Hein Dijksterhuis - Passie voor presteren

Wat leiders kunnen leren van topzeilers


Veel top-CEO's hebben een gedrevenheid voor zeilen, en dat is niet voor niets. Zowel in het bedrijfsleven als in het zeilen haal je het beste resultaat door optimaal van de externe omstandigheden gebruik te maken.

In Passie voor presteren delen Olympische zeilers en hun coaches hun inzichten. De coaches vertellen hoe je een organisatie inricht die individuele teams de ruimte geeft om te presteren, hoe je een plan opzet dat tot succes leidt en hoe je professionals optimaal begeleidt. De zeilers gaan in op hun innerlijke conditie die noodzakelijk is om goud te winnen en hun intuïtieve vermogen alles te overzien.

Aan de hand van de geheimen en tactieken van deze topzeilers en hun coaches kunnen managers meer leren over besluitvorming, strategie en mentale kracht. Passie voor presteren is een koersbepalend boek voor leiders.

Hein Dijksterhuis is executive coach in het bedrijfsleven. Hij traint CEO's en werkt internationaal voor diverse multinationals. Daarnaast was hij wereldkampioen zeilen in de Flying Dutchman-klasse. Om de zeilers en hun coaches financieel te ondersteunen, organiseerde hij - in aanloop naar de Olympische Spelen in Rio - een crowdfundingsactie.

'Het boek leest vlot en Dijksterhuis heeft exact de essentie van de Olympische campagne met Dorian van Rijsselberghe weten te vatten. Dat maakt het heel bijzonder voor mij.' - Aaron McIntosh, coach van Dorian van Rijsselberghe


Het boek passie voor presteren van Hein Dijksterhuis is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hein Dijksterhuis boeken - Passie voor presteren
ISBN 9789064106330
PAGINA’S 208
VERSCHENEN 15-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Hollandia
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Hein Dijksterhuis