Heinz Grill - De zielsdimensie van de yoga

Praktische grondslagen voor een spirituele oefenweg


De zielsdimensie van de yoga is een baanbrekend werk op vlak van yogaboeken. De schrijver beschrijft op een levende wijze de uitvoering, de betekenis en het zielskarakter van de oefeningen. De inhoud is zo geschreven dat de lezer niet louter technische instructies verkrijgt maar ook een omvattend begrip ontwikkelt omtrent de innerlijke dimensie en het zinnebeeld van iedere oefening.

Deze benadering is nieuw en kan de praktijk van iedere yogabeoefenaar verruimen en verlevendigen. Het boek motiveert de lezer tot een heel concreet en bewustzijnsactief bezig zijn met de oefeningen. Hij komt tot nieuwe inzichten en gewaarwordingen die hem dan ook een diepere basis en nieuwe kwaliteiten voor het leven schenken.

Zon honderdtal esthetische, grote kleurenfotos maken het boek tot een aantrekkelijk geheel. De vele afbeeldingen maken de oefeningen en het zielsbeeld ervan aanschouwelijk voor de lezer.

De zielsdimensie van de yoga is een praktisch en toegankelijk boek voor allen die zich in de yoga willen verdiepen. Na enkele inleidende hoofdstukken over de zielsdimensie van de yoga krijgt de lezer in het oefengedeelte telkens een duidelijk beeld van de oefeningen alsook een klare uitleg voor de praktijk. Het boek leent zich zowel voor beginners als voor gevorderden.

enkele inleespaginas vindt u op www.aurum-boeken.be.


Het boek de zielsdimensie van de yoga van Heinz Grill is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 28,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Heinz Grill boeken - De zielsdimensie van de yoga
ISBN 9789080352643
PAGINA’S 216
VERSCHENEN 17-12-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Aurum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
28,50
Bestel

Andere boeken van Heinz Grill