Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev - De kunst van no-waste

Hoe verspil je minder voedsel? Vaak zijn simpele technieken en een beetje planning al genoeg om

verantwoorder te koken en minder voedsel weg te gooien. Dit boek inspireert je om ingrediënten beter te benutten. Of het nu gaat om het karkas van een kip, een restje vlees of stukken van groenten die je normaal achteloos weggooit.

Met dit boek lukt het ook jou: koken zonder voedsel weg te gooien. Vandaag de dag maken we ons steeds meer zorgen

om het milieu: het milieu waarin we leven, maar ook het milieu dat we nalaten aan onze kinderen. Door bij het bijna elke dag koken minder afval te produceren, kan iedereen een waardevolle bijdrage leveren aan het milieu.

De kunst van no-waste helpt je om bewuster om te gaan met afval én om creatief met restjes om te gaan. De recepten en tips in dit boek laten zien hoe je tijd en geld kunt besparen: alles gaat op! Maak van groenterestjes een frittata, een pastasaus of pesto. Van tomatenvelletjes maak je dips en sauzen en van appelschillen en broccolistronken een geweldige salade. Eten weggooien hoeft met De kunst van no-waste dus echt niet meer!


Het boek de kunst van no-waste van Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev boeken - De kunst van no-waste
ISBN 9789045218342
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 22-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev