Hans Hermans, Chris Bor - Heg en steg deel 2

Straatnamen van Driebergen-Rijsenburg


In het voorjaar van 2018 ontwierp Chris Bor enkele fraaie posters over nieuwe straatnamen, met de bedoeling deze te exposeren in het museum van ‘Stichting Driebergen-Rijsenburg Vroeger en Nu’. Om de affiches van toepasselijke teksten te voorzien, riep Chris de hulp in van Hans Hermans. Met het boek Heg en Steg uit 2000 van Dick Steenwijk in het achterhoofd, kwamen ze samen al snel op het idee een tweede Heg en Steg te schrijven én zelf vorm te geven. In dit boek worden alle Driebergse en Rijsenburgse straatnamen vanaf 2000 verklaard. Daarnaast is er plaats ingeruimd voor de behandeling van enkele interessante bouwprojecten en een ‘Hoekig’ verhaal van gastschrijfster Annet Werkhoven.

Hans en Chris beschouwen hun werkstuk als een welkome en onmisbare aanvulling op het eerste Heg en Steg.

Hans Hermans en Chris Bor zijn beiden geboren en getogen in Driebergen. Zij delen hun belangstelling voor de historie van Driebergen-Rijsenburg. Ze weten beiden wat er leeft in hun dorp, mede door het vrijwilligerswerk dat ze doen. En daarmee houdt elke verdere gelijkenis op; Chris was tijdens zijn werkzame leven vormgever en illustrator, terwijl Hans uit de financiële wereld komt.


Het boek heg en steg deel 2 van Hans Hermans, Chris Bor is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hans Hermans, Chris Bor boeken - Heg en steg deel 2
ISBN 9789492055675
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 13-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Nabij Producties
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,50
Bestel