H. de Waard, Daan King - Cultuurverschillen

Een begin van inzicht


Veel mensen hebben te maken met andere culturen dan hun eigen cultuur. En heel vaak gaat dat ook mis. Door ontbrekende kennis van cultuurverschillen en hoe daarmee om te gaan.

Dit boek brengt de belangrijkste vragen en vooral antwoorden bij elkaar. Dat gebeurt op een luchtige manier, begrijpbaar voor iedereen. Een grote hoeveelheid voorbeelden helpt hierbij. De voorbeelden zijn gebaseerd op reële ervaringen van de schrijver. De vele illustraties zorgen voor een speelse sfeer en dragen bij aan de toegankelijkheid van dit boek.

Over de schrijver

Hans de Waard is gefascineerd door culturen en cultuurverschillen. Dit boek schreef hij mede ter ondersteuning van de medewerkers van de grote stromen immigranten die nu onze landen binnenkomen.

Daan King heeft zich als turcoloog en onderwijskundige vele jaren ingezet voor het onderwijs Turks in Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de illustraties.


Het boek cultuurverschillen van H. de Waard, Daan King is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


H. de Waard, Daan King boeken - Cultuurverschillen
ISBN 9789044134322
PAGINA’S 60
VERSCHENEN 08-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Garant - Uitgevers n.v.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,00
Bestel