Han de Regt - Innovatiesport

In 7 stappen naar een aantrekkelijke organisatie


Sport en werk zijn twee belangrijke tijdsbestedingen van de mens. Beide kunnen het leven aangenamer maken. Sport door te doen of naar te kijken, werk door te doen en betaald te krijgen. Vanaf het moment dat mensen werden betaald voor hun aanwezigheid op het werk, is de aandacht voor plezier en betrokkenheid in de werkomgeving gedaald. Hoe kan het toch dat recreatief sportende mensen bloedfanatiek worden zodra zij binnen de lijnen van een sportveld stappen? Kennis van gedrag van individuen en groepen in de sport helpt de werkomgeving aantrekkelijker te maken. Innovatiesport vergroot de effectiviteit van mens en organisatie, zonder direct in te breken op het efficiënte werkproces waarmee de organisatie haar rendement op korte termijn realiseert.

Over de schrijver

In zijn topsporttijd als roeier kon Han de Regt alles uit zichzelf halen, met dertien nationale titels en een bronzen medaille op het WK Roeien als beste resultaten. Maar in het werk lukte het hem maar niet om aantrekkelijke prestaties neer te zetten. Logisch, want wat is de kans dat een uniek individu precies op een standaardfunctie in een organisatie past? Toen hij de vraag kreeg 'Han, hoe kan het dat jij in sport zoveel bereikt hebt en in werk niet?' is zijn zoektocht begonnen. Han heeft acht jaar geschaafd aan een trainingsaanpak voor succesvolle innovatie in organisaties. Hiermee krijgt nu iedere medewerker in het werk de kans die Han zelf nooit kreeg: met een kwaliteit van zichzelf maximaal aanhaken op de organisatie.


Het boek innovatiesport van Han de Regt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Han de Regt boeken - Innovatiesport
ISBN 9789491138003
PAGINA’S 210
VERSCHENEN 21-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Sport naar Succes
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel