Guus Beenhakker - Omgaan met digitalisering op school

In dit boek komen actuele en relevante onderwerpen aan bod over digitalisering en sociale media, zowel binnen als buiten de muren van het klaslokaal. Er staan tips in over het hanteren van een goede en gemakkelijke manier om de sociale media van de school goed te onderhouden. Privacy is zowat het 'woord van de dag' als het over digitalisering gaat. Dit boek geeft antwoorden over hoe om te gaan met deze privacy. Er wordt een inkijkje gegeven in de wetgeving. Dit wordt vertaald naar makkelijke tools om ouders te garanderen dat de school goed met de gegevens van leerlingen omgaat.

Verder wordt de leraar getriggerd om digitalisering mee te nemen ter ondersteuning van het lesprogramma. Een korte blik in de toekomst geeft de zich in rap tempo ontwikkelende wereld weer. Tot slot helpt dit praktische boek leraren ook om ouders te adviseren op het gebied van media en digitale hulpmiddelen.

Guus Beenhakker is journalist en historicus. Tijdens zijn journalistieke studie is hij zich gaan verdiepen in het gebruik van sociale media en het gebruik van ICT in het onderwijs. Hij schreef eerder de TIBtool ‘Sociale media slim inzetten op school’.


Het boek omgaan met digitalisering op school van Guus Beenhakker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Guus Beenhakker boeken - Omgaan met digitalisering op school
ISBN 9789463171403
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 27-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Instondo
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel

Andere boeken van Guus Beenhakker