Han Kuik - Een plaats voor mooie gevoelens

Soms kun je van die aantrekkelijke intense gevoelens hebben. Bijvoorbeeld als je in de natuur bent en je beseft dat je een groots wonder aanschouwt. Of wanneer je net een contact met iemand hebt gehad dat je het gevoel gaf een stukje goddelijkheid in een mens te hebben ervaren. Of wanneer je in het voorjaar de eerste zonnestrelingen op je huid voelt. Of wanneer je naar muziek luistert die je ziel raakt.

Han Kuik zou willen, dat er een plaats was waar deze aantrekkelijke gevoelens naar toe zouden gaan om er vervolgens altijd te blijven. In dit boek bundelt hij columns, beschouwingen en gedichten die hij schreef, wanneer hij weer iets tegenkwam wat hem raakte, inspireerde of een mooi of goed gevoel gaf.

Het is een mix van milde satire, filosofische beschouwingen, taaldingetjes, hartenkreten, psychologische inzichten, romantische bevliegingen, en een aantal haarscherpe politiek-maatschappelijke observaties.

Een aansprekende en originele bundeling.

Han Kuik was in het verleden onder meer bedrijfsjournalist. Eerder verschenen publicaties zijn het boek 'Orgaandonatie de vragen de antwoorden, interviews, Ambo', de wellness agenda, Brepols, (samen met bewegingswetenschapper Janine Moeken), en artikelen, essays, en columns in diverse media. Han heeft een warme belangstelling voor psychologie, filosofie (light), gezondheid gerelateerde onderwerpen en spiritualiteit.


Het boek een plaats voor mooie gevoelens van Han Kuik is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Han Kuik boeken - Een plaats voor mooie gevoelens
ISBN 9789463650342
PAGINA’S 195
VERSCHENEN 26-02-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Elikser B.V. Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Han Kuik

 • Han Kuik - Ontangsten
  Han Kuik - Ontangsten

  "Liefde maakt de wereld mooi dus waarom zouden we de wereld niet een stuk mooier maken? Helaas doen we vaak juist het omgekeerde en maken we de wereld lelijker." - Han Kuik, auteur Ontangsten - Jouw weg naar liefdeDe wereld lelijker maken door het gebrek aan liefde doen we…

  Lees meer...
  21,95
 • Han Kuik, Titus Rivas - Zeker weten.....
  Han Kuik, Titus Rivas - Zeker weten.....

  Stel… We leven na onze dood verder. Stel… We worden met onze dierbaren herenigd. Velen hopen of geloven dat dit zo is. Maar wat als je het zeker weet? In dit boek interviewen Titus Rivas en Han Kuik 12 personen die zeker zijn van hun zaak: het houdt niet op na dit leven.…

  Lees meer...
  21,95