Herbert van Erkelens - Joël en de verloren Graalprinses

Een eeuwenoude droom van koning Salomo is ruw verstoord omdat de ring die hij aan de koningin van Sheba heeft gegeven vervloekt is geraakt. Gelukkig is er een tweede ring waarvan de wereld nog niet heeft gehoord. Deze ring komt in handen van Joël die geen idee heeft welke missie daarmee verbonden is. Hij komt terecht in het mythische Avalon waar hij met hulp van de Keltische Gwendolyn op zoek gaat naar Sara, de verloren Graalprinses

Dit alchemistische sprookje voor volwassenen schetst de werkelijkheid die we zouden kunnen ontdekken als we ons door ons Hogere Zelf en door Maria Magdalena zouden laten leiden. Er is een ervaring van de wereld vol magie en liefde mogelijk dankzij de ring van Salomo. Maar de spiegel van Magdala is op cruciale momenten nodig om de wereld te elfde ure te doen kantelen.

'De wereld zucht onder controle en dwaze groeperingen strijden met elkaar om de macht. Liefde zou ons kunnen bevrijden, omdat liefde zonder grenzen is.' (Sara)

Herbert van Erkelens is schrijver van o.a. De dertien tonen van de schepping en mede-schrijver van o.a. Maria Magdalena. Profetes van het Levende Verbond. Hij geeft lezingen en workshops over Jungiaanse psychologie, Maria Magdalena, synchroniciteit en liefde zonder grenzen. Hij is als docent alchemistische symboliek verbonden aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen.


Het boek joël en de verloren graalprinses van Herbert van Erkelens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Herbert van Erkelens boeken - Joël en de verloren Graalprinses
ISBN 9789078070726
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 13-01-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Frontier Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,90
Bestel