Hans Vandeweghe - Wie gelooft die renners nog?

Michael Boogerd, Lance Armstrong, Stefan Matschiner, Thomas Dekker, Eufemiano Fuentes, Michael Rasmussen. Dit zijn slechts een paar van de namen die de afgelopen periode veelvuldig in het nieuws zijn gekomen in verband met doping binnen het wielrennen.

Is het topwielrennen meer dan ooit aan bezinning toe? Slikt het publiek dit nog en hoe moeten we alles duiden? Hoeveel vertrouwen moeten we nog hebben in de zuiverheid van de wielersport? Gebruiken ze allemaal? Moeten we voortaan vraagtekens zetten bij elke uitzonderlijke prestatie uit heden én verleden? Kàn dat, topwielrennen zonder doping? Krijgen we doping sowieso ooit uitgeroeid?

Ex-topjournalist Hans Vandeweghe schetst de dopingproblematiek scherp, kritisch en verhelderend. Niemand kan dat beter. Een boek dat pijn doet. 'Ik ga in dit boek het onverdedigbare niet proberen te verdedigen. Evenmin ga ik het wielrennen sparen, want het wielrennen heeft zichzelf ook niet gespaard.'


Het boek wie gelooft die renners nog? van Hans Vandeweghe is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hans Vandeweghe boeken - Wie gelooft die renners nog?
ISBN 9789048843237
PAGINA’S 352
VERSCHENEN 11-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Carrera
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Hans Vandeweghe