Hanneke Bouma - Het etherische veld

En de vier etherische bronnen van energie ontmoetingen met de elf Fje


Maak kennis met het etherische veld van de aarde en krijg zicht op het etherische lichaam van onszelf als mens. Het etherische veld is als een multidimensionaal holografisch weefsel. Het is het levende voedende weefsel, dat je kunt zien als de etherische vingers van de Grote Moeder zelf. Het is het weefsel dat zich kan aanpassen aan onze wensen, onze intenties en onze levensvervulling. Het etherische veld bevat bronnen van energie die wij als instrumenten kunnen gebruiken, om in contact te komen met onze oorspronkelijke menselijke vermogens. De kennis over deze bronnen is lang uit ons bewustzijn geweest.

Lees over de ontmoetingen met de elf Fjerk, die ons leert over het etherische veld en onze eigen etherische bronnen. Ervaar hoe het is om in verbinding te leven, zodat het etherische niet om je heen stolt, maar vloeibaar blijft. Neem de eerste stappen in het samenwerken met het etherische veld en met je

eigen etherische bronnen, zodat je weer leert te creëren. Het leven kan zoveel leuker en interessanter zijn, vol vreugde en geluk, door een nieuwe realiteit te scheppen. Dit boek geeft (leert) je de sleutels om dit in je leven te creëren. Doe je mee?


Het boek het etherische veld van Hanneke Bouma is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hanneke Bouma boeken - Het etherische veld
ISBN 9789463310116
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 04-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Hajefa, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Hanneke Bouma