Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer - Spiritualiteit op scherp

Plaatsen van kritische spiritualiteit


Herman Westerink (red.)

Spiritualiteit op scherp!

Plaatsen van kritische spiritualiteit

Dit boek speurt naar de kritische geestelijke houdingen, inspiraties, stijlen en uitingen die inherent zijn aan de christelijke traditie in een moderne en seculiere tijd. Die spiritualiteit is soms uitgesproken profetisch, een andere keer weer aan het oog onttrokken, soms vlijmscherp en uitgesproken, dan weer aarzelend en vragend, tastend op zoek naar nieuwe woorden, houdingen en praktijken die uitdrukking geven aan wat haar drijft en bezield. 'Spiritualiteit op scherp' is een boek waarin de kritische dimensie van christelijke spiritualiteit wordt verkend en voor hedendaagse maatschappelijke velden - onderwijs, zorg, e.a. - vruchtbaar gemaakt.

De hoofdstukken in dit boek zijn geschreven door Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne-Marie Bos, Thomas Quartier, Theo van der Zee en Kirstin Zeyer, medewerkers van het Titus Brandsma Instituut die onderzoek doen op het terrein van de maatschappelijke spiritualiteit.


Het boek spiritualiteit op scherp van Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer boeken - Spiritualiteit op scherp
ISBN 9789089721716
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 01-02-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Berne Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,90
Bestel

Andere boeken van Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer