Henk Rothuizen - Zelfs al ga ik...

Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad want U bent bij mij.' (Psalm 23:4)

Als lijden in je leven komt, kan God ver weg lijken. De uitroep uit Psalm 22, 'Mijn God, mijn God, waarom hebt U mij verlaten?' komt gemakkelijker over je lippen, dan de krachtige belijdenis van de bovenstaande tekst uit Psalm 23.

Waar is God als wij lijden? Met goede bedoelingen komen familieleden meelevende vrienden en theologen met allerlei verklaringen.Maar welke van die verklaringen houden stand? Hoe is God aanwezig in ons lijden? En hoe komen we zover dat we het kwaad niet langer vrezen, ook als het niet weggaat?

Henk Rothuizen schreef Zelfs al ga ik... als een troostvolle overdenking voor iedereen die met die grote vragen te maken krijgt. Maar hij schreef het boek eerst en vooral voor zichzelf, toen hij en zijn vrouw Joke met het bericht werden in aanraking gebracht dat zij ongeneeslijk ziek was.

Het is Henk's verlangen dat jij zult gaan ontdekken en ervaren dat God heel dichtbij is als het lijden jou treft. En dat Zijn aanwezigheid die terechte vragen overstijgt.

"Een uit het hart geschreven, ontroerende liefdesbrief van een man aan zijn vrouw en aan zijn Vader. Fascinerend en hartveroverend." Faouzi Chihabi, goede vriend, eigenaar van Trattoria Borgo d'Aneto, Rotterdam


Het boek zelfs al ga ik... van Henk Rothuizen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Henk Rothuizen boeken - Zelfs al ga ik...
ISBN 9789059991132
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 07-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Gideon, Stichting Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Henk Rothuizen

 • Henk Rothuizen - Exit
  Henk Rothuizen - Exit

  Exit is een pastorale handreiking over hemel en hel, een bemoedigingvoor iedereen die met angst voor de hel in het evangelie een liefdevolleVader probeert te ontdekken.Exit stelt een onderwerp aan de orde waar niemand aan kan ontkomen.Voor iedereen is het leven eens afgelopen. En…

  Lees meer...
    8,00
 • Henk Rothuizen - Gods vaderhart
  Henk Rothuizen - Gods vaderhart

  Wie is God? Heb je vragen over Hem? Kun je Hem echt kennen of staat Hij op grote afstand? Henk Rothuizen schrijft over welke God Jezus aan ons laat zien en hoe wij zijn vaderhart en liefde kunnen ontdekken.Dit cadeauboek heeft het label 'Superfood'. In deze serie verschijnen…

  Lees meer...
    9,50