voer(d)en, te weten de lijnen 1, 2, 5, 11, 13 en 17. Net als bij de tramlijnen in het eerste deel het geval… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Patrick Bremmers boeken
  Patrick Bremmers - Hallo, Meneer de Uil

  Vijftig jaar geleden las Meneer de Uil voor het eerst voor uit De Fabeltjeskrant. Generaties kijkbuiskinderen groeiden op met Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar, Lowieke de Vos en al die andere dieren uit het Grote Dierenbos. ‘Hatsikidee’,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Jeanne Marie Laskas boeken
  Jeanne Marie Laskas - Beste Obama

  Miljoenen brieven kreeg president Obama van de Amerikaanse bevolking gedurende zijn acht jaar in het Witte Huis. Brieven over armoede, eenzaamheid, verlies, verdriet, wanhoop en boosheid, maar ook brieven vol dankbaarheid en blijdschap. Alle brieven werden in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tim Grabham, Molly Lattin boeken
  Tim Grabham, Molly Lattin - Maak de vetste video's!

  Hét handboek voor iedereen die wil filmen, vloggen en viral gaan. Welk kind wil er tegenwoordig geen YouTube­ster of populaire vlogger worden? Filmpjes maken met een mobiele telefoon, camera of tablet behoort tot het dagelijkse leven van veel jongeren. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marcel Gurk boeken
  Marcel Gurk - Freestyle voetbaltrucs

  Leer stap voor stap de beste tricks van een echte freestylekampioen! Kijk jij ook zo op naar Ronaldinho of Messi wanneer ze weer eens een gave voetbaltruc doen? Wil je net zoals zij op een spectaculaire manier je bal kunnen hooghouden? Dan is dit boek echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Walther Thiede boeken
  Walther Thiede - Roofvogels en uilen

  Alle soorten van Europa herkennen en identificeren Met deze handige zakgids kunt u op een eenvoudige en efficiënte manier alle roofvogels en uilensoorten van Europa herkennen en identificeren. Gedetailleerde omschrijvingen: Alles over de kenmerken, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Caroline Griep boeken
  Caroline Griep - Lieve facebook-vrienden, ik heb borstkanker

  Pas na het posten van dit bericht vroeg journalist Caroline Griep (1964) zich af of ze het wel kon: ernstig ziek zijn en tegelijkertijd haar leven delen op Facebook. Ze deed het toch. Zonder schroom, eerlijk en vaak met verrassende humor beschrijft Caroline in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elke Van Huffel boeken
  Elke Van Huffel - Crazy Cat Lady-boek

  Doe jij je weleens tegoed aan een kattenfilmpje op YouTube – of honderd? Nestel je je het liefst met een latte macchiato in je favoriete kattencafé? Heb je… een Instagramaccount voor je kat? Proficiat en welkom in de club van de Crazy Cat Ladies! Met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Richard Witschge, Mike van Damme boeken
  Richard Witschge, Mike van Damme - Lefgozer

  Johan Cruijff was een groot fan, anderen vonden hem juist een flierefluiter op voetbalschoenen. Buiten kijf staat dat Richard Witschge een begenadigd linkerbeen had. Het Amsterdams jochie dat op zijn zesde al tegen zijn ouders zei dat hij profvoetballer zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Joachim Mayer, Heinz-Werner Schwegler boeken
  Joachim Mayer, Heinz-Werner Schwegler - ANWB Bomengids

  In de ANWB bomengids beschrijven Joachim Mayer en Heinz-Werner Schwegler meer dan 600 heesters die voorkomen in onze omgeving, zowel wilde soorten als gekweekte vormen. Bij elke soort staan foto’s van de bladeren, bloei en eventuele vruchten voor een snelle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jimmy Burns boeken
  Jimmy Burns - Cristiano en Leo

  Het essentiële boek als je dé voetballers van deze generatie wilt begrijpen Voetbal is een teamsport. Maar dit laatste decennium zien we een persoonlijke rivaliteit zoals we die niet eerder hebben gezien: Cristiano en Leo. Dit is hun definitieve verhaal: van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jinske Verpalen boeken
  Jinske Verpalen - Doe het lekker zelf!

  Jinske Verpalen zegt: Doe het lekker zelf! want DIY is modern, stoer en eigenwijs! Dat bewijst IMAKIN met makkelijke projecten die geïnspireerd zijn op de laatste lifestyle- & designtrends. Creatief ondernemer Jinske Verpalen van IMAKIN bedacht 30 gloednieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Het enige echte mandala kleurboek Artist Edition II

  Mandala’s zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleuren. Ze vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie en het inkleuren van mandala’s heeft dan ook een haast meditatief effect. Maar door de bijzondere details en prachtige geometrische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kleur je eigen Rembrandt/Colour Your Own Rembrandt

  REMBRANDTJAAR IN 2019 In 2019 is het 350 jaar geleden dat Rembrandt van Rijn overleed. Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) organiseert dit themajaar rond Rembrandt én de Gouden Eeuw met de steden Delft, Dordrecht, Den Haag, Leiden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Elizabeth A. Dauncey, Sonny Larsson boeken
  Elizabeth A. Dauncey, Sonny Larsson - Dodelijke planten

  Planten kunnen niet weglopen als dieren ze willen opeten. Daarom hebben ze allerlei strategieën ontwikkeld om zichzelf te verdedigen. Een daarvan is de productie van giftige stoffen. Die stoffen zijn zeer divers qua samenstelling en werking. Dodelijke planten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham boeken
  Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham - Zorg dat jouw boek er wél komt

  Jolanda Pikkaart en Esther van der Ham hebben dit boek met bijbehorende boekplanner gemaakt om schrijvers te helpen. Ze weten hoe lastig het traject is om tot een boek te komen. We hebben het zelf vaak ervaren en meegemaakt. Deze planner, met bijbehorend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • MUS boeken
  MUS - Little Black Bujo

  De Little Black Bujo is een speciale editie van onze Mijn Bullet Journals. Dit stijlvolle zwarte boekje heeft een compact formaat waardoor je het gemakkelijk bij je steekt en overal mee naartoe neemt. Het handige elastiek houdt je bujo dicht als je hem niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Stephen Moss boeken
  Stephen Moss - Het roodborstje

  Stephen Moss - Het roodborstje Het roodborstje van Stephen Moss is een prachtig geïllustreerd, hartverwarmend lees-, kijk- en bladerboek. Een natuurklassieker die iedere vogelliefhebber als een dierbaar kleinood zal koesteren. Moss' kleine meesterwerk,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Sigrid Leerink boeken
  Sigrid Leerink - Me, myself and I

  In dit mooie invulboek mag je lekker ongegeneerd navelstaren. Alles draait om jou en je persoonlijkheid. Er zijn zoveel theorieën die je kunt gebruiken om meer over jezelf te weten te komen. In Me, Myself and I staan de theorieën van Jung en Freud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maartje Kouwen, Steijn van Schie, Koen Moons boeken
  Maartje Kouwen, Steijn van Schie, Koen Moons - Plassen over kwallenbeten

  Waarschuwt jouw moeder ook nog steeds dat je niet zonder jas naar buiten moet gaan, omdat je dan verkouden wordt? Doe je ’s avonds het raam dicht omdat er anders muggen op het licht afkomen? En heb je weleens geplast over een kwallenbeet? Nergens voor nodig.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90