Hans H. Ester - Koningin zonder kroon

In Koningin zonder Kroon vertelt Natale d’Aghemo de geschiedenis van zijn nichtje Rosina Vercellana. Zij leefde in het midden van de 19e eeuw in Italië. Rosina werd op 14-jarige leeftijd de minnares van Victor Emanuele, de kroonprins van de Piëmont. Prins Victor was toen 27 jaar, gehuwd met Marie Adelaide van Oostenrijk en hij had reeds vijf kinderen bij zijn vrouw. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de prins en Rosina. In deze roman wordt beschreven hoe deze liefdesrelatie zich ontwikkelde. Hield de relatie stand na de troonsbestijging van Victor Emanuel en wat vond de regering van de Piëmont van dit overspel? Waarom hechtte Natale d’Aghemo zoveel waarde aan het verhaal van Rosina?

Koningin zonder Kroon is een vlot geschreven historische roman, waarin overspel, jaloezie en standsverschil een belangrijke rol spelen. Ester neemt je mee naar het Italië van de negentiende eeuw en laat je kennis maken met de verhoudingen en de omgangsvormen van die tijd.


Het boek koningin zonder kroon van Hans H. Ester is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hans H. Ester boeken - Koningin zonder kroon
ISBN 9789087598402
PAGINA’S 268
VERSCHENEN 23-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER U2pi BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Hans H. Ester