Gill Meller - Gather

Haal culinaire inspiratie uit het bos, de boomgaard, haven, hei, kust & meer


'In één woord fantastisch. Ik heb niemand liever in mijn keuken dan Gill - en er is geen gerecht in dit boek dat ik niet zou willen proeven.' - Hugh Fearnley-Whittingstall

Gill Meller, verbonden als chef-kok en docent aan het overbekende River Cottage, geeft met 'Gather' zijn visitekaartje af en laat ons zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. De diverse landschappen en wat zij ons bieden is de leidraad van Meller in zijn keuken. Onze natuur heeft zoveel te bieden en we staan er nauwelijks bij stil.

De recepten in 'Gather' zijn niet alleen geïnspireerd op wat groeit en bloeit in de diverse landschappen, maar ook op boeren en tuinders die garant staan voor goede en eerlijke producten. En dat zie je terug in de gerechten die Gill Meller ons presenteert: vers, seizoensgebonden en zonder veel poespas te bereiden.

Maak in de herfst eekhoorntjesbrood met aardpeer & bieslook, kruisbessen met gerookte kabeljauwkuit & Oost-Indische kers of een citroen-kruisbessentaart in de zomer. Laat je inspireren door het bos en maak een wilde appel-bramengelei. Met 'Gather' kook je niet alleen op de seizoenen maar leer je de ingrediënten waarmee je werkt meer waarderen.


Het boek gather van Gill Meller is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gill Meller boeken - Gather
ISBN 9789461431745
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 20-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Good Cook B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,95
Bestel

Andere boeken van Gill Meller