Hobbyboeken

 • Willem Vissers, Bart Vlietstra boeken
  Willem Vissers, Bart Vlietstra - Feyenoord

  Feyenoord was altijd de eerste van Nederland met winnen: eerste Europa Cup I, eerste Wereldbeker voor clubs, eerste UEFA Cup. Maar Feyenoord was niet zo heel vaak de beste. Het legioen zingt, scheldt, hunkert, toont zelfspot en trouw. Het cultiveert het eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Olav Mol, Erik Houben, Mike Mulder boeken
  Olav Mol, Erik Houben, Mike Mulder - Zo werkt de Formule 1

  Formule 1 is veel ingewikkelder dan het lijkt - de teams gebruiken de meest geavanceerde technieken en strategieën. Overal is over nagedacht en vrijwel alles wat met de sport te maken heeft wordt constant doorontwikkeld om het allerbeste uit de auto's en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - De wereld volgens GIJP

  In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van René van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op de andere dag volledig op z'n kop zette. Niet voor het eerst verbleef bestsellerauteur Michel van Egmond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hugo Borst boeken
  Hugo Borst - Ach, moedertje

  De moeder van Hugo Borst lijdt sinds enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer en woont inmiddels op een gesloten afdeling in het Verpleeghuis. In Ach, moedertje volgen we haar dagelijkse leven - en dat van haar acht medebewoners.Van heel dichtbij schrijft Hugo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wilfried de Jong boeken
  Wilfried de Jong - Salto

  In Salto neemt Wilfried de Jong de lezer mee in zijn onvoorwaardelijke liefde voor sport en sporters. Je ziet de dramatische momenten uit voetbalwedstrijden, wielerklassiekers, schaatstoernooien en de Olympische Spelen weer voor je.Voor deze bundel maakte De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Monica Geuze boeken
  Monica Geuze - My Way

  My Way is het openhartige verhaal van vlogger Monica Geuze. Van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes: Monica deelt bijna elke dag van haar leven op Youtube en Instagram. Ze heeft meer dan 300.000 abonnees. Ondanks het feit dat Monica… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Edwin Winkels boeken
  Edwin Winkels - Johan Cruijff in Barcelona

  Journalist Winkels over zijn 28 jaar met Cruijff in Barcelona. Anekdotes, ontboezemingen en beschouwingen over ‘El Flaco’, de magere. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Thijs Zonneveld boeken
  Thijs Zonneveld - Thomas Dekker

  Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ronald Giphart, Kluun boeken
  Ronald Giphart, Kluun - Het eeuwige gezeik

  Natuurlijk zijn er ekende barre periodes in de Nederlandse voetbalgeschiedenis als 1889-1973 of de vroege Jaren 80, maar was 1974 eigenlijk - achteraf bezien - niet veel pijnlijker? Waren we in 1988 nou echt wel zo goed? En waarom werden we in 1998 geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • André Hoogeboom boeken
  André Hoogeboom - MAX; De jongste Formule 1-winnaar ooit (actuele herziene uitgave)

  Herziene uitgave met actuele raceverslagen van dit seizoen! In 2015 stond de Nederlandse racewereld op zijn kop: Max Verstappen, zoon van Formule 1-rijder Jos Verstappen en kart-kampioene Sophie Kumpen, maakte zijn debuut in de Formule 1 als jongste coureur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Johan Cruijff boeken
  Johan Cruijff - Johan Cruijff - Mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Masja van den Berg boeken
  Masja van den Berg - From Holland with love

  From Holland with love is een prachtig boek met uiteenlopende kleurplaten geïnspireerd op Holland. Dit romantische én stoere kleurboek voor volwassenen is een lust voor het oog. Kleurfanatici en liefhebbers van het detail zullen er veel plezier aan beleven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Alex van der Hulst boeken
  Alex van der Hulst - Uurtje factuurtje

  Uurtje factuurtje is een boek over hardwerkende freelancers, creatieve zzp’ers, hippe zelfstandigen en carrière maken zonder baas. Want meer en meer mensen werken niet meer voor een baas maar zijn zelfstandige op de arbeidsmarkt. Iedere zzp’er vult zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jamy Ivens boeken
  Jamy Ivens - Theo Verschueren

  Na een inleidend hoofdstuk over beeldhouwkunst in het algemeen wordt het leven van Bernini onder de diverse pausen gevolgd aan de hand van zijn werken en de locaties waar deze heden ten dage zijn te bewonderen. Ook een aantal van zijn tijdgenoten wordt niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • A.-M. Schutten boeken
  A.-M. Schutten - Geef mij maar een slappe whisky

  Anne-Mieke Schutten (Zieuwent, 1956) is journalist. Zij werkte als tekstschrijver voor diverse media en was eindredacteur van onder meer het Noordhollands Dagblad. Sinds 2002 is zij eindredaeteur voor het ANP. 'Geef mij maar een slappe whisky', Freddy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Breien met Tweedgaren

  Meer dan 50 breipatronen in landelijke stijlTweedgaren is een garen van honderd procent wol in prachtige natuurlijke kleuren. Het garen heeft een beetje onregelmatige draad, met hier en daar een contrasterend kleuraccent, waardoor het breiwerk een tweedachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Léon de Kort boeken
  Léon de Kort - @ElkeDagEenUur

  In het spoor van de profs naar een betere gezondheid'Ik ga fietsen. Elke dag van het jaar minstens een uur. Waar ik ook ben, wat ik ook moet doen die dag, er moet gefietst worden. Gewoon, om te kijken wat zo'n activiteit doet met m'n kop en m'n lijf.'Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Heike Schmidt-Roger boeken
  Heike Schmidt-Roger - Konijnen houden

  Voor iedereen die konijnen in huis wil nemen- duidelijk en eenvoudig- actueel en praktijkgericht- met veel kleurenfoto'sOntdek...- hoe konijnen in de natuur leven en wat ze echt nodig hebben- wat u kunt doen voor de veiligheid en gezondheid van uw dieren- hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fritz-Dietrich Altman boeken
  Fritz-Dietrich Altman - Dwergkonijnen houden

  Voor iedereen die meer over dwergkonijnen wil weten- duidelijk en eenvoudig- actueel en praktijkgericht- met veel kleurenfoto'sOntdek...- waar en hoe dwergkonijnen in de natuur leven en met elkaar communiceren- hoe u uw dwergkonijnen op de juiste manier kiest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Johan Meijering boeken
  Johan Meijering - Argentijnse tango

  De Argentijnse tango en Groningen lijkt een niet voor de hand liggende combinatie. Toch is er in de stad Groningen een buitengewoon actieve tangoscene. Er wordt les gegeven en wekelijks zijn er verschillende salons. Vooral tijdens de weekenden kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cornéline Lanooy, Jolanda de Wekker boeken
  Cornéline Lanooy, Jolanda de Wekker - Bloem en blad Bruidswerk

  De collectie staat voor een serie boekjes die de redactie van Bloem en Blad en BDUmedia samen uitbrengen. De collectie staat voor boekjes zonder lange verhalen, maar met veel voorbeelden ter inspiratie. Dit boekje met bruidswerk is de laatste uitgave in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren

  Een kleurboek voor kinderen én volwassenen! Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren brengt het beste van twee werelden samen! Het boek is speciaal ontworpen voor ouders en kinderen om samen de kleurpret te beleven. Links en rechts staan steeds twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie Jaeken boeken
  Julie Jaeken - Jules & Julie voor groot en klein

  Gebreide pulls en accessoires voor groot en klein Julie Jaeken van Julija's Shop breit de mooiste modellen voor volwassenen en kinderen. Julie Jaeken is al jaren een grote breifanaat, en haar wol- en stoffenwinkel Julija's shop is een begrip bij alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Martine Burgers, Sam Turner boeken
  Martine Burgers, Sam Turner - Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans 2

  De meeste puppyboeken eindigen met 'rond de leeftijd van zes maanden begint de pubertijd'. Maar wat doe je als je pup een puber is geworden? In 'Je puber goed op pad' nemen osteopaat Martine Burgers en hondentrainer Sam Turner je mee in de wereld van je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Amigurumi babydieren haken

  Joke verzamelt de mooiste patronen uit de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is de site uitgegroeid tot een levendige community waar haakfans en ontwerpers elkaar ontmoeten en tips en patronen uitwisselen.In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50