Hajo Smit - Donald Trump en Bernie Sanders - Amerikaanse Lente 2016

Wat iedere Nederlander moet weten over The Donald


Bernie Sanders en Donald Trump vormen op hun oude dag de eerste generatie van een slag mensen uit de politiek dat via social media het establishment effectief weet te bestrijden. Beiden organiseren events waar tienduizenden fans op af komen. Logisch want 70 procent van de Amerikanen zegt dat het land op een verkeerd spoor zit.

Donald Trump blies met een ongekend botte campagne zestien tegenkandidaten omver. Kroonprins Jeb Bush werd als futloos ontmaskerd. De miljardair durfde het zelfs aan om de geruchtenstroom over 9-11 en de Irak-oorlog aan te wakkeren. De Amerikaanse bevolking is klaar met de familie Bush en Trump wist het.

Sanders redt het net niet bij de Democraten, maar de Donald heeft hem al de helpende hand geboden. De revolutionaire sociaal-democraat zal met zijn mandaat van vooral jonge volwassenen blijven strijden voor een einde aan "de macht van Wallstreet".

De wereld is getuige van de tweede helft van de unieke wedstrijd die Donald Trump voert om de Republikeinse partij te hervormen, het presidentschap te winnen en Amerika weer "fantastisch" te maken. Kenners met verstand van nlp en van het Amerikaanse showworstelen voorspellen dat de Donald door niemand te stuiten is. Lees dit boek en beleef de Amerikaanse lente 2016.

formaat 13,4 x 21 cm

220 pagina's

Paperbank met losse stofomslag van Conqueror Vergé papier

prijs: 19,90Hajo Smit boeken - Donald Trump en Bernie Sanders - Amerikaanse Lente 2016
ISBN 9789492161147
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 21-07-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij De Blauwe Tijger

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


19,90

De genoemde prijs is een indicatie.