Gino Gylain - Confidenties van een sportjournalist-manager

Anekdotes en geheimpjes van sportvedetten


Confidenties van een sportjournalist-manager

Gino Gylain ademt sport. Eerst als atleet (800-1500m), daarna als journalist, en later als hoofd van de sportredactie van Het Laatste Nieuws, bouwde hij voor zijn reportages een vertrouwensrelatie op met toppers uit bijna alle sporten. Zijn gesprekken leverden een groot aantal 'extra-sportieve' anekdotes op die uit de media werden gehouden. Over 'geheimen' in de kleedkamers, over flamboyante voorzitters en figuren, sportgoden en topevenementen. Goede afspraken waren als pasmunt voor daaropvolgende primeurs.

In Confidenties van een sportjournalist geeft Gino Gylain nu straffe anekdotes prijs. Zoals de muzikale escapades van Tour-baas Jean-Marie Leblanc, de zware rechter van Jean-Pierre Coopman en het voetbalgeld van Johan Vermeersch.

Als chef van de sportredactie stond hij bekend als vernieuwer, sterke personal coach en leider. Nadien als manager, sterk als rechterhand van een aantal extravagante voorzitters of leiders in de sport. Bewonderaar van kunst en cultuur, met opdrachten in begeleiding van artiesten.


Het boek confidenties van een sportjournalist-manager van Gino Gylain is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gino Gylain boeken - Confidenties van een sportjournalist-manager
ISBN 9789090300726
VERSCHENEN 30-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER gg.productions
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel