H. Banzhaf, Akron - Werken met de Crowley Tarot

Handboek bij de tarotkaarten van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris


Hajo Banzhaf

Werken met de Crowley Tarot

Handboek bij de Tarotkaarten van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris

Prijs: 13,90

Pagina's: 212

Bindwijze: Paperback

ISBN: 978 90 6378 260 3

Werken met de Crowley Tarot geeft, aan de hand van de door Lady Freida Harris geschilderde kaarten, een veel omvattender beeld van de symboliek van het Tarot-spel dan gebruikelijk. Door verbanden te leggen met o.a. astrologie, magie, alchemie, oudere tarot-voorstellingen, overleveringen en mythen, krijgt elke kaart een veel wijder perspectief.

Tegelijkertijd echter biedt Werken met de Crowley Tarot de mogelijkheid iedere kaart te duiden met betrekking tot het bijna elke dag gebeuren en wel in het bijzonder tot karakter, relaties en beroep. De kennismaking met Crowley's Tarot kan, door de betekenis van de symboliek ervan, niet alleen een grote geestelijke verrijking schenken, maar tevens steun verlenen in moeilijke omstandigheden aan iedereen die de tarot als raadgever of gids hanteert. Aparte hoofdstukken over 'Het vaststellen van persoonlijke kaarten' en 'Legpatronen' vergemakkelijken het gebruik van dit waardevolle boek aanzienlijk.

De combinatie van de veelzijdige achtergrondkennis met tezelfdertijd op de dagelijkse praktijk toegespitste uitleg maakt Werken met de Crowley Tarot een boek dat zeer veel te bieden heeft.


Het boek werken met de crowley tarot van H. Banzhaf, Akron is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


H. Banzhaf, Akron boeken - Werken met de Crowley Tarot
ISBN 9789063782603
VERSCHENEN 16-03-1993
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Schors V.O.F.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van H. Banzhaf, Akron