Hans van Hartevelt - De ontwrichting

En de boer hij ploegde voort


... en de boer hij ploegde voort ...

Terwijl Adriaan en zijn gezin ploegen en zwoegen op de Emmahoeve, nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden en blij mogen zijn als ze twaalf cent vangen voor een kilo aardappelen, wordt in de wereld van de videobrillen en horlogecomputers goudgeld verdiend. We hoeven maar tien jaar vooruit te kijken en we zien dat boeren een voor een het loodje leggen, dat veel van ons voedsel wordt geïmporteerd en dat jonge consumenten geen benul meer hebben hoe en waar hun in folie verpakte eten wordt geproduceerd. Maar als het wereldje van elektronica en telecommunicatie stilvalt, als ons land door computercriminelen in chaos wordt gestort, niemand nog iets geeft om elektronische hebbedingetjes, als iedereen wordt teruggeworpen op zichzelf en op zoek moet gaan naar zijn bijna elke dag eten, tja, dan worden rollen omgedraaid.

Hans van Hartevelt schreef met De ontwrichting een actuele roman met de spanning van een cybercrime-verhaal. Van Hartevelt baarde in 2014 opzien met zijn onthullende roman De verkwanseling van een kroonjuweel over de gedwongen onttakeling van de eeuwenoude bibliotheek van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. «Een spannende sleutelroman.» - Bas Blokker in NRC Handelsblad

De ontwrichting is het achtste prozaboek van Hans van Hartevelt bij Uitgeverij in de Knipscheer.


Het boek de ontwrichting van Hans van Hartevelt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hans van Hartevelt boeken - De ontwrichting
ISBN 9789062658954
PAGINA’S 336
VERSCHENEN 12-04-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER In de Knipscheer
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,50
Bestel

Andere boeken van Hans van Hartevelt