Hobbyboeken

 • Valerie McKeehan boeken
  Valerie McKeehan - Chalk letteren Feest kleurboek

  Deze inspirerende handgetekende ontwerpen bevatten nog de karakteristieke, imperfecties van de originele krijttekeningen. Kleur ze ontspannen in en creëer je eigen rustiek-chique kerstkunstwerk. Elke pagina bevat een inspirerende, winterse quote, fraai… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sylvie Fabre, Isabelle Louet boeken
  Sylvie Fabre, Isabelle Louet - De complete huishoudbijbel

  Een fris en stralend huis! Wil je ook je huis laten blinken zonder al die chemische producten uit de supermarkt? Dan is dit boek precies wat je zoekt. Het leert je hoe je alledaagse en natuurlijke producten zoals azijn, citroen en zwarte zeep kunt gebruiken in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thierry Dodici, Ives Boone boeken
  Thierry Dodici, Ives Boone - East Side never dies !

  Thierry Dodici is Gentenaar, Clubsupporter en hooligan. Jarenlang noteerde hij alles wat hij meemaakte: elke slag en elke georganiseerde rel. Geen enkel feit, mooi of lelijk, gaat hij uit de weg. Opkomst, val en wederopstanding van het hooliganisme zien we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tot slot

  Wat wil jij van jezelf achterlaten? Tot slot is voor iedereen die bewust wil stilstaan bij het leven. Wat was belangrijk? Wie is belangrijk? Wat wil je nooit vergeten? Wat waren je keuzes en wat zijn je wensen? Een persoonlijk boek vol vragen die je helpen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Valerie McKeehan boeken
  Valerie McKeehan - Chalk letteren Kerst kleurboek

  Deze inspirerende handgetekende ontwerpen bevatten nog de karakteristieke, imperfecties van de originele krijttekeningen. Kleur ze ontspannen in en creëer je eigen rustiek-chique kerstkunstwerk. Elke pagina bevat een inspirerende, winterse quote, fraai… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Michiel van Nieuwstadt boeken
  Michiel van Nieuwstadt - Succesvol sporten

  Veel coaches oefenen eindeloos technieken uit het boekje. Ten onrechte, ’s werelds grootste sporters trainen speels en durven te kiezen voor een eigen, kenmerkende stijl. Succesvolle sporters bereiken hun beste prestaties door voortdurende aanpassing aan hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joachim Klang, Oliver Albrecht boeken
  Joachim Klang, Oliver Albrecht - Het grote bouwboek

  In Het grote bouwboek staan complete instructies voor het bouwen van kleine modellen, zoals auto's, helikopters ofelektrische locomotieven met gewone LEGO stenen. Je hebt er alleen een beetje ambitie, voorstellingsvermogen en intuïtie voor nodig. Wie in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joachim Klang, Oliver Albrecht, Lutz Uhlmann, Tim Bischoff boeken
  Joachim Klang, Oliver Albrecht, Lutz Uhlmann, Tim Bischoff - Bouw je eigen ruimterijk

  Voor alle legofans, groot en klein, jong en oud! De mooie foto's en de vele instructies zullen je inspireren bij het bouwen van je eigen ruimterijk. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ellen Dikker boeken
  Ellen Dikker - De kleine Messi

  Ellen Dikker schrijft iedere zaterdag in Het Parool een column over haar ‘kleine Messi’. In De kleine Messi zijn deze voor het eerst gebundeld om zo een ontroerend en persoonlijk inkijkje te geven in een opleiding in de topsport. Het is de droom van elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thom Rensing boeken
  Thom Rensing - Zorg dat je d,r bij kwam!

  Ter ere van dit jubileumjaar van de Marine Luchtvaartdienst brengt Lanasta deze unieke uitgave uit. In dit woordenboek staan gniffelgave gewone- en marine woorden. Je vindt er de enige echte omschrijvingen van marine-vindsels als marietje, bamzaaien, duvelpot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rachel Pedder-Smith boeken
  Rachel Pedder-Smith - Bloemen aquarelblok & instructies

  In dit prachtige aquarelboekblok biedt illustrator Rachel Pedder-Smith je de kans om vijftien van haar aquarelkunstwerken na te maken. Ze leert je eerst alle essentials over de materialen en technieken die bij het aquarelleren komen kijken en geeft je daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Christa Veenstra boeken
  Christa Veenstra - Scheepjes YARN Bookazine 4 Dutch Masters

  YARN Bookazine Dutch Masters (Nederlandse versie!)Nederland: de wieg van vele creatieve handen. Het land waar het hoofdkantoor van Scheepjes gevestigd is heeft wereldberoemde kunstenaars en ontwerpers voortgebracht en doet dit nog steeds. In deze uitgave… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ewout Kieckens boeken
  Ewout Kieckens - Vrouwen van Italië

  Leven en Liefde op zijn Italiaans Italiaanse vrouwen boeien mateloos door hun bijna natuurlijk elegantie. Dat vinden tientallen mannen uit Nederland, andere West-Europese landen, de Verenigde Staten en Australië die wonen of hebben gewoond met een Italiaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ard op de Weegh, Arnoud op de Weegh boeken
  Ard op de Weegh, Arnoud op de Weegh - Schlumpf

  De affaire Schlumpf is wellicht een van de meest spraakmakende verhalen achter een prachtige verzameling auto's die bij elkaar is gebracht door twee Franse broers. Maar tevens ook de meest besproken autoverzameling ter wereld. Bijeengebracht door de gebroeders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ann De Bisschop boeken
  Ann De Bisschop - Aftellen naar Maandag

  De Monday Blues... iedereen heeft er wel eens last van. Het weekend is voorbijgevlogen en er staat je weer een lange werkweek te wachten. Voor velen is de maandagochtend als een berg waar ze tegenop zien. De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in 2020… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Robert Janssens boeken
  Robert Janssens - Mannen met geschoren benen

  Robert Janssens begon zijn carrière als wielerjournalist in de jaren zestig. Tot 2004 volgde hij alle klassiekers en wereldkampioenschappen, en hij was 38 keer verslaggever in de Tour. Nu bundelt deze 'grijze eminentie van de Vlaamse sportjournalistiek' zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Helen Hagestein boeken
  Helen Hagestein - Spellen voor honden, deel 4

  In deel 4 Spellen voor honden, van snuffelspel tot hersenspel, inspireert Helen Hagestein opnieuw met maar liefst 110 nieuwe spellen! Het thema van dit boek is: "Honden en baasjes inspireren door te variëren en te combineren" Met bekende materialen nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Diet Groothuis boeken
  Diet Groothuis - Het studentenpoetsboek

  In Het studentenpoetsboek geeft poetsgoeroe Diet Groothuis vrolijke, slimme en eenvoudige tips om met minimale inspanningen een maximaal resultaat te bereiken. Met haar ‘heilige drie-eenheid’ schoonmaakazijn, groene zeep en soda komen dure… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bernice Muntz boeken
  Bernice Muntz - Een konijn erbij

  EEN COMPLEET HANDBOEK VOOR HET KOPPELEN VAN KONIJNEN'Een konijn erbij' is een boek voor iedereen die wil weten hoe je een nieuw konijn succesvol introduceert bij een maatje of een bestaande groep. Je leert stap voor stap op de juiste manier koppelen met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thijs Zonneveld boeken
  Thijs Zonneveld - Thomas Dekker

  Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patricia Moffett boeken
  Patricia Moffett - Make it Kirigami

  * KIRIGAMI IS EEN VARIATIE OP ORIGAMI. DOOR DE ONTWERPEN OP HET PAPIER TE VOUWEN EN TE SNIJDEN, MAAK JE DE MOOISTE 3D-SCULPTUREN. KLEUR ZE IN OF LAAT ZE INDRUKWEKKEND WIT. * DE PROJECTEN WORDEN STEEDS EEN STAPJE MOEILIJKER, WAARDOOR JE JE SKILLS PER PROJECT… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sarah Dennis boeken
  Sarah Dennis - Make it Papieren botanica

  * Maak papieren bloemen, planten en groenten om je huis mee te versieren. * Knip de gekleurde sjablonen in dit boek uit om direct de mooiste 3D-planten te maken. * De projecten worden steeds een stapje moeilijker, waardoor je je skills per project verbetert.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Thomas Macho boeken
  Thomas Macho - Varkens

  Geen enkel ander dier wordt vaker gegeten, en ook taalkundig nemen we het varken, de zeug en de biggen vaak en graag in de mond. Bijvoorbeeld om mensen een gebrek aan manieren te verwijten, of vraatzucht en luiheid. Het varken is ook figuurlijk meerduidig: een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Idriss Aberkane boeken
  Idriss Aberkane - Het vrije brein

  Het vrije brein van Idriss Aberkane pleit voor nieuwe leermethoden en een persoonlijke revolutie. Ons brein kan veel meer dan we denken! Hoe? Door eerst ons olifantentouwtje te breken*. In principe kan iedereen wiskunde leren, verscheidene talen spreken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Murphy boeken
  Jan Murphy - Aan de slag met olieverf

  Aan de slag met olieverf is hét boek om kennis te maken met dit schildersmedium. De veelzijdige verfsoort biedt (startende) schilders oneindig veel creatieve mogelijkheden om een eigen kunstwerk te maken. Van de materiaalkeuze en basisprincipes als compositie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50