Hans Oelen - De kunst en kunde der moeiteloosheid

Een boek gevuld met levenswijsheid en de bewegwijzering er naartoe.


In dit bijzondere en verdiepende boek wijst Hans Oelen je op een nagenoeg onnavolgbare wijze de weg om je leven moeiteloos te transformeren vanuit een helder en zuiver bewustzijn, naar een leven waarin geluk, welzijn, overvloed en liefde centraal staat.

Met dit boek aan jouw zijde hoef je niet meer te zoeken, nooit meer, want je ontdekt, dat wat je wilt vinden, dichter bij je ligt dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

We hebben in alles wat we doen en ervaren, onlosmakelijk te maken met de universele wet van oorzaak en gevolg. Daarin hebben we de neiging om onze aandacht te richten op het gevolg, waarmee we onbewust kiezen voor de weg van de inspanning. Hans Oelen leert en stimuleert ons in dit boek op een onnavolgbare wijze om onze aandacht juist te richten op de oorzaak. Hiermee geven we uiting aan de kunst en kunde der moeiteloosheid in het bereiken en manifesteren van wat we wensen in dit leven.

Bewustzijn is hierin de enige ware werkelijkheid.

Vanuit dit weten, heb ik in mijn professie als coach, in de afgelopen 25 jaar, veel mensen, één op één geholpen, om op basis van de praktische kenmerken van de kunst en kunde der moeiteloosheid hun leven te vormen op basis van de waarden vrijheid, vreugde en overvloed.

Met dit boek wil ik ook de vele andere mensen bijstaan, die kiezen voor zelfontwikkeling, prachtige boeken lezen en waardevolle en aantrekkelijke programma's volgen. Uiteindelijk vind er bij veel van deze niet één op één begeleide mensen wèl een verrijking plaats, maar zonder de aantrekkelijke diep gewenste levensomstandigheden die ze zichzelf aanvankelijk hebben voorgespiegeld. Dat heeft niets te maken met de gelezen boeken en de doorlopen programma's, het heeft te maken met de nog niet aanwezige kunde, de aandachtige aandacht gericht te kunnen houden op het gewenste eind...

Noem het de interne strijd tegen de macht van het ego.

Dit boek, 'De kunst en kunde der moeiteloosheid' is hét boek wat je naast een verrassende verdieping op wat je al weet, bijstaat om je elke dag, voor een lange periode, te voorzien van de mentale voeding die je absoluut nodig hebt om het proces van zelfontwikkeling, elk moment van de dag, van nu naar het verre dan, te effectueren. Het houdt je scherp en actueel op de weg der moeiteloosheid die jij verkozen hebt te bewandelen.

Ik wens je alvast een prachtige reis.

Hans OelenHans Oelen boeken - De kunst en kunde der moeiteloosheid
ISBN 9789463452298
VERSCHENEN 04-02-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Palaver-trainingen
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
19,95
Bestel

Andere boeken van Hans Oelen