Hans Kloosterman - Van snob tot monnik

Ondernemer en boeddhist Hans Kloosterman (50) heeft een autobiografisch boek geschreven over een opmerkelijke ommekeer in zijn leven: Van snob tot monnik.

Mensen inspireren op zoek te gaan naar hun eigen levenspad. Met dat doel heeft Hans Kloosterman Van snob tot monnik geschreven. Hij beschrijft zijn carrière in het bedrijfsleven, zijn ondernemerschap in werving en selectie, zijn luxe leventje, zijn relaties en de grote ommekeer. Een auto-ongeluk wees hem de weg naar zijn echte levenspad: boeddhisme en onthechting. Behalve een biografie van een zoektocht is Van snob tot monnik ook een gids om mindfulness in de praktijk te brengen: hoe transformeer je denk- en gedragspatronen en hoe kunnen boeddhistische inzichten en meditaties hierbij behulpzaam zijn.

Hans Kloosterman is een Tibetaanse boeddhist en studeert aan het Tibetaanse Kagyu Vasjrayana instituut in het Belgische Huy, dat een kleine kloostergemeenschap heeft met enkele lama’s, monniken en nonnen. Hij heeft zes jaar geleefd als monnik in opleiding en bestudeert sinds negen jaar het boeddhisme. Hij geeft les in hatha yoga, Chi Kong en meditatie. In mindfulnesstrainingen leert hij mensen compleet in het moment aanwezig te zijn bij alles wat ze doen en zich bewust te worden op 3 niveaus: fysiek, emotioneel en mentaal. Zijn roeping is: Creating Awareness.Hans Kloosterman boeken - Van snob tot monnik

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789079418350
PAGINA’S 153
VERSCHENEN 25-02-2015
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Johannes van Kessel Advising
LEVERING direct te downloaden
19,95
Bestel