Gwendoline Remmerie - De kunst van accepteren

Dagelijks leveren we een strijd om het verloop van gebeurtenissen naar onze hand te zetten. We bespringen problemen met vermeende oplossingen, die vanuit angst werden ontworpen. Wanneer we onze werkelijkheid echter weten te accepteren, dan stopt dit gevecht en verwerven we de vrijheid en de vitaliteit om ons bestaan in harmonie te creëren. Maar zo gemakkelijk is dat niet, het is zelfs de grootste uitdaging om ons controleren en zoeken, proberen en wensen op te geven, en ons over te geven aan het accepteren van dat wat is. Dit boek maakt accepteren tot een praktisch uitvoerbaar begrip voor iedereen.

Mark Eyskens

Recensie door Mark Eyskens

"Een zinderende stem klinkt uit dit nieuwe boek van Gwendoline Remmerie. Andermaal schreef zij meer dan een boek, veeleer een boodschap om van te leren en van te leven. Gwendoline beoefent een vorm van wijsheidstherapie die zij uit eigen levenservaring heeft opgebouwd en niet vanuit een theoretisch concept. Kenmerkend voor haar denken is een zeer poëtisch en indringend geformuleerde zijnsmetafysica waarbij zij een onverbreekbare band en verband legt tussen 'zijn en worden'. De geschriften van Gwendoline, literaire harpmuziek, zijn meer dan troostend. Zij zijn helend." - Mark Eyskens


Het boek de kunst van accepteren van Gwendoline Remmerie is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gwendoline Remmerie boeken - De kunst van accepteren
ISBN 9789081851824
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 05-08-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Gwendoline
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,50
Bestel

Andere boeken van Gwendoline Remmerie