Herman Mariën, Chantal de Smet - Interculturaliteit

Interculturaliteit gaat uit van een maatschappij waar diverse culturen met en naast elkaar bestaan en elkaar wederzijds beïnvloeden, zonder elk op zich te verdwijnen. De Artesis Hogeschool Antwerpen gaf dit onderwerp een centrale plaats in de lezingenreeks van de 'Studium Generale 2010-2011'. In functie daarvan reflecteerden deskundigen met een zeer diverse achtergrond over dit onderwerp en waren ze bereid hun lezingen te laten bundelen in dit boek. De teksten bevatten uiteenlopende facetten van de evolutie naar een andere cultuur, gebaseerd op de levensgewoonten van de oorspronkelijke bewoners en van de culturen waarmee ze worden in aanraking gebracht.

Met bijdragen van: Ludo Abicht, Frank Beke, Sidi Larbi Cherkaoui, Jan De Maeseneer, Stéphanie De Maesschalck, Karin Heremans, Patrick Janssens, Anne Morelli, Christiane Timmerman.

De thematische lezingenreeksen 'Studium Generale' van de Artesis Hogeschool Antwerpen willen een actueel, maatschappelijk relevant en interdisciplinair informatiepakket aanbieden aan studenten én aan een breed geïnteresseerd publiek.


Het boek interculturaliteit van Herman Mariën, Chantal de Smet is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Herman Mariën, Chantal de Smet boeken - Interculturaliteit
ISBN 9789054879428
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 01-12-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER UPA
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,95
Bestel

Andere boeken van Herman Mariën, Chantal de Smet