Hobbyboeken

 • Mies Bouwman boeken
  Mies Bouwman - Gewoon Mies

  'Ik ben gewoon Mies Bouwman van de televisie die bekend is bij de mensen.' Zo kent u Mies waarschijnlijk het best: van de televisie. Maar wist u dat ze ook een scherpe pen heeft? Jarenlang schreef ze een populaire column in tijdschrift Margriet, waarin ze haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Vijftig

  Saskia Noort is 50 en single. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op retreat; naar Wasteland; een strak lijf; gezond eten; sociaal beschikbaar zijn, en vooral: daten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susan Smit, Marion Pauw boeken
  Susan Smit, Marion Pauw - Hotel Hartzeer

  Wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat vooreen slagveld de liefde kan zijn.Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frank Krake boeken
  Frank Krake - Rood Bloed

  Joop Munsterman heeft het onmogelijke gefikst door FC Twente in 2010 landskampioen te maken. Koning van Twente en bewonderd door voetbalminnend Nederland. Hoe anders is de situatie zes jaar later. FC Twente bijna failliet en Munsterman als de grote boosdoener.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • GameMeneer, Bien Borren boeken
  GameMeneer, Bien Borren - Hoe word je een GameMeneer

  Hoe word je een GameMeneer? Leuk dat je het vraagt! Je groeit op met twee broers die jou vooral laten toekijken terwijl zij gamen, je gaat later fanatiek gamen met vrienden, je doet je eerste beroerde pogingen om filmpjes te maken, je pakt de kansen die op je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Claudia de Breij boeken
  Claudia de Breij - Neem een geit

  GENOMINEERD VOOR DE NS PUBLIEKSPRIJS 2016RUIM 125.000 EXEMPLAREN VERKOCHTClaudia de Breij (net 40, dankuwel) vraagt zich af hoe dat moet: leven. De eerste jaren zeggen ouders, leraren en andere betweters wat je wel en niet moet doen. Je zit nog in de fase… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karin Luttenberg boeken
  Karin Luttenberg - Handlettering doe je zo! Werkboek

  Handlettering is hot en Karin Luttenberg maakt een mooi eindresultaat haalbaar voor iedereen! Met dit werkboek kun je nog makkelijker zelf aan de slag. Het staat boordevol originele opdrachten en heel veel oefenpagina's. Zo maak je je de basics van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Karin Luttenberg boeken
  Karin Luttenberg - Handlettering doe je zo !

  Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek van illustratrice en graficus Karin Luttenberg kan iedereen snel zelf aan de slag. Ben je fan van al die mooie plaatjes op instagram en pinterest maar weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Thijs Zonneveld boeken
  Thijs Zonneveld - Thomas Dekker

  Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sara van Duijn boeken
  Sara van Duijn - Alles is biologie

  Waar denk je aan bij biologie? Geitenwollen sokken, gehurkt in poep wroeten, uren door de jungle lopen met een muggennet op het hoofd en een verrekijker, in een lab naar cellen kijken. Is dat biologie? Ja, zeker, maar: eigenlijk is alles biologie. Sara van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jamy Ivens boeken
  Jamy Ivens - Theo Verschueren

  Na een inleidend hoofdstuk over beeldhouwkunst in het algemeen wordt het leven van Bernini onder de diverse pausen gevolgd aan de hand van zijn werken en de locaties waar deze heden ten dage zijn te bewonderen. Ook een aantal van zijn tijdgenoten wordt niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • A.-M. Schutten boeken
  A.-M. Schutten - Geef mij maar een slappe whisky

  Anne-Mieke Schutten (Zieuwent, 1956) is journalist. Zij werkte als tekstschrijver voor diverse media en was eindredacteur van onder meer het Noordhollands Dagblad. Sinds 2002 is zij eindredaeteur voor het ANP. 'Geef mij maar een slappe whisky', Freddy… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Breien met Tweedgaren

  Meer dan 50 breipatronen in landelijke stijlTweedgaren is een garen van honderd procent wol in prachtige natuurlijke kleuren. Het garen heeft een beetje onregelmatige draad, met hier en daar een contrasterend kleuraccent, waardoor het breiwerk een tweedachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Léon de Kort boeken
  Léon de Kort - @ElkeDagEenUur

  In het spoor van de profs naar een betere gezondheid'Ik ga fietsen. Elke dag van het jaar minstens een uur. Waar ik ook ben, wat ik ook moet doen die dag, er moet gefietst worden. Gewoon, om te kijken wat zo'n activiteit doet met m'n kop en m'n lijf.'Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Heike Schmidt-Roger boeken
  Heike Schmidt-Roger - Konijnen houden

  Voor iedereen die konijnen in huis wil nemen- duidelijk en eenvoudig- actueel en praktijkgericht- met veel kleurenfoto'sOntdek...- hoe konijnen in de natuur leven en wat ze echt nodig hebben- wat u kunt doen voor de veiligheid en gezondheid van uw dieren- hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fritz-Dietrich Altman boeken
  Fritz-Dietrich Altman - Dwergkonijnen houden

  Voor iedereen die meer over dwergkonijnen wil weten- duidelijk en eenvoudig- actueel en praktijkgericht- met veel kleurenfoto'sOntdek...- waar en hoe dwergkonijnen in de natuur leven en met elkaar communiceren- hoe u uw dwergkonijnen op de juiste manier kiest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Johan Meijering boeken
  Johan Meijering - Argentijnse tango

  De Argentijnse tango en Groningen lijkt een niet voor de hand liggende combinatie. Toch is er in de stad Groningen een buitengewoon actieve tangoscene. Er wordt les gegeven en wekelijks zijn er verschillende salons. Vooral tijdens de weekenden kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cornéline Lanooy, Jolanda de Wekker boeken
  Cornéline Lanooy, Jolanda de Wekker - Bloem en blad Bruidswerk

  De collectie staat voor een serie boekjes die de redactie van Bloem en Blad en BDUmedia samen uitbrengen. De collectie staat voor boekjes zonder lange verhalen, maar met veel voorbeelden ter inspiratie. Dit boekje met bruidswerk is de laatste uitgave in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren

  Een kleurboek voor kinderen én volwassenen! Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren brengt het beste van twee werelden samen! Het boek is speciaal ontworpen voor ouders en kinderen om samen de kleurpret te beleven. Links en rechts staan steeds twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie Jaeken boeken
  Julie Jaeken - Jules & Julie voor groot en klein

  Gebreide pulls en accessoires voor groot en klein Julie Jaeken van Julija's Shop breit de mooiste modellen voor volwassenen en kinderen. Julie Jaeken is al jaren een grote breifanaat, en haar wol- en stoffenwinkel Julija's shop is een begrip bij alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Martine Burgers, Sam Turner boeken
  Martine Burgers, Sam Turner - Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans 2

  De meeste puppyboeken eindigen met 'rond de leeftijd van zes maanden begint de pubertijd'. Maar wat doe je als je pup een puber is geworden? In 'Je puber goed op pad' nemen osteopaat Martine Burgers en hondentrainer Sam Turner je mee in de wereld van je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Joke Vermeiren boeken
  Joke Vermeiren - Amigurumi babydieren haken

  Joke verzamelt de mooiste patronen uit de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is de site uitgegroeid tot een levendige community waar haakfans en ontwerpers elkaar ontmoeten en tips en patronen uitwisselen.In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Waldemar Torenstra en Kon Kelei

  Een bijzondere vriendschap Met voorwoord van Marco Borsato Kon Kelei wordt geboren in Zuid-Soedan als zoon van een echte Dinka. Hem wacht een traditioneel leven, dat echter door de burgeroorlog totaal anders loopt: eind jaren tachtig wordt hij door rebellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Sanne Deurloo boeken
  Sanne Deurloo - Waarom willen we alles weten?

  Speciaal voor De Nationale Wetenschapsagenda selecteerde Kennislink de 25 meest interessante en spraakmakende vragen aan de wetenschap. De Nationale Wetenschapsagenda focust zich op de thema's waar de wetenschap zich de komende jaren op gaat richten. Wat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Birgit van Dalen, Quintijn Puite boeken
  Birgit van Dalen, Quintijn Puite - Wanneer is Cheryl jarig?

  In april 2015 zette een tv-presentator uit Singapore een wiskunderaadsel op zijn facebookpagina. De hersenkraker 'Wanneer is Cheryl jarig?' ging de hele wereld over en een discussie barstte los. Want, hoe los je deze lastige vraag op? In Wanneer is Cheryl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95