Hanno Pijl, Karine Hoenderdos - Diabetes type 2? Maak jezelf beter!

Slanker en fitter door anders eten en gezond leven


Een vroegtijdige diagnose, behandeling en leefstijlaanpassingen kunnen diabetes type 2 voorkomen en zelfs terugdraaien. Dit boek helpt je hierbij met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan. Volg deze adviezen op en je krijgt meer energie, je wordt slanker en je bloedsuikers verbeteren waardoor je medicijngebruik afneemt.

'Diabetes 2? Maak jezelf beter!'geeft veel informatie over de nieuwste inzichten van de ziekte, adviezen over voeding en natuurlijk veel smakelijke recepten. Zo krijg je diabetes type 2 onder controle.

Hanno Pijl is hoogleraar diabetologie en internist aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Zijn specialisme is diabetes type 2. Hij geeft lezingen over dit onderwerp, doet onderzoek en is te zien in de documentaire 'Keer diabetes om'.

Karine Hoenderdos is diëtist en journalist. Ze schreef onder meer de boeken 'PuurGezond! - slank in 8 stappen' en 'Eet meer! en is redacteur en columnist voor nieuwsvoordietisten.nl en puurgezond.nl


Het boek diabetes type 2? maak jezelf beter! van Hanno Pijl, Karine Hoenderdos is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hanno Pijl, Karine Hoenderdos boeken - Diabetes type 2? Maak jezelf beter!
ISBN 9789059566651
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 03-06-2016
DRUK 5e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fontaine Uitgevers B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,00
Bestel

Andere boeken van Hanno Pijl, Karine Hoenderdos