H. de Hond - Lekker Gezond 50 +

Het lifestyleboek voor mannen- met 60 recepten en tips


Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee, want gezond en lekker eten werkt preventief en kan specifieke mannenproblemen zelfs voorkomen. Zo bestaat er een directe relatie tussen overgewicht en erectiestoornissen. Een paar kilo minder en uw leven kan flink veranderen!

Waarom een lifestyleboek bijzonder voor mannen? Omdat mannen anders in elkaar zitten dan vrouwen. Ze hebben andere hormonen en kennen andere gezondheidsproblemen. Mannen doen en denken ook anders dan vrouwen. Ze wuiven klachten gemakkelijk weg en praten er liever niet over. Prostaatklachten of plasproblemen, daar begin je toch niet over tegen je vrienden! Maar, dit boek is niet alleen interessant voor mannen. Vrouwen merken het namelijk ook als hun man niet goed in zijn vel zit, maar zij weten soms niet wat zij daaraan kunnen doen. Daarnaast is het vaak de vrouw die de gezondheid van haar man in de gaten houdt. Gelukkig maar.


Het boek lekker gezond 50 + van H. de Hond is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


H. de Hond boeken - Lekker Gezond 50 +
ISBN 9789087240134
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 13-12-2006
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Caplan Publishing B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van H. de Hond