H. Banzhaf, E. Hemmerlein - De tarot als gids voor het dagelijks leven

Aan de hand van een legpatroon onthullen de Rider-Waite en de Aleister Crowley tarotkaarten de toekomst


Hajo Banzhaf & Elisa Hemmerlein

De Tarot als Gids voor het Dagelijks Leven

Aan de hand van één legpatroon onthullen de Rider-Waite en de Aleister Crowley Tarotkaarten de toekomst

Prijs: 13,90

Pagina's: 216

Bindwijze: Paperback

ISBN: 978 90 6378 299 3

De Tarot als Gids voor het Dagelijks Leven is het eerste boek dat de lezer de mogelijkheid biedt om vragen aan de Tarotkaarten te stellen, zonder dat hij eerst de taal der kaarten uit het hoofd hoeft te leren. Wie dit oppervlakkig lijkt, zij er aan herinnerd, dat ook het eerbiedwaardige I Tjing-orakel antwoorden geeft, zonder dat de vraagsteller dit oudste boek der mensheid van buiten hoeft te kennen!

Hajo Banzhaf en Elisa Hemmerlein werken met één legpatroon, 'De Volgende Stap' genoemd, dat geschikt is voor letterlijk ieder vraag en dat ons in staat stelt bij ieder beslissing die wij nemen, te weten wat werkelijk voor ons van belang is en waar onze beslissing ons zal brengen.

Een compleet op de praktijk gericht boek, geschreven voor al degenen die vragen aan de Tarot willen stellen zonder diep in de wereld van de kaarten te willen doordringen. Bijzonder prettig is dat de auteurs gebruik maken van de twee meest bekende tarotspellen, dat van Rider-Waite en dat van Aleister Crowley.


Het boek de tarot als gids voor het dagelijks leven van H. Banzhaf, E. Hemmerlein is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


H. Banzhaf, E. Hemmerlein boeken - De tarot als gids voor het dagelijks leven
ISBN 9789063782993
VERSCHENEN 04-10-1994
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Schors V.O.F.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van H. Banzhaf, E. Hemmerlein