Hester Vermeulen, Gerda Holleman, Anita Huis, Erwin Ista, Pieterbas Lalleman - Verpleegkundig leiderschap

Dit boek nodigt de verpleegkundige uit om zelf het thema verpleegkundig leiderschap te verkennen en eigen te maken. Door leiderschap kun jij invloed hebben op de patiëntgerichtheid, effectiviteit en veiligheid  van zorg.

Verpleegkundigen zijn van cruciaal belang voor het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg.. Zeker in deze tijd van waarin de zorg steeds complexere wordt. Dit boek is helpt je, door middel van een verscheidenheid aan opdrachten, zelf op zoek te gaan naar antwoorden op vragen als; wat betekent klinisch leiderschap in de praktijk? Wat zijn de verschillende fasen in de ontwikkeling naar klinisch verpleegkundig leider? Welke rol speelt een klinisch leider in haar omgeving? Waarom zijn verpleegkundigen die klinisch leiderschap vertonen zo belangrijk voor hun team, hun afdeling? Hoe geeft de verpleegkundige vorm aan klinisch leiderschap vorm in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden ? Hoe geeft de beroepsgroep vorm aan verpleegkundig leiderschap?

Dit boek is bedoeld voor alle ambitieuze verpleegkundigen die zich in uiteenlopende rollen en functies bezighouden met de professionalisering van hun vak en de functie van aanjager vervullen. Meer specifiek gaat het om: verpleegkundigen die een programma volgen tot verpleegkundig leider, verpleegkundige adviesraden, verpleegkundig specialisten in opleiding, studenten in de laatste fase van de bachelor opleiding.
Het boek verpleegkundig leiderschap van Hester Vermeulen, Gerda Holleman, Anita Huis, Erwin Ista, Pieterbas Lalleman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 39,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hester Vermeulen, Gerda Holleman, Anita Huis, Erwin Ista, Pieterbas Lalleman boeken - Verpleegkundig leiderschap
ISBN 9789036818544
PAGINA’S 131
VERSCHENEN 21-08-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bohn Stafleu van Loghum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
39,95
Bestel

Andere boeken van Hester Vermeulen, Gerda Holleman, Anita Huis, Erwin Ista, Pieterbas Lalleman