Hobbyboeken

 • Idriss Aberkane boeken
  Idriss Aberkane - Het vrije brein

  Het vrije brein van Idriss Aberkane pleit voor nieuwe leermethoden en een persoonlijke revolutie. Ons brein kan veel meer dan we denken! Hoe? Door eerst ons olifantentouwtje te breken*. In principe kan iedereen wiskunde leren, verscheidene talen spreken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Einhard Bezzel boeken
  Einhard Bezzel - De ultieme vogelgids

  Het complete overzicht met meer dan 200 vogelsoorten in Nederland en België. Deze complete vogelgids is een must voor elke vogelliefhebber. In dit naslagwerk vindt u alle informatie over de vogelsoorten die in België en Nederland voorkomen als broedvogel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Het grote Charlotte Mutsaers kleurboek voor nooit-volwassenen

  Charlotte Mutsaers is niet alleen de grande dame van de Nederlandse literatuur, ze is ook een fantastische kunstenaar: even dwars, eigenzinnig en kleurrijk als in haar boeken. Voor dit kleurboek heeft ze haar favoriete tekeningen uitgekozen, opdat de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Claire Boeter boeken
  Claire Boeter - ByClaire Fashion

  Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Een echt handboek voor al je fashion-wensen. Met haar eigen prachtige garens maakt ze stijlvolle sjaals, kleurrijke shrugs en hippe vesten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Klaas van Dort, Bas van Gennip, Marcel Schrijvers-Gonlag boeken
  Klaas van Dort, Bas van Gennip, Marcel Schrijvers-Gonlag - De vegetatie van Nederland deel 6 - Mossen- en korstmossengemeenschappen

  In moeras, bos en hei, op kerkmuren, zeedijken en dakpannen, haast overal geven mossen en korstmossen kleur aan onze leefomgeving. Net als vaatplanten groeien soorten met overeenkomstige milieueisen bij elkaar: ze vormen gemeenschappen. Deze gids geeft een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • KLEURBOEK VOOR VOLWASSENEN - Magisch Arabië

  Kleuren is niet alleen hartstikke leuk, maar het verhoogt ook de creativiteit en spreekt onze inventieve en artistieke kant aan. Het is daarbij ook goed voor de gezondheid: het focust ons en maakt ons mindfull en ontspannen. Het heeft zelfs de therapeutisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Aloka Liefrink boeken
  Aloka Liefrink - Mindfulness

  Ben je vastgelopen in je relatie? Wordt de stress van alledag je even te veel? Of heb je gewoon behoefte aan wat wijze woorden? De inspirerende teksten uit dit boekje geven je moed en laten zien dat het ook anders kan. Ze zetten je hersenen aan het werk om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Wille Verhegghe boeken
  Wille Verhegghe - Het geel, de renner en de dood

  Unieke genummerde en gesigneerde editie (handmatig) De Britse wielrenner Tom Simpson (1937 - 1967) was al wereldkampioen en winnaar van meerdere klassiekers, maar hij had nog een groot doel: de eindzege in de Tour de France. De charmante, goedlachse en ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bea Bambara boeken
  Bea Bambara - Carina

  Het verhaal van Carina speelt zich aftussen fantasie en werkelijkheid. Zezweeft met haar gedachten en belevingafwisselend door het heden en verledenen tussen realiteit en fantasie. Hetbrengt haar overal en nergens. Mensenin haar omgeving komen en gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Millie Marotta, Annemarie Vermaak, Julia Woning, Jasmine Becket-Griffith boeken
  Millie Marotta, Annemarie Vermaak, Julia Woning, Jasmine Becket-Griffith - KleurGlossy 8

  De natuur doet het goed dit keer, in KleurGlossy 8. Veel illustratoren worden ontzettend enthousiast van al het moois om hen heen. Net als wij kleurders. De Britse illustratrice Millie Marotta verkocht wereldwijd al meer dan tien miljoen kleurboeken. De natuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - My teacher thinks I'm studying

  Dit boek is er voor alle studenten die zich vervelen in de klas, voor iedereen die stiekem op zijn gsm zit tijdens de lesuren, voor alle niet-zo-oplettende leerlingen die doelloos naar het bord zitten te staren.Oefen je potloodslijpvaardigheden, dagdroom over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • ANWB boeken
  ANWB - Theorieboek Rijbewijs AM - Brommer

  Theorieboek Rijbewijs AM - Brommer Eenvoudig leren en oefenen voor je theoriebewijs AM - brommer- en snorfiets Wil jij slim leren voor je theorie AM? Kies dan voor het theorieboek AM Brommer voor her rijbewijs AM van de ANWB. Theorieboek AM Brommer behandelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Janneke Schenk boeken
  Janneke Schenk - Over de regenboog

  Regenbogen zijn indrukwekkende natuurverschijnselen. Maar waar komen de kleuren van een regenboog vandaan? Waarom heeft hij de vorm van een boog? Ziet een regenboog er altijd hetzelfde uit, en hoe groot is een regenboog eigenlijk? Zijn alle regenboogkleuren in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joke Veldhuis boeken
  Joke Veldhuis - Lossen & Vasten

  Joke ter Veldhuis van "Lossen & Vasten" ontwierp voor dit boek ongeveer 25 projecten. Voor ieder seizoen vind je er dekens, kussens, vesten, tassen, sjaals, omslagdoeken en nog veel meer. Of het nu herfst, winter, lente of zomer is, je hoeft je met dit boek in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Detlef Singer boeken
  Detlef Singer - Vogels op en rond de voederplank

  Voederplaatsen in uw tuin of omgeving zijn ideaal om vogels te lokken en te observeren. In dit handige boek leest u welke soorten zoal te zien zijn bij de voederplank en hoe u die het beste voert. - Dankzij de prachtige kleurenfoto's zult u de vogels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Karel Kreutz boeken
  Karel Kreutz - Basisgids Orchideeën - plantengids

  Al onze orchideeën in een handzame fotogids bijeen. Dit boek behandelt alle 55 orchideeënsoorten van de Benelux. De Basisgids heeft een aantal korte inleidende hoofdstukken, een determinatiesleutel en een deel waarin de soorten worden getoond en beschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Maaike van Koert boeken
  Maaike van Koert - Natuurlijk haken

  In Natuurlijk haken van Maaike van Koert (blog: CreJJtion)kun je je volop laten inspireren om stijlvolle mode- en woonaccessoires in de Scandinavische stijl te haken. Deze Scandinavische stijl, ofwel Nordic style, is enorm populair op het gebied van mode,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Diederik van Maren boeken
  Diederik van Maren - Trouwen of SEX?

  Hoe zorg je ervoor dat daten leuk en spannend is, en dat het je ook nog de liefde van je leven brengt? Diederik van Maren geeft je precies die adviezen die je daarvoor nodig hebt. Alles geschreven vanuit de gedachte van een man. Hoe hij denkt en waarom hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Richard van Hooijdonk boeken
  Richard van Hooijdonk - De wereld van morgen

  'Een toekomst die te mooi is om waar te zijn' Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft je een kijkje in de verbazingwekkende wereld van morgen. Hij laat zien hoe snel ons leven verandert en welke impact dat heeft op de manier waarop we leven, wonen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Patricia Moffett boeken
  Patricia Moffett - Make it Kirigami

  * KIRIGAMI IS EEN VARIATIE OP ORIGAMI. DOOR DE ONTWERPEN OP HET PAPIER TE VOUWEN EN TE SNIJDEN, MAAK JE DE MOOISTE 3D-SCULPTUREN. KLEUR ZE IN OF LAAT ZE INDRUKWEKKEND WIT. * DE PROJECTEN WORDEN STEEDS EEN STAPJE MOEILIJKER, WAARDOOR JE JE SKILLS PER PROJECT… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ruud Gullit boeken
  Ruud Gullit - Kijken naar voetbal

  Originele analyses, verrassende observaties en anekdotes zoals alleen Ruud Gullit ze kan vertellen zorgen ervoor dat je na het lezen van Kijken naar voetbal voorgoed anders voor de televisie zit.Assistent bondscoach Ruud Gullit beschrijft hoe zijn tactisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geoff Kersey boeken
  Geoff Kersey - Landschappen aquarelleren

  Landschappen aquarelleren met maar 3 primaire kleuren: rood, geel en blauwMet niet meer dana 3 kleuren verf, 3 penselen, een plastic palet en aquarelpapier kan iedereen die landschappen wil leren aquarelleren meteen aan de slag. In Landschappen aquarelleren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Freya Angenent, Lauke Bisschops boeken
  Freya Angenent, Lauke Bisschops - Het verpleeghuis is het einde!

  In het boek 'Het verpleeghuis is het einde!' vertellen bewoners zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Daarnaast geven ze tips aan toekomstige bewoners en vertellen ons hoe de zorg beter kan. Want dat weten ze zelf het beste! Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Remco Daalder boeken
  Remco Daalder - Natuurlijk Amsterdam 2017

  Stadsecoloog Remco Daalder stippelt 18 wandelingen uit in en rond Amsterdam. Ga op zoek naar de krooneendendisco, ontdek de pinguïn van de grachtengordel en lees waarom meerkoeten een voorkeur voor blauw hebben (en sommige voor rood). De stad zal nooit meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Francien van Westering, Hanna Karlzon, Maria Trolle, Julia Woning boeken
  Francien van Westering, Hanna Karlzon, Maria Trolle, Julia Woning - KleurGlossy 7

  Wie kent haar niet? Francien van Westering, met haar ongekend populaire column Franciens Katten stond ze maar liefst veertien jaar lang wekelijks in Margriet. Ze is de bekendste kattentekenares van Nederland. In dit nummer heeft KleurGlossy een interview met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95