Hans Hoogendoorn, Hilda Chang Uhrin, Zsuzsanna Jegesi - Hongaars

ANWB Taalgids Hongaars

Maak je tijdens je vakantie in Hongaarstalige landen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Hongaars!

Zelfs de meest ervaren taalstudent moet het toegeven: Hongaars is een zeer moeilijke taal. Het heeft het een sterk afwijkende grammatica. Gelukkig is er makkelijk facet: de klemtoon ligt altijd op de eerste lettergreep. Met de ANWB Taalgids Hongaars op zak wordt communiceren in Hongarije een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Hongaars en Hongaars-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Hongaars is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.


Het boek hongaars van Hans Hoogendoorn, Hilda Chang Uhrin, Zsuzsanna Jegesi is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 6,95 excl. verzendkosten.


Hans Hoogendoorn, Hilda Chang Uhrin, Zsuzsanna Jegesi boeken - Hongaars
ISBN 9789018029791
PAGINA’S 255
VERSCHENEN 13-01-2010
DRUK 5e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  6,95
Bestel

Andere boeken van Hans Hoogendoorn, Hilda Chang Uhrin, Zsuzsanna Jegesi