Harrie Geelen - De weg naar Voorgoed

In deze trilogie kan alles wat Harrie Geelen in 1970 absoluut moest vergeten. Anders dan in de succesvolle tv-serie staan nu elk (on)voorstelbaar wezen en elk landschap tot zijn beschikking. Met saaie dingen als zwaartekracht heeft de bedenker nu niets meer te maken: reizen kon eerst alleen op bezems en vliegende tapijten tegen een verschuivende wolkenhemel, maar nu kan de schrijver alles wat hij wil laten zweven ? zoals de herberg Zwaankleefaan - of zelfs laten denken en voelen. Het resultaat is de ultieme Hamelen, zoals Harrie Geelen vanaf het begin voor zich heeft gezien.

In De weg naar Voorgoed, het eerste deel van de trilogie, zijn de Hamelaars terechtgekomen in een wereld waar nog geen mens is geweest. Op zoek naar de terugweg naar Hamelen ontmoeten zij reuzen in elk formaat, vloekende kippen en venijnige pompoenen. Er is een monster met een trui van oneindige wol, een onzichtbare hofdame van Lekkere luchtjes, en een beëdigd stuk Zeep dat bij Rijksveiligheid werkt. Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? is een reeks die over niets gaat; hooguit per ongeluk over alles.Recensies & Video’s over "De weg naar Voorgoed"

Harrie Geelen boeken - De weg naar Voorgoed
ISBN 9789028280076
PAGINA’S 520
VERSCHENEN 31-01-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Van Oorschot

IN HERDRUK

Dit boek is in herdruk. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


27,50

De genoemde prijs is een indicatie.

Andere boeken van Harrie Geelen

 • Harrie Geelen - Voorgoed weg
  Harrie Geelen - Voorgoed weg

  Er is goed. Er is kwaad. En er is erger. Dat weet iedere prins. In Voorgoed weg, het tweede en derde deel van de trilogie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?, gaat prins Tor van Sombrië op zoek naar zijn bruid. Steeds opnieuw. Hij moet bouwen op mensen; en iedere…

  Lees meer...
  29,99
 • Harrie Geelen - Toen Sjoerd naar de dierentuin ging
  Harrie Geelen - Toen Sjoerd naar de dierentuin ging

  Met zijn mooiste speelgoed vertrekt Sjoerd naar de dierentuin. Bij elk hok blijft hij staan om iets te ruilen: zijn driewieler voor een slurf, zijn vlieger voor een gewei, zijn katapult voor een krokodillenstaart. Hoe kan zijn moeder hem straks nog herkennen?

  Lees meer...
  14,99
 • Harrie Geelen - De weg naar Voorgoed
  Harrie Geelen - De weg naar Voorgoed

  Dit is het nog lang niet afgelopen verhaal 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?' In deze trilogie gebeurt alles wat Harrie Geelen in de tv-serie kon vergeten. Met saaie dingen als zwaartekracht, tijd, geld en ruimte heeft hij in dit boek niet langer te maken. In…

  Lees meer...
    9,99