Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova - Tsjechisch

ANWB Taalgids Tsjechisch

Maak je tijdens je vakantie in Tsjechië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Tsjechisch!

Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van Tsjecho-Slowakije. Het Slowaaks lijkt zo op het Tsjechisch dat je deze taalgids ook in Slowakije kunt gebruiken. Met de ANWB Taalgids Tsjechisch op zak wordt communiceren in Tsjechië en Slowakije een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Tsjechisch en Tsjechisch-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Tsjechisch is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.


Het boek tsjechisch van Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 6,95 excl. verzendkosten.


Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova boeken - Tsjechisch
ISBN 9789018029753
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 13-01-2010
DRUK 5e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  6,95
Bestel

Andere boeken van Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova