Hanna Holwerda - Struinen door de schepping

Bijbels natuurboek


Kinderen houden van de natuur! Ze rennen door het gras, bestuderen vlinders en bouwen hutten of vlotten. Ook ouders gaan graag met hun kinderen de natuur in.

Dit natuurboek verbindt het genieten van de natuur met het geloof in de Schepper. Naast informatieve weetjes over landschappen, dieren en planten lees je Bijbelteksten en vind je creatieve opdrachten. In het hoofdstuk over water lees je over de Jezushagedis, bestudeer je waterdiertjes en geef je ze net als Adam namen. Andere hoofdstukken gaan over de zee en het strand, het bos en de achtertuin, met informatie per seizoen.


Het boek struinen door de schepping van Hanna Holwerda is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Hanna Holwerda boeken - Struinen door de schepping
ISBN 9789085433347
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 12-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Columbus
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Hanna Holwerda

 • Hanna Holwerda - God woont bij zijn volk
  Hanna Holwerda - God woont bij zijn volk

  Leef als gezin samen toe naar Pasen tijdens de veertigdagentijd. God wil bij zijn volk wonen, daarom geeft Hij Mozes opdracht om de tabernakel te bouwen. Ontdek met elkaar de lijnen die van de tempel- en tabernakeldienst lopen naar Jezus en het offer dat Hij bracht op Golgota.…

  Lees meer...
    8,95
 • Hanna Holwerda - God heeft jou gemaakt
  Hanna Holwerda - God heeft jou gemaakt

  Deze uitgave bij de Prentenbijbel bevat prachtig verwerkingsmateriaal voor jonge kinderen. Te gebruiken tijdens kindernevendiensten, Bijbelcrèches of thuis. Er is voor iedere zondag een verhaal, een filmpje, vragen, liedsuggesties, gespreks- en gebedspunten.

  Lees meer...
    5,95
 • Hanna Holwerda - Adventure
  Hanna Holwerda - Adventure

  Gaan jullie mee op avontuur met Jozef en Maria? Ze reizen tijdens advent op een ezel van Nazaret naar Betlehem. Elke dag gaan ze een stapje verder op de landkaart. Onderweg komen jullie bekende verhalen uit het Oude Testament tegen, die je kunt naspelen met de vingerpoppetjes.…

  Lees meer...
    8,95