Hobbyboeken

 • Emilie Sobels, Martje Haverkamp boeken
  Emilie Sobels, Martje Haverkamp - Babe, you got this. - van meisje met dromen naar vrouw met succes

  Van meisje met dromen naar vrouw met succes Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Monica Geuze boeken
  Monica Geuze - My Way

  My Way is het openhartige verhaal van vlogger Monica Geuze. Van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes: Monica deelt bijna elke dag van haar leven op Youtube en Instagram. Ze heeft meer dan 300.000 abonnees. Ondanks het feit dat Monica… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - De wereld volgens GIJP

  In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van René van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op de andere dag volledig op z'n kop zette. Niet voor het eerst verbleef bestsellerauteur Michel van Egmond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Claudia de Breij boeken
  Claudia de Breij - Neem een geit

  GENOMINEERD VOOR DE NS PUBLIEKSPRIJS 2016RUIM 125.000 EXEMPLAREN VERKOCHTClaudia de Breij (net 40, dankuwel) vraagt zich af hoe dat moet: leven. De eerste jaren zeggen ouders, leraren en andere betweters wat je wel en niet moet doen. Je zit nog in de fase… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thijs Zonneveld boeken
  Thijs Zonneveld - Thomas Dekker

  Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Luttenberg boeken
  Karin Luttenberg - Handlettering doe je zo !

  Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek van illustratrice en graficus Karin Luttenberg kan iedereen snel zelf aan de slag. Ben je fan van al die mooie plaatjes op instagram en pinterest maar weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Willem Vissers, Bart Vlietstra boeken
  Willem Vissers, Bart Vlietstra - Feyenoord

  Feyenoord was altijd de eerste van Nederland met winnen: eerste Europa Cup I, eerste Wereldbeker voor clubs, eerste UEFA Cup. Maar Feyenoord was niet zo heel vaak de beste. Het legioen zingt, scheldt, hunkert, toont zelfspot en trouw. Het cultiveert het eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Edwin Winkels boeken
  Edwin Winkels - Johan Cruijff in Barcelona

  El Salvador, De Verlosser. Dat was zijn bijnaam in Barcelona, dachten wij, maar in werkelijkheid was er niemand die Johan Cruijff zo noemde. Hij was voor hen 'El Flaco', de magere. Later, toen hij trainer werd van Barça, spraken zijn spelers gekscherend van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Alex van der Hulst boeken
  Alex van der Hulst - Uurtje factuurtje

  Uurtje factuurtje is een boek over hardwerkende freelancers, creatieve zzp’ers, hippe zelfstandigen en carrière maken zonder baas. Want meer en meer mensen werken niet meer voor een baas maar zijn zelfstandige op de arbeidsmarkt. Iedere zzp’er vult zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jamy Ivens boeken
  Jamy Ivens - Theo Verschueren

  Na een inleidend hoofdstuk over beeldhouwkunst in het algemeen wordt het leven van Bernini onder de diverse pausen gevolgd aan de hand van zijn werken en de locaties waar deze heden ten dage zijn te bewonderen. Ook een aantal van zijn tijdgenoten wordt niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • A.-M. Schutten boeken
  A.-M. Schutten - Geef mij maar een slappe whisky

  Anne-Mieke Schutten (Zieuwent, 1956) is journalist. Zij werkte als tekstschrijver voor diverse media en was eindredacteur van onder meer het Noordhollands Dagblad. Sinds 2002 is zij eindredaeteur voor het ANP. 'Geef mij maar een slappe whisky', Freddy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Breien met Tweedgaren

  Meer dan 50 breipatronen in landelijke stijlTweedgaren is een garen van honderd procent wol in prachtige natuurlijke kleuren. Het garen heeft een beetje onregelmatige draad, met hier en daar een contrasterend kleuraccent, waardoor het breiwerk een tweedachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Léon de Kort boeken
  Léon de Kort - @ElkeDagEenUur

  In het spoor van de profs naar een betere gezondheid'Ik ga fietsen. Elke dag van het jaar minstens een uur. Waar ik ook ben, wat ik ook moet doen die dag, er moet gefietst worden. Gewoon, om te kijken wat zo'n activiteit doet met m'n kop en m'n lijf.'Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Heike Schmidt-Roger boeken
  Heike Schmidt-Roger - Konijnen houden

  Voor iedereen die konijnen in huis wil nemen- duidelijk en eenvoudig- actueel en praktijkgericht- met veel kleurenfoto'sOntdek...- hoe konijnen in de natuur leven en wat ze echt nodig hebben- wat u kunt doen voor de veiligheid en gezondheid van uw dieren- hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fritz-Dietrich Altman boeken
  Fritz-Dietrich Altman - Dwergkonijnen houden

  Voor iedereen die meer over dwergkonijnen wil weten- duidelijk en eenvoudig- actueel en praktijkgericht- met veel kleurenfoto'sOntdek...- waar en hoe dwergkonijnen in de natuur leven en met elkaar communiceren- hoe u uw dwergkonijnen op de juiste manier kiest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Johan Meijering boeken
  Johan Meijering - Argentijnse tango

  De Argentijnse tango en Groningen lijkt een niet voor de hand liggende combinatie. Toch is er in de stad Groningen een buitengewoon actieve tangoscene. Er wordt les gegeven en wekelijks zijn er verschillende salons. Vooral tijdens de weekenden kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cornéline Lanooy, Jolanda de Wekker boeken
  Cornéline Lanooy, Jolanda de Wekker - Bloem en blad Bruidswerk

  De collectie staat voor een serie boekjes die de redactie van Bloem en Blad en BDUmedia samen uitbrengen. De collectie staat voor boekjes zonder lange verhalen, maar met veel voorbeelden ter inspiratie. Dit boekje met bruidswerk is de laatste uitgave in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren

  Een kleurboek voor kinderen én volwassenen! Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren brengt het beste van twee werelden samen! Het boek is speciaal ontworpen voor ouders en kinderen om samen de kleurpret te beleven. Links en rechts staan steeds twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie Jaeken boeken
  Julie Jaeken - Jules & Julie voor groot en klein

  Gebreide pulls en accessoires voor groot en klein Julie Jaeken van Julija's Shop breit de mooiste modellen voor volwassenen en kinderen. Julie Jaeken is al jaren een grote breifanaat, en haar wol- en stoffenwinkel Julija's shop is een begrip bij alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Martine Burgers, Sam Turner boeken
  Martine Burgers, Sam Turner - Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans 2

  De meeste puppyboeken eindigen met 'rond de leeftijd van zes maanden begint de pubertijd'. Maar wat doe je als je pup een puber is geworden? In 'Je puber goed op pad' nemen osteopaat Martine Burgers en hondentrainer Sam Turner je mee in de wereld van je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Amigurumi babydieren haken

  Joke verzamelt de mooiste patronen uit de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is de site uitgegroeid tot een levendige community waar haakfans en ontwerpers elkaar ontmoeten en tips en patronen uitwisselen.In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Waldemar Torenstra en Kon Kelei

  Een bijzondere vriendschap Met voorwoord van Marco Borsato Kon Kelei wordt geboren in Zuid-Soedan als zoon van een echte Dinka. Hem wacht een traditioneel leven, dat echter door de burgeroorlog totaal anders loopt: eind jaren tachtig wordt hij door rebellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Sanne Deurloo boeken
  Sanne Deurloo - Waarom willen we alles weten?

  Speciaal voor De Nationale Wetenschapsagenda selecteerde Kennislink de 25 meest interessante en spraakmakende vragen aan de wetenschap. De Nationale Wetenschapsagenda focust zich op de thema's waar de wetenschap zich de komende jaren op gaat richten. Wat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Birgit van Dalen, Quintijn Puite boeken
  Birgit van Dalen, Quintijn Puite - Wanneer is Cheryl jarig?

  In april 2015 zette een tv-presentator uit Singapore een wiskunderaadsel op zijn facebookpagina. De hersenkraker 'Wanneer is Cheryl jarig?' ging de hele wereld over en een discussie barstte los. Want, hoe los je deze lastige vraag op? In Wanneer is Cheryl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hannah Davies boeken
  Hannah Davies - 3D kleurplaten - Steden

  Kleurboek voor volwassenenVolg de eenvoudige aanwijzingen voor het juiste gebruik van warme en koele kleuren en zie hoe de tekening tot leven komt! Onder de bijzonder gedetailleerde ontwerpen vindt u bekende bezienswaardigheden, wereldsteden en vergezichten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50