Henk van Arkel - Eigen geld maken: @nder geld

Meer krediet en klanten dankzij @nder geld


Digitaal geld komt nu naar Nederland. Met uw hulp nu de doorbraak.

Dit boek vertelt hoe bedrijven, particulieren en lokale overheden dankzij IT-innovaties een effectiever en duurzamer geld kunnen realiseren dat lokale bedrijven meer klandizie en krediet brengt. Het boek is ook een uitnodiging aan u als lezer om mee te helpen om een lokale, menselijke, circulaire economie te bouwen door een rekening te openen in het @ndere geld. In dit boek leest u hoe u dat @ndere geld werkt.

Eerder publiceerde de Social Trade Organisation (STRO) het boek 'Een @nder soort geld'. Dat inmiddels uitverkochte boek beschreef ook de laatste ontwikkelingen rondom @nder geld. Nu deze ontwikkelingen zo snel gaan, verdient dit een apart boek. Daarom verschijnen nu twee boeken:

Over een @nder soort geld, voor €19,95 te bestellen via www.socialtrade.nl. Hierin onderzoekt oud-ABN AMRO-high potential Helen Toxopeus hoe en waarom STRO een @nder soort geld ontwikkelde. (Dit boek is gelijk aan het corresponderende deel van de eerste uitgave.)

Eigen geld maken: @nder geld - dit boek - over de actualiteit van @nder geld in Nederland en Europa, uitgegeven als 'doorgeefboek'. Zolang u de doorgeefketen in stand houdt, of het boek retourneert, hoeft u niet te betalen. Wilt u het kopen, dan betaalt u naar draagkracht €10,00 of meer.


Het boek eigen geld maken: @nder geld van Henk van Arkel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Henk van Arkel boeken - Eigen geld maken: @nder geld
ISBN 9789062245468
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 24-04-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Arkel, Uitgeverij Jan Van
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,00
Bestel