Herma Jonker - Duizend vallende sterren

Jouw leven, jouw creatie!


Dit boek geeft je het perspectief een gelukkiger leven voor jezelf te creëren. Gelukkige mensen maken de wereld mooier!

Heb je wel eens het gevoel dat het niet jouw leven is dat je aan het leiden bent? Besef je, dat je de hoge verwachtingen van een ander, de maatschappij en jezelf aan het managen bent?

Met dit boek geef ik je een aanreiking om dat te veranderen. Om het heft op eenvoudige wijze terug in je eigen handen te nemen. Persoonlijk leiderschap noem ik dat. Wat je van jezelf nodig hebt is bewustwording, geloof, vertrouwen, actie, moed en de bereidheid om anders naar je leven en naar jezelf te kijken.

In dit boek geef ik je een half jaar uit mijn eigen leven als voorbeeld. Open en eerlijk. Alsof ik je vriendin ben. Mijn eigen leven creëren blijkt voor mij weggelegd en dus ook voor jou. Je kunt elk moment nieuwe keuzes maken. Het leven is allemachtig prachtig met alle aantrekkelijke en minder aantrekkelijke dingen. Ik gun je dat dit leven jouw leven is. Jouw toneelstuk waarin jij de hoofdrol speelt en waarin jij de regisseur bent. Dit boek kan je een zetje geven of een duw. Het is maar wat jij wenst.

OVER DE AUTEUR

Herma Jonker is vanaf 2001 succesvol als zelfstandig ondernemer. Eerst als interim manager later als trainer, coach en adviseur. Wat Herma uniek maakt is haar gedrevenheid in het behalen van resultaten in combinatie met het ervaren van geluk. Wat haar gelukkig maakt is anderen te leren dat die combinatie écht mogelijk is.

RECENSIE

'De zuiverheid van dit boek ontroert mij vanaf de allereerste pagina.'

Patty Harpenau, Auteur van The Life Codes


Het boek duizend vallende sterren van Herma Jonker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Herma Jonker boeken - Duizend vallende sterren
ISBN 9789492383938
VERSCHENEN 06-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Expertboek
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,00
Bestel

Andere boeken van Herma Jonker