Hans Baaijens, Christoph Dobrusskin - Creativiteit

Probleemoplossend denken met de TRIZ-methode


Je hoeft geen Nikola Tesla of Leonardo Da Vinci te zijn om creatief te denken! Met de TRIZ-methode leer je een probleem vanuit zo veel mogelijk verschillende perspectieven te benaderen en van daaruit nieuwe oplossingen te vinden. Aan de hand van een aantal principes waarmee ingenieurs vaak werken, leer je buiten de bestaande denkkaders te treden.

De TRIZ-methode is makkelijk, snel en breed toepasbaar op tal van problemen: niet alleen op technische, maar ook op sociale, maatschappelijke, politieke, organisatorische en alledaagse vraagstukken. En wanneer de eerste, spontane ideeënstroom opdroogt, gaat het creatieve proces dankzij de uitvindingsprincipes makkelijk nog een paar rondes verder.

Ingenieur, student, consultant, manager of productontwikkelaar: met het gedetailleerde stappenplan, de vele voorbeelden, opdrachten en denkhulpmiddelen kun je zelf meteen aan de slag. Creativiteit is bedoeld voor alle creatieve denkers (in opleiding) die niets meer aan het toeval willen overlaten.


Het boek creativiteit van Hans Baaijens, Christoph Dobrusskin is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hans Baaijens, Christoph Dobrusskin boeken - Creativiteit
ISBN 9789401462457
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 09-09-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Academia Press
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel