Henk Bouwmans - Valkuilen voor wethouders

Lessen uit valpartijen van wethouders in de periode 2002-2018


Valkuilen voor wethouders geeft een nooit vertoond overzicht van en inzicht in alle valpartijen en tussentijdse vertrekken van wethouders in de afgelopen vier college- en raadsperioden. Het boek bevat hoofdstukken over de falende bestuursstijl van wethouders, integriteitskwesties en de wijze waarop wethouders projecten uitvoerden. Daarnaast geeft het ook inzicht in de patronen van valpartijen van wethouders en de invloed van politisering en fragmentering van het lokale politieke landschap.

Dit boek is bedoeld voor wethouders die willen leren van de valpartijen van wethouders in de vier collegeperioden tussen 2002 en 2018, onderzoekers en andere belangstellenden in het functioneren van wethouders in de lokale democratie, en voor ieder ander die inspiratie zoekt om de lokale democratie te kunnen verbeteren en wil weten hoe wethouders in de dagelijkse praktijk daarbij op de politieke en persoonlijke grenzen van hun mogelijkheden zijn gestuit.


Het boek valkuilen voor wethouders van Henk Bouwmans is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Henk Bouwmans boeken - Valkuilen voor wethouders
ISBN 9789462369146
PAGINA’S 223
VERSCHENEN 03-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom bestuurskunde
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,90
Bestel