Hannie van Genderen, Gitta Jacob, Laura Seebauer - Patronen doorbreken

Negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen


Maak je steeds weer dezelfde fouten in het leven, terwijl je je hebt voorgenomen om een volgende keer anders te reageren? Vertoont je gedrag hardnekkige patronen, die je zeer tegen je zin niet eenvoudig kunt doorbreken? In dat geval helpt schematherapie je verder.

Schematherapie leert je om de afkomst van je gedragspatronen te doorgronden, hun invloed op je alledaagse leven te onderzoeken en jezelf zodanig te veranderen dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen.

Aan de hand van vele voorbeelden en online beschikbare invuloefeningen maakt Patronen doorbreken duidelijk hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen.

Hannie van Genderen is klinisch psycholoog in Maastricht en opleider schematherapie en psychotherapie. Gitta Jacob en Laura Seebauer zijn beiden psychotherapeut in Duitsland.


Het boek patronen doorbreken van Hannie van Genderen, Gitta Jacob, Laura Seebauer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hannie van Genderen, Gitta Jacob, Laura Seebauer boeken - Patronen doorbreken
ISBN 9789057123559
VERSCHENEN 01-06-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Nieuwezijds b.v.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Hannie van Genderen, Gitta Jacob, Laura Seebauer