Henk Claasen, Bert Jurling - Overmeesterd - Deel 3 van de tweede ALS-trilogie

Na het verschijnen van 'Eerzucht' en 'Ontmaskering' werkte schrijver en ALS-patiënt Henk Claasen aan de ontknoping van de tweede ALS-trilogie. Hij heeft het werk niet kunnen voltooien: op 23 maart 2013 overleed hij.

De Nijkerkse schrijver Bert Jurling nam de pen van Henk Claasen over.

Het spectaculaire misdaadvertelling en de harde realiteit van de ziekte ALS laten elkaar - en de lezer - niet meer los. In 'Overmeesterd' dreigen de acties van een angstwekkende criminele organisatie de politie compleet boven het hoofd te groeien. De zwaar zieke rechercheur Victor Vergouwen spreekt zijn laatste krachten aan...

Henk Claasen (1947-2013) studeerde Nederlands en Literatuurwetenschap Als leraar Nederlands en conrector was hij verbonden aan verschillende scholen in de regio Amersfoort. In 2006 werd hij getroffen door de spierziekte ALS. Sindsdien hield hij zich bezig met schrijven. In minder dan een jaar voltooide hij de eerste ALS-trilogie. De daaropvolgende boeken 'Eerzucht' en 'Ontmaskering' verschenen in 2012.

Bert Jurling (Utrecht, 1959) woont sinds 1986 in Nijkerk. Hij begon zijn loopbaan als leraar in het basis- en voortgezet onderwijs. Als Neerlandicus is hij tegenwoordig verbonden aan de Hogeschool Utrecht, waar hij colleges geeft en studenten begeleidt. Jurling publiceert verhalen en gedichten. Sinds 2017 is hij Stadsdichter van Nijkerk.


Het boek overmeesterd - deel 3 van de tweede als-trilogie van Henk Claasen, Bert Jurling is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Henk Claasen, Bert Jurling boeken - Overmeesterd - Deel 3 van de tweede ALS-trilogie
ISBN 9789087882235
PAGINA’S 196
VERSCHENEN 22-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Regioboek
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Henk Claasen, Bert Jurling