Hans Verstraaten - De onhandigste man van Nederland

De beste columns uit Libelle


Al sinds jaar en dag publiceert bladenmaker Hans Verstraaten iedere week een column in Libelle, Nederlandse oudste vrouwenblad en nog steeds met de hoogste oplage. Elke column is een sitcom op papier; doorgaans loopt een kleine gebeurtenis uit de hand, regelmatig totaal uit de hand. En bijna altijd zijn er vrouwen in het spel.

Dat dingen bij Hans Verstraaten zo vaak uit de hand lopen wordt waarschijnlijk mede veroorzaakt doordat hij zo ongeveer de onhandigste man van Nederland is, niet alleen motorisch, zeker ook wat communicatie betreft, al compleet als het communicatie met vrouwen betreft (wellicht is dat ook de reden dat hij inmiddels 3 huwelijken achter de rug heeft).

Voor deze bundel maakte hij zelf een selectie van zijn beste Libelle-columns uit de afgelopen dertien jaar. Zeer herkenbaar, uiterst vermakelijk en bovendien een handige gids hoe je niet door het leven moet gaan. 'Dít is Verstraaten op zijn best!'Journalist Hans Verstraaten (1958) schrijft columns voor Libelle, Management Team (hij was als manager allerminst een succes), Paard&Sport (zijn paardenkennis is minimaal), Retailtrends (háát winkelen) en over mode in LindaMode (hij dacht lange tijd dat Prada een voorstad van Milaan was).


Het boek de onhandigste man van nederland van Hans Verstraaten is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hans Verstraaten boeken - De onhandigste man van Nederland
ISBN 9789089755421
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 02-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Just Publishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel