Henk Rosendal - Praktijkvoering in de wijkverpleegkundeDeze handreiking geeft wijkverpleegkundigen en studenten hbo-v brede en praktische informatie over het ondernemerschap. Of dat nu is binnen bestaande organisaties of met het opzetten van een zelfstandige praktijk. Het boek gaat onder andere in op wet- en regelgeving, personeelsbeleid, kwaliteitssystemen, inkoop van zorg en het maken van een business case.

Praktijkvoering in de wijkverpleegkunde neemt je stap voor stap mee in het opzetten van een eigen onderneming. Te beginnen met de vragen: waarom zou je het doen en wanneer ben je ervoor geschikt? Vervolgens bespreekt het boek ondernemingsvormen en hoe je daadwerkelijk start met je eigen bedrijf. Daarna komen praktische zaken aan de orde zoals personeel, geschikte ruimte en het in beeld krijgen van de wijk. Ten slotte gaat de handreiking in op randvoorwaarden zoals classificatie, registratie en wet- en regelgeving. 
Het boek praktijkvoering in de wijkverpleegkunde van Henk Rosendal is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Henk Rosendal boeken - Praktijkvoering in de wijkverpleegkunde
ISBN 9789036818872
PAGINA’S 65
VERSCHENEN 11-08-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bohn Stafleu van Loghum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Henk Rosendal