Hobbyboeken

 • Annemerel de Jongh boeken
  Annemerel de Jongh - Ik heb geen zin

  Verhalen over hardlopen die je motiveren om van de bank af te komen. Je 'moet' eigenlijk van jezelf hardlopen, maar je hebt honderdduizend smoesjes. Je schoenen liggen te ver weg; het is koud, te nat, te warm; je hebt spierpijn of een kater; je hebt het echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Alex van der Hulst boeken
  Alex van der Hulst - Uurtje factuurtje

  Uurtje factuurtje is een boek over hardwerkende freelancers, creatieve zzp’ers, hippe zelfstandigen en carrière maken zonder baas. Want meer en meer mensen werken niet meer voor een baas maar zijn zelfstandige op de arbeidsmarkt. Iedere zzp’er vult zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • A.-M. Schutten boeken
  A.-M. Schutten - Geef mij maar een slappe whisky

  Anne-Mieke Schutten (Zieuwent, 1956) is journalist. Zij werkte als tekstschrijver voor diverse media en was eindredacteur van onder meer het Noordhollands Dagblad. Sinds 2002 is zij eindredaeteur voor het ANP. 'Geef mij maar een slappe whisky', Freddy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mardge Pascaud boeken
  Mardge Pascaud - De schoonheidsdriehoek

  De Schoonheidsdriehoek. Een boek dat ingaat op de vraag 'Wat is schoonheid?' Wat betekende schoonheid vroeger en wat betekent het nu? Worden vrouwen zekerder van zichzelf als ze proberen de hun aangeprezen schoonheidsidealen na te streven of juist niet? Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Onno van de Weteringh boeken
  Onno van de Weteringh - Omkijken

  'Omkijken' is een boek met de beste blogs van het afgelopen jaar uit het leven van Onno van de Weteringh. De verhalen beschrijven zijn leven in een periode, waarin zowel aan een succesvolle loopbaan als aan een intens huwelijk in korte tijd vanuit eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carlo Nabbe boeken
  Carlo Nabbe - Aandacht

  Het onderwijs raakt aan de basis van de maatschappij. Toont de leraar(es) de weg van een volgende generatie? Carlo Nabbe, musicus en leraar, geeft een nieuwe visie op het instrumentaal onderwijs en op leraarschap in het algemeen. Een boek over observeren. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Liza Daen, Perry Pierik boeken
  Liza Daen, Perry Pierik - Afrodite - Erotica - Literatuur

  In deze editie van Afrodite, samengesteld door Liza Daen en Perry Pierik, wordt de lezer meegenomen naar de rijke en prikkelende wereld van erotiek en literatuur. Een keur aan auteurs openen de weg naar Eros in de letteren. In een zinderende combinatie tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jamy Ivens boeken
  Jamy Ivens - Theo Verschueren

  Na een inleidend hoofdstuk over beeldhouwkunst in het algemeen wordt het leven van Bernini onder de diverse pausen gevolgd aan de hand van zijn werken en de locaties waar deze heden ten dage zijn te bewonderen. Ook een aantal van zijn tijdgenoten wordt niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Liesbet Doedee boeken
  Liesbet Doedee - Mijn droomleven

  Mijn Droomleven"Een leven waarin ik anderen inspireer en geïnspireerd word door anderen."In mijn boek Mijn Droomleven beschrijf ik hoe mijn leven eruit zal zien als de dromen die ik nu heb, zijn uitgekomen. Met flashbacks naar het nu en naar mijn verleden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Anna Boer- van der Molen boeken
  Anna Boer- van der Molen - Verslingerd aan breien

  Breien kun je altijd en overal. Dat is het motto van de schrijfster van Verslingerd aan Breien, die op de cover van het boek al breiend uit de lucht komt vallen!Er staan veertien patronen van baretten en mutsen in het boek. Het uitgangspunt van de schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karin Luttenberg boeken
  Karin Luttenberg - Handlettering doe je zo !

  Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek van illustratrice en graficus Karin Luttenberg kan iedereen snel zelf aan de slag. Ben je fan van al die mooie plaatjes op instagram en pinterest maar weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kleurboek van Delfzijl

  Kleurboek Delfzijl, naar aanleiding van het grootse evenement Delfsail in de Groningse havenstad. Tekeningen van Delfzijl én verschillende van de bezoekende schepen om zelf in te kleuren. Kleurboek voor volwassenen, met teksten in het Nederlands, Engels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mariska Vos-Bolman boeken
  Mariska Vos-Bolman - Amigurumi's naaien

  In Amigurumi's naaien van Mariska Vos-Bolman (van de website DIY fluffies) staan 12 naaipatronen om de leukste knuffels - ofwel amigurumi's - te naaien. De genaaide amigurumi's zijn supersimpel om zelf te maken met de stapsgewijze uitleg en naaipatronen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Iain R. Webb boeken
  Iain R. Webb - Het Vogue kleurboek

  Dit eerste kleurboek van Vogue is gemaakt door onderscheiden schrijver, moderedacteur, conservator en docent Iain R. Webb.Iains tekeningen zijn geïnspireerd door de iconische beelden uit de Britse Vogue uit de jaren 1950 - een tijdperk van hoeden met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Erik Hagelstein boeken
  Erik Hagelstein - De terugkeer van de boerenbruiloft

  Voor voetbalclub De Graafschap was 2015-2016 een knotsgek seizoen. Een schamele vijf punten tot aan de winterstop, het verblijf in de eredivisie lijkt een kansloze missie. Dan volgt de omslag, het publiek staat pal achter de selectie van Jan Vreman en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Frank Kalshoven boeken
  Frank Kalshoven - Het spel & de knikkers

  Zijn beste columns van de afgelopen jaren. Frank Kalshoven viert het twintigjarig bestaan van zijn zaterdagse column in de Volkskrant met deze bundel van de vijftig beste stukken van de afgelopen jaren. Kalshoven op z'n best: inhoudelijk scherp, wars van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Neville boeken
  Peter Neville - Oog voor honden

  De nieuwe opvoedmethode voor honden. Het gaat niet om het probleem, maar om het begrijpen van de emoties en stemmingen van je hond! Dat is het nieuwe, baanbrekende inzicht dat in dit boek wordt geïntroduceerd en dat al op alle Martin Gausscholen gaat worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Janneke Schenk boeken
  Janneke Schenk - Over de regenboog

  Regenbogen zijn indrukwekkende natuurverschijnselen. Maar waar komen de kleuren van een regenboog vandaan? Waarom heeft hij de vorm van een boog? Ziet een regenboog er altijd hetzelfde uit, en hoe groot is een regenboog eigenlijk? Zijn alle regenboogkleuren in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Admiraal McRaven boeken
  Admiraal McRaven - Maak je bed op

  Admiraal William H. McRaven sprak in 2014 bij de diploma-uitreiking van de Universiteit van Texas. Hij vertelde hoe zijn opleiding tot Navy SEAL hem zijn hele leven lang heeft geholpen om succesvoller en gelukkiger te zijn. Zijn speech ging viral en werd meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Helvetiq boeken
  Helvetiq - ZenMaster

  ZenMaster Met dit spel win je door zoveel mogelijk in balans te raken. ZenMaster is gebaseerd op het principe van yin en yang die in evenwicht moeten zijn. Er worden steeds rondes gespeeld, waarbij de speler met de hoogste getalkaart het aantal lucifers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Isa Hoes, Medina Schuurman boeken
  Isa Hoes, Medina Schuurman - Te lijf

  In Te lijf halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart – rimpels, opvliegers en stress – maar ook die op het terrein van vriendschap,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Valerie McKeehan boeken
  Valerie McKeehan - Chalk letteren Feest kleurboek

  Deze inspirerende handgetekende ontwerpen bevatten nog de karakteristieke, imperfecties van de originele krijttekeningen. Kleur ze ontspannen in en creëer je eigen rustiek-chique kerstkunstwerk. Elke pagina bevat een inspirerende, winterse quote, fraai… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mye de Leon boeken
  Mye de Leon - Masterclass Handletteren

  Leer de handlettertechnieken en vind je eigen stijlMaak kennis met de nieuwste trend met deze gids voor creatief handletteren en kalligrafie. Overal ter wereld houden mensen zich bezig met deze elegante (en soms aparte) kunstvorm om op een leuke, nieuwe manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - Aikido, zen en hardlopen

  Wat zijn de parallellen tussen Aikido en het bespelen van een muziekinstrument? Of het verband tussen Tai-Chi en psycho-energetica? Wat hebben hardlopen en zen-meditatie met elkaar te maken? Ruim voldoende om er dit boek mee te vullen! Aikido, Zen & Hardlopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50