Hans Donderwinkel - Lekker Gronings

Hippe recepten met eerlijke streekproducten


Hans Donderwinkel: Lekker Gronings. Hippe recepten met eerlijke streekproducten

Streekproducten zijn weer compleet in. Logisch, want consumenten kiezen steeds bewuster voor duurzaamheid en eerlijke en vaak biologische producten uit eigen omgeving.

Lekker Gronings presenteert 40 nieuwe, hippe recepten met streekproducten uit Groningen. Er is ook aandacht voor de producenten (o.a. boer Geert, bekend van Boer Zoekt Vrouw) en hun inspanningen om tot betere producten te komen.

Uiteraard is een aantal recepten in Lekker Gronings vegetarisch en daarnaast zijn er ook invloeden van buitenaf merkbaar. Zo kent het boek een fraai recept voor Syrische kip.

Deze recepten zijn geschreven door Hans Donderwinkel, de schrijver van Gronings eten (6000 ex. verkocht), dat meer een boek was over de geschiedenis van en achtergronden bij de Groningse keuken. Donderwinkel heeft bij het ontwikkelen van deze nieuwe recepten hulp gehad van koks die ook enthousiast met streekproducten bezig zijn.


Het boek lekker gronings van Hans Donderwinkel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hans Donderwinkel boeken - Lekker Gronings
ISBN 9789054523604
VERSCHENEN 22-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Passage, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,00
Bestel